October 14, 2017

4 Hari Sukan Negara Lebih Ramai Dari #HimpunanKleptokrasiAbahKau #KekalNajib

Acara dimulakan jam 4.00 petang dan akan berakhir jam 12.00 tengah malam. Setakat jam 6.00 petang inilah sahaja orang ramai yang hadir di Padang MPPJ, Petaling Jaya. Biarlah gambar berbicara.

Kehadiran dua tokoh adik beradik utama, Tun Dr Mahathir dan Lim Kit Siang petang inipun tidak banyak membantu memberi semangat kepada hadirin untuk hadir.

Kesimpulannya, gagal sepenuhnya. Itulah hakikat yang Pakatan Harapan perlu diterima. Sasar jumlah kehadiran adalah 100,000 orang tetapi sehingga jam 6.00 petang, hanya 2,000 orang sahaja.

Ini bermakna yang betul-betul hadir di atas padang hanyalah 2 peratus sahaja (2,000 orang) daripada 100,000 orang. Macai Pakatan Harapan nilaikan sendiri.4 comments:

Anonymous said...

Tengok ler sebelah mlm nanti...acara bermula 4 hingga 12 mlm...jamal dengan ikanye dilaporkan tiada di padang...

Anonymous said...

Kah kah kah kah... himponan kelepetokwan akhirnya tok wan kena kelepet dng penyokong PKR dan reformasi..orang kuat PKR pun tak datang.... kah kah kah kah.... bodosss....!!!

mohammad azren anjing PH yg bongok said...

Hehehe... Itu sebab mat sabon tak setuju buat himpunan kelentongbasi kat stadium kelana jaya... kalau kumpul semua bangkai-bangkai yang datang di kawasan grandstand pun tak mampu penuh......

Kah kah kah kah kah

mohammad azren anjing PH yg bongok said...

Nak tengok jembalang-jembalang guna mata anjing ke???

Kui kui kui kui

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates