May 8, 2018

14 Pakatan Harapan Memerlukan Dajal Betina Clare Brown Untuk Propaganda Hari TerakhirClare Rewcastle Brown, Dajal Betina yang sentiasa memburukkan Malaysia melalui fitnah beliau di Sarawak Report hari ini menyamar sebagai rakyat Malaysia dan mengetuai demonstrasi anti-kerajaan di London. Ini bertujuan untuk mencemarkan Malaysia dan mengatakan bahawa Pakatan Harapan akan mengalami kekalahan di dalam Pilihan Raya Umum ke 14 (PRU14), dengan dakwaan Perdana Menteri DS Najib Tun Razak menipu. 

Propaganda ini adalah sebagai satu cara selamat untuk 'menjelaskan' kekalahan Pakatan esok, 9 Mei. Nampak gayanya Pakatan Harapan memerlukan campur tangan asing untuk menjayakan propaganda hari terakhir sebelum Hari Pengundian. Jangan biarkan campur tangan asing berlaku ke atas Pilihan Raya Umum Rakyat Malaysia.

14 comments:

Anonymous said...

BOHSIA CLARA AWAL BICARA DAH KALAH
DIA DAN SR DAH MULA NAK GELABAH DAH
SEDAP KAN ATI BOHSIA PUN KEMPEN LAH
INGAT MESIA KEMPEN DI LONDON PODAH..


ESOK PRU 14 2/3MAJORITY BN YG PUNYA.. INGAT MUSUH UTAMA KITA SINGAPORE... DI SINI KEHANCURAN BARUA SINGAPORK@DAP SAJA... PENSABOTAJ NEGARA .... MUSUH KITA SINGAPORE INI KALI LAH... KITA SABOTAJ.. HASUT.. KAUM.MINORITY SINGAPORE YG MENINDAS DAN MEROMPAK KEKAYAAN SINGAPORE DNG SISTEMATIK UNTUK KRONI SUPER RASIS PAP@LEE KWAN YEW CELAKA INI...

INI KALI LAH....

DAH TUA PUN BODOH

Anonymous said...

UTUSAN ALJUBOORI DARI PENJARA
SOKONG KUTY BOBOI UNTUK SEMENTARA
BOLAN JUNE ALJUBORI BEBAS AKHIRNYA
PARTI CAP MUNGA MATI TERBABAS PULA
ADAKAH DRAMA HIJACK PKR AKAN BERMULA


LEPAS PRU INI SEAWAL BULAN JULY AKAN BERMULA SKETSA KUTTY VS ALJUBOORI SAMADA PKR DI HIJACK OLEH KUTTY BOBOI JIDIN PIDAH AP RAIS JAMBATAN MELALUI BARUA ASSMIN...?

SAKSIKAN DRAMA TERBITAN KUTY@ALJUB DALAM DRAMA TERBARU DEPA BERTAJUK
"DAH TUA PUN BODOH" YG AKAN BERSIARAN JULY 2018 NNTI...

SAKSIKAN DRAMA 'DAHTUAPUNBODOH'DI PAWAGAM BERHAMPIRAN ATAU TRAILER DI MEDIA SOSIAL ...
'DANTUAPUNBODOH'

Anonymous said...

Undi BN PRU14

Anonymous said...

Sebentar tadi pihak keselamatan Sabah telah menembak mati 4 penjenayah asing di laut . Saya rasa ini mungkin satu gerakan untuk menimbulkan hura hara menjelang PRU ini .

Reforbasi Madeymugabe said...

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ

๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ฉ ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ฑ ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ญ
๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ณ
๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ฑ


๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #HEBATKAN NEGARAKU ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘

Anonymous said...

InSya Allah BN menang...

Anonymous said...

Amiiiinnn...kita berdoa semoga bn lakukan kerja bersunggoh utk penohi janji2cmereka dan byk2 kita bersyukur. Somethings we n somethings we dont get. Ada sebab2 Allah tidak membenarkan.

Anonymous said...

You didn’t mention Datuk Seri Najib is transparent on Petronas annual report from 2009. See website petronas www.petronas.com.my Tun Mahathir block all details about petronas financial activities.

Reforbasi Madeymugabe said...

Ramai betul 'rakyat Malaysia' yang berpakaian kuning di London tu.... Bikin hatiku jadi seram sejuk.... Bercampur ketawa....

Muahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

*somethings we get somethings we dont get.

Anonymous said...

Ajen yahudi babi kuning & anak dajal kaki fitnah...

Anonymous said...

BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER
BN FOREVER

Lain2.. SILA MENINGGAL

Anonymous said...

Lain2 spesis lembam go fly kite

Anonymous said...

hantar whatsapp pd member2 yg atas pagar sertakan gambar betino jalang kuning adalah kuasa asing yg menjadi tali barut kpd fuckatan haram supaya mereka nie mengundi BN...

InsyaAllah BN menang bergaya dgn syarat rakyat marhaen keluar mengundi dacing BN...

ph < 80 paling rendah dekat 60
banyak yg hilang kerusi adalah pkr,Pandir & bunga!!!

BN BOLEH MENCECAH 150 DGN SYARAT RAKYAT MARHAEN KELUAR BERAMAI2 MENGUNDI BN!!!

BERITA BAIK DARI SABAH...
Empat Suspek KFR Ditembak Mati Polis
on May 8, 2018
LAHAD DATU – Pasukan khas ESSCOMM dengan kerjasama Unit 69 Komando dan Pasukan Polis Marin terlibat dalam situasi tembak-menembak dengan suspek kumpulan Kidnapping For Ransom (KFR) yang menyebabkan empat penjenayah maut ditembak.

Dalam kejadian yang berlaku awal pagi tadi, pihak berkuasa telah melakukan Rondaan Jarak Jauh menggunakan Bot Adal 19 Polis Diraja Malaysia (PDRM) di Perairan Laut Sahabat, di sini.

Menerusi sebuah kenyataan yang dikeluarkan PDRM Kontinjen Sabah, sebuah bot dipercayai memuatkan penjenayah rentas sempadan telah dikesan meluncur laju ke arah sekumpulan bot nelayan sewaktu rondaan itu.

Pasukan keselamatan cuba membuat pintasan dengan menyalakan lampu biru polis namun secara tiba-tiba bot yang dipercayai memuatkan lima hingga enam orang mencurigakan itu melepaskan tembakan ke arah polis.

Pihak berkuasa kemudiannya membalas tembakan bagi tujuan mempertahankan diri dan setelah situasi reda, pihak polis telah menemui dua mayat lelaki dengan kesan tembakan di dalam bot dan dua mayat lagi di dalam laut.

Selepas diperiksa, empat lelaki yang maut itu tidak memiliki sebarang dokumen pengenalan diri dan berumur dalam lingkungan 20 hingga 40 tahun.

Dalam kejadian tembak-menembak itu, pasukan keselamatan tidak mengalami sebarang kecederaan dan satu das tembakan dari suspek telah meninggalkan kesan di bahagian kiri Bot Adal 19.

Penemuan kelongsong peluru dalam bot tersebut menunjukkan bahawa kumpulan suspek itu menggunakan senjata api berat yang dipercayai tercampak ke laut semasa insiden berbalas tembakan.

Bagaimanapun senjata api itu sehingga kini masih belum ditemui setelah pasukan Unit 69 Komando dan Pasukan Polis Marin melakukan selaman ke dalam air bagi mencari senjata berkenaan.
Dalam kejadian itu, pihak berkuasa telah merampas sebuah bot yang tidak mempunyai nombor pendaftaran, satu enjin bot, sepucuk pistol, pelancar bom (grenade launcher)

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates