March 17, 2018

9 @chedetofficial Kelakuan Kebudak-Budakan, Minta Perdana Menteri Australia Jangan Jumpa DS @NajibRazak


Tidak pasti sama ada hendak ketawa atau menangis apabila melihat seorang tua yang berumur hampir satu abad berperangai seperti budak-budak. 

Semalam, dalam satu wawancara televisyen, Top Dog Pakatan Harapan telah memberitahu Perdana Menteri Australia dan kabinet beliau agar menjauhi atau tidak berjumpa dengan DS Najib Tun Razak.

DS Najib Tun Razak bukankah Ketua Kerajaan Malaysia dan ini merupakan lawatan rasmi beliau ke Australia. Hasad dengki dan hasutan Tun Dr Mahathir tidak bermakna sama sekali. Hari ini ...


Mungkin PPBM tidak laku di Australia. Mungkin suara Tun Dr Mahathir hanya laku di Kerala atau Brunei, negara kelahiran Mukhriz.

Penyokong DAP dan Pakatan Harapan harus boikot Australia serta-merta kerana kebiadaban mereka tidak hirau suara Tun Dr Mahathir.

Manakala Institut Jantung Negara (IJN) perlu membuat persedian. Mana tahu ada orang tua akan dikejarkan ke sini hari ini.


9 comments:

jon boushenk said...

Ni xlain kes nk lunaskn dendam, x kira apa nk jadi atau akn trjadi yg penting dendam dpt brbalas.
Aku bg komen yg waras xmcm komen2 kat bwh-bwh ni.

Anonymous said...

Kesian MahaTaik...angan2nya nak menjatuhkan dan memalukan DSN tetap juga tak kesampaian, harap2 dia jadi gila dlm masa terdekat ini...Hehehe

Anonymous said...


Top dog memang tak laku di Australia, sebab pada tahun 1990han dulu di sudah tunjuk bongkaknya dg tidak menghadiri mesyuarat ketua2 Commonwealth di Australia.

Anonymous said...

Hahaha....mahataik dah meroyan...
Dana pru hasil rompakan mahataik yg dijanjikan utk pakatan haramjadah di switzealand kena tahan....
Nak lepas tengkok spin kata wang 1mdb konon....hahaha
Macai anggok2 pun jilattt...haha

Anonymous said...

HAAA...HAAA...SAMPAI BEGITU SEKALI MAMAK NIH....APA NAK JDI LAH SI TUA RENTA NIH!!!

MAMAK OH MAMAK....CUKUP2 LAH TU....

Anonymous said...

Haha kesian. Kita kena maafkan beliau almaklum kerana umornya. Kena belas. :) :) :)

Robert Putumayam Mugabe said...

Mana tak merapu dan meroyan MAHATAIK dibuatnya:

1. PPBM (Parti Pemecahbelah Bangsa Melayu) dah semakin layu, menunggu saat nak kojol hujung bulan ni, semata-mata mengharapkan tipu helah bagi ROS melambatkan pembubaran, dgn menuduh ROS ikut telunjuk UMNO (Parti Keramat Orang Melayu).

2. PH tidak dapat disahkan pendaftarann sebagai sebuah gabungan spt BN, krn masalah dalaman melibatkan PPBM dan DAP yg tidak mengikut perlembagaan parti sendiri. Dua2 pengerusi parti nak kata bodoh, ya, rupa2nya ditambah dgn bangang dan biol.

3. Top Dog PH, MAHATAIK, ikut pelan B, tanpa rasa malu dan tebal kulit muka, memohon restu parti DAP (parti yg selama 22 thn dianggap rasis dan cauvinis) utk menjadi calon menggunakan lambang parti DAP.

4. Sekiranya PH kalah PRU14, MAHATAIK tidak akan dapat meletakkan Boboi (yg sel2 otak kurang berhubung) dikerusi PM, dgn otomatisnya dinasti politiknya akan berkubur.

5. Kalahnya PH juga menyebabkan MAHATAIK, tanpa kuasa ditangan, tidak akan dapat mengumpulkan balik segala harta pencuriannya yg diletak atas nama2 proksi, kroni, penama, pemegang amanah, berjumlah beratus2 bilion RM. Semuanya telah hilang respect dgn org tua yg dah tidak ada kuasa lagi.

6. Mengikut ceriteranya, sejumlah wang pencurian tersebut ditangan proksi2 tertentu telah ditransfer keakaun yg ada kaitan dgn Soros sbg jaminan bahawa MAHATAIK akan memastikan kemenangan PH dlm PRU14 dgn apa cara sekali pun. Kekalahan PH di PRU14 akan menyebabkan kehilangann sebahagian wang tersebut, dan sekiranya kalah lagi di PRU15, semua wang jaminan tersebut akan hilang terus. Mungkin Soros merasakan dia telah banyak melabur utk 'pertukaran rejim' di Malaysia sejak sekian lama, dan mahukan MAHATAIK menanggung sebahagian kosnya.

Inilah antara sebab2 mengapa MAHATAIK MENGGILA-GILA memainkan jarum adu dombanya, tanpa memikirkan lagi rasa malu seolah-olah telah menjadi seorang yg tidak punya maruah dan harga diri.

Anonymous said...

Makin nyanyuk madeykutty ni.. Dendam kesumat sampai ke mati.. Ape jenis la agaknya madeykutty ni.. Langsung tak ingat mati la.. Gila tahap tertinggi ni..

Anonymous said...

Maaf, hanya macai2 fuckatoon yang akan mendengar kata2 Mahataik. Semua pemimpin2 dunia menganggap Mahataik sebagai seekor anjing tua yang gila.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates