March 9, 2017

20 Video 'Part II' Konon Lelaki Menyerupai @zairykj Telah Tular Di Media Sosial



video

Sejak pagi tadi, telah tular video 'Part II' dikatakan milik Ahli Parlimen Bukit Bendera, Zairi Khir Johari di laman-laman sosial. Ironinya, di dalam video kali ini, si perempuan yang menari bersama lelaki berkenaan amat mirip dengan Dyana Sofea. Pelik tapi benar. Mungkin pelanduk dua serupa kot? Mungkinkah dua pelanduk dalam satu video? Semuanya berkemungkinan. Apapun kita tunggu video 'Part III'. Tunggu ...

Nota Kaki: Dikatakan, di dalam dunia ini ada 7 orang yang memliki wajah seperti kita. Mungkin dalam kes Zairil ini, mitos ini menjdai kenyataan.

20 comments:

Anonymous said...

Kah kah kah kah... Rupa macam saya, cermin mata macam saya, putih macam saya... Tapi tu bukan saya...

Tu setan kembar saya tu...

Muahahahahahahahaha... Tik tok tik tok tik tok... Part III

Anonymous said...

Sekali lagi ditegaskan... Ini bukan kat malaysia.. tapi kejadian berlaku di uganda. Tak caya cer tanya beruk uganda a.k.a ted kentot a.k.a din pagoh...

ted manoff said...

UMNO BAKAL TUMBANG DI JOHOR?


Belum pun habis rasa terkejut orang ramai mengenai tangkapan anak lelaki dan pegawai khas seorang Exco Johor daripada UMNO bersama beberapa yang lain untuk penyiasatan berkaitan penyelewengan premium tanah dan penukaran status rumah-rumah kediaman untuk Bumiputera kepada bukan Bumiputera, kini seorang lagi pemimpin UMNO direman berkaitan penipuan tawaran rumah mampu milik.

Kali ini seorang Ketua Pemuda UMNO bahagian bersama teman wanitanya direman selama tiga hari mulai semalam kerana dipercayai terbabit dalam penipuan tawaran memiliki Rumah Mampu Milik Johor atau RMMJ.

Dilaporkan empat mangsa telah membuat aduan ditipu dengan nilai kerugian berjumlah RM120,000 sejak tahun lalu.

Siapakah Ketua Pemuda UMNO bahagian berkenaan?

SUHARLI MASROP said...

Rizal.... tak jadi kudis sebenarnya bagi pembanfkang.... mereka akan rela dan segera memaafkan perbuatan mungkar orang2 mereka..... alasannya hak peribadi.

Anonymous said...

aku suka baca komentar dalam blog ni, macam nengok world wrestling federation (WWF).

1) kuasa jahat diwakili oleh - Ted Manoff n Din Pagoh dan di selang seli watak2 "cemeo" sebagai guest star.

2) kuasa baik diwakili oleh - anonymous ,tanpa nama n di selang seli watak "cemeo" sebagai guest star.

Venue - terletak di wilayah watak2 baik kadang-kadang kesian juga nengok pembawa watak jahat asyik kena lanyak.



Anonymous said...

Yang bawak suwey pada malaysia ialah najib. Tengok berapa byk kecelakaan berlaku. Sial punya PM. Makan duit rakyat, satu malaysia tanggung suwey

Anonymous said...

Tu tandanya kau ni bodoh nak mampus. Dah tua bangka tgk wrestling. Hari2 kena tipu

Anonymous said...

Bukan saya songlap duit 1mdb. Yang songlap tu laki rosmah.
Muahahahahahahaha..tik tok tik tok part 40 alasan 1mdb

Anonymous said...

eh, penonton pon kena marah jugak Ker ?. kau ni bawak watak baik ke watak jahat ? ��

Anonymous said...

Cucu Bahalol Tok Selampit

..betul la tu yg ngko cakap ade 7 orang muka serupa..
Yg bahalol mcm ngko pulak lebih dari 7 orang..najib kepit, semah badak,mad maselan brylcreem, nazri aziz samseng, salleh jilat tak ingat keruak, rahman poyo dahalan, azalina curut othman dan pemakan pemakan dedak yg sewaktu dengannya

dap lan cau said...


Pelaku lelaku pasti menggeliat kepuasan,
pelaku perempuannya pasti mengerang kenikmatan.

Yg membaca blog ni pulak yg bertekak kepanansan, buat apa?

Anonymous said...

Imigresen kena pastikan pendatang ke forest city dari china nanti tiada yang serupa dengan zyreel...muka cinapek dapigs tuh kalau serupa tapi tak sama mesti datang dari sana.Sedangkan mat siam serupa peliwat tua tuh pun masih belum ditemusi lesap ngan jam omega lagi.

Anonymous said...

Beruk Uganda drp zoo mana yg terlepas ni.

Anonymous said...

Kan dah cakap..dah ada video... Dah cukup bukti..biasalah Dap.. Zahril dan dyana.. Tu semua fitnahlah.. konspirasilah..so kita ada mata nengok jer..siapa rajin boleh buat aduan kat..Jais..klau Selangor.. kalau Penang..apa yer..tapi zahril tak perlu takut..Majlis agama Islam Penang.. Dap dah pegang..so...tak kisahlah..nak buat makdiat sevara terbuka pun.. Majlis agam Islam penang tutup mata jer..kan Dap dah pegang..kira kawtim...
Settle selamat Zahril dan dyana...Yammi..tu anak dara sapa tu...hbis jahanam anak dara orang Melayu dilantak kan cina Dap...tunggu turn Rara pulak k anis suraya k...kan

Anonymous said...

Kah kah kah kah... Setan 3:03 kepanasan lain macam tu...

Anonymous said...

Ko berak tak lawas pun mesti salah najib kan?

Anonymous said...

Beruk uganda buat lawak bangang abadi tu... Tapi sori la, lawak tahap masuk longkang je...

Anonymous said...

Hehe...mat siam la, pakai topeng la, superimpose la, tisu terbang la... tu antara teori2 bangang abadi pngikut fuckatan nak tutup kemaluan bapak anwar berahim ngentot chinadoll... akhirnya jam omega tak ditemui sampai la ni...

Anonymous said...

Ingat lagi tak gambar mereka berdua bercumbu yang viral tahun 2014 dulu... Sampai hari ni zairil tak pernah lapor polis supaya siasat siapa yang sebarkan... Takut terkantoi...

Anonymous said...

Teringat kes Anwar dengan China doll.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates