April 24, 2019

20 Kpop Bapuk BTS Datang Malaysia? Apa Beza Dengan Psy Gangnam Style?



Dahulu semasa tahun 2013, berkokoklah Pengerusi Anwara sekarang, artis diva Siti Norhaliza mempertikaikan kedatangan artis Korea, Psy yang terkenal dengan lagu 'Oppa Gangnam Style'. Kononnya artis Malaysia boleh membuat persembahan yang lebih baik.

Ini ditambah dengan pemimpin-pemimpin sekutu beliau di dalam Pakatan Harapan seperti Tian Chua yang turut mengkritik Kerajaan BN yang kononnya tidak menghiraukan nasib Rakyat yang dibebani kos sara hidup yang tinggi dan dihimpit kemiskinan.

Kini, tahun 2019, Menteri Tisu Negara, Syed Saddiq, sedang berusaha untuk membawa artis Kpop Korea BTS ke Malaysia sempena Tahun Melawat Malaysia 2020. Apa beza Psy dengan BTS? Sekarang taraf hidup Rakyat Malaysia semakin baik? Rakyat Malaysia semakin kaya? Artis Malaysia jauh ketinggalan berbanding artis Korea?

20 comments:

tunfatimah said...

habih la peruntukan sukan g ke hiburan. ๐Ÿ˜†

ct nurhalizer apa class? suara sengau .

Anonymous said...

Apa? PH ingat rakyat malaysia bodo2 ke, cepat lupa ke? .....takpa kita akan rejam mereka semua termasuk atok sekali untuk selama2nya dalam pru hadapan.

Satu lagi..... Pembicaraan DSNR akan menjadi bahan jenaka seluruh dunia dengan tuduhan 50 ribu, 80 ribu, 250 ribu pada hal Clare Brown telah mengaku menerima 1.4 juta......

Ooi bangang SPRM bila nak siasat, babi pun tahu mana yang lebih besar juta ke? ribu ke?

Anonymous said...

Siap Siti ni? Penjual kuih muih ke? Tak minat..

Anonymous said...

AKU... KALAU DENGAU NYANIAN CT NI KAT RADIO......TERUS AKU TUKAR STESEN LAIN....TAK TAU KENAPA....

Anonymous said...

Menteri ponen...macam darai..pi dok bawah ketiak Mak la...

Anonymous said...

Samake tarian kuda kepang ngan psy?
Ct nak buat tarian pe bila bts ngan
tarian bapoknye?

Anonymous said...

Siti, awak terhenggok2 tergelek2 diatas pentas, sumber duit halal ke tu?

Anonymous said...

Dulu bawak gangnam bukan untuk pelancongan....untuk pru...tarak hasil masyuuk..

Sekarang bawak k pop untuk pelancongan...ade hasil yg akan masyuuk

Anonymous said...

Malaysian Digest sahkan terima 240,000 bayaran dari najib dlm perbicaraan di mahkamah...banyak tuu...CTS dan blogger umno terima banyak mana?...melayu cukup makaan aje laa...

Unknown said...

PH...pembohongan harian

Anonymous said...

Pee.eH.ancing bodoh lagi ingin memperbodohkan... maka jadi bodohlah segelintir melayu yg menyokong pee.eh.. lebih2 lagi macai yg jadi barua dapigs..

Anonymous said...

berapa tahun tuu... ntah ntah bayaran kontrak..kau mana tau... tak yah nak bising pasal mahkamah yang masih berjalan... also kalau tu duit umno..sapa peshli dia bayar apa... tanya dadap tuu...berpa bayar rba.... ada ribu ribu..setiap satu ribu eibu bayar sebulan.... benaq ...bila kau nie nak mampus..... perabis beraa jea

Anonymous said...

org melayu islam bukan kerja kumpul duit... cts bukan buat kerja ni utk duit...tapi tak tahan dgr dan baca penipuan harian pee eh tu... fitnah kenalah dibalas... dah kira jihad nie..pahala akhirat yang dapat..duit tak boleh bawa mati... bukan macam kau tu

tunfatimah said...

biawak kat atas cukup mkn ke?

cctv said...

kpop tu budaya korea...apa punya tengin pelancung nak tengok kpop kat mesia baik gi korea..
mentri ko tu tu tak cukup ompok..tak yah la ikut

tunfatimah said...

monkey business ๐Ÿ˜‘

Anonymous said...

Setuju x spin bukan PH namanya

Anonymous said...

Buat ape panggil kpop utk pelancongan. Panggil doraemon pun dah cukup bagi pelancong datang malaysia. Malaysia baru yang bodoh. Kihkihkih

Anonymous said...

Tak banyak... Ade la dpt rm1.4 juta macam betina sarawak report tu. Ko pulak dapat brape babi?

tunfatimah said...

that SR bitch lah yg promote 1 dunia anti minyak sawit. ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ 

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates