July 19, 2017

110 So @HannahYeoh And @TonyPua Is Gurney Wharf A Gift For Penang?

When DS Salleh Keruak said, MRT is PM's Gift for the people, 

YB Hannah Yeoh said "Taxpayer's Money, not his money"

YB Tony Pua said "PM Najib paid for it with his pocket money is it?"

Both YB Hannah and YB Tony's logics is, if the project is built by the Government, the project is less appropriate to be deemed as gift i assume, and they are to chide it with sarcastic remarks.

Last year, YAB CM Lim Guan Eng too, claimed that a Penang Government project as being a "Gift" to the people of Penang.

I wonder if YB Hannah Yeoh and YB Tony would say :

IF YB Hannah Yeoh would say  "Taxpayers' money, not his (LGE) money"

IF YB Tony Pua would say "CM Lim Guan Eng paid for it with his pocket money is it?"

But one can only wonder.

Article credit to Facebooker Tai Zee Kin.




110 comments:

Anonymous said...

Najib underdog bagi hadiah kpd salleh kuak...lge bagi hadiah kpd tony pua dan hannah yeo...hehehe...

Anonymous said...

Penjaga tiang gol underdog blm sampai lagi...nanti hempas pulaih jaga tiang gol...hahahahahahahha...

Anonymous said...

Sebahagian hutang 1 mdb dah jadi duit milik najib underdog dengan jumaahnye.. ..hehehe...pembayar cukai kena bayar hutang 1mdb..
.betul tak cai underdog penjaga tiang gol cts...ini penjaga tiang gol cts underdog mesti panas hati lagi....
Hehehehe...

Anonymous said...

Cai underdog boleh citer sikit macam mana jho lo boleh dapat 2 passport...cai tentu ade 3 pasport...kan...kan...

Anonymous said...

We all tax payer n gst payer..tak kisah janji kita orang nampak duit kami di hala k mana...ada gak tiang ada gak train ada gak building...MRT...tapi Penang tax payer... Dengar ada projek terowong bawah laut... paperwork pun dah 300 juta lebih..tanah dah tergadai... Sebijik lori pun tak nampak nampak kat tapak projek tu...tu mcm mana tu...lagi hancuss

Anonymous said...

Nak tanya kau ni sebenarnya nak apa..asyik2 jho low kejap nanti jho low lagi..meroyan...dengki...atau sakit hati sbb samapi sekarang jho low tak ditangkap tangkap.. Nak tangkap mcm mana jho low tak tipu duit 1 mdb..1 mdb tak ada hilang duit... Yang kau percaya ckp orang KECEWA buat apalah...kesianlah orang macm kau anon 1:05. KESIAN SANGAT SANGAT KAT KAU JHO LOW TU HAPPY HAPPY.. KAU ASYIK FIKIR NASIB DIA JER..cukuplah terkenangkan nadib jho low tu yer..kalau betul dia ada buat salah...satu hari dia kena juga kan..contoh mcm Atok terlajak tua.. RCI FOREX.. AGUNG dah luluskan..lantak...ayoo...lantak

Anonymous said...

Ko lebih hebat dari Rahman dahlan plak?...Rahman dah senyap bila exco penang bagi penjelasan
..

Anonymous said...

Nurul Izzah: Hina Umno tindakan patriotik sayangkan negara
Jul 18 2017 / Suara Keadilan
KUALA LUMPUR 18 JULAI: Naib Presiden KEADILAN, Nurul Izzah Anwar menggesa orang ramai agar terus mengkritik muslihat Umno dalam pentadbiran negara.

Menurutnya, orang ramai perlu mengambil teladan daripada keberanian Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli yang baru sahaja dibebaskan daripada sabitan kesalahan mendedahkan Umno sebagai dalang kepada serangan agama di Selangor pada 2014.

"Apabila kita menghina Umno bukan bermakna kita melakukan sesuatu yang fitnah dan jahat.

"Menghina Umno bermakna kita sayangkan Malaysia dan kita seorang patriot," katanya sewaktu berucap pada ceramah "Sayangi Malaysia Hapuskan Kleptokrasi" di Shah Alam, malam tadi.

"Jadi, boleh kita hendak ikut jejak langkah YB Rafizi tetapi carilah peguam dan bincang dahulu. Hati-hati ya," kata ahli Parlimen Lembah Pantai itu mengusik Rafizi yang baharu sahaja tiba di pentas ceramah sewaktu beliau berucap.

Mahkamah Tinggi Shah Alam pada 13 Julai 2017 mengetepikan sabitan terhadap Rafizi Ramli selepas naib presiden KEADILAN itu didakwa membuat kenyataan mengaibkan dengan niat mengganggu keamanan.

Hakim Datuk Ghazali Cha berkata, sabitan terhadap Rafizi mengikut Seksyen 504 Kanun Keseksaan sebelum ini tidak dapat dipertahankan, lapor Malaysiakini.

Beliau juga mendapati pendakwa gagal membuktikan Rafizi berniat begitu dan ia adalah faktor penting untuk sabitan kesalahan.

Beliau didakwa melalukan kesalahan berkenaan melalui satu artikel yang tersiar pada Februari 2014.

Anonymous said...

Barua DAP fobia dgn pkt BUKTI dan bila nak kena dakwa. Dua soalan tu buat depa pusing keling tokong tak tau nak jwp.

Anonymous said...

Admin..kenapalah pembangkang yng komen kt blog ni suka copy n paste...
Sbb pemalas
Sbb klau tak buat mcm gitu nobody nak baca
Sbb dah tak ada idea atau memg IQ very low sbb tu jadi Melayu screw
Sbb komen yng sokong kerajaan lg up to date dan tiada fitnah
Kan kan kan....mrt ada gak tiang.. train...building
Terowong bawah laut..nampak apa...nampak..oh tanah digadai gadai mcm tanah tu BAPAK KAU PUNYA K GONE END

Anonymous said...

Roti kosong roti tak berteloq...ramai sekarang dah jadi geng roti kosong ikut najib underdog......terbaru Apundek tak berani sahut cabaran keling dap...sebelum ni rahman dahlan...mualaf loyar buruk terkenal Syafeei...

Anonymous said...

ko terlebih makan taik dan jilat sampai licin lendir busuk haramjadah nurul izzah tu pasal ko bodoh nak mamposs, komen balik2 idea sudah takde...hik4..

Anonymous said...

Aku sayangkan Islam, tu sebab aku hina peliwat laknatullah macam Anwar Aljuboori....

Tapi cukup kesian, si fool dog bersama-sama top dog hidung besar setuju sangat la peliwat tu jadi ketua dan pemimpin mereka.....

Nurul izzah ni pulak... Tak payah cakap la, orang nak tukar agama pun dia setuju... Dasar betina murahan demi sekelumit kuasa.....

Anonymous said...

1:17...Rahman Dahlan jauh lebih hebat dari kau sbb dia bukan jenis makan taik macam kau...hehehe

Anonymous said...

PAC lapor 28 bilkion wang 1 mdb hilang tak dapat di kesan....saper boleh nafi laporan PAC yg di pengerusikan Hassan Pin...ato ko ni bodos sangat....
RCI bukan ade kuasa mahkamah pon..kenapa najib rak dakwa terus madey dimahkamah?..najib tak yakin?..
Jho lo memang happy kerana dilindongi oleh cai2 underdog bodos..hehehehe...

Anonymous said...

Hahaha jawapan cai underdog makan taik jho lo..

Anonymous said...

Najib liwat altonya ko tak hina plak...hihi..belakang depan najib sapu altonya...

Anonymous said...

Hahaha...ini buat ko fining kepale yek...lawan keer...

Anonymous said...

Makan tahik jo lo lagi sedaap...himgga menjilat jari..hihihi..

Anonymous said...

Bukti ape yg ko nak?...bukti tanah taman msnggis?...

Anonymous said...

Sayang islam konon...perompak dibela tu ajaran islam?...

Anonymous said...

Kerap benar CTS promote lrt penang...Kerajaan penang mampu buat lrt tanpe perlu mintak bajet dari najib....Melaka negeri bn yg jugak jadi tumpuan pelancong tak mampu buat lrt...ayoh negeri2 bn buat lrt...lawan dap penang...jangan malukan muka melayu...nanti cins kata melayu bodos tak pandai tadbir negeri...cakap jer banyak pandai merompak wang kerajaan.jer.....hehehe..

Anonymous said...

Kami Umno tak bodoh..kami pun tak harap pun atok terlajak tua tu kena penjara.. RCI FOREX tu sekadar nak cari APA SEBENARNYA YANG BERLAKU..SAMPAI RAMAI ORANG HILANG DUIT..HILANG RUMAH...HILANG KERJA..ADA TU SANGGUP BUNUH DIRI SBB TAK MAMPU BAYR HUYANG BANK SBB BUNGA YNG DIKENAKAN TINGGI...Jho low apa kita orang kisah bukan duit kitaorang yng hilang...kan dah ckp meroyan lg tentang jho low..kau ni..tak habis habis...kesian...dan kami pun tak lindung jho low tu..nak lindung buat apa..kenal pun tak...klau betul dia bersalah dan ada bukti kau report polis tak pun kau pg jumpa Doj.. Tanya kenapa tak tangkap2 jho low tu yer..nanti Doj ckp itu UR TOP DOG..DONT TOP UP US..YET...SO we cannot move on...kan kan kan...

Anonymous said...

Najib liwat altantoya tu ko dapat bukti dari mana??? Dari bukti celah jubor mak ko ke???

Muahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Mahkamah mana yang dah jatuhkan hukuman bersalah 'merompak' tu???

Pakai mahkamah top dog hidung besar ke?????

Muahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Taman manggis tu lubang kubor untuk fool dog macam ko ke???

Anonymous said...

Jho low lagi....weii sudahlah weii..kau suka sangat dgn si tembam tu hari hari kau sebut nama dia...angau kot...kita Umno dah ckp kau ada bukti beri kst polis or Doj..nanti Doj ckp
UR TOP DOG DONT TOP UP US YET.. So we cannot move on...faham k tidak

Anonymous said...

Mampu buat tahun bile tu??? Tahun 3030????

Muahahahahahahahahaha

Tak mampu, cek kosong dari bank exim kan ade... Tokong menabung dari kecik kat bank tu..... Hasil jual babi tonyok macam ko.....

Muahahahahahahahahahahah

Anonymous said...

Nak gempak jer laa...hihihi...duitbkobtak hilang...rakyat yg kena bayar utang 1 mdb termasuk ko ngok..tak lindong tapi tak pernah desak kerajaan dan najib tangkap jho lo...bodoss..underdog memang bodos...hehehe...

Anonymous said...

Kenapa ko tak desak najib tangkap prompak ni?...ko bela cina prompak ni...doj saman jho lo pon ko gila2 marah doj...hehehe..

Anonymous said...

Amboi..kita buat Mrt depa pun nak buat lrt...habaq mai. Nak cekau duit lagu mana..tanah kat penang tu si anak kit sial si gone end dah perabis dia juai..buat projek terowong.. Sampai lah ni.. Tak nampak sebijik lori pun..kat tapak projek..hang ckp depa tak minta bajet kat pusat mmglah.. Oii..pusat depa tu...nooooo Kat Singapore.. PAP DAN DAP KAN.DEPA BROTHER...apa lah hampa ni bodoss...

Anonymous said...

Hahaha ko tak pernah baca SD PI bslasubramaniamm...razak baginda yg bagi tau PI Bala najib sondol belakang altonya...bontot artis zz pon tonggek lepas balik dari PD hihihi...

Anonymous said...

Hehehe dah merapoo...tersepit?..

Anonymous said...

Fool dog bahalul tu mane de idea lain dah.. Memang dari dulu lagi ratip jho lo.. Skrip ulang2 janji cukup boleh claim tulang babi..
Bila dah mati akal fool dog akan alih tiang gol cerita jho lo balek.. Dia ingat kita kat sini terkesan sangat la kononnye pasal jho lo.. Kita langsung tak peduli pun sape jho lo tu.. Nak tangkap dia tangkap la.. Menyalak je lebih..

Anonymous said...

Jeles lertew...negeri bn langsung tak de perancangan nak buat lrt...hihihi bodos..

Anonymous said...

Pernah bawak pegi mahkamah tak SD keling mabuk tu..? ade banyak SD..SD yang ke berape..? Takat mahkamah kandang babi tak de sape pun guna pakai melainkan fool dong kurap..hik5

Anonymous said...

Geng roti kosong merapu2..hihihi..cianye...cakap jer banyak..

Anonymous said...

Geng roti kosong otak kosong...

Anonymous said...

Tersepit..? Celah mane..? Celah pintu kandang babi fool dong ke..? Hik5

Anonymous said...

Bukan lawan..tapi lawak.. Fool dog dah kering idea nak alih tiang gol terpaksa la ulang skrip bodoh tu..
Kesian dog2 hihihi dung..

Anonymous said...

Hahaha...kenaoa ko tanye plak?...bawak tak vawak bukan urusan aku...hihihi..najib tak pernah lawan SD...cuma hantar keling bala ke India selepas keluar SD...hahahaha..

Anonymous said...

Ulang skrip lama semata2 nak alih tiang gol la tu.. Hik5.. Malu ke dapat top dog..? Hik5

Anonymous said...

At least td dah ckp kami tak kisah byr gst k cukai sbb we all nampak duit tu di hala k mana..sekolah..hospital..rumah mampu milik..Mrt..hantar ramai bilal siak pg haji...kira berkat jugaklah duit kami tu...jho low lagi..weii kau ada bukti kau report polis hari hari merapu jho low jho low..kat sini.. Kita orang boleh buat apa..banyak lg kerja kami..yng lebih berfaedah dari jho low jho low..kami ni bukan Melayu screw.. MCM KAU.. Apa orang ckp.. Apa atuk terlajak tua cakap..apa Sarawak report cakap.. Apa wsj ckp kau percaya buat apa..kau tak ada otak.. Tak boleh fikir sendiri..klau betul jho low tu bersalah.. Owner Ipic dgn Arrbar tu kena cekup dulu sbb..jho low tu cuma perunding bisness jer...yang kata duit hilang tu sapa 1 mdb k...tak kan..Ipic dan Arrbar tu jer yng main2 dgn 1 mdb...nak klentong konon..last last..semua tu mengaku kan..mereka DIARAH OLEH SOMEONE sapa yer..Soros..or Top dog...kot

Anonymous said...

Fool dog muka selamber babi jer claim projek persekutuan hasil kerja pakatong dog...kikiki

Anonymous said...

PM pertama peliwat ialah Najib underdog...skirt chaser..

Anonymous said...

Ko nak aku baca SD keling mabuk tu yang mana satu??? Yang pertama ke, kedua ke atau ketiga???

Kalau ada SD keempat pun ko boleh tunjuk kat aku... Mana la tau, kot-kot bala tu sempat buat sebelum dia mampus....

Hehe... Begitu la perangai fool dog fuckatan, akuan bersumpah keling mabok todi dia cukup percaya, sumpah laknat atas nama Allah dia buat bodoh je.....

Anonymous said...

Anehnye Razak baginda kroni najib tak pernah nafikan kenyataan dlm SD bala..huhuhuhuhuhu..

Anonymous said...

Bila masa najib hantar keling tu balik india dog oii.. Merata dog temberang.. Tinggal sekor je la dog kurap yang menyalak rabies tunjuk bodoh..hik5

Anonymous said...

Sd bala tu ko cari lah dlm internet...bala pon dah kojol...

Anonymous said...

Top dog pernah nafikan semua tuduhan yang di lemparkan selama 22tahun jadi pm..? Bukqn calang2 orang yang tuduh dia.. Awat bisu..? 22tahun dog oii..bukan 22 bulan..hik5

Anonymous said...

Gurney Wharf a gift for Penang

Salleh: MRT is PM's gift for the people

cuba baca semula statement.

so ape masalah dengan tony puaka dan hanna yeok?

Anonymous said...

Ko tak tahu ker bala dan femily dihantar duduk india bertahun...

Anonymous said...

Top dog pernah cakap repot polis kalo dia buat salah...hihihi...bodoosnyer

Anonymous said...

Kat dalam internet pun bersepah tuduhan ke atas top dog.. Awat tak pernah jawap..? Yang uturn 360 darjah pun ade..hari ni cakap lain esok cakap lain..

Anonymous said...

Jeles tak da makna lah weii..lrt..mrt monorel..erl..tu semua utk keperluan rakyat..Bn membuat sesuatu project bukan utk tujuan politik tp utk kemudahan rakyat..sebb..
Rakyat didahulukan...janji ditepati.. Baru selamat hidup dunia akhirat..
Bukan mcm pembangkang dan pembangang..
JANJI DIDAHULUKAN...rakyat kita... CAPATI KAN..MCM KAMPUNG BUAH PALA...AYOO KESIAN...ACI..AMMA APPA..KAMPUNG SUDAH HILANG

Anonymous said...

Sd bala tu kalo ko nak tahu boleh rujuk peguam dia Americk...ko jual temberang ko tuduh orang plak..hihihihim.

Anonymous said...

Baru tubuh rci pun dah mengelupur utur sana sini lagi mau sembang kencang.. Tak payah tangkap pun tak pe top dog tu.. Biar dia mengelupur sendiri.. Rakyat nak tengok ape lagi uturn yang dia nak buat pasni..hik5

Anonymous said...

Buat tu ok ler..tapi bila negeri bn nak buat lrt mcm melaka dan johor...hihihi....konar jauh sangat..

Anonymous said...

Fool dog bahalul 2.43.. Kalau sd tu boleh buat kes kononnye ade bukti tunggu ape lagi..desak la loyer keling mabuk tu buat report polis.. Kata dah cukup bukti..ape hal menyalak kat sini..pego menyalak berjemaah kat balai polis tu..ade berani..?

Anonymous said...

Lawan berhujjah ler...jangan merapu2...hihihik..

Anonymous said...

Bila suruh buat report polis terus alih tiang gol.. Fool dog hihihi dung sembang kencang otak bengap..hik5

Anonymous said...

Takat hujah alih tiang gol nak buat ape fool dog oii... Skrip ulang2 tu di panggil hujah..?
Fool dog hihihidung..

Anonymous said...

Lah..kes Balasundram pulak timbul..cuba tgok kat youtube..apa bini Itu Bala ckp...mereka sekeluarga lari pg India..sampai India..tak top up...kat family diaorang..so..maksudnya...Someone..guna TOP UP TO CREATE A BIG STORY...KAN KAN.KAN..WAKTU GENG ANWAR..TOP FOG BELUM JOINT.. Bila TOP DOG JOINT TU YANG SAMPAI K DOJ...lah ni senyap jer..
LUPA TOP UP LAH TEW...APA KELAS MAIN TOP UP TOP UP NI KAN..KAN..KAN

Anonymous said...

Kenyataan dlm sd yg mustahak..bukan repot ato mahkamah ngok....razak baginda tak nafikan kenyataan sd bala sebut najib sula bontot altonya..hihihi...najib pon takot lawan sd yg bala buat...

Anonymous said...

Najib yg patut repot polis kerana sd bala sebut nama dia yg taram jubo altonya..

Anonymous said...

Nampak sangat fool dog otak bengap.. Tau ke tak tujuan buat tu semua..? Ape keperluannye..? Kenape tu semua amat penting di buat pada sesuatu kawasan tu..? Tau ke tak fool dog bengap..?

Anonymous said...

INSYAALLAH klau ada keperluan mendesak..no hal lah nak buat tu kt negeri Bn..Melaka dah ada lrt k dgn johor...baru dengar...yer k...tak tahu pun..betul k admin..lrt dah ada kt melaka dan johor atau baru cadang nak buat..tolong beri pencerahan sikit

Anonymous said...

Plak ko cakap pasal bukti..aku tanye bukti ape?...ko yg alih tiang gol merapoo3...hehehe underdog bodos...

Anonymous said...

Undang2 kandang babi kau tu tak pernah di gunapakai di mane2 tempat dalam dunia ni... Fool dog boleh gunapakai untuk kegunaan sendiri di dalan kandang babi sendiri ye... Hik5

Anonymous said...

Hehehe...saper tanggong dia di india...

Anonymous said...

Melaka buat lrt?? yg kat bandar hilir tu ke??
weii..itu untuk pelancung ler..santai2 tgk sg..kg molten..bukan utk untuk perkhidmatan harian macam mrt..lrt
bonggok nya hanjing pariah kalo komen.....

Anonymous said...

Fool dog jadikan sd keling mabuk sebagai kitab pulak dah..kahkahkah.. Banyak2 kitab,kitab keling mabuk tu jugak fool dog sembah..kahkahkah

Anonymous said...

Melaka dah patut ade lrt..

Anonymous said...

Tak payah merapo la fool dog kurap oii... Takat alih tiang gol tu kitaorang dah biasa tengok.. Kau ingat kitaorang kat sini bebal hangguk2 macam geng sekandang sebabi kau tu ke. Hik5
Fool dog hihihidung...hik5

Anonymous said...

Hahaha...keling mabuk ker ko yg mabuk...sedap sangat sebut ketua peliwat...hihihim.

Anonymous said...

Dah ade kajian yang mengatakan melaka amat perlu lrt..? Kalau ade habaq mai sini...

Anonymous said...

Bila plak melaka ade lrt...hihi.. Ko ni mabuk...aku cakap mcm melaka dan johor patut ade lrt...

Anonymous said...

Geng2 top dog...buat2 tanya pulak..

Anonymous said...

Melsks dah sesak dengan pelancong...kenapa melaka tak buat kajian?...bodoooss

Anonymous said...

Nak putar ato tak tahu bodos..

Anonymous said...

kali tetiap hari jem mmg la patut..kalo hujung mggu atau time cuti takyah la bazir...
Jambatan 2 penang lenggang jer sepanjang masa...yg sibuk nak buat terowong tu pesal
300juta upah paperwork tu kalo belanja besakan jalan lagi logik

Anonymous said...

Ada jugak sekor beruk jd hulubalang keling mabuk.

Anonymous said...

Memang bebal... cakap pasal bukti...bila tanyer nukti ape...celah kangkang plak dijawab....bodooos...

Anonymous said...

Kawasan utara dah sesak..kenapa masa pak lah dulu pilih kawasan selatan?..

Anonymous said...

Dah ade jawapan kat atas tu bodohh.. Fool dog reti membaca ke tak..?? Baca pun tak reti perasan IQ tinggi... Fool dog hihihidung.

Anonymous said...

Hululubalang cina jho lo dah panas hati...pening n mabuk?...hik3..

Anonymous said...

Bahalul punya fool dog.. Pelancong tinggal terus kat melaka ke bodoh..?? Jangan tunjuk sangat bengap tu fool dog kurap oii...

Anonymous said...

Standard fool dog bahalul macam kau ni bagi ape bukti pun tak guna.. Tak payah nak tunjuk pandai la.. Kitaorang kat sini cukup kenal spesis fool dog kurap macam kau ni.. Ulang balik skrip lama semata2 nak alih tiang gol.. Melayu belum lupa perangai sebenar geng2 babi fool dog.. Hik5...

Anonymous said...

Jawapan ape?...bala pegi india bila adik najib pujuk bala duduk india..bala balik mesia bila duit yg di beri tak cukup..kisah ni semua ade dlm simpanan peguam Americk singh....

Anonymous said...

Tu kena tanya lge kenapa luluskan kawasan selatan...

Anonymous said...

Ketua peliwat malaysia yang telah di iktiraf satu dunia dan di sahkan oleh mahkamah tinggi ialah anuawar aljubori..kikiki

Anonymous said...

Pelancong datang 1 tahun sekali ngok?..

Anonymous said...

Untuk pengetahuan fool dog bahalul sekalian..title ketua peliwat malaysia telah rasmi menjadi milik anuwar jubo... Bukan sekali tau..dua kali beb aljubori tu menyandang kejuaraan meliwat tu...kahkahkah

Anonymous said...

Ato ko nak bsgi tahu melake negri bn tak semaju pulau pinang?..

Anonymous said...

Ko takut nsk desak ketua ko tangkap jho lo..

Anonymous said...

dah boleh la tu buat screen print..claim dedak kat alfa male pakartun hidung...

hihihihihi

Anonymous said...

Fool dog dengan jho lo berpisah tiada...hik5

Anonymous said...

Simpan kat celah kote loyer tu nak buat ape...pegi la report..kata semua bukti ikut sd keling mabuk tu dah cukup kuat..heret najib ke mahkamah.. Menyalak bodoh kat sini dapat ape..? Pasaipa loyer tak report..? Tarak telor ka..?

Anonymous said...

Fool dog kurap nak pusing alih tiang gol ke penang pulak...kahkahkah

Anonymous said...

Yang beria nak tangkap kau kan.. Hari2 menyalak jho lo.. Kau yang beria pegi la tangkap sendiri.. Ajak la geng2 doj cia fbi sr pakat ramai2 tangkap.. Susah ke..? Tak kan geng2 fool dog tak ade yang power.. Power menyalak ramai..kikiki

Anonymous said...

SD keling mabuk yg dah mampus masih jd rujukan hulubalang beruk.

khairul anwar osman said...

Hello najib dan keruak ko ingat rakyat hadap sgt ke dgn mrt tu? Rakyat kini menanggung kos sara hidupyg tinggi dgn kenaikan harga brg! Bkn semua rrakyat naik mrt,

Anonymous said...

Fool dog kurap baru masuk menyalak..kahkahkah..

BUKAN PEMUJA TOP DOG said...

doj cia fbi sr tu suma kena topup dulu baru ada nyawa. mcm handphone pakai prepaid. topup banyak pun kalau tarikh aktif dah luput, tak berguna punya.

TOP DOG dah salah strategi lah, bayar USD50 juta suruh doj dakwa jho lo & the gang, konon2 songlap duit 1mdb, hasrat tu kalo berjaya bolehlah kaitkan dgn Najib kononnya bersekongkol .. last2 clinton foundation ranap langsung tak berfungsi bila hillary kalah dgn trump, dan doj buat pekak badak walaupun TOP DOG menyalak kuat mana pun.

krn itu ada sekor ANJING KURAP pemuja TOP DOG kat blog ni yg jadi sewel meroyan, al-maklum lah kena rabies, meratib pasal jho lo masih jugak lepas bebas spt burung terbang diangkasa, takde sapa nak tangkap. gila isim jho lo lah lu bawak kemati ..

Anonymous said...

Tak pyh pusing2. Bila nak dakwa j.low dan najib? Bodoh punya pembangkang.

Anonymous said...

3 bln lg mengelupoq la mamak tua dlm penjara.spesis rabies .

Anonymous said...

Biar dia mampus tercekik tulang babi.. Buat malu puak fool dog je..kikiki

Anonymous said...

Temberang fool dog nampak sangat bodohnye...kikiki

Anonymous said...

Sendiri punya tiang gol dah malu nak mengaku ke fool dog kurap oii...kahkahkah

Anonymous said...

Fool dog dapat tulang babi jer..kikiki

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates