July 9, 2018

70 Bagaimana Pegawai Khas Menteri Letak Jawatan Kalau Belum Dilantik?


Menteri Belia Dan Sukan merangkap Menteri Kutip Sampah berkata beliau belum melantik sesiapa pun lagi sebagai Pegawai Khas beliau setelah dikecam dia melantik advokat LGBT sebagai Pegawai Khas Menteri. Jika Menteri belum melantik pegawai pejabat Menteri, bagaimana pulak individu yang dipertikaikan umum letak jawatan? Numan Hafifi dipetik Astro Awani, di sini berkata,
Saya berhasrat untuk mengulang dan menegaskan kenyataan YB Menteri bahawa setakat ini belum ada sebarang perlantikan rasmi di Pejabat Menteri. Menjawab mengenai isu beberapa nama yang tertera di laman web rasmi Kementerian, saya dimaklumkan terdapat unsur-unsur sabotaj dan siasatan dalam sedang dijalankan.
Kita memandang berat tuduhan ke atas kakitangan awam di Kementerian Belia Dan Sukan yang dituduh mensabotaj laman web rasmi Kementerian. Kita tidak mahu ada pihak yang cuba melindungi perlantikan ini dan menuduh kakitangan awam sebagai pensabotaj.


70 comments:

Anonymous said...

Khairil anas tukang tulis ucapan najib yang kaya raya bukan sebahagian dari golongan ini ke?

damak mwsu said...

Link tu takde la.. Da dipadamkan kot..

Anonymous said...

Mungkin Pak Menmteri tidak terbabit tapi pelantiukan dibuat oleh lain2 pihak untuk menimbulkan persepsi negatif dan buat lawak agaknya, hiii hiii, hiii!

Anonymous said...

Aku dah agak dia ni pelawak yang tak pandai buat lawak. Sana sini kantoi

Anonymous said...

Wei tomato kpop fokus la ni tgh citer kunyit yg dah punch card kat kbs tapi sadiq kata bukan staff .
Mmg harapan semua kaki kunyit ke. Mana ada bukan staff punch card .
Dan yg plg ptg skrg terbukti sadiq kata perkhidmata big gay iftar tidak ternilai.
Mmg harapan dan kunyit tidak dapat dipisahkan . Auwwww

Anonymous said...

Ucapan Tun M terhenti apabila Hanipa rebah

Firdaus Azil, Astro Awani | Published Julai 09, 2018 09:23 MYT
Hanipa dikejarkan ke Hospital Putrajaya untuk rawatan lanjut. - Astro AWANI/Firdaus Azil
Hanipa dikejarkan ke Hospital Putrajaya untuk rawatan lanjut. - Astro AWANI/Firdaus Azil

PUTRAJAYA: : Ucapan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad sewaktu Perhimpunan Bulanan Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya terhenti seketika apabila Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Hanipa Maidin tiba-tiba rebah di atas pentas.

Sejurus beliau rebah, hadirin di perhimpunan itu yang terdiri dari pegawai-pegawai kanan dan penjawat awam di bawah JPM cemas seketika, dan Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail serta para petugas keselamatan bergegas memberi bantuan kecemasan kepada Hanipa.

Anonymous said...

Bro, you are way behind compare to bang mad. Keep trying bro. Maybe you can beat him someday in the future

Anonymous said...

Tu lantikan sementara sahaja tuan cts. Dah letak jawatan kira dah setel la. Ni cerita anak najib ke taiwan tu apa cerita?

Anonymous said...

Krik...krik..

Tanah Melayu Kini said...

Org masuk keja pun ada surat, seblum bole bertugas..
Menteri sebuah negara..
Main masak masak..
Lantik pegawai kerajaan sebuah negara dgn perjanjian mulut je..
Kakaka.. #MalaysiaHaru

Anonymous said...

Well... i say it again
Kera-jaan kartunnn

Anonymous said...

Kata website kbs di sabotaj, tp x dengar lak mereka ni buat laporan polis. Nk temberang pun agak2 la sket macai tomato

Anonymous said...

Anak najib antara dia dgn Allah.
Menteri agama yang cakap.
Sadiq kata tak lantik tapi punch card pulak.
Harapan dan kunyit tidak dapat dipisahkan.

Anonymous said...

Tomato kpop mmg uneducated.
Pasal tu kenyataan selalu bercanggah.
Staff, tak staff, sementara, sabo, yg pasti big gay iftar kunyit.

Anonymous said...

Islam ker anak najib?....

Anonymous said...

Lantikan politik tu.ceh!

Anonymous said...

Ntah2,pH pun buat lantikan politik jugak.

PHOENIX BANGKIT said...

Lantikan sementara hang nampak... yang hang tak nampak si sadiq menipu dia kata tak lantik... now dah kantoi sebab tak ada dalam dunia ni orang tak dilantik meletak jawatan.... baiklah.... kalau ambil senario hang... lantik sementara... dan dah resign... kira dah settle..... ANAK NAJIB BERKEPIT 24 JAM KER NGAN ASTIS TAIWAN TU?.... DIA ORANG NIAGA... KAU TAU KER DIA ADA NIAGA KAT MANA?... KALAU MEMANG DIA ADA NIAGA KAT TAIWAN... APA MASALAHNYA?????.....SO KIRA DAH SETTLE LAH..... TU TUN KATA KAWAN2 DIA KENA SEKAT TAK LEH KAWAN NGAN DIA..... TU YANG DIA TRAVEL 24JAM NGAN PESAWAT KAWAN2 DIA KAU TAK NAK AMBIL TAU KER?

Anonymous said...

kalau dah dia dah punch card itu dosa punch card tu antaradia dengan tuhan... redho jerr.

kah kah kah kah...

amacam 'win' tak jawapan ako...

Anonymous said...

Macai mahababi tgh alih isu..isu uec lbh 'mulia' dari Tahfiz.. Suara syetan ph menguasai Malaya.. DSNR tak pernah mengubah negara jadi hanyir busuk mcm mahataik buat skrg..lantik geng kunyit haram jadi menteri..ko blh pcye ke budak hanyir 25 thn jambu sadis ni jd mentri? Jg babi pon blum tentu babi selamat..ini mau 'jaga' belia??? Hancor nnt bdk sekolah dikerjakan puak haramjdh ni!

Anonymous said...

Dulu makhluk lanat Nipah Meden mamak ni hina Allah, persoal kuasa Allah jadikan seseorang..demi menjilat politik harbi..skrg ko terima la..semoga Allah bg kau kenal siapa Tuhan siapa ko..koma lama mcm Sharon Israel lg bagus

Anonymous said...

kalau anak najib berpoya poya dengan aktres taiwan itu berdosa.. dan dosa dia dengan tuhan saja... yg lain tolong diam dan redho ajer...

Anonymous said...

Kepala bapak hg la macai lantik sementara la kejap belum lantik la..kejap letak jawatan la.. Ini kerajaan mahababi style..korang buat perangai babi pun orait??

Ini ini negara kepala bapak mahababi ke suka2 hati buat wayang bodoh??

Rule of mahakutty, suka2 langgar kaedah lantikan, dah masuk dlm directory, pastu ko cakap dah setel sebab warga dah bising??
Still nk protect keje lahnat puak ph haprak..setel kpla bapak kau..sekeh kepala ko mau?penganut LGBT diangkat, tahfiz nak hapus..ini sudah jd negara isreal!?

Anak Najib kena fitnah ko tumpang le dosa sama.

Anonymous said...

100 hari ph @ haprak petanda lahirlah geng kunyi, liberal, aties, syiah, ahmadiah.. Negara Tanah Melayu dah nak hancor bro..kerana jatuhkan kerajaan DSNR secara fitnah..Allah akan dtgkan fitnah bersepah sekarang melandaph@ haprak!

Anonymous said...

Apa yg kau sebok2 pasal anak Najib?
Cer kau pi siasat anak cucu, bini Madet tu!!!!
Dasar pecacai Pakatoon.

Mungkin kau dah kuyup kena kenching dgn para pak menteri kau.
Kau stress sebab barang makin mahal, minyak tak turun, tol tak hapus, bil letrik makin naik, bonus ciput, BR1M dah yelek & bla bla bla.

Pengundi Pakartoon semuanya bodoh, bebal & gila!!!!

Anonymous said...

Dah nampak ke mana hala tuju KBS lepas ni. Hmm.. kesian anak-anak muda & belia kita. Mak bapak kena kuatkan iman & didik anak2 dgn ilmu agama. Jangan sampai bangsa & agama kita dapat musibah nanti!

Anonymous said...

Madey takut pada bayang2 sendiri, atau menyorok disebalik kafir dan penyokong kpop yg tak ada otak. Sedikit demi sedikit konpirasi mereka terdedah, apa yg nak takut sangat sampai beku akaun guaman??? PENGECUT DAN SETARAF DENGAN BABOON. manifesto dah ke laut at least bagi toll percuma!!!!

Anonymous said...

berseluar pendek, berbontot tonggek, menanti geng kunyit...eiii geli betul dgn budak hingusan berlendir juburnya. geng LGBT menakluk putrajaya

Anonymous said...

Lantikan semantara tu brape gaji shit suckdick byrkan? Ade 5 kupang satu ari x?

Anonymous said...

Setahu aku khairil anas tak jolok bontot mcm nuar juboori

Anonymous said...

Tok wan kata new gomen must be better than previous gomen. Hermmm... aku setuju dari segi kencing memang A

Anonymous said...

Eeh eeeh...kunyit marah ruoa nyer...auuuw auuuw auuuw! Jomlah seround!

Anonymous said...

Semoga Allah sentiasa menurunkan BALA ke atas Hanipa Maiden di atas segala penupian yg dia lakukan selama ini...

Doa orang2 teraniaya...

Anonymous said...

Kpop bonggok..anak najib nak main..berapa lama dia main..main depan ker main belakang.ker..kau sebok nak tahu...minat betol kau dgn najib yeah..nadib najib bukan kaki main bontot!!!

Anonymous said...

PH pin main bontot jugak...jd isu main bontot tak der masalah dlm PH..harap2 dewan parlimen luluskan undang boleh main bontot...semua GAY investor akan nelabur di malaysia...jangan ingat..gay tak ada investor besar..begitu lah JAUH pandangan pemimpin PH...

Anonymous said...

Adooi aper laa luu bro..sportibg laa sikit...nanti nak main kan senang..pakai kondom..tak yg mengandung...dara dara tak perlu zaman moden bro relax laa.

Main sama lelaki sebenarnya lagi best bro..boleh cuba..bro..

Anonymous said...

sesapa yg anok aktif sukan hati hati gang mamak kunyit mampu mengganas..

awasi anak anda dari gang kunyit..

Anonymous said...

Awat hang merepek bro..try laa dulu..mana ada jubur berlendir...jangan main cakap ikut sedap mulut jer..guna kan mulut sebaik mungkin...blop! Blop! Sedaap bro..boleh letak perasa coklat or stawberry..letak madu pon best

Anonymous said...

Lantikan sementara? What the fuck, ada pula lantikan sementara bagai.

Anonymous said...

Aku ingatkan sayed sadiqsegaraga pandai kutip sampah, rupenye kencing rakyat lagi dia pandai.. blajar sama mamak kutty ler tew

Anonymous said...

DONIA AKHIR JAMAN. NEGARA MAKIN HANCHUR.

Anonymous said...

HARGA BARANG MAKIN MAHAL. TAK TAU LA BILA SST DIKUATKUASAKAN SEPTEMBER NANTI. ADOI, MAKIN LINGKOP NEGARA INI...!!!
PARA MENTERI PULAK NO VALUE. RAKYAT SENGSARA..

Anonymous said...

Budak beringus yang diangkat jadi Menteri ni yang mencadang muda mudi belia pakai condom bila nak berlaga lubang kencing, apa jenis punya Menteri, kalua anak muda belia belum sah nikah nak laga apa pun haram, dia dah biasa ler tu sebab tu ajar anak muda guna kondom… say no to this Menteri beringus,.. pandai bercakap bukan makna matang, mana pegangan ugama kamu Menteri beringus..

Anonymous said...

Macai tua nak hapus tahfiz… kut dia mampos nanti Budak Budak tahfiz juga di pannggil untuk tahlil dia, harap dia panggil tong tong cheh dengan gendang besar dgn trumpet main lagu lagu sedih pakai tutup kepala guni bawa dia ke kubur… tahfiz membina kekuatan islam di tanah melayu... insyaallah

Anonymous said...


bab sosial life ni ph tak pernah kisha pun..
ingat tak mase sayit sadis kunyit join parti liar mase zmn 'mude geli' dulu..siap ade gambar tgh mabok kot? ade ost parti mahababi kesah? xde kan..
malah berpusu2 suppot si jambu kunyi ni..

lepas tu si zairil laki org berpoya2 di pub.. berciuman..hotel bagai.. setahun lepas pru 13 pulak meletus kisah sofea 'mengandung' dan melarikan diri ke london.. kunun 'sambung study'??.. tapi senyap tak komen ape pun pasal politik negara.

So siapa bapak anak si sofea mase tu? ade anak najib mengandungkan anak haram macam si iconic dapig tu ke?

lagi satu skandal 'intim' miss p dengan gone end juga ditutup rapat.. hanya di ceritakan soal banglow terlajar murah no swimming pool, taman manggis skandal.. sebenarnya ia lebih dari itu..

betty chia sudha mengamok.. dia juga ada daddy sugar di hongkong??

woww sejak bile geng macai pakatantaik kesah pasal 'moral'?

kalau mau siasat detail..anak angkat Mahadey Mahataik 3 ekor muka kerala ni berbinti/ bin kan mahataik.. apa macam bro?

berani siasat itu 'ibu tumpang' mana madey upah? langgan?

suci sgt la kolo jadi barua pkatan wpun membunuh berzina meliwat syiah atau tak mengaku tuhan.. semua jadi 'halal'??

Pakatan Mahataik.. naik dengan fitnah.. penipuan.. akan hancur dan rebah tak lama lagi dengan fitnah sesama mereka juga.. Amiin!

Anonymous said...


ketua2 lahanat ph mana berani main isu 'seks' atau 'moral' untuk bantai umno.. sebab mera tahuy kalau buat macam tu silap2 skandal seks mereka lebih banyak tersembur..


isu Jimin Jamban makan aiskrim dalam jamban pun tak berani komen..
isu skandal china doll nuar
isu kunyit dalam armada pbpm, isu mahadey sendiri yang dikaitkan pasal 'anak angkat'.

belum lagi masuk isu Angkatan Muda PGayR.. mereka wayang je lebih..

sedangkan Abng Mat Sabon pun kantoi di hotel perdana bilik 121. semasa di 'baptise'kan PAS.. 'suci' bagai.. kunun..kantoi kaki betina jugak.. su agong pas.. perut sama muka sama.. apa jawapan??

tibe2 pasal anak ank najib pulak mereka nak main isu?
ini terang2 kongkek atas katil bergoyang.. si tua bapok si muda asikerim..

kah..kah..kah.. bodoh macai bodoh pakatan..


kah..kah..kah...

Anonymous said...

Atok tua 93 tahun dah tak lama, nanti kalua dia jalan tak payah panggil Budak tahfiz untuk tahlil, panggil geng tung tung cheh dengan trumpet main lagu sedih usung ke kubur,.. dah cantic nak di pertingkat kan sekolah podok sekolah ugama sekolah tahfiz, sampai zaman atuk tua 93 tahun ni nak di hapuskan tahfiz..Menteri belia boleh ajak anak anak muda lalai ugama, lebihkan benda maksiat ugama, mana Pendidikan ugama Menteri 26 tahun ni,,,program TV pun dah Nampak usaha usaha lari dari tatasusila ugama dan nilai ugama,..program hiburan bertambah dgn Bahasa yang makin biadap..

Anonymous said...

Belum 100 hari ph @ pakatan hancur musnah petanda lahirlah geng taik...hancur punya taik sehancur2nya, hancur siang dn malam.

Anonymous said...

Sebenarnya..geng kunyit telah berkembang dlm m'sia..org m'sia kn suka ikit2 viral..klu viral mat rempit..ramai lah teruja nk jadi mat rempit...
Klu viral buang anak..berderet2 lah buang anak(pakai kondom kata menteri kunyit..baru tk mengandung)..
Klu viral tetak org..akan berderet la tetal org..1998 viral menteri kaki kunyit..maka..berpusu2 anak muda nk jadi kunyit..jadi beribu2 lemon lah jadi kunyit..sbb menteri kunyit jadi idola..kpup kaki kuyit

Anonymous said...

Shit saddiq mengencing lagi..sesungguhnya hanya geng kunyit dan geng-geng tomato uneducated sahaja yang akan percaya dengan kencing panas dari shit sadiq..hancing wei

Anonymous said...

Sebab ditadbir oleh Pakatan Hancur..kih3..

Anonymous said...

Pinjam along la nampaknya..yuran guaman cecah rm2.4 juta

Anonymous said...

tak tau la siapa yg membohong...menteri ke atau budak kunyit tu...
biasanya bila stress...orang tu suka cakap sendiri.. merapu.. ..kutip sampah...
yg pernah mengaku dirinya tuhan dah tersungkur pagi ni..
yg rancang nak tutup sekolah tahfiz ...ko tunggu balasanNya...cash

Anonymous said...

Jgn buat fitnah itu bukan anak najib..

Anonymous said...

KUALA LUMPUR 9 Julai - Ahli Parlimen Klang, Charles Santiago mempertahankan gesaan beliau supaya kerajaan memansuhkan semua undang-undang yang mendiskriminasikan golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) di negara ini.

Wakil rakyat Pakatan Harapan itu berkata, seruan supaya kerajaan menghuraikan isu homoseksual adalah selaras dengan resolusi Majlis Hak Asasi Manusia Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (UNHRC) dan Deklarasi Hak Asasi Manusia Sejagat.

Katanya, kerajaan mempunyai kewajipan untuk melindungi hak semua warganegara, tanpa mengira seksualiti dan identiti jantina mereka.

“Dalam isu diskriminasi homoseksual, saya menyokong untuk menjaga kebebasan sivil kumpulan minoriti ini.

“Tetapi dengan menuduh bahawa saya tidak menghormati Islam dan mempersoalkan seksual, saya hanya menunjukkan ketidakpedulian mereka yang mengulas dalam laman Facebook saya,” katanya dalam kenyataan yang dimuat naik di laman Facebook beliau hari ini.

Dalam kenyataan beliau semalam, Charles menyatakan solidariti bersama Numan Afifi yang dikatakan cenderung memperjuangkan hak LGBT selain menggesa kerajaan memansuhkan semua undang-undang serta peraturan mendiskriminasikan komuniti tersebut.

Anonymous said...

Macai tomato 1:03 kaki temberang

Anonymous said...

Alamak win la.

Wahahaha

Anonymous said...

Bro doa apa pakai nak lawan pedang.
Doa kunyit atau doa tomato

Anonymous said...

Muntah hijau bro.
Uwekkkkk
Hidup kpop tomato

Anonymous said...

timbaln mintri yg tombang tadi kuat makn tomato zat tomato banyak ssgt kalau zat tomato di campur sikitdengan zat konyit baru lah tak tombang... bula zat tomato konyit bergabung... mmmm merecik la konyit masam...


kah kah kah kha.. atok dinasour mana sampai skg cerciter sikit pasal islam ka... nabi nabi ka.. kidah rasul ka.. ceciter ceciter..

atokkk ooo atokkk ceciter sikit oasal mintri agama you tu.. menteri belia dan sokan konyit tu.. atok sokong ke idakkk..???

rakyat nak tau la atokkk.. kah kah kah kah.. kahh..

Anonymous said...

kurangkan gula dalam minuman...
lebihkan manis dalam senyuman...
RM2.60 zaman gst....hari ni RM3.05 tanpa gst
budak kpop boleh minum air kosong lepak kedai mamak...
hihihihihihi

Ted Manoff said...

Jangan hantar Kubor. Awet je mayat Kutty nnt letak dalam cermin supaya generasi depan boleh tengok individu yg pernah jadi PM pada umor 93 tahun.

Anonymous said...

Menyampah bila ada menteri geli-geli macam ni..

Anonymous said...

Dah mcm nak jadi seminggu seko samada adun/ap walaun pee.eh nak kojol...
Lepas seko lagi seko pastu berterusan le agaknya ni...

Bukan doa dan ramal pun tidak, ni cuma agak2 saja.

Kalau betul jadi hal ni seronok la ye sbb ada pesta by-elections berterusan tak kira la seminggu sekali ke dua minggu sekali ke atau sebulan sekali mengikut kekosongan terkumpul..
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Anonymous said...

.

Saya ingin ucapkan Selamat Harijadi kepada Atok Mahadey , Selamat hari lahir ke 93 tahun dengan harapan Atok boleh hidup selama 37 tahun lagi .

.

Anonymous said...

Anak kit sial kapir harbi, ade skandal dgn amoi miss phang ...berpoya2 u mana tau..hong kong maa.. To ko sokong menjilat gilebabi..

Ank kepala bapak perompak tu Islam ke?

Anonymous said...

Mmg win ayat bro.." Berlaga lubang kencing.." n mmg cara sayit sadis ckp dia dh biase dgn penzinaan muda mudi??? Sedih bro.. Msykt jnis ape kh kite sdg perintah kite ni.. Mne nk turun lg barakah dn RahmatNya jk mcm ni rosak

Anonymous said...

Siakap senohong
gelama ikan duri
Bercakap bohong
Blh jd menteri

Anonymous said...

Tak sangka sungguh.. numan gayfifi mengaku dia mengamalkan gay sejak 2008. Xkan gay setakat laga pedang je, ye x macai tomato.. hik888

Anonymous said...

siakap senohong
gelama ikan puyu
bercakap bohong
Menteri skrg ramai kayu

Penipu dari atuk 93 sampai cucu 26...cakap tak serupa bikin.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates