December 7, 2018

22 Menjelang Anti ICERD Esok, Rakan Menteri Sibuk Memyebarkan Fitnah




Menjelang perhimpunan anti ICERD esok, RBA giat menjalankan fitnah untuk memburukkan dan mencacatkan tempo perjalanan majlis berkenaan.

Tidak kurangnya rakan Menteri Muda di atas. Tuduhan rasuah dan bukti yang dikemukakan beliau di atas amat berat. Diharap beliau anak jantan untuk melaporkan kepada pihak polis atau SPRM dan bukan memadamkan status di laman sosial  Facebook beliau.

22 comments:

Anonymous said...

Biasalah, bila dah rasa goyang makan macam2 tindakan akan diambil. Katanya Atok pun dah batalkan perhimpunan Sukakaram tu.. he he ha
Jom ramai2 kita gegarkan Dataran Merdeka.

Anonymous said...

Suruh dia pakai kondeh dia betoi betoi dulu baru cakap....kecik kecik pun dah bodoh!

Unknown said...

Hidup syed sadiq

Anonymous said...

Suqdic & suckdu nampak macam satu keturunan je..?

Beza sikit je sebab bercukur & tidakbercukur je..

☺��☺

Anonymous said...

Sudahlah beershiht tak dapat apa2. PTPTN pun kene klentong. Lepaih tu lepas geram kat baju puteh. Bai oh bai.

Anonymous said...

Ini lah menteri bodoh bahlul. Kerja menipu dan masuk politic cakap menipu.

Unknown said...

Don't play play la kalau tak berani! The ikat kepala atas full if shit meh? Puak2 tomato ni kalau ada bukti kukuh dah zoom g MACC buat report! Ini cuma cubaan nk provoke org Melayu. Depa , hampeh pun telan!! Jgn layan..

Anonymous said...

81218

Jika diterbalikkan dan dibaca dari belakang,

tetap sama...

81218

Then, randomly buka Quran..

tengok surah ke-8, ayat 12:

Allah SWT berfirman:

اِذْ يُوْحِيْ رَبُّكَ اِلَى الْمَلٰٓئِكَةِ اَنِّيْ مَعَكُمْ فَثَبِّتُوا الَّذِيْنَ اٰمَنُوْا ۗ سَاُلْقِيْ فِيْ قُلُوْبِ الَّذِيْنَ كَفَرُوا الرُّعْبَ فَاضْرِبُوْا فَوْقَ الْاَعْنَاقِ وَاضْرِبُوْا مِنْهُمْ كُلَّ بَنَانٍ

"(Ingatlah) ketika Tuhanmu mewahyukan kepada para malaikat: Sesungguhnya Aku menyertai kamu (memberi pertolongan), maka teguhkanlah (pendirian) orang-orang yang beriman. Kelak Aku akan mengisi hati orang-orang yang kafir dengan perasaan gerun; oleh itu, pukullah di atas leher mereka (musuh) dan pukullah setiap hujung jari mereka." (QS. Al-Anfal 8: Ayat 12)
.

Moga diperteguhkan hati semua pejuang kebenaran...

Moh kita

#himpunan812#tolakicerd

Anonymous said...

Susunan ayat bunggali kici2 lombu jaga sudah tua bank jaga ni mcm biasa ayat2 rba yg masuk blog pembangkang jew..

Anonymous said...

Dua2 mangkok tu muka mcm kembar je. Sama2 bangang & kuat kencing.

Anonymous said...

Semua orang boleh buat benda2 mcm ni. Bengap punya Singh...

Anonymous said...

pakatan haramjadah
apa sahaja yg berkaitan ph semuanya haramjadah.

Anonymous said...

kesianlah kerajaan PH..sekali dua kau orang fitnah boleh orang termakan tapi klau dah beratus kali...babi pun boleh terbang dgar fitnah kau orang tu

Anonymous said...

Ingatkan bila pakai konde tak berani nak cakap bohong. Rupanya sama je perangai macam jelutong dahi calit tiga

Anonymous said...

Bukak fesbuk benggali ramjadah ni tengok dh xde posting ni. Takut kene kutuk la tu.

Oh ye, sape yg main mobile legend boleh maki benggali ramjadah ni... Dia pakai nama ' Yo mama HIJAU'.

Anonymous said...

Pernah tengok sekor baboon jual milo air paip tak? Gini ghuper dia..


http://www.pictame.com/media/1919537582486059548_228240422

Anonymous said...

UMNO dah hancur insyallah amin

Unknown said...

Selagi bernafas hidup lah kan?

cctv said...

Bukti sudah ada..kasi report polis @ sprm la bhaii
bawak sekali itu barang bukti...

Unknown said...

Marah sgt ke umno apa hal anon 2:54pm?

Mak bpk ko papa kedana masa umno in power? Atau ko tak dpt g skolah? Atau ko jenis yg ingat ko "cool" sgt sokong PH? aku pasti ko ni loser !









Unknown said...

The benggali was tipsy..hahaha..

Anonymous said...

Haaahhh tu untok peyokong parti bunga 150hggt pon boleh buat kacau d kuil.. Muahaha

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates