July 6, 2018

67 Setelah Kantoi, @SyedSaddiq Kata Belum Lantik Pegawai Khas Kementerian



Setelah kantoi 'ditangkap' melantik pejuang LGBT sebagai Pegawai Khas beliau, Menteri Belia Dan Sukan, Syed Saddiq didapati mengeluarkan kenyataan jenaka malam ini.

Syed Saddiq melalui laman sosial beliau menafikan beliau telah melantik mana-mana pegawai di kementerian beliau secara rasmi dan masih dalam proses temuduga.

Untuk pengetahuan Pak Menteri, hanya macai-macai Tomato sahaja yang boleh dibohongi sebab mereka ini 'uneducated'. Untuk Rakyat Malaysia yang lain tentu mereka tanya soalan-soalan ini:

1. Kenapa nama Numan Hafifi dan 3 pegawai yang lain ada di dalam laman sesawang rasmi KBS?

2. Tidakkah satu tindakan harus diambil ke atas Numan Hafifi kerana menyamar sebagai Pegawai Khas Menteri dan menghebahkan di laman sosial beliau?

Bodoh kan alasan Pak Menteri bila kantoi?

67 comments:

Anonymous said...

Mulai hari ini kita tukar nama Kementerian Kebudayaan dan sukan kepada singkatan Kementerian Kunyit

Kementerian Kunyit ringkas dan senang diiingati..

moto sukan negara

..MAJULAH KUNYIT UNTUK NEGARA..


kah kah kah kah kah kah...

Anonymous said...

Putar alam la semua ni

Anonymous said...

Kantoi, jangan tak Kantoi
U Turn, jangan tak U Turn
Bohong, jangan tak bohong,
Kencing, jangan tak kencing

Anonymous said...

Safudin abdullah tu berani tak utk bersumpah laknat yg dia tak pernah berseronok dgn main Liwat-liwatan?

Saya dgn sesungguhnya cuma bertanya..dan..1

Anonymous said...

Bro, menteri bermuka stim ni sudah tentu la menafikannya. Tapi biasa la tak pandai cover. Dah macainya bodoh uneducated apatah lagi pemimpin2 tomato. Siapa yang nak berkhidmat di bawah pejabat menteri KBS disarankan lindungi bontot anda. Anda mungkin akan terlalu seksi di mata menteri muka stim.

Kejora Bapuk Bodo said...

Cts dah pengsan...

Anonymous said...

Cts cepat sangat la nak kantoi pak menteri tu..biarkan dulu pegawai khas dia jalankan tugas baru kita terjah...

Anonymous said...

Kementerian Kunyit KK singkatan pada KBSN .. senang nak ingat..

ramai la nnti jambu jambu dan anak ikan dalam Kemnterian KK


kah lah kah kah

Anonymous said...

Menggelupur budak menteri tu bila terkantoi letak pejuang lgbt sebagai pegawai khas dia di kbs. Pasni budak menteri tu akan kata portal kbs kene sabotaj atau kene hack oleh pihak umno pulak. Kih3

Anonymous said...

tak semestinya jaguh debat tu cerdik..
tengok saja kekawan dia...semua kaki clubbing
kan dah kantoiii

Anonymous said...

Buat shit saddiq.. waktu nuar jd piem nnt, jgn terima jawatan sebagai menteri bancuh kopi tau. Nnt x pasal2 sejarah 4 cm terjumpa sesuatu

Kejora Bapuk Bodo said...

Siasatan 1MDB selesai 50 peratus, kata SPRM
6 Jul 2018, 9:57 malam (Dikemaskini 6 Jul 2018, 10:00 malam)

A A
Siasatan berhubung kes 1MDB telah 50 peratus selesai, kata ketua Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Datuk Seri Mohd Shukri Abdull.

Ketua Pesuruhjaya SPRM itu yang ditemui selepas istiadat mengangkat sumpah jawatan di Istana Negara hari ini juga berharap proses siasatan kes akan selesai dijalankan secepat mungkin.

"Saya bersyukur atas pelantikan ini dan ini merupakan satu amanah besar kepada saya untuk menjalankan tugas yang diberikan.

"Fokus saya ketika ini tetap menjalankan kes sekarang iaitu berkaitan RM2.6 bilion.

"Doakan supaya kes ini diselesaikan secepat mungkin," katanya merujuk kepada RM2.6 billion yang dikatakan telah disalurkan ke akaun peribadi bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak.

Sebelum ini SPRM telah memanggil tiga individu bagi memberi keterangan berhubung kes 1MDB iaitu Najib, isterinya Datin Seri Rosmah Mansor dan anak tiri Najib, Riza Aziz.

Terdahulu, Mohd Shukri yang dilantik sebagai Ketua Pesuruhjaya SPRM pada 18 Mei lepas mengangkat sumpah jawatan di hadapan Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V.

Kejora Bapuk Bodo said...

Umno kutip derma untuk najib...anak najib belanja artis taiwan di taiwan...kata akaun kena beku...anak najib ada akaun di kuar negara?...

Anonymous said...

Dan dengan tiba-tiba, twitter numan gayfifi pun ilang dari alam internet. Hebat tak..hebat tak..

Macai tomato blh tolong jawabkan?

Anonymous said...

Mukin kena pekenalkan skim subsidi pembelian cawat besi

Anonymous said...

Dah delete pun dalam direktori KBS. Sama jalan cerita dengan MOE, Mat Mazlee tu, setelah kantoi, habis diedit direktori.
Ada kawan bagitau, Timbalan Menteri Kementerian Wilayah nak satu bilik khas kat Kementerian Wilayah untuk dijadikan pejabat PPBM, boleh ke? Bukan dulu gegak gempita kata UMNO guna fasiliti pejabat kerajaan...Sama je rupanya

Anonymous said...

The Chinese Hate Campaign Has Not Stopped
By MT Webmaster On Jul 6, 2018

The reason 95-98% of Malaysian Chinese support the Chinese-led Pakatan Harapan is because of race and religion and not because they want to see a clean government. The fact that the majority of the government servants are Malays and the majority of the businessmen and traders who bribe these Malays are Chinese shows that the Chinese are happy with corruption. As many Chinese will tell you, corruption makes it easier to do business.


The Chinese anti-Malay and anti-Islam campaign continues at full swing
The goings-on over the last couple of years is actually part of a hate campaign targeted at Najib Tun Razak, Umno and Barisan Nasional by the Chinese dominated-Pakatan Harapan. You could also say in a way this is an anti-Malay and anti-Islam campaign although the Chinese and Indians will deny this.

This is the same as what the Nazi party did in Germany in the 1920s and 1930s. They declared anything un-German as the enemy. So, they did not murder just the Jews but gays, gypsies, Poles, Czechs, Slovaks, Hungarians, Croats, Serbs, Bosnians, Ukrainians, and many more. Anyone who was NOT of German stock or did not have blue eyes and blonde hair was to be killed. The plan was to rid Europe of all the ‘undesirables’ and resettle Germans all over Europe.


BACA LANJUT DI :

(www.malaysia-today.net/2018/07/06/the-chinese-hate-campaign-has-not-stopped/)

#DoNotBuyFromCinaMalaysia
#MadeyNotMyPm


Betty Chia = the true WITCH & BITCH (filthy animal)

red bean army dapig (paid macai) = the true shits

haiwan kotor, busuk, perangai buruk = cinababi Malaysia

dirty stinky bad insane animal = cinaBabi Malaysia

Anonymous said...



Bro CTS, sekor anjing mahacai mahataik mula masuk sini..

kah..kah kah blog ISIM gile si KD dah jadi macam blog peaskit mental.. lepas tu die mod habis2 tak kasi orang masuk.. kah..kah..kah

tibe2 sekor anjing KD masok sini..acah2 bodoh.. kasi pelempang ramai2 kang.. Bapok Kejora Bongok!

Anonymous said...

Sayed Sadis penjilat pengampu punggung ton mahakuttey.. oiii ko check le kt laman web rasmi KBS bongok macai pakatan bodoh malaysia!

http://www.kbs.gov.my/my/search-result-ce.html?q=numan+afifi&category_filtering_type=inclusive&view=search&option=com_contactenhanced&Itemid=841&layout=


p/s: Bro CTS.. please cepat2 print screen si anak ikan sayed sadis mahakutty ni sebelum diorang padam and clear cache web.

Tadi petang ada direktori lengkap si Numan Babi ni.. Sayed Sadis Mahakutty dah arahkan cepat2 padam..konon 'belum ramis'.. tapi diorang lupa nak padam search engine KBS still listing nama GayBabi ni..

kesalahan kedua ialah sayit sadis mahababie salah guna kuasa lantik sesuka hati belum 'rasmi' tapi kenapa sudah masuk dalam direktori rasmi Kemneterian?

Mamak ph memang kaki temberang! celaka betul asyik u -turn menipu!


cepat capture and blow out this issue. Ini cara DAPig nak hancurkan Melayu dan Islam..dengan biarkan Melayu rosak Aqidah rosak akhlak dan terus hancur.. !!

#kbsgayclub

Anonymous said...

Patut ada rangking terkini utuk mengukur mana pak menteri yg paling banyak u turn. PM dikecualikan dalam rangking ini utuk bagi peluang bakat bakat baru membolot gelaran raja u turn

Tanah Melayu Kini said...

Now ini sgt menarik....

SEMUA KERJA KOSONG YG DI TAWARKAN OLEH KERAJAAN..
MESTI LETAK SATU BENDA LAGI YG UTAMA.. IAITU..

- MESTI AHLI PAKATAN HARAPAN
- KALAU PEMBANGKANG, AKAN DI TOLAK

betul?

Anonymous said...

Bangsat Mahacai Mahakuttty.. dalam keadaan terbuang DS Najib tanpa jawatan.. dihina diaibkan.. tiada kuasa apa-apa lagi.. tapi tak sampai 24 jam telah cecah RM200k lebih..wow mesti ko dengan mahataik skait hati bagai.. Madey contact AG do something ke? Isnin jangan kasi Najib lepas?? kah..kah.. beku sana beku sini.. Hakim boleh kasi Bail Out.. GAG ORDER.. jamin 1 million sahaja. kah..kah.. mampos le ade yang kena pecat pulak sebab tak ikut telunjuk kaki mahazalim..

yang beri sumbangan pada DSNR ialah mereka yang benar2 ikhlas..anonymous.. sebab DSNR hanya insan biasa tak boleh bagi apa-apa lagi pada si pemberi..tapi we have Allah SWT & Rasulullah.. yakin janji Allah.. DSNR dibantu oleh Allah SWT dimudahkan..segala perancangan Mahakeling + Tomy Keling tak menjadi..

kes derma => tukor jadi kes 'pecah amanah'

kes src => tetibe jadi kes 'salah guna kuasa'

kes imdb => tibe2 lesap..

mane die rampasan singh bhai berlori2 angkut billion2 beg???

42billiun jd 42 juta..itu pon setakat 'pecah amanah'? how dare u Tomy.. i paid uso much dedak.. u failed to get down DSNR in jail for 6 month.. 10 ++ charges.. kah..kah..kah..

Syukur Alhamdulillah.. bagi macai BANGSAT QALAM KABUT..pura2 le.. hati bernanah jadi munafik moden.. mati nanti jawab le dgn Allah.. nothing can stand forever!



Tabung bantu Najib kutip RM223,908

Oleh Nazura Ngah
nazura_ngah@nstp.com.my
KONGSI ARTIKEL
Share
Tweet
Share
KUALA LUMPUR: Tabung Kemudahan Guaman Datuk Seri Najib Razak yang dilancarkan semalam berjaya mengumpul dana sebanyak RM223,908 sehingga jam 5 petang tadi.

Naib Ketua UMNO Bahagian Seputeh, Datuk Razlan Rafii berkata, pelbagai pihak tampil memberikan sumbangan dalam bentuk tunai mahupun pindahan ke akaun CIMB Kelab Belia Berkhidmat 8601952060.

"Itu adalah jumlah sumbangan terkini daripada rakyat Malaysia yang prihatin akan nasib Datuk Seri Najib Razak. Terima kasih dan mohon terus sebarkan. Sama-sama kita membantu orang yang ada budinya kepada kita semua.


----------------------


#malaysiakunyit

Anonymous said...

Setuju sangat..kementerian kunyit tomato kepop uneducated

Anonymous said...

Pergi mampuslah anjing pakatoon..boleh meliwat idola kau nih syed fasik di neraka

Anonymous said...

Buat malu keturunan syed sahaja, betul ke salasilah keturunan syed ni asalnya dari Nabi Muhammad SAW yg kita doakan setiap kali membaca tahayatul akhir? Harap2 yang ni bukan yang kita doakan? Yang aku tahu keturunan Nabi yang nanti akan memimpin kita umat Islam Imam Mahadi..

Anonymous said...

Tak ada dlm barisan menteri2 PH yg muka mereka yg ada nur? Semuanya gelap2 belaka, sesetengah org muka gelap tapi ada nur tapi hok PH ni majoriti tak ada? just my observation?

PHOENIX BANGKIT said...

"MAJUKAN KUNYIT DI MANA-MANA".... barulah pelangi beb......

PHOENIX BANGKIT said...

Tanyalah abang kandung menteri yang sado tuuuuuu..... apa orientasinya hokeyyyyy..... #YouthPunyaPower

Anonymous said...

Kan?
Semua menteri Pakartoon hanya baduts serkas. Kerjanya menghiburkan rakyat dgn lawak2 tak masuk akal lagi membodohkan!!

Anonymous said...

Pemimpin Wanita Umno derma barang kemas bantu tabung Najib
6 Jul 2018, 9:47 malam (Dikemaskini 6 Jul 2018, 9:54 malam)

A A
Ketua Wanita Umno Jasin Datuk Zaleha Bujang mengumumkan akan mendermakan seutas barang kemas bagi membantu bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak membayar yuran guamannya.

Melalui klip video yang dimuat naik di Facebook, Zaleha berkata dia akan serahkan gelang kesayangannya kepada tabung kutipan derma bagi membantu Datuk Seri Najib Razak.

"Pada pagi Jumaat yang mulia ini saya mahu serahkan gelang yang saya pakai, yang saya sayangi, untuk tabung Datuk Seri Najib Razak.

"Semoga Allah melindungi Najib daripada perkara-perkara yang menganiaya beliau," katanya diiringi sokongan rakan-rakannya.

Klip video itu diertai keterangan: "Demi parti Umno yang dikasihi...derma untuk tabung DSN (Najib)".

Semalam, sekumpulan penyokong Najib memulakan tabung untuk memberikan sokongan kewangan kepada bekas perdana menteri itu yang sedang berdepan dengan kes mahkamah.

Jurucakap kumpulan itu yang juga merupakan Ketua Pemuda Umno Wilayah Persekutuan Datuk Razlan Rafii, berkata langkah tersebut diambil kerana mengambil kira keadaan bekas presiden mereka yang tidak mampu menjelaskan ikat jamin ditetapkan mahkamah.

Setakat 3.30 petang tadi, tabung berkenaan mencecah RM204,393.

Najib pada Rabu lalu didakwa dengan tiga tuduhan pecah amanah dan satu tuduhan penyalahgunaan kuasa berhubung SRC International, sebuah syarikat subsidiari 1MDB


Anak najib berpoya2 dengan amoi diTaiwan...dari mana datangnye duit?...ade akaun di taiwan?...melayu umno bodoo derma kpd najib kununye kesian najib tak ade duit nak bayar ikat jamim...

Duku gelak tabong Bersatu...hihihihi...sekarangbderma untuk irang kaye plak..

Anonymous said...

Bapuk Ni Mai dah..

Anonymous said...

Tak bole nak Komen anak najib wa Tak nampak depan kepala sendiri..rapiji Dulu Pon buat crowdfunding..padahal duit berjuta..nothing new here
..

Anonymous said...

Wajah baru Mesia menteri tomato.. menteri kunyit.. menteri membawang PM@notmypm.. Mentri Agama@lgbt.. fuhhhh meriah...!!! mentri kunyit dulu sedang berihat sambil buat persiapan jdi next PM... agak agak camner yeee selepas peralihan kuasa Perdana Menteri Membawang pada bakal Perdana Mentei Mengunyit...!!

sukar untuk digambarkan Mesia selepas peralihan kuasa nanti..

.. kaha kah kah kah...

Anonymous said...

Kalaulah standard pemimpin muda macam syed dan kj yg hanya ada diMalaysia, tak mustahil pemuda2 Melayu akan musnah dalam masa 5-10 tahun lagi, suatu yang amat mengerikan....

Anonymous said...

Budak 26 tahun jadi Menteri, cher fikir, kote pun masih duk selalu kereh,tambah banyak minah yang minat,tentu sukan pakai baju dedah dedah dia suka, berenang,gimnastik,terjun air,dan sebagainya. Tahu lah sendiri Budak muda tengah nak naik, sebab tu suruh ajar pakai condom pada remaja… cher fikir ..

Anonymous said...

jom derma... kita derma dengan niat baik menolong orang yang di iniaya orang yang rakus, bukan derma tabung pakatan yang dah tentu derma untuk menipu rakyat..fikir sendiri..hutang negara di kata lebih satu trillion, penipu punya ah beng dengan atuk 93 tak sedar diri… Bersama kita tegak kan kebenaran, Bersama kita berdoa tanah melayu ini selamat dari kehancuran sebab di pimpin si tua 93 tu.. Bersama kita berdoa,,

Mohammad Azren said...

Dapat derma 2.6 Billion. Nak bayar ikat jamin 1 juta, berlakun macam rak ada duit. Penyudah nya ahli lancar tabung kutip duit tolong boss. Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous said...

Kejora Bapuk Berok Boddo..kau sememangnya boddooo.

Anonymous said...

Anjing pakatan ranap dikesan..pergi mampus lahanat..

Anonymous said...

Kami orang kampung...tak mampu membantu apa-apa kecuali berdoa semoga Najib beroleh kejayaan. Najib Razak+Hussin=Najib Robin Hood.

Anonymous said...

Tabung Bersatu tu untuk macai bodo macam kau. Mahathir dan anak2nya kan punya harta berbillion. Kenapa nak harap duit macai yang bangsat macam kau.

Aku tak percaya sangat dengan gambar2 propaganda red bean army ni. Kesemuanya diedit. Hanya tukar muka/kepala sahaja sudah nampak real.

Anonymous said...

Hidup najip..mati madey
Hidup najip..mati madey
Hidup najib..mati madey

Anonymous said...

Kira budak Syed ni rasis juge. Diskriminasi antara Norma and high achiever. Dia rasa dia hebat sangat tu. Pandang rendah orang normal.
Dulu ada satu cerita Kat Ajinomoto cara nak tamboh Sales.
Jawaban yg paling bernas datang dari Janitor atau pencuci jamban.
Do you what was the proposal?

Anonymous said...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

Anonymous said...

Betul. Kebanyakannya berwajah taik.

Anonymous said...

telinga tok nan nk kerat bilee...tanye jeee

Anonymous said...

Kenapa tabong derma untuk najib ditulis FreeNajib....ini malaysia bukan london...nanti orang ingat Najib percuma....hihihihi

3Ms Stupid said...

Dah nama pon bapok brader...confirm la kena sokong Menteri jambu..kot2 dpt pegang2 pon jadi ler....

3Ms Stupid said...

بيلا انق نجيب تو برڤويا-ڤويا؟سمالم ك؟ستندرد ڤنچچاي ميمڠ بڠڤ تو بياسا.چاكڤ سمبيل اوتق لتق كت لوار..

Ne mama lin kun چينا د ا ڤ...Hahaha

Anonymous said...

jawapan paling win skg.. srkiranya barang naik harga .. hutang negara.... atau apa apa apa saja


.."ITU BERDOSA TAPI DOSA DEPA DENGAN ALLAH"...budak sekolah pun bole pinjam jawapan di atas


kah kah kah kah... aatok kena clamping telo ngan top dig pun bole guna jawapan di atas..

kah kah kah

Anonymous said...

Macai saki hatiii kah kahh kahh derma pd DSNR rakyat biasa tkde jawatan xde power apa dh..tapi sambutan hebat. Rakyat syg DSNR tanpa perlu masuk fb tweeter untuk buktikan. Inila real we love najib ikhlaa..brg kemas mengimbau kembali sejarah awal UMNO berjuang. Insha Allah. Smg diberkati.Amiim

Anonymous said...

Maju la SUKAN KUNYIT & TOMATO utk negara...

Kehkehkehkeh...

Anonymous said...

KUNYIT 7.21 contoh uneducated yg maderkutty bangsat tu maksudkn.. Terserlah aura kebodohan tingkat tertinggi...
Kahkahkahkah...

Anonymous said...

Yea la tuuu. Kuman seberang laut korang nampak, bangkai gajah depan mata buat2 x tahu. Anak Najib gi Taiwan naik sampan yea & minum air ribena je. Kata kaum kerabat najib hartawan, tak kan tak boleh tolong. Setakat sejuta tu x sampai gaji setahun chairman cimb.

Anonymous said...

Apa apa ja la anak bapuk...sori aku dah derma. Jangan meroyan..

Anonymous said...

Macai tomato berjaya membuktikan mereka ni jns uneducated. Tulis komen pun mengalahkan bdk tadika baru belajar menaip. Hik4

Anonymous said...

Ada, anak najib ada akaun kat kazakhtan, pak sedara dia nursultan presiden kat sana.

Taknak ke pee.eh pigi beku akaun presiden tu eh?
Ada pertalian saudara-in-law tu..sila lah buat..aku amat setuju atok&geng tunjuk power kat dia orang..boleh tgk mereka dtg menyembah ke atau tekan butang nuke yg russia simpan dkt sana..

😆😆😆😆😆

Anonymous said...

Kebanyakan nama yg ada'Syed' kat m'sia ni cucucit penipu gujerat & selatan india yg lari kesini zaman penjajah.
Sbb tu kebanyakkan mereka muka keling...
Lagi kalau yg dari yaman tu kebayankan nya cripto jews,
Datang sini tarok nama "Syed" dan seerti utk tipu melayu yg muliakan Rasulullah saw,
Lagi yg dekat sini pun ada yg sengaja taruk Syed sbb yg mcm2, antaranya lahir mlm jemaat dsb.
Dan zaman mula ic diperkenalkan dulu pak2 polis tulis je nama yg diberikan.
Jadi kalau dibuat ujian DNA pun pasti geng Syed ni tak berkaitan keturunan pun sesama mereka, jauh sekali la dgn Syed yg ada menulis asal keturunan ditimur tengah.
Jadi 99% Syed kat m'sia ni menipu salasilah dan sbb tu tak heran byk yg perangai mcm setan.

Anonymous said...

90% yg benama syed didunia ni tidak berasal dari zuriat Fatimah puteri Nabi saw.
Byk yg bohong mencari kemulian pd nama dimata manusia.

Byk bukti yg menunjukkan sedemikian...aku malas je nak taip dlm ruang terhad nih.

Sesiapa yg berminat sila buat kajian la..
Jadi tak heran kalau byk yg bernamapangkal Syed/Tuan/...dsb tu perangai mcm setan.

Anonymous said...

Kejora ni kan bapuk dan bodoh pulak tuh 😂🤣

Anonymous said...

Hihi, tahniah sbb anda cukup bodoh bila beri komen. Penyokong parti kunyit ke? Jgn mare, saje tanye je.

Anonymous said...

Hehehekikikihahahakahkahkah. Macai tomato paling bodoh dlm pakatoon beri komen terbodoh dia. Tertelan petrol 1.50 ke?
Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous said...

Hehehekikikihahahakahkahkah. Anak beranak bilionair, tapi nk tubuh parti minta derma dgn rakyat uneducated. Mgkn sbb tu tayar jet pun pancit xde duit nk tukar. Tapi cukuurrr, mahataik jd piem, rege tomato turun jd murah..

Anonymous said...

Wow kpop tomato.
Anak mahathir pengeluar arak tak nampak yea?
Abih tu yg sibuk beku semua akaun tu apa?
Nak bayar camne kalau semua akaun kena beku?
Boleh bayar pakai tomato ke?
Memang kpop tomato semua uneducated

Anonymous said...

Bapok kejora...geng kau dekat tweet DSN memang berlambak yeee...LESBIAN BETINA PAKAI TUDUNG RAMAI...memalukan wanita pure bertudung aje...yang GAY JALANG BIRAH pun ramai...sekali bersolekkk WOOWWW MACAM BETINA JALANG LESBIANNN HAHAHAHAHHAHAHAHA

Anonymous said...

Hahahha memang keturunan nama SYED KE SHARIFAH KE...kebanyakkanya BONGKAK...macam jiran aku...dia kawin ngan syed tapi mak mentua dia kecam dia...cucu dia terima...menantu dah nak baya umur mak aku pun masih x boleh terima...apa...ingatt BAGUSSS sangat ke sampai nak kena bongkak macam tu sebab ada gelaran...FYI NABI MUHAMMAD SAW pun x pakai nama SYED MUHAMMAD....so kita MALAYSIAN x perlu nak BANGGA SANGAT dengan Gelaran SYED tu..keturunan NABI MUHAMMAD SAW TERPELIHARA DARI...kaki club....kaki supporters gay...kaki supporters lesbi..etc sebab ALLAH TAALA AKAN MENJAGA KETURUNAN NABI MUHAMMAD SAW SEBAB DARI KETURUNAN NABI MUHAMMAD SAW TURUNNYA IMAM MAHADI

Anonymous said...

Kekonon najib perompak la ye???? Kepala otak kau le...KALAU NAJIB MEROMPAK KENAPA NAK BUAT AKAUN DALAM MALAYSIA???? UNTUK KANTOIKAN DENGAN ORANG BODOH MACAM KAU AGAKNYA...X PAYAH NAJIB...KALAU KAU PM MAKAN SUAP SECARA LOGIK KAU PUN AKAN BUKAK AKAUN KAT NEGARA-NEGARA YANG AKAN MENJAGA HARTA KAU X KIRA LA...PEROMPAK KE...PEMBUNUH KE...MENTERI KEE...SWISS LA YANG TERKENAL...NAK BUAT APA BUKAK KAT AM ISLAMIC????? ADAKAH DSN BODOH ATAU ZETI TUA SUNDAL YANG ADA KONSPIRASI...NASIHAT...PASTU SAMAN BNM KELUAR...PASTU CAKAP DSN RASUAHHH???? Hahahahaha

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates