October 17, 2017

22 Penyakit Mudah Lupa Tun @chedetofficial Berjangkit Kepada Naib Presiden PPBM, TS Ab Rashid


Mantan Setiausaha Agong Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) tahun 1979 - 1995 dan Pengerusi SPR tahun 2000 - 2008, TS Ab Rashid kini mengalami kecelaruan minda yang teruk. Di dalam ceramah Himpunan KleptokrasiAbahKau yang berlangsung Sabtu lepas, beliau telah membelasah dengan teruk orang yang dipanggil 'bos' beliau. 

Tidak dipastikan siapa 'bos' yang dimaksudkan beliau. Walau bagaimanapun, Perdana Menteri yang paling lama berkhidmat semasa beliau memegang jawatan Setiausaha dan Pengerusi SPR adalah Boss beliau sekarang, Pengerusi Parti Cap Bunga, Tun Dr Mahathir Mohammad.

Ingatkan kecelaruan minda TS Ab Rashid hanya berakhir di situ. Carian di internet mendapati penyakit Alzheimer beliau menjadi lebih teruk. Di dalam temubual eksklusif dengan Malaysiakini, TS Ab Rashid dilaporkan berkata (pada masa itu bertarikh 01/01/2008), sekiranya beliau mempunyai kuasa untuk mendakwa, beliau akan mendakwa pembangkang (bukan 'bos' yang beliau ucap dalam Himpunan KleptokrasiAbahKau). 

Paling menarik kata-kata beliau ketika itu adalah, sekiranya pembangkang mahu protes pilihanraya yang tidak adil, mereka seharusnya tidak bertanding di dalam sebarang pilianraya. Nasihat tersebut patut diikuti oleh 'Boss' TS Ab Rashid sekarang.


22 comments:

Anonymous said...

Tubuh RCI SPR kesalahan dollah badawi kaki tidur tipu keputusan pilihanraya.

anon anone.

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Kesian mat azren (anjing fuckatan)... Tak habis-habis nak meniru nickname orang...

Otak dah bingai nak berhujah la tu....

Koh koh koh koh koh

Puaka Rimba. said...

Puaka Rimba amat bersetuju dengan kenyataan Tan Sri. " BERI RAKYAT SIKIT , KAUT BANYAK ". Apa nak buat Tan Sri. Hampir 60 tahun Parti Keris berkuasa, akhir menghasilkan lanun~lanun yg MENJARAH HAK RAKYAT. Terkini pendedahan Rafizi berkenaan FIC BVI memiliki aset Felda di London. Puaka Rimba dok nanti apa penjelasan Si Shahrir. Makcik Felda pun nak tahu juga. Heeeeiiii.

Anonymous said...

Banyak dedak dia dapat bro. Sebab tu dia berkampung kat sini. Tu la hidup makan duit haram je, otak pun dah sasau.

anon anone.

Anonymous said...

Sebagai seekor "hantu raya" TS Rashid akan mengikut ke mana tuan dia pergi. Dulu masa tuan dia dalam UMNO mati-mati dia protect SPR. Bila tuan dia keluar UMNO dan buat parti baru, sepert hantu raya lain dia terpaksa setia mengikut tuannya. Dan dia juga perlu protect dan backup tuan dia pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Kalau dia masuk PKR kira ok la kalau dia nak membangkang. Tapi dia masuk PPBM mengikut tuan dia. Adakah itu suratan atau kebetulan?
One thing for sure, never trust spesis "hantu raya" macam ni. Dia akan cuba merasuk fikiran orang lain supaya tunduk kepada tuan dia.
Kui kui kui... Berjaga-jagalah semua.

anon anone.

Anonymous said...

alamakkk....aku silap bantai la...org yg aku bantai tu sekapal ngan aku dlm parti bunga ni....
jilake...mcm mana aku boleh nyanyuk ni...??? ni semua najib punya salah ni...aku jadi bodoh dan nyanyuk....

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Menurut anjing fuckatan, fatwa rapussy WAJIB dipercayai.... Kalau fatwa tu hanya omongan kosong jangan dimarahi, anggapkan omongan rapussy tu hanya satu GURAUAN....

Wakakakakakakakakakaka

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Tak pernah dengar penafian dari anjing bernama mat azren... Maknanya betul la dia tu anjing sasau....

Koi koi koi koi koi

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Atok rashid ooo atok rashid.... Persempadanan semula kawasan pilihanraya tu ada unsur-unsur penipuan tak...??? Cer cite cer cite.....

Puaka Rimba said...

Rafizi sekadar bertanya sebagai seorang warganegara yg bertanggungjawab, dan si Shahrir haruslah menjawab sebagai pihak yg dipertanggungjawabkan. Pada Puaka Rimba ianya tidak salah pun.. Cuma si Shahrir perlu beri penjelasan mengikut pertanyaan. Jangan lain yg ditanya, lain yg dijawab macam sesetengah pelajar bila menjawab soalan peperiksaan PT3.Heeeeiiii.

Puaka Rimba said...

Hantu .NENEN lagi PoWer. CTS amat takut dengan hantu ni. Kepit kepala Mangsa Celah Ketiak hatta kepala Tuan yg Membelanya.Heeeeiiii Serammmmm.....

Puaka Rimba said...

Pesanan Puaka Rimba kepada MERGASATWA. Ini lah kesan dari pengamalan minum Air Ketum campur Ubat Gegat. Sehingga tergamak membuat pengakuan dirinya Bodoh dikhalayak Ramai. hindari diri kamu dari gejala Sumbang ini jika kamu berasa BERMARUAH.Heeeeiiii

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Sebagai seorang warganegara, aku pun nak tanya jugak... Bila rapussy nak saman rizal mansor...???

Keh keh keh keh keh...

Anonymous said...

Ibu pejabat umno pwtc selalu proses ic orang yang dah mati dan oku untuk tujuan didaftar sebagai pengundi dgn kerjasama spr. Fakta diperolehi dari petugas umno yang disuruh merahsiakan kerja jahat parti keris berkarat. Gaji pun tertangguh 2,3 bulan. Mana petugas tak bocor rahsia..

anon anone.

Puaka Rimba said...

Mesti lah ada!!. Contohnya parlimen Padang Rengas jika dibandingkan dengan Parlimen Petaling Jaya. Komposisi kepadatan penduduk tidak seimbang. Padang Rengas mewakili seramai 30 k pengundi dimana Etnik Melayu adalah majoriti,sedangkan PJ mewakili 150 K PEngundi yg majoritinya Etnik Pelbagai. Bila tak ADIL, maknanya TIPU. Heeeeiiii

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Hehehe... Fakta dari celah jubor anjing fuckatan yang suka menyamar pakai nickname orang lain.....

Keh keh keh keh

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Keh keh keh keh... Ade eh nama Parlimen Petaling Jaya...???? Ko hidup zaman dinasour mana tu...???

Kah kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Sebagai warganegara aku nak tanya gak, bila syed sajat "airmata Oxford" nak laporkan secara rasmi siapa yang nak rasuah dia tu. Jangan lain yg ditanya, lain yg dijawab macam sesetengah pelajar bila menjawab soalan peperiksaan PT3.
Kui kui kui...

anon anone.

Anonymous said...

Itu normal bro anon 12:23:00 PM. Sapa2 masuk fuckatan memang akan mengalami delusi sebegitu. Tak gitu Puaka Bimbo. Kui kui kui...

anon anone.

Anonymous said...

Fakta yang diperolehi anon 1:42:00 PM semasa sedang onani sambil melayan video Bigo. Bukti mana daaa... Ada hajat curi nick orang pulak tu.

anon anone.

Anonymous said...

Elokla Puaka Bimbo berkawan dengan Fathiya tu. Boleh buat layan onani sambil live chat. Cashless society dikatakan nak balik ke zaman batu. Sel otak dah mengecut sebab sokong fuckatan.

anon anone.

Anonymous said...

rashid dah kejangkitan penyakit taik dari mahataik...hehehe

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates