May 17, 2017

94 Video Mat Over Menampar David Teo Di Majlis TN50, Tahniah Mat Over


Agak kurang ajar apabila pengeluar filem terkenal David Teo membuat kacau di dalam Majlis Dialog Transformasi Nasional 2050 Bersama Perdana Menteri Dan Penggiat Seni di Seri Perdana, malam ini. Tindakan kurang ajar David Teo yang diketahui umum sebagai penyokong tegar DAP telah berjaya diajar oleh seorang pelakon yang terkenal dengan watak Mat Over di dalam sitkom Pi Mai Pi Mai Tang Tu, Sulaiman Yassin.

Sumber di tempat kejadian mengatakan Mat Over telah meluru ke arah David Teo dan menampar beliau. Kejadian dipercayai berlaku apabila David Teoh secara kurang ajar menjerit-jerit dan mengunakan gerak tangan di depan Perdana Menteri kerana marahkan moderator majlis, Rosyam Noor yang tidak memberi peluang kepada beliau untuk bertanyakan soalan. Masalahnya ramai berebut nak tanya. Patut sabarlah. Di bawah adalah video yang lebih jelas mengenai kejadian tersebut:



Tahniah CTS ucapkan kepada Mat Over kerana mempertahankan Perdana Menteri dari kebiadaban penyokong DAP seperti David Teo. Walau bagaimanapun, kejadian berkenaan berakhir dengan baik apabila kedua-dua David Teo dan Mat Over telah meminta maaf kepada Perdana Menteri. Lain kali kalau dijemput dan datang ke rumah orang hendaklah beradab. Kita Rakyat Malaysia bukan? Apapun, steadylah Mat Over, wa respect sama lu.



94 comments:

ted manoff said...

Jgn terpedaya...nii semua lakonan arahan seseorang..pm najib patut malu...

Anonymous said...

Ini satu gambaran apa yg akan berlaku kalau kebiadapan berterusan.Hati jadi panas tidak tertahan sehingga sesuatu yg buruk pasti akan berlaku,oleh itu beringatlah wahai puak dapigs,termasuk mereka yg selalu kurang ajar seperti ted.Mat Over bukan sesiapa,bukan ahli tegar Umno ,bukan penyokong kuat PM Najib dan bukan juga orang rapat dan kerabat PM Najib,tapi beliau bersedia bertindak menghentikan kebiadapan,tanpa mengira apa yg mungkin terjadi terhadap beliau sendiri.Mungkin akan di dakwa dsb.Ada lebih ramai lagi mereka seperti Mat Over yg sangat pedih dan tidak sabar lagi menahan nista dari kumpulan penyokong dapigs.

Anonymous said...

pesal yer.. 1st mesti ted proot
ko dah takde keje ke skodeng blog orang..buat la blog sendiri

Anonymous said...

Ikhlas cakap ini petanda Najib tidak lagi dihormati sebagai PM yg mewakili semua kaum. Mat Over pulak macam tipikal melayu yg tidak beradab...depan2 PM lagi mau gaduh tanpa rasa hormat dgn para hadirin. Masing2 patut faham mainan orang2 politik nie. Artis2 atau rakyat biasa jgn begitu bendul, rendah diri dan hipokrit bila najib sendiri terpalit dgn skandal2 berani berhadapan dgn para hadirin kerana beliau tahu sifat melayu ni...takan ada yg berani bersuara melainkan bertepuk tangan dan bersorak mcm pak pandir walhal belakang2 mengeluh pokai tengah bulan.

- Atan

Anonymous said...

sikap kurang ajar@biadap dah sinonim dengan bangsa bangsat ini..
masih segar lagi dalam ingatan melihatkan nyonya tua dengan anak pompuan dia kot .... tapau rendang dalam Tupperware besar masa jamuan terbuka aidilfitri di kediaman PM .. kecik jer nengok
kalo umah aku la ko buat cam tu.. alamat terlukup la bekas tu atas kepala ...

Anonymous said...

Bangang la lu ted. Semuanya ingat lakonan. Tu boss lu tu yg byk lakonannya. Lu pun ikut sama bangang mcm boss lu

Anonymous said...

Ted ditugaskan 24jam pantau blog cts...rebut 1st komen utk screen shoot bukti utk claim dedak+bonus dari dapig..
Tapi klw tanya ted jawab "kami hanya ikhlas tanpa bayaran sesen pun"...hehehe

Anonymous said...

Sebab ah-soh tu rasa PM guna duit rakyat buat jamuan...dia rasa blh tapau semua...rakyat lain biar kebulo..dia sorang jer nak kenyang...

Anonymous said...

David pun satu dol...tak patut lah nak aibkan PM depan khalayak ramai...kan dah mendapat...hahaha

Anonymous said...

Setiap perbuatan pasti ada risiko nya...david sanggup nak malukan PM dan perlu terima apa bila dia juga dimalukan...
Lu ingat Lu suda kaya Lu blh bikin Lu punya suka

Anonymous said...

Penyokong2 Dapig telah didoktrin supaya berkelakuan mcm monyet tak beradap...
Mereka tidak pernah setuju dgn rukun negara.."kesopanan dan kesusilaan"

Anonymous said...

Lapiji hanya bergurau...hehe

Anonymous said...

-

Anonymous said...

Hahaha..betul tu ted lakonan jer.
Pelakun penampo tuan director...hehehe
Steady mat over...

Anonymous said...

Syabas mat over kerana telah bertindak secara over sebagai tipikal melayu yg lebih minat menggunakan kaki dari kewarasan akal. Syabas kebiadaban!

Anonymous said...

Pembangkang perasan semua org belah depa sekali kena penampar daaaa. Nak penampar umno lg buat la. Penampar sekali sisotong tu. Saya hanya bergurau. Ekeke

Anonymous said...

Cina jd kurang ajar pasai melayu pembangkang mkn dedak depa.BARDAP (barua pembangkang)

Anonymous said...

Akibat membuang rukun negara "kesopanan dan kesusilaan" kan dah mendapat...hehehe

Anonymous said...

Kalu ingin BERHADAPAN dgn org2 dapig13may kite perlu menggunakan FIZIKAL...

Cinnaa dapig ni mmg slalu KURANG AJAR..

Anonymous said...

Sepanjang dap makin berkuasa..99% cina didoktrin supaya membuang rasa hormat pada bangsa lain...tindakan david adalah tindakan yg telah diterbiasakan menjadi seorang yg tak pandai lagi beradap hasil didikan Dap...syabas dap bagi mereka "malay value only for 100 dollar ONLY"...

Anonymous said...

Bukan mat over sorang je yang hilang sabar..ramai lagi melayu yang silent menahan sabar kebiadapan dapigs ni..tunggu masa nak meletop je.itu sebab cina dapigs ni cukup takut kalau melayu bersatu.. Malangnye ade melayu yang sanggup jilat selicin licinnye bontot dapigs ni.. Anon 12.40 cakap melayu biadap.. Dapigs sopan santun ke..? Jilat..jangan tak jilat..

Anonymous said...

Cina (DAP) memang sangat terkenal dengan gelaran "Yahudi dari timur" yang penuh helah dan strategi.

Apabila mereka melihat dan mendengar banyaknya BARUA dari kalangan bangsa Melayu maka belang sebenar akan dibuka.

Malang buat David Teo kerana tersilap strategi lain dirancang lain yang jadi, ternyata bukan semua Melayu sanggup dan rela menjadi BARUA. kedudukannya dalam dunia artis tidak membawa apa2 makna.

syabas dan tahniah pada Mat Over kerana kadangkala perbuatan BIADAP perlu di berikan pengajaran secara SPONTAN.

kepada BARUA generasi baru - inilah gambaran awal bagaimana anak-anak kamu dilayan kelak oleh puak kafir asuhan DAP.

David Teo (membawa manifestasi cina asuhan parti babi DAP) bukan sahaja BIADAP pada Najib Tun Razak, mesej yang hendak disampaikan adalah dia BIADAP kepada PERDANA MENTERI !!.

Maruah Melayu terletak pada kuasa yang ada pada seorang PERDANA MENTERI dan maruah ISLAM terletak pada para ULAMA.

Teringat aku didalam perhimpunan haram BERSIH 5.0 bagaimana biadapnya cina asuhan parti Babi DAP mengaibkan maruah Bangsa Melayu disertai maruah ISLAM yg diluahkan dengan memijak gambar Perdana Menteri dan Ulama' yg memimpin jemaah.

kepada BARUA seperti Ted Manoff, Mat Gunong dan yang sewaktu dengannya ingat lah akan peristiwa ini, semoga matimu kelak tidak di kenang sebagai BARUA seperti matinya OTHMAN WOK !!.



Pak Cik Din said...

Pak Cik Din rasa kalau puak pakatan buat demo Bersih pula rasa nya baju merah lagi ramai kluar....makin bersemangat baju merah termasuk pak cik nak bawa mak cik sekali...

Ambik semangat Mat Over....he..he..

din pagoh said...

Action!!!!! Cut!!!!! Maka bertaburan dedaq keluar dipoket mat over!!!πŸŽ¬πŸŽ¬πŸ“ΉπŸ“·

Anonymous said...

entah kenapa tetiba tangan aku ni jadi menggeletar...rasa mcm nak menampor orang...
kalau ler ada ted kentot atau mat gunong kat depan aku...sah makan penampor sulong aku mcm david tiong tuh..

Anonymous said...

Bro 5.43, muka Din Pagoh tak rasa ingin nak tampar sekali ke? Seangkatan jer 3 ekor barua DAPigs ni, melepak mamposs kat blog CTS ni, LGE taja dedak.

Anonymous said...

Dah bangsa pulak disalahkannya..orang bodoh bagi komen.

Anonymous said...

Fuiyooo..penampar umno tu. Lanciau..ada berani mari fight

Anonymous said...

David teo memang agak kalut masa tanya soalan. Suara meninggi. Tapi apa bukti dia tegar DAP?? Mana kau dapat sumber CTS?? Main sedap mulut kaitkan dgn pembangkang. Pandai kau adu domba. Setahu aku david teo rapat dgn kerajaan sehingga diberi jawatan mejar oleh kerajaan (wataniah). Yang aku pelik..sapa pulak mat over nak lebih2 tampar orang?? Perangai kelantan gila tunjuk bengis / gedebe. Otak penuh cacing. Kalau tengok youtube, makcik kelantan pun pecahkan kereta orang. Kata serambi mekah..ptuihhh.

ted manoff said...

PrOoTtπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨...Arghhh lega ba hang..jgn serius sgt..lakonan saja tuu..πŸŒŒπŸŒŒπŸ”πŸ€πŸ₯🐦

Anonymous said...

PM belacan. Tak ramai yang respect kaki curi @ ketua penyamun lagi sekarang. Dah samun menyusahkan rakyat. GTH!!

Anonymous said...

Selepas penurunan tiga minggu berturut-turut, harga runcit semua jenis bahan bakar – RON95, RON97 dan diesel – naik kembali bermula jam 12.01 tengah malam ini.

Harga runcit baru RON95 dan RON97 masing-masing naik 7sen kepada RM2.08 dan RM2.36 seliter manakala diesel pula naik 4sen kepada RM1.99 seliter.

Anonymous said...

Program majal TN50 (TAIK NAJIB), hasilnya pun majal. Suweyyyyy kau najib

Anonymous said...

Patut mat over tampar najib hahahaha

ted manoff said...

Betul tuu...patutnya mat over @abdul ghuyup bin spoknik (nama dia dlm sitcom pimai2 tangtu)tampar juga pm najib..πŸ‘πŸ‘✌πŸ‘…πŸ‘…πŸ’€πŸ’€

Anonymous said...

Seksyen 323 kanun keseksaan, boleh dipenjara maksimum satu tahun atau denda maksimum RM2,000

Anonymous said...


Semua org DAP memang kurang ajar

Anonymous said...


Sokong 1250 & 0123

Anonymous said...


Sokong

Anonymous said...

Silap. Patutnya mat over tampar LKS

Anonymous said...


Tegar ke, dak ke, yg pasti dia kurang hajar.


Anonymous said...

Harga naik melalak
Harga turun bisu

Anonymous said...

Aksi sepontan cukup menarik ,penyudahanye satu side-kick agar anjing tuh terduduk dilantai.
Anjing lapar setelah sekian lama diberi makan...amekau !!!!!!!

din pagoh said...

Chibai, minyak naik plk!!!! Apa boleh buat,kantung pm najib semakin kempis, rakyat juga jadi mangsa,tk gitu KRO? Berak pun bawa laptop KRO?

Anonymous said...

JOM tampar BARDAP(barua DAP) pulak.Sertai kempen Jom Tampar Bardap.

Anonymous said...

Sama mcm kes cina hon cari pasal time Solat Jumaat tempoh hari.
Org Melayu dh mula bngkit. Klu di Jakarta Ahok dipenjara. Di malaysia, babi disanjung..macai chap boboi pun u turn.

Anonymous said...

hah .. nasib baik tak dapat pakej 2 in 1 penerajang plus penampor

siput kemudi lala remis dan kerangggg
siakap semilang dan gelama papannnnnn
mr teo .. apa lu rasa sekaranggggg
malu dapat sakit pun dapat .. kannnnn

hahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Resam babi pakatan. Cmtu le. Dl. Grup wassap kengkwn macai pakatan sbjik cmtu le.. Riuh smlm maki Najib.. Kasi phala free

Anonymous said...

Ikut lirik lagu "Tamparan Wamita" Aku bukannya selemah yg kau sangka. Aku tak rela disiksa haaa Beranikah lagi bersemuka Rasakan kuasa "Tamparan Mat Over" Ekeke.

Anonymous said...

Masa minyak turun kau melancap. Jadi babi lagi baik.

Anonymous said...

Sepatutnya lepas tampar babi teo, mat over terajang pungkoq pula biar mampus terus

Anonymous said...

Babi teo kena tampar?

Din pagoh dah mampus ke belom?

Anjing manof tak menyalak lagi ke?

Anonymous said...

haha, minyak naik sebab nak kasi kantung bapak kau kembung cikit, malu pulak nak ngaku bapak kau kan penyeludup minyak petrol dan diesel kat sempadan.

tapi tu la hidup tak sentiasa happy, sejak subsidi minyak dihapuskan org cakap bapak kau dah tak jejak lagi kat DANOK melanggan ayam sebab tak untung lagi.

pernah bapak kau meluah perasaan katanya anak dia makan kuat keje malas badan gemuk macam babi, kalau bela babi ada gak hasilnya tapi tak taulah anak yang mana mana satu dia maksudkan, agaknya kau kot Din Pagoh ?.

biasalah Din kita kan sekampung, gossip org kampung dengar boleh percaya jangan, kau exercise la sikit Din dah macam King Kong badan kau, ikut aku kerja jadi penyeludup, sampai bila kau nak harap ayah kau jer dia pon dah tua, jangan jadi anak derhaka Din .. hehe

Mat Gunong said...

Salam dari Gunong.....
Hebat! Hebat! Hebat demi lakonan mereka semata mata mahu memalukan Pie M kita. Adalah mustahil sekira 3 orang yg terdiri Pengarah Hebat, dan Pelakon Hebat tidak mengetahui PROTOKOL bila menghadiri majlis yang melibatkan Pemimpin Negara. Nampak macam REAL tapi penuh kemusykilan.

p/s. Kesimpulan yg boleh mat gunong rumuskan, ada mesej yg mereka ingin sampaikan. Yang tersurat pasti ada yang tersirat.

Anonymous said...

hahaha din pagoh..aku tabik springggg..jomm ngeteh..sekali kena penampor aku bengkak bibir sebulan

Mat Gunong said...

Lepas tu boleh pula berpelukan sambil bermaaf~bermaafan didepan Pie M pula.
Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous said...

Kurang2 babi teo dah rasa penampor mat over. Bermaafan tu cerita lain.

Anonymous said...

Nak tahu berlakon ke tidak, kau sendiri yg buat kurang ajor mcm tu. Nak tengok berapa bijik penampor kau dpt. Tapi babi mcm kau mana ada adat.

Anonymous said...

Mat gunung yg selalu hina ruu tu dah mampus ke belom?

Anonymous said...

Berlakon tak penting, yg penting penampor.

Anonymous said...

lepas ni dapat datuk le mat over tu..

Anonymous said...

Dulu kena hempok dgn kon , nih kena penampaq ,jgn pula esok2 kawaq tua dgn hawak botak pula ada yg dok pi gasak,
naya weh masok spital.

Anonymous said...

Nak datuk ke??? Meh aku penampor sekali. Ekeke.

Anonymous said...

Yg penting bagi penanpor

Anonymous said...

Baca tak Malaysia today.. DAP ni telah mengajar bangsa cina yang bersekolah di Sek cina agar mwmbenci orang Melayu ni tak ubah mcm Taliban mengajar budak cara pegang senjata..sbb tu kaum Cinayang bawah 45 tahun kw bawah bila pandang Melayu semacam jer..mcm nak ditelan..ni smua ajaran kit siang bapak 13 Mei..bacalah.. Malaydia Today..macamana cina Dap kit siang ni...menghina hina polis dan.orang Melayu di jalan bukit bintang..dan kampung bahru...pada tahun 1969...so sejarah tidak.pernah menipu..orang mcm gini yang PKR.. PAN DAN cap bunga nak bersengkongkol.. Memang lunyai lah Melayu...baru dapat kuasa ciput pun dah berlagak.. Belum lagi..bolot semua..

Anonymous said...

Ikhlas cakap, rupanya masih ada orang yang menyampah dengan kebiadapan apek2 ni. Rasanya Mat Over bukan nak defend Najib sangat tapi sikap kurang ajar dan biadap dengan pemimpin tidak mendapat tempat di hati beliau.

Ehhh... ada pulak macai yang terasa bila David Teo kena penampar.

anakbochek.

Anonymous said...

Lanciau..ada berani mari fight guna keyboard ke...hehehe

Anonymous said...

No hal..ciput jer tu

Anonymous said...

Babi teo baru sedar kena rasuk jwmbalang Dapig...lepas kena penampo baru sedar nak bersalaman

Anonymous said...

Kahkahkah..ada ahsoh terus blah tengok david babi kena penampo sulong mat over...kahkah

Anonymous said...

Baru puas hari aku ada gak cina lahanat Dapig kena penampo...hehehe

Anonymous said...

Budaya melayu yang matang

Anonymous said...

Hahahaha...mmg sesuai nama mat over.

Anonymous said...

Ermmm...ramai yg mula meniup bibit perkauman.mmg sesuai dgn amalan skrg tambah lagi dekat pru ni.

Anonymous said...

Budaya rasis tetap dibanggakan ...adehhh abis la malaysia

Anonymous said...

Jom tentang BARDAP(barua DAP).

Anonymous said...

ramai lagi melayu yang kurang ajar dengan PM
g la tampar semua tu

Anonymous said...

Kita tampar sebulan sorang saje.Itupun tampar sayang. Ekeke

Anonymous said...

Ketinggalan bas...Dapig sudah berkurun meniup bibit perkauman..
Perkauman perlu ditentang dgn perkauman jika tiada pilihan...sampai bila mahu bertolak ansur puak lahanat ni...

Anonymous said...

tiba2 je bodoh ni.. perkauman pulak.. bodoh simpan lah siket untuk mati nnti.. hahha boleh waris kat mak bapak kau bodoh tu.. takpayah nak perkauman sgt.. matt over kipas je tu... nk jadi pelakon tak laku kipas lah kerja dia.. HIDUP GST! HIDUP MINYAK! HIDUP 1MDB! nak dengar suara rakyat konon.... rakyat je jadi mangsa.. nasib aku tak bodoh macam kau ��

Anonymous said...

Meh sini aku nak penampo ko biar bersembo bulu hidung...hehehe

Anonymous said...

Hahaga..jom "Kempen Penampo BarDap"..sebulan sorang jadik lah...hahaha

Anonymous said...

hebatnya... nak sangt ke kau jelah pegi perang.. tak habis2 dgn dunia celaka perkauman kau tu.. bodoh pun bangsat.. kau dgn bapak kau sama je

Mat Gunong said...

*** 1 MALAYSIA *** sudah dibakul sampahkan ke????.
Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous said...

Patut yg kena tampar najib pukimak tu. Pi tampar cina bangsat tu buat apa. Bodoh nyer melayu.

Anonymous said...

BARDAP

Anonymous said...

Bodoh punya hanjing

Anonymous said...

Dan makan penampo..hehe

Anonymous said...

Kau kenapa mat gunong.1 malaysia tu tak ada kena mngena klau Dap dah mngajar nak bangsa cina kurang ajor...kita nak tngok jer ke
.bodoh punya orang.

SUHARLI MASROP said...

Atan ni sama ada gila atau berkawan dengan terlalu lama dan ramai ngan kaum cina yang ada kat tempat kerja dia.... selama ni kita tak nampak pun melayu suka hati nak tampar cina... sebab apa kita fikir kalau mereka kurang ajar sebab memang mereka tak pandai jaga hati orang.... yp kalau dah perangai macam david ni patutpun di ajar... sebab kalau ikut orang melayu sesiapa yang berani main langgar pemimpin tanpa adab memang kena silat lah.... bukan soal tak hormat najib... tapi nak kasi ajar supaya tolong hormat pemimpin melagu dan orang melayu.... david pukul rata semua melayu boleh kena hentam....

Mat Gunong said...

Sebenarnya ,secara tidak langsung mereka sudah memalukan Piem . Seolah olah Piem tiada makna pada pandangan mereka. Akhirnya Rakyat malaysia akan melihat seorang piem yg tidak boleh menegakkan undang undang ,Selenge,lemah,dan ULTRA MELAYU.

Anonymous said...

kelantan ngan trengganu pun tak kenal. melayu tu serumpun. bahasa sama cuma dialek berlainan. berkulit sawo matang berhidung pesek. bukan macam cina selatan berkulit pucat bermata sepet. memang tiada kena mengena dengan rumpun melayu. bahasa yang dibawa pun berlainan. termssuk adat dan budaya. sedar diri la wei. bangsa beri betis nak peha. tinggal kat barat tau hormat budaya barat. sebab orang barat tak lembik tengkok. macam melayu. melayu dapat teh secawan rokok sebatang sanggup bekup apek2 ni.

Anonymous said...

toyol dah start bising setelah dua tiga minggu senyap. biasa la....

Anonymous said...

Kau lagi piak sbb bodek cina komunis tuh...lu hilang teloq ka sbb dah mkn dedak bavi...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates