March 20, 2017

18 Terkini! PPBM Sah Sertai Pakatan Harapan




Mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Harapan (PH) di Tingkat 14, Menara Parlimen hari ini, bersetuju sebulat suara menerima Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) atau Parti Cap Bunga Raya ke dalam PH. Majlis Presiden PH juga akan mendaftarkan gabungan berkenaan. Keempat-empat parti akan segera merangka manifesto dan mewujudkan logo baharu. Tidak sabar rasanya untuk melihat logo baru PH.

Nota Kaki: Siapalah buat surat Pakatan Pembangkang ni? Surat rasmi pun boleh ada kesalahan. Macam mana hendak mentadbir negara?



18 comments:

din pagoh said...

Tahniah! BERSATU bkl ganti umno! Joget datuk joget ewahh ewahh, kikikikikiki

ted manoff said...

Haha.. Semakin ketar lutut pm najib.. Mana mau lari lagii...

Salwah Abdat said...

Say No To "UMNO" come on everybody let us destroy them........!!

Anonymous said...

parti taik sah sertai pakatan taik..taik ngan taik berpisah tiada.

Cucu Tok Selampit said...

Ted Manoff dan Din Pagoh guna akaun Salwah Abdat pulak? Berapa banyak nak claim daa?

Anonymous said...


Apa nak buat lagi .. nak cari makan .. itu aje kebolehan yg ada utk cari rezeki ..

Jgn kena saman dgn tokong dah, claim tak masuk akal ..

Anonymous said...

KIKIKI..MELUKUT TEPI ROKET
PENCUCH API ROKET UNTUK KE BULAN
BILA DAH SAMPAI BULAN
BUNGA DITINGGAL KELAYUAN


KIKIKIKIKI...

ted manoff said...

Apa nii ryezall.. Ko merepek apa nii..ko panas pungkoq kerr..entah2 dlm diam ryezall nii dh masuk BERSATU.. Maklum tun m dh byk tlg waktu belajar dulu..sebenarnya byk juga bloger pro pm najib yg memihak pada dr m tapii mereka terikat dgn umb..haha.. Cari mkn ryezall.......πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘‹πŸ½πŸ‘‹πŸ½πŸ‘‹πŸ½πŸ‘‹πŸ½

Anonymous said...

Bunga MeLAYU terpaksa melutut tagih undi Cina DAP.. Kesian,
Dimana yg dok laung pejuang melaYU era 80-an dulu2?
Kui3

Aku Penyokong Setia UMNO said...

Sia2 aku sokong pemimpin sekor ni bertahun2.

Last2 dia tunjuk perangai kurap sebenar dia ..

Memalukan betul ...

Anonymous said...

cukup mudah nak cuci noda dan nodi yakni masuk pakaTun semua bereh! kepada yang banyak noda dan nodi usah bimbang kerana pakaTun sentiasa ada untuk cuci semua mangkuk2 yang kotor. kuang kuang kuang!

Anonymous said...

akhirnya dapat juga kumpulan-kumpulan mamak masuk rumah pembangkang dan bakal jadi king marker. caya sama lu, pheewitt!

Anonymous said...

Cucu tok selampit dan macai2 bengap tak kisah pon debat antara nazri dan tun madey...nazri dah bengang sampai kluar kenyataan ahli2 umno tak payah hadir dihari oerdebatan....ahli2 amno dah tak peduli antara sama lain...

Nampak Cucu tok selampit dan macai2 hebat sangat kutuk tun madey dan sokong penuh pimpinan umno..

Mungkin nazri dah tahu ahli umno takkan hadir kerana presiden dan saf kepimpinan semua bisu...berbeza dengan tun dapat sokongan hebat dari ahli dan rakan PH...

Adakah ini tanda umno nak tumbang kerana kapal lanun bugis bocor nak karam?

Anonymous said...

Haha..umno tethegeh2 ajak Hadi dan pas kerjarama kerana nak tumbang...90 juta pon 90 juta laa..boddoooh

Anonymous said...

Pungkoq selet tisu pun jadi...anak bapak dgn kacang2 hantu.

Anonymous said...

We all..tak kisahlah..sapa nak..joint venture dgn Dap ni...sbb..bagi kami... Orang Melayu dan beragama Islam..sesapa yng bekerjasama dgn Dap umpama..bekerjasama dgn Iblis...so...sendiri buat sendiri tanggung..nanti kat kubur kat Padang Mahsyar jawab sendiri depan Allah..pilihan ada di tangan kita..nak pilih Bn dan Umno..atau nak pilih Dap..walau dlm pakatan tu ada Pan k Pkr k..cap bunga k..tapi..yang jadi master mind atau penentu sudah tentu. Dap...mereka tu semua puppet..lebih2 lg muka mcm Mat Sabu... Asmin...dan Wan jijah...Dap kata..beri duit Yawas kat Yb Dap kt Wilayah..Asmin..beri...Dap kat..kau masuk jarum orang Pas..Mat Sabu pun ikut...semua tu..Melayu..yang digunakan Dap utk screw Melayu..tp Melayu sekarang bukan Melayu mcm time Anwar..peliwat tu kena..buang..masa tu..Melayu tak ada internet..sekarang Melayu dah bijak dan boleh menilai..mana yng elok..demi..kelangsungan hidup mereka d Malaysia.....

Salwah Abdat said...

Ini species baca utusan dan tonton tv3 suku

Anonymous said...

Yer ke Salwa..kau tu spesis..baca roket..dan blog che det..so teruskan kebiolan kau...kami Umno baca utusan k tgok tv3 ke..janji kitaorang tak fitnah orang..tak bodohkan orang mcm pemimpin pembangkang kau...apa cerita guan end..kata tak salah..kenapa takut..nak tunda tunda bagai apa cerita..nurul izzah ngn fizi kantoikan fitnah..itu ini..apa cerita yawas..teressa kok..so sebelum..nak hina orang..rendahkan orang..tgok kat diri sendiri dulu..dah cukup sempurna k

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates