May 4, 2018

29 Mana Lebih Penting Wahai Nik Omar - Kasih Dan Restu Ibu Kandung Atau Ayahanda Dan Bonda Palsu?



Terasa lucu bila pihak yang kononnya faham agama mengalu-alukan perbuatan Nik Omar menentang ibu kandungnya. Suatu hari nanti, kamu akan rasa 'nikmatnya' bila anak sendiri menderhaka. Terasa lucu apabila pengikut-pengikut Pakatan Harapan memuat naik temu bual Nik Omar yang kononnya bersopan santun, sedangkan hakikatnya perbuatan beliau menguris hati Ibu sendiri? Mana lebih mulia, lembut lidah apabila bercakap atau menghormati Ibu. Lupakah beliau syurga di bawah kaki Ibu?

Kepada Nik Omar, lima tahun lalu orang yang kamu panggil 'ayahanda' itu pernah mengejek ayah kandungmu, TG Nik Aziz sebagai nyanyuk kerana masih ingin bertanding pada usianya yang ke 82. Padahal dirinya lah yang pada usia ke 93 masih bernafsu dengan kuasa, dan ingin menjadi Perdana Menteri. Janganlah menjadi tanggang yang mendewakan orang yang menghina Ayahmu dan perbuatan kamu itu menguris hati Ibumu.

29 comments:

Reforbasi Madeymugabe said...

Nicky Omaq kata nak laksanakan hudud jika fuckatan haprak memerintah... Hudud mana yang dia nak laksanakan entah la, 'ayahanda' madey keling tua sendiri pun pernah berkata hudud tiada dalam Al-Quran... usul RUU35 pun si DAPig dan PGayR tentang habis-habisan....

Agaknya dia boleh laksanakan hudud melalui mat sabu kot..... Yang hanya cakap berdegar-degar dalam ceramah... Isi tarak....

Kah kah kah kah kah kah kah

Reforbasi Madeymugabe said...

Yang menjadi kehairanan aku, nicky omar ni bertanding di DUN mana...??? Tapi ke hulu ke hilir dok keliling Putrajaya dan Bangi.... Bonda kandung dia sokong calon PAS kawasan DUN Cempaka bukannya calon parti kuali..... Kesian, melalui PAS anak N.Ajis ni kepingin nak jadi calon tak lepas....

Wakakakakakakakakakakakakaka

Anonymous said...

hahahaha..lawak posting kau ni..ini pru..apa kena mengena dgn derhaka? adoi..makan panadol la bro..

Anonymous said...

Orang baru nak kecap 'glemer' tu.. Kat DUN dia sendiri hancuss kerana bakal dirobek ibunya sendiri.

Selepas PRU ni.., jadi kain buruk laa tepi dinding. Nobody cares.

Anonymous said...

Pelik ye kita yg jahil ni tak sanggup nak bersingkokol dgn DAP dan puak Melayu liberal serta ada yg tak yakin hadis macam Madday.Dia yg kononnya faham ugama ,boleh sanggup bersama puak begitu.Nak kata kita yg jahil ni salah tak juga ,sebab PAS yg mengaku perjuangan berladaskan Islam pun tolak puak tu.Bukan saja setakat itu,para mufti pun ada yg mengharamkan kita bersingkokol dgn DAP,apa tah lagi undi DAP.

Dah lah begitu Allah nak tunjuk pada kita semua ,dekat nak PRU mahkamah London putuskan pula fitnah SR yg bersumber dari Ambiga dan mungkin juga dari Husamamusam mengenai Umno rasuah Pas,tidak mempunyai bukti,tapi masih lagi 'si ustaz' nak berswma dan puak tu.Pelik ye?.Malah paling mutkhir,Presiden parti yg dia sokong tu terpalit pulak dgn skandel dgn pompuan.Tapi macam biasa lah ,'itu bukan saya dan fitnah BN' menjadi alasannya utk menidakan perkara tersebut.

Reforbasi Madeymugabe said...

Mana tak derhaka... Sebelum PRU sembang kalau jadi calon pilihanraya akan minta restu ibu dulu... Waktu penamaan calon, main terjah masuk parti kuali walaupun masih menjadi ahli PAS, restu ibu kemana, prinsip pun ke mana.... Memang anak derhaka la....

Keh keh keh keh keh... Dah jamah tulang babi ke belum tu matjerin...???

Muahahahahahahahaha

Anonymous said...

lemau siak bce lu pnye komen..syok sndri je bruh..

Anonymous said...

gaya ko bercakap mcm pandai..tetapi bodo alang je aku rse..haha..lawak ko ni bang..

Anonymous said...

yg derhaka pun die..yg lu nk cbuk2 uatpe bro...haha...btw..da ready ke nk jd opposition next thursday..

Reforbasi Madeymugabe said...

Matjerin 4:02 marah kena bakor sampai rentung kat blog kluangdemon....

Keh keh keh keh keh keh

Reforbasi Madeymugabe said...

Matjerin 4:05 marah kena bakor sampai rentung bak kulit keling kat blog kluangdemon....

Wakakakakakakakakakaka

Anonymous said...

At least ada juga point dia banding dengan kau anon 4.05 pm. Apa point yang kau nak sampaikan kat sini? Kemon la, share la dengan kitorang mana tau kau lagi pandai pulak.

Anonymous said...

Hahahaha... asal masuk fuckatan je mesti huru hara. Tak caya tengok keluarga Jemin Ali.

Anonymous said...

Jauh berkempen bro, abang mat sabu pun gersang juga.

Reforbasi Madeymugabe said...

Hehehe.... Jadi pembangkang tak ada masalah kalau rakyat mahukannya begitu...

Cuba ko tanya dengan madey keling tua, alasan apa dia nak beri kalau fuckatan tetap kalah dalam PRU nanti...bangla 2 juta turun mengundi BN...???

Tak apa, sediakan skrip kekalahan puak fuckatan dulu.... Nak ulang skrip waktu kekalahan PRU-13 pun boleh... terkangkang fuckatan nak menjawab balik nanti....

Kah kah kah kah kah kah

Amacam matjerin, kena bakor kat blog bongok kluangdemon tu...??? Rasa panas tak...???

Wakakakakakakakakakakaka

Anonymous said...

jujur..aku x pnh surf pun blog tu..mgkin bro slh org...persepsi bnyk sgt bang oi..

Anonymous said...

Nik omar tak mau subahat dgn lobai pas yg makan duit umno...

Hj hadi hina arwah nik aziz bini nik aziz dan nik abduh tak rasa ape2...

Anonymous said...

Hahaha...teruk ko kena tenyeh .terus lari...hihihihi..

Anonymous said...

Kelantan akan tumbang...haji hadi meroyan terpaksa klentong mimpi hina nik aziz....hihihi...akibat makan duit haram umno..

Anonymous said...

Serawak Report dah terduduk kena bayar pd Hj Hadi lebih RM 200,000. ada lagi puak Pakatoon bodoh yg kata Hj hadi makan duit haram Umno.Bengongnya ,tak pandai baca ke budak sekor ni.?.Kalau berani cer buat tuduhan tepat pada Hj Hadi,dan tulis nama sekalai siapa kamu.Ada berani ka?.Husham Musa pun sepi je ,mana audiao yg dah hantar test kat London tu?.Apsal Serawak Report tak pakai utk lawan TG HH.?.Audio palsu ke?.

Reforbasi Madeymugabe said...

Keh keh keh keh... Tak rasa kena tenyeh pun... Cuma melayan anjing-anjing fuckatan yang memang terkenal dengan kebodohan mereka di blog tu....

Ingatkan dapat la tengok fakta-fakta HEBAT anjing fuckatan kat situ, rupa-rupanya mental zero... Tulis sebaris dua, lepas tu kutuk orang.... Fakta anjing-anjing tu ke laut je aku tengok....

Muahahahahahahahahahaha

Agak dah kalah berhujah, mula buka silambam kitab jho low.... Serupa tak payah berdebat debgan anjing-anjing tu pun... Dah tahu perangai bongok mereka....

Muahahahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

ni satu bangang..sarawak report bayar hj hadi? mana lu dpt cerita? baca la betul betul bayaran utk apa..makan panadol la oii

Reforbasi Madeymugabe said...

Keh keh keh keh keh keh.... biasa anus 4:24, anjing spesis ko merata tempat boleh jumpa... Buka je blog pembangang, berduyun-duyun mereka keluar... Komen mereka isi pun tarak.....

Wakakakakakakakakakakakakaka

Anonymous said...

Ko paham ker bayaran ape yg SR kena bayar?...nak klentong pon kena paham dulu...perbicaraan penuh blm mula....hihiji

Reforbasi Madeymugabe said...

Perbicaraan penuh memang belum bermula... Tapi 5 permohonan interlokutori oleh kedua-dua pihak pun dah kesemuanya berpihak kepada PAS / Hadi, ingat perbicaraaan penuh nanti si betina SR boleh menang mudah ke...??? Mimpi boleh la....

Muahahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Belum apa2 dah kena bayar? Sapa tolong bayarkan tu? Atok Madey la tu.

Anonymous said...

Takde parti lain ke nak join? Join parti yang ketua dia skandal ngan bini orang apa hal. Sekarang ni dah ada skandal baru pulak. Zaza apa ke jadah nama dia. Masuk la parti lain selain dari parti Mat Sabun toron bini orang tu.
Mungkin dia nak tarbiah Mat Sabu kot?

Anonymous said...

juak2 anjing2 fuckatan mat juling,murai cirit,osmang mereng,keren osmang,ted bapok,puaka songel,cino bukit serta sewaktu dgn nya adalah terdiri dari anjing2 terencat akal..masing2 berlumba buat fitnah "yg canggih" supaya "mandor" boleh nampak terjelir lidah nie buat kerja...jadi bolehle anjing2 nie dapat sesuap dedap tulang PORK...tapi sekarang semua kes majoriti dimenangi oleh BN & PAS, meroyan sakan anjing2 fuckatan nie sebab kebodohan & bengap ...
NIKY omar nie otak biolke??apa yg pandir or pkr or bunga boleh utk meninggikan Islam???lihatle semasa RUU355 di bentangkan masing2 Melayu celop Islam berlumba2 menunjukan perangai sebenar anti Islam!!!
https://www.youtube.com/watch?v=YC2-gA4H5TI

kabinet mimpi ph:
dapig laknatullah 3, pkr 0, pandir 0, bunga 0

undi MATA DAJAL(pkr)= undi dapig laknatullah anti Islam,Anti Melayu/bumiputra serta anti System Beraja!!!

Anonymous said...

Senyap lepas 9 may? hehehe

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates