September 14, 2017

10 An Open Letter To Mr POTUS @realDonaldTrump cc. @cmlimguaneng @tonypua



Dear Mr President Of The United State (POTUS),

This is the mentality of our Malaysian Opposition Leaders. The first picture is our Penang Chief Minister, Joseph Lim Guan Eng. He described your good self as 'dungu' or in English can be translate as stupid or idiot. Joseph Lim said that he would not agree to meet you even he has the chance to. Pardon me Mr President, who the hell he think he is that you want to meet him in the first place.

The second picture was taken from Malaysiakini, pro opposition portal, which portrayed few clowns from Malaysian opposition party. After concluding a press conference in Petaling Jaya this morning, DAP publicity chief Tony Pua and PKR strategic director Sim Tze Tzin donned blond wigs and coats in a bid to imitate your good self during the photo-op.

Sim and PAN Strategy Director Dzulkefly Ahmad also put on red neckties in imitation of the POTUS's style, while Pua wore a red necktie with images of the cartoon character Donald Duck. From the majority of Malaysian citizen, I apologize on behalf of these clowns. We are sorry that these dumb jackasses were chosen to be opposition leaders by their voters. A total embarrassment to Malaysia and our democracy. We already know these folks are clowns, but today they have confirmed it in public. Pathetic and childish behavior.

Thank you.

10 comments:

Anonymous said...

MrPresident.. See how BABIs these people of Pakatan Dungu Idiot did acting.. Please dont let them enter your country, they will bring disaster to tour own states!!

Kedutaan mesti closely watching these idiots clown!!

#PHTumbang

Anonymous said...

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ. Al- Fatihah. Anak2 Ahli Syurga ini adalah sebagau Ujian dari Allah SWT. Moga Kesabaran membawa Rahmat dan Ganjaran Syurga buat ahli keluarga mereka. Ameen.

Ucapan TAKZIAH buat semua keluarga mangsa kematian kebakaran Maahad Tahfiz pagi tadi. Allah SWT Penentu Segalanya

Anonymous said...

Bagus article ni. Sesiapa yg dapat menulis dlm bahasa inggeris dengan baik, tulislah tentang perangai buruk dap supaya satu dunia tahu tentang sifat chauvinism mereka...

Anonymous said...

Alhamdulillah.. akhirnya perang saraf jahat TELAH TERKUBUR konon MO1 money laundering kleptokrat etc akan ditangkap FBI, di kurung di penjara US sebelum pendakwaan rasmi DoJ.

Macai hanya mampu spin cerita 'ekonomi'. Bagus juga supaya rakya lebih faham siapa penipu siapa yang benar!

Confirm rakyat takkan percaya lagi propa Lipiji Gendut dan Mamak Madey lepas ni. Bulan sept 2016 konon Najib akan ditangkap..

#TumbangPH

Anonymous said...

Teruk betul nampaknya blok PH (Pakatan Hanyir) baik pemimpin mau pun pengesat taiknya meroyan semata-mata krn TAK DAPAT JEMPUTAN PRESIDEN AS. Sampai ada yg berlagak tak sedar diri seolah-olah pemimpin dunia nak sangat jumpa mrk. Tak sedar diri tu siapa!

Madey jadi PM 22 thn pun nak jumpa Bush kena bayar pelobi yahudi USD1.5 juta baru dapat jumpa itu pun bersembang kosong kat tepi bilik termenung aje ..

Najib pulak siap mendapat jemputan (bukan melobi tau!) dan Trump sanggup melanggar protokol utk menjemput Najib masuk ke White House.

Gila babi sakan pemimpin PH dgn pengesat taik mrk. PADAN MUKA.

BUKAN PEMUJA TOP DOG said...

LGE tu cakap Trump dungu mungkin pasal LGE tak pernah baca kat mana2 yg Trump pernah berjaya beli bungalow tanpa kolam renang dibawah harga pasaran kot ..

Atau pun Trump walau pun businessman tapi tak tau nak jual tanah kerajaan AS kpd org asing! Tu yg LGE gelar dungu tu .. pasti inilah sbbnya ..

Anonymous said...

Habis la Najob spina perancis dah sampai...
Habis lah Najib FBI dah tangkap...
Hehehe...kelentong bongok macai2 babidap sila telan kembali kahak korang...hehe

Mat Gunong said...

Sudah~sudahlah macai nak jaja lawatan MO1 berjumpa Teram, Jadi bahan lawak rakyat marhaen je.Negara kecil macam Singapura pun disambut dengan tembakan meriam 21 das dan pemeriksaan barisan kehormat....Apa?. Amerika ingat pemimpin Malaysia ini PARIAH sangat ke!. Hehehekikikihahahakahkahkah
** Mat gunong nak tanya, siapa Roslan Sohai?. Rafizi petik nama mamat ni...macai angkat beg ke?. Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous said...

Simpan sikit jealous tu ye.

Anonymous said...

Najib suruh Tram jemput dia...banyak pelaboran US hampir 100 billion najib berjaya bawak balik...paling best syarikat milik Tram akan melabor di bandar 1Malaysia dan di TRX...pujian melangit kpd najib yg dijemput olej TRAM...
Lepad ni banyak laah najib boleh pasang cctv di balai polis supaya polis tak matinkatak lagi...hehehehe...haprak..

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates