July 18, 2019

9 Video Haziq Tulen Ya Bang!Video intim yang melibatkan bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) Cabang Santubong, Haziq Abdullah Abdul Aziz dengan pasangan lelaki  mirip seorang menteri kanan disahkan tulen.

Ketua Polis Negara, DS Abdul Hamid Bador berkata, sekalipun tulen, namun tiada pengesahan siapakah pelaku-pelaku dalam video berkenaan. Menurut Abdul Hamid, pengesahan ketulenan video itu dibuat oleh pihak CyberSecurity Malaysia. Kata beliau,
Mereka (Cybersecurity) kata tulen tetapi tidak dapat mengesahkan siapa pelaku-pelaku dalam tu (video). Saya sebagai Ketua Polis Negara tidak boleh memandai-mandai ... perkara itu akan menjadi subjek dalam perbicaraan sekiranya ia dibawa ke muka pengadilan.
Pakar telahpun mengesahkan video adalah tulen dan sekaligus membuktikan segala dakwaan awal kononnya video adalah diedit, satu hasil teknologi Deepfake atau Computer Generated Image (CGI) adalah tidak benar.


Haziq Aziz sudah dari awal mengaku bahawa dia adalah salah seorang dari pelaku dalam video itu. Haziq Aziz kini ditahan reman oleh Polis di bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan. Haziq Aziz juga tulen, tetapi siapa pasangannya?

Bagaimana hendak mendakwa Haziq Aziz di bawah Kanun Keseksaan 377B kalau pihak polis tidak boleh kenalpasti pasangan semburit beliau?

Kesimpulannya, pening.

1. KPN sahkan video tulen tapi tak sahkan siapa pelaku.
2. Seorang pelaku bernama Haziq Aziz mengaku, beliau didakwa.
3. Seorang lagi pelaku lepas bebas kerana belum mengaku.

9 comments:

Anonymous said...

OoOo.MIRROR OOO MIRROR IN THE ASSHOLE
SHOW TO ME WHO IS REALLY ASS POLE..!!
OOHH MIRROR OOO MIRROR PLEASE SHOW TO PEOPLE
OMGG..!! ATOK KUTTY IS REALLY ASSHOLE..


KIKIKIKIKI.. AT LAST MIRROR OOHH MIRROR IN THE WALL THIS THREE GUYS REALLY FUCKING ASSHOLE...!!


KIKIKIKIKI..

MACAI MACAI BODO BODO SEMUA.. MENGKOMER MENGKOMER TAK RASA GELI GELEMAN KE JOIN PERANG KUNYIT HAWAW MERECIK MASAM NIH...!!??kikikikiki..


PERANG SAUDARA DALAM PKR/PH DAH START RASA MELOYA GELI GELEMAN DAH BERMULA...!!

TEMAN NAK TULIH PUN RASE GELI GELEMAN NIHH... MERECIK KUNYI HAWAH MASAM

YANG SEDANG DISIASAT BELUM LAGI TENTU KAKI GAY, YANG DAH MASUK PENJARA TU PATUTNYA REHATLAH DALAM POLITIK...

SEBABKAN KES NILAH SERUAN MAHADHIR UNTUK MELAYU BERSATU GAGAL 'UMNO DAN PAS' HILANG SELERA NAK MENYATUKAN MELAYU ISLAM...

UMNO DAN PAS GELI GELEMAN NAK PEGANG PANJI KUNYIT HAWAW MASAM..

JON DOE KD POMEN BAWAH TANAH BUDAK SUMAN ASAL DRI SINGAPORE .. DEME SUME TAK RASA GELI GELEMAN KE NAK PEGANG PANJI KUNYIT HITAM MASAM NIH....!!!??


KIKIKIKI..


PERANG GELI GELEMAN SUDAH BERMOLA
NAK TULIS PUN RASA MELOYA TEKAK NI
MERECIK HAWAW MASAM KUNYIT SINI SANA
MACAI TAK RASA GELI KE PEGANG PANJI?

kikikikiki..

MIAJALIPAHjr

Anonymous said...

Sejumlah penjenayah2 dalam pembikinan video semburit kini dalam tahanan polis, cuma beberapa orang menteri dan timbalan masih belum lagi ditangkap. Yang muskilnya pelakon2 utama masih belom dikenal pasti? Agak menghirankan kerana sudah terlalu lama, kalau zaman Jepun dulu mereka akan potong jari atau lancau supaya suspek2 mengaku. Elok la sekali sekala pihak polis buat macam tu untuk memudahkan kerja tanpa membuang masa...

Anonymous said...

Siapa agaknya menteri dan timbalan menteri yang terlibat dalam pembikinan video jubo menjubo ni? Ish..ish.. polis, buat suspen tol!

Anonymous said...

Hello bontot bontot semua, semua bontot baik dan sehat. Sudah berak dari bontot dan bersih. Ya sejak perubahan kerajaan malaysia baru bontot sudah dapat taraf ke atas. Orang puteh kata where do you put your brain? Ass or head. Sekarang sudah dapat taraf tinggi. Maka berbangga lah. Cerita bontot atas bawah depan belakang semua Bahagia. Gwe apa kisah. Bila sakit perut berak keluar dari bontot. Oh ya Sasterawan Negara shahnon Ahmad pernah menulisn novel Bernama kepala tahi. Maka ini lah realiti susulan dari novel tersebut.

Anonymous said...

Mirror mirror on the wall
Who is the most semburit of them all

tunfatimah said...

IGP ni dah bercakap macam org politik. Evil conspiracy konon.. Rakyat tak nak dengar semua tu! IGP sila letak jawatan shj dan masuk politik! 😁

Beratus ribu bajet buat video semburit yang tulen. Tapi, bayar ratus ribu pun tak guna , bila pelaku2 semburit tak dapat ditentukan identiti mcm kata IGP . Bodoh punya mastermind. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Senang cerita, bebaskan semua yg telah ditangkap, termasuk haziq. Tutup kes!

Apa2 pun, PRU 15, jgn lagi undi pH!

Anonymous said...

Tu la tok tak tau apa nak komen juga
Last2 rakyat tau dan sahkan atok
sebenornya apa pun tak tau. MANA
TUMPAHNYA KUAH KALO BUKAN KE NASI.
KETUA MATA-MATA DAH SAHKAN VIDEO TU
ORI PUNYA. Akai keeling apa lagi nak
pakai? ASSMIN tunggu apa lagi...

tunfatimah said...

Video ori tapi robot yg berlakon dgn haziq..hehehe.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Hamba ALLAH. said...

..robot...he..he...kuat betul nafsu haziq ni....he..he...SEKALI MENIPU SELAMANYA AKAN MENIPU..

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates