July 20, 2018

18 Skrip Terbaru Filem Predator Vs Star Trek Terdedah Kepada Umum


Dikatakan pengeluar filem Star Trek, JJ Abrams dan pengeluar filem Predator, Joel Silver akan berganding bahu menerbitkan filem Predator vs Star Trek. 

Tajuk filem masih dirahsiakan walaupun ada desas desus mengatakan filem ini akan diberi tajuk 'Prepundek'. Walau bagaimanapun, pihak kami berjaya mendapatkan sedutan filem berkenaan seperti di bawah.

Michael Burnham: "Kita dapat mengesan banyak kapal angkasa makhluk asing bertumpu ke bumi. Dua hari lepas seekor Predator berjaya menyusup ke Parlimen Malaysia. Kita mesti beritahu pemerintah."

Captain Philippa Georgiou: "Don’t be silly Michael, makhluk asing datang ke Malaysia untuk membeli kapal angkasa kerana negara Malaysia tidak mengenakan cukai SST pada kapal angkasa."


Nota Kaki:

18 comments:

Anonymous said...

hahaha... yg ni memang win
1 dah jumpa...kena cari lagi 2

Reforbasi Madeymugabe said...

Mesti filem ini boleh dapat taraf pecah punggung sebab tiket wayang pun tak kena SST... Semua bakal berebut nak tonton wayang.

Bukan macam masa ada GST dulu, panggung wayang kosong, tiada siapa yang mampu beli tiket kecuali merpati TUA terbang sejoli tonton filem star wars, viral satu malaya tau. Itupun merpati TUA berkenaan dapat tiket wayang free rasanya, ye la duit pencen merpati jantan TUA tu pun tak pernah berusik sejak 15 tahun lalu....

Wakakakakakakakakakakaka

Anonymous said...

Best citer ni. Popcorn naik harga ni aku nak buat poptomato

Reforbasi Madeymugabe said...

Harap-harap cerita filem ini tiada kena mengena dengan sesiapa sama ada dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia mahupun yang menjadi sami. Hehehe

Anonymous said...

Usop Wilcha & Aizat Amdan boleh jadi hero bergandingan dgn Mila Jilim & Aishah Janji Manismu. Siti boleh nyanyikan lagu tema runut bunyi.. keh keh keh keh

Anonymous said...

Tlg jgn saman kami, ini hanyalah satira, kami x bersalah

-Tomato Perpaduan

Anonymous said...

Pundek Kutty Hanjing Idola Para Tomato

Anonymous said...

beli pop corn bole masuk tengok wayangggggg...!!!

Anonymous said...

Ting ti ka ting, ka ting ti ka ting.

Anonymous said...

Pundek harapan. Pundeeeerrk pundereerkk harapan. Pegi mampus jiji ketum.

Anonymous said...

Pecah ovari lar. Hahahaha...

Anonymous said...

hahahaha...zaman kegemilangan Odeon depan pertama komplek

Anonymous said...

Apa nama kerajaan PH atau Kita namakan jugak apa nama sebagai Malaysia baru bila mana didewan rakyat parlimen boleh sapa pun nak mari mesyuarat apa nama alim ularmamak dari ugama-ugama lain pun boleh mari tak dak halangan dah untuk hanya satu-satu parti seperti parti UMNO yang kita tahu apa nama adalah parti yg rasis. Apa nama tidak seperti parti parti lain apa nama seperti parti DAP yg apa nama berbilang bangsa dan sangat suci mulia.apa nama bila manifesto bukan Kitab apa nama dosa kerjaan tanggung sendiri rakyat amat memerlukan apa nama Prepundek masuk ke Dewan rakyat kemarin untuk mensucikan dosa kerajaan PH.

Anonymous said...

Sape bg kebenaran predator masuk Dewan?? org awam boleh masuk dewan, atau hindraf sudah rasuah speaker?? entahlah zaman keling caca marba al kutty pariah

Anonymous said...

Kami tuntut agar kera jaan punah harapan utk turunkan harga kapal terbang , helicopter Dan kapal angkasa .kami dah penat redah hari hari redah trafik jam.SBB Tnpa SST benda ni akan JD lbh murah.kami mmg memerlukan Sgt benda benda ni utk bergerak Dan pergi bercuti serta balik kg.

Pak Yop said...

Kah kah kah..otai nii.

Anonymous said...

Rakyat banggang umno senang

Anonymous said...

Rambut dia dah lama tak kena air, mungkin sejak 1981. Lekat, melekat, gunting pun boleh patah kalau nak potong.. Keh keh keh..

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates