February 12, 2019

16 Dari SRP Ke Ijazah Universiti Belford, Tahniah Timbalan Menteri PH






Tiada ulasan panjang diperlukan. Menteri dan Timbalan Menteri Kerajaan Pakatan Harapan hebat-hebat belaka. Laman sesawang universiti pun pakai blogspot sahaja.

Sirul mana? Hello Sirul!!!

YBM Mahfuz Omar mungkin akan menafikan seperti YBM Zuraida Kamaruddin dengan alasan saya tidak tahu nama saya digunakan. Semasa pengumuman calon PRU tahun 2013, DS Anwar Ibrahim ada mengumumkan pendidikan YBM Zuraida termasuk Ijazah Sains Sosial di NUS. YBM siap angkat tangan lagi. Mungkin YBM lupa kot?


Kemaskini Posting 04:00 PM - Untuk berlaku adil, disertakan Kenyataan Media daripada Ahli Parlimen Pokok Sena, seperti di bawah:


Apapun tak boleh lupa lawak Pak Menteri yang dulunya 'launch' dengan TS Pandikar Amin Mulia.

16 comments:

Anonymous said...

Suruh je Mahpus ni cakap org putih. Kalau gagap & ke laut maka benarlah dia tak ada pelajaran tinggi.
Bila dia nak 'launch' lagi? HA HA HA

Anonymous said...

Genius sungguh PANGLIMA CANGKUL AES
Dgn kelulusan SRP(GRED A,B,C atau S)
Dah boleh buat ijazah. Mungkin masa
misi mencari sirul tempoh hari kot.
IJAZAH GATE mengatasi WATER GATE SCANDAL DULU. Masa buat pc kementrian asyik kantoi tak yah nak
AUTA lebih.

tunfatimah said...

bukan kira jenayah pun kalau tiada pendidikan tinggi abg pus.
tetapi menipu itu satu jenayah.
hahaha..

Anonymous said...

Hebat hebat belaka Menteri2 dan Timbalan2 PH ni. Mencatit satu sejarah di Msia... Hebat Menipu..hahahaha. Wak Majlee jgn lupo wak masyuk kehebatan ni ndalam silibus Pendidikan Sejarah Msia yo.

Anonymous said...

Menipu berpendidikan tinggi tu pun jenayah lah bangang oiii. Apalagi selalu u turn baik. Buat roundabout saja... Pusing2 sampai fening.

cctv said...

mat sabu...zuraidah ...mahpus
rupa tak setara dengan kelulusan....

Anonymous said...

Degree atau diploma fake. Patutlah segala2nya merundum dibawah PH, tak lama lagi akan lingkuplah negara tercinta ini. Sepandai2 MENIPU akhirnya rakyat akan tahu juga...yahooooo....

Anonymous said...

Jadi ... inilah dia geng konongnya 'rahmatan' professional yer..
Kerja makicerca ulamak, hina golongan aristokrat, perlekeh pegawai2 kerajaan... dan bersengkokol dengan neo-bintangtiga, hehehe.

Dan aku pun dah mula rasa sitomitomas peguam yg dulu opisnya dgn 2-3 eko kerani tu lulusan mana sebetulnya sampai menggila walaun dapigs paksakan untuk dilantik sbg ag.

Jadi hakikatnya cuma 27% melayu bodoh terpedaya mengundi purakatan haraporn dan 95% spesis sepet samada bodoh atau atas semangat menjajah telah mengundi p.haraporn dan 80% keling adalah samada tertipu kerana bodoh atau memang dasar mabuktodi klaim mesia sbg tanahkeling.

Manakala pribumi sabah & serawak 30% tertipu dgn geng p.haraporn.

Oleh yg demikian melayu & peribumi sabah & serawak majoritinya adalah tidak bodoh.
Malah kaum asli cameron pun dah kenal siapa spesis p.haraporn nih.

So.. amacam melayu semenyih?
Adakah kalian ingin membuktikan yg melayu semenyih majoritinya bodoh dan boleh diperbodohkan mcm pru14 atau dah mulai sedar dari mabuk kelentong kencingan spesis pee.eh?

Anonymous said...

rupa setara dgn taik.

Anonymous said...

Kesian tengok penyokong2 PH yang ditipu oleh pemimpin2 mereka dengan fake degree atau diploma. Sudah2lah MENIPU wahai pemimpin2 PH, lambat laun rakyat akan tahu juga... Kemenangan dengan memfitnah dan menipu tiada keberkatannya...

cctv said...

hello ...hello mahpus ...hello ..hello
hellllllllllooooooooooooooo

Anonymous said...

Macam tak biasa pula Diaorang nih.
SETAN kan ada. Cakaplr kena rasuk
Takan kuncu2 sendiri pun nak marah.

Anonymous said...

Sebelum PRU 14 media PH dan kuncu kuncu macai bijak pandai pernah berkata graduan melayu malas dan tak pandai bahasa inggeris. Dan sebab tu graduan melayu tak dapat kerja dan menganggur. Sekarang dah pegang gomen dgn menipu tak da ijazah boleh jadi menteri. Dan ada pula orang macam Mariam motar, cina Wong cibai. Koya kata tak da ijazah tak pa. Mat mazlan jadi menteri cakap celupar Di kutuk dari pagi sampai malam Walau pun dia kata CGPA 3.8 dari university yang bertauliah.

tunfatimah said...

ada macai dapigs nk mat sabu jadi the next PM kerana dia jujur dan berkehidupan sederhana. DAP berlagak sebagai king maker. tak heran lah nk mat sabu ,blood brother maa.

Anonymous said...

Professional Penipu Extraordinare.
Dulu Atoq Masa Kat Umno ngeluh wakil rakyat Umno kurang golungan Professional.
Sijil SPRM - Sijil Penipu Rakyat Malaysia.

Anonymous said...

DAP sebagai Taik Maker, tak heran lah mat sabu dah jadi taik brother maa.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates