January 5, 2019

20 Anak Menteri Pertahanan Ditahan Terlibat Dengan Ganja


Depa kata namanya Ahmad Saiful Islam bin Mohamad. Berumur 31 Tahun. Katanya anak Menteri Pertahanan. Depa kata la. Baca di sini.

Kalau betul, lengkaplah jigsaw puzzle. Anak Presiden parti positif dadah sementara anak Naib Presiden pula pernah dikaitkan dengan pil kuda.

Bukan senang nak jadi anak Menteri Kerajaan PH. Mental kena kuat. Apa taknya. Saban hari Bapak kena troll. Apapun, jangan risau. Thomas & Friends kan ada. Semua boleh beres.

Kesimpulannya, iman tidak dapat diwarisi. Si Bapa bercakap pasal Agama sehingga tegang urat tekak, sementara si anak menghisap ganja di kelab hiburan.

KENYATAAN SEGERA YB MOHAMAD BIN SABU

Assalamualaikum wbk

Saya telah dimaklumkan penahanan anak saya Ahmad Saiful Islam Mohamad oleh pihak polis hari ini.

Susulan penahanan ini, saya dan keluarga menyerahkan sepenuhny kepada pihak berkuasa untuk bertindak berdasarkan proses undang-undang sedia ada.

Anak saya sama seperti anak orang lain juga tertakluk kepada proses undang-undang negara.

MOHAMAD BIN SABU
5/1/2019

20 comments:

Unknown said...

Agaknya masa tuduh polis bertanggung jawap atas kejadian molotov cocktail yg dibaling ke rumah mat b dulu , pria ni tengah high kot?

cctv said...

ini semua fitnah..gossip liar
depa kata mana mungkin anak mentri yang pandai buat lawak ni makan dadah...depa kata la
lagi pun depa kata mentri ni pandai melawak buat suara monyit ....
depa kata la...

Anonymous said...

Ada lagi yg hebat.. tu yg duk gila nak jadi pm dah dua kali menjalani hukuman yg kes nya sama,

Anonymous said...

Don't worry, macam biasa, akan dilepaskan begitu je. Undang2 kanda yg bikin.. he he

Unknown said...

Undang2 negara perlu dihormati apatah lagi kerajaan skg acapkali menyebut rule by law.

Aku ada baca komen, "smoking weed small matter". Big or small its still against the law.

Anakanda montri dah 31 tahun pun. Memang lah dah "adult". Salah tanggung sendiri. Jgn dikaitkan dgn ayahanda montri. But, kalau dah ayahanda seorang montri, si anak perlu lebih hati2 dlm perbuatan dan tingkah laku. Tak gitu ayahanda yang selalu bercakap sampai tersembur air liur?

Anonymous said...

Ini semua konspirasi... Anak menteri datang pusat hiburan utk MINUM KOPI je. Camner leh positif dadah. Mesti najib yang suruh buat konspirasi ni.

Sekian.
-Macai tomato PH-

Anonymous said...

DONT WORRY SUMA KASI KAU TIM LAH
RULES OF LAW TU KAT CELAH GIGI
TOKONG PUNYA KES PUN BOLE LEPAS DAH
RULES OF LAW LIDAH BCABANG BABI..

KIKIKI.. JOM BETTING BRANi POTONG KOTE KALAU TAK LEPAS..


KIKOKOKI...

Anonymous said...

Mustahil anak seorang presiden sebuah parti kerajaan PH terlibat dalam aktiviti fly people fly, fly to the sky...

Anonymous said...

Golongan liberal sangat dicintai
KAFIR harbi sanggup jadi barua dan
membaruakan diri demi kesenangan
dunaiawi.

Anonymous said...

Kita bersangka baik bang. Anak mat baboon tengah cari g-string merah di kelabun malamin tu. Makcik muda zaza suh tulun carikan. Tertinggal disane. Ade orang pedajal letak ganja dalam susu yang dia minum. Husnuzon bang... husnuzon..

Anonymous said...


Anak menteri kera jaan PH Polis tu tangkap??? Berani betul Polis tu. Nanti tengoklah yang ditangkap dilepaskan bebas, Polis yang menangkap tu dengar2 dah ditukarkan ke Sabah/Sarawak. Sama2 kita tengok ye...

Anonymous said...

anak menteri PH kalau bunuh org pun akan di lepaskan..mrk kan above the law..

Unknown said...

Kena batang hidung sendiri baru nak ckp "a person is presumed innocent until proven quilty"

Kahkahkah...

Anonymous said...

Ketuk je kepala anak tu dgn mekropon. Maka keadilan pun terlaksanan.. ha ha ha!

Unknown said...

"Be strong abg mat, you are our hero". Yikes!!! Nk termuntah aku baca penyokong setia memberi sokongan dlm keadaan " sukar". Ini sendiri cari bala punya kes. Nak menjaga negara tapi ank sendiri tak boleh jaga. Hahaha...

Ini rakyat tengah mengeluh kerja hilang, kos brg masih tak turun2 selepas sst dan rompakan TH , ada mentri2 gomenPH beri kata2 semangat?

Anonymous said...

Pemimpin tu biarlah dibuktikan dulu intrgriti diri, keluarga dan sekitarannya. Biarlah nampak berjaya barulah dikembangkan kepada masyarakat, daerah, negeri, negara dan seterusnya memberi kebaikan kepada dunia. Di Msia ni kacau bilau jadinya. Cakap meninggi langit tapi diri sendiri dan integriti keluarga masih mudah dipersoalkan malah sangat nyata kelihatan songsangnya.

Azzhar zahar said...

ni semua fitnah. ada orang nak jatuhkan kerjaya dia. mesti kerja orang najib yang tukar air kencing sblum test urine ni... atau pun mesti kerja org haji hadi ni....

Unknown said...

Menteri pun manusia.....

Noname said...

Jaga² la becakap tu takot kita sendiri y fitnah orang. Ni la manusia pandai cakap orang diri sendiri xsedar.. Nauzubillah...

Noname said...

Jaga² la becakap

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates