March 29, 2017

93 Rajnikanth Pun Tidak Terlepas Dari Fitnah Malaysiakini

Perdana Menteri, DS Najib Tun Razak akan mengadakan lawatan rasmi ke India selama 5 hari bermula esok. Apabila Raja Arab Saudi mengadakan lawatan rasmi ke Malaysia, pembangkang mengatakan Malaysia akan dijual kepada Arab Saudi. Begitu juga apabila Presiden Perancis melawat Malaysia dua tiga hari ini, timbul juga isu campur tangan Perancis di Malaysia.

Agak pelik apabila rombongan Malaysia yang diketuai oleh Perdana Menteri akan mengadakan lawatan rasmi ke India tiada pula isu Malaysia ingin menjajah India? Sebaliknya, Malaysiakini, portal pro pembangkang memainkan isu lucu dan bodoh Perdana Menteri dan isteri ingin berjumpa dengan 'superstar' filem India, Rajnikanh.

Apakah Malaysiakini kini sudah berubah wajah menjadi portal gossip artis? Kenapa mesti Rajnikanh dan bukan Shah Rukh Khan, Salman Khan, Aamir Khan dan banyak lagi 'superstar' Tamil dan Hindi? Kalau setakat Perdana Menteri dan isteri hendak berjumpa Rajnikanh, boleh saja pegawai-pegawai Pejabat Perdana Menteri menjemput beliau sewaktu pengambaran filem Kabali di Malaysia satu ketika dulu. 'Low class' betul Malaysiakini sekarang.

93 comments:

snapshot unspinners said...

Rajnikanth pun tahu cerita sebenar..imej tercemar bila jumpa najib dan rosmah.

snapshot unspinners said...

Filem rajnikanth tiada unsur lucah. Filem riza aziz sebaliknya.

Anonymous said...

macai pakaton tahik.. cmtu ladh admin CTS oii..
diorng terlalu lemah skrg.. tgh kalut berperang nk tentukan kerusi dan siapa PM Alibaba.. so macai dedak kenapandai alih cerita bg rakyat leka dgn mereka..

kah..kah..kah

Anonymous said...

Filem real ketom main china doll itu lucah level berapa macai??

ada ko kesah?

Anonymous said...

Yen na DEII..

POOODAHHH mlysiaBKINI..

kihkihkih

Anonymous said...

bodoh syarat ptama nk jd prlongkang kt malaysia ni

Anonymous said...

main belakang lepas tu makan karipap..

itu pasal macai tahik marah sgt LPF nk potong unsur LGBT dlm filem

Anonymous said...

Kwn2 jgn risau sgt.. dlm blog ni je barua sekor ni boleh tunjuk cargas..

kwsn Ketom di Permatang pauh pun dh lemah.. tgk bangunan UMNO berseri aktif dgn program.. macai ketom tgh tunggu dedak gugur dr langit..

kah..kah..kah..

Anonymous said...

sentimen main berita untuk hina DSN dh tak jalan.

Tingga macai yg setia dengan golongan tahik jamban aka Asimin Jamban je yg suka tggu Meloyakini kuarkan entry mcm tu..

Anonymous said...

dlm blog yg sekor dua macai tahi ni cargas, dgn realiti sbrnr kt luar jauh langit dn bumi skrg ni

Dulu ye zmn madey mula lancarkan serangan pd Najib.. mmg tergugat jgk kprcyaan sbhgian rakyat

tp lepas isu2 besar itu rupanya skrip jahat madey dan pakaton haram, rakyat rasa tertipu.. tk mungkin lagi cerita2 bahlol mcm di atas tu akan gugat kedudukan Najib..

DoJ pun sudah malu.. FBI sampai skrh nafikan mo1 itu PM Malaysia.. apa macai berani buktikan FBI itu salah??

Anonymous said...

Najib nak jual negara pada India macam dia dituduh jual negara pada China. Apakah Mkini dipenuhi kolinga makanya tidak terpacul tuduhan Jibby nak jual Mesaia pada India.

Anonymous said...

Admin CTS boleh tahu tedbongok barua mahatahik tu lokasi service kt mana..
gelabah gabra sekor berok dlm blog ni.. tanya akta mana.. kah..kah..kah..

kite nk kenal dia je.. terus tanya akta.. nmpak sgt le puak tahik pakaton ni kaki jenayah.. kecut telor!

Anonymous said...

Ini dap punyer ketja bawak malaysiakini kpd rajnikanth...kenapa umno tak bawak malaysia today?...ato bawak raja putaq kebangsaan jumpa rajnikanth...gerenti setel

Anonymous said...

Nak belajar belit keling dengan india..klentong dia tak laku..

Anonymous said...

Hahaha..fbi bafikan..Rahman yg kena sekeh kepala dengan siku nazri dah ngaku mo1 tu najib...rahman kata sape tak kenal mo1 bahlol..

Anonymous said...

Nazri aziz yg marah sgt

Anonymous said...

Itu tanye rahim tamby dan eskay oakar buat video sex...kalo nak buat video sex pun dia orang boleh uruskan...hahaha

Anonymous said...

Telur rpk hilang sebelah. Sampai sekarang takut balik malaysia. Berdegar cakap keturunan raja

Anonymous said...

Sapa yang sanggup korban untuk najib pasti jadi korban sampai bila-bila

Anonymous said...

Sefool repot polis kena sula 26 hb...najib kata sefool ngadu kat dia dgn terketar tangan pada 24 hb..
Ini citer katun najib dan sefool ..macai bodooh terus percaya..

Anonymous said...

Patut ler rajnikanth tak mao jumpa kaki kuat klentong..

Anonymous said...

Najib tak tong member baik dia sekarang?...sama2 kaki klentong..

Anonymous said...

Aku tengok write-up Raja Petra lebih bernas dan analisa yg betul berlaku lepas itu. Shabbas YM..

Anonymous said...

Kalo ko kenal pon boleh buat ape?

snapshot unspinners said...

Daripada sibuk2 nak jumpa rajnikanth, baik najib jumpa jho low. Tanya dia ada lagi tak sisa2 1mdb? Duit banyak nak pakai ni..kak mah nak shopping sapa nak bayar??

Anonymous said...

Umno ade pakar buat citer sex,video sex dan akuan bersumpah sex...dlm dunia malaysia saje ade pakar buat keje tak senonoh..

Anonymous said...

Restoran nak bangkrap, habibur rahman kadir shah jadi funder. Terus dia tukar haluan. Terus jilat bebola daging najib..

Anonymous said...

Berterabur macai PH buat komen,

Persis langau hijau bedengung pil kuda hinggap atas longgokan taik ..

Anonymous said...

9.25, mamat 9.04 atas ni perangai macam nazri aziz. Gempak lebih. Akhirnya bila jumpa tun, tunjuk sg perak, ajak makan cendol.

Anonymous said...

Dia tulis dulu seblm berlaku...ilmu ape tu...tapi rpk tulis 3 tan sri sabotaj najib tak jena tangkap pon..hazwan bro plak yg nangis repot kpd khalid kpn tak laku..

Anonymous said...

Tak de daa...madey dah sita semua...

Anonymous said...

Tu keje jln semarak. Diorang mmg expert

Anonymous said...

Semah dah lebih setahun tak shopping...tak pergi penthouse di us

Anonymous said...

Ko tak de konen?..ko pandai mengarut auta jer..

Anonymous said...

Rajnikanth bukan tak nak jumpa najib dan semah..dia sekarang cirit birit dengar nama najib dan semah nak jumpe dia...dia takut billionaire malaysia...

Anonymous said...

Agak2 gadai beg kulit badak semah boleh dapat brapa rm? Siap ada solex kah kah

Anonymous said...

Nazri tak berani cakap banyak ...nanti najib marah...najib sekat debat....heran betuk nazri nak tolong najib cover 1 mdb najib tak bagi...kenapa ?

Nazri tak percaya macai2 dlm blog cts mampuu lawan tun madey kes 1 mdb forex dan bmf.....nazri tahu macai2 bodooh duduk dlm gua temporong...tak tahu apebenda pon...gebang jer lebih..ha4..

Anonymous said...

Kalo jual murah kerana duit malaysia murah...pembangkang sabotaj...gila babi betul llaa pembangkang....pembangkang malaysia memang hebat ...seluruh dunia kenal...kalah najib ketua perompak..

jho high said...

Perdana menteri paling banyak habiskan duit kerajaan melancong serata dunia. Cukup je kadar samunan, terus pilih negara mana nak pergi. Minyak gov tanggung

Anonymous said...

Lupe nak bagi tau...rahim thamby cik kaki perogol betina ...macai yg baru tak tahu..

Anonymous said...

Jaln semarak pon boleh kesan gelombang telefon dsn kod no..

Anonymous said...

kesian tengok langau PH, berdengung berkerumun kat blog ni ..

komen entah apa2, satu benda pun tak ada nilai fakta kebenaran.

setakat bohong, tohmah, fitnah.

Anonymous said...

langau tahi anjing PH tak henti hurung blog CTS ni sbb kt tempat lain dh mampos xbole cari makan.

Mana ada lagi blog popular pakatoo.. semua dh separa mampos. Nk main isu fitnah lama mana boleh hidup??

So kt sini je nmpak boleh sambung dedak diorng. Mahatahik punya macai..

hehehe

Anonymous said...

berapa org adik2 dan sepupu perempuan ko yg rahim thamby cik dah rogol?

berapa org yg teranak? tanya aje ..

Anonymous said...

PM 22 tahun ye yg ko maksudkan tu? Samun dari darat sampai ke laut.. sbb tu anak2 dia boleh di bail out senang2 je.

Bapak penyamun.. anak bodoh lembap macam boboi.. hasil mentekedarah duit haram.. sikit masa lagi habis harta madeykutty ni Tuhan tarik, parti chap bonga mana tahan asyik sedut duit kasi dedak. macai tarak mau buat kerja la dedak tak tabur..

boleh tanya Ainina.. cmna skandal boleh kluar.. kihkihkih..

Anonymous said...

Lobai 37 musuh umno kebih cedik dari macai umno bodooh..lobai37 dapat jota2 dari najib...dah dapat jota2 nak berebut dengan najib plak kelantan dan selangor...ape macai boleh buat?

Anonymous said...

nampak gayanya langau2 hijau PH dah tak berkeliaran lagi dah ..

dah kena sembur racun serangga ke sumanya?

suma dah mampos kejang tergolek dog?

Anonymous said...

Nadey kebih bijak..2 bank di singapork yg simpan duit 1 mdb oleh jho taik lo madey boleh tutup...sape macai yg bijak boleh buka semula bank ni?

Anonymous said...

Eeleh....racun air liur dan merapu..hik3

Anonymous said...

Eeleh nak pusing plak...kalo tak tahu ato bodooh cakap jer leer

Anonymous said...

Rahman dahkan sampai sekarang tak berani jawab soalan rafizi mengenai aramco yg beli saham rapid petronas..

Itu blm lagi madey cabar ajak debat
Salleh yg cakap banyak pon terkencing kalo madey cabar debat

Macai?...uuuh semua lari macai bodooh2 ni...gebang jer lebih..

Anonymous said...

Gebang lebih madey samun...tahun lepas lagi madey cabar ko suruh siasat...kenape tak siasat...hari2 ratib madey samun...berani belakang...pengecut..

Anonymous said...

Bongook bodoo otak jat lutut memang tak faham..dalih plak fitnah..tu ler modal macai bngok..

Anonymous said...

langau hijau PH ngok, yg bawak citer umno rasuah pas rm90 juta tu adalah kambing jamnapari mata juling tu ...

dia ngembekkan citer tu ke sarawak report, konon2nya pas dah disumbat mulut dgn duit.

yg sbnrnya, najib sbg PM yg bertanggungjawab, dan bersikap tidak menganak-tirikan rakyat kelantan semata-mata krn fahaman politik yg berlainan, memberi peruntukan yg sepatutnya telah lama diberikan kpd kerajaan kelantan utk mempertingkatkan dan menambah-baik pengeluaran bekalan air negeri.

peruntukan ini dibuat sejak dari zaman PM 22 thn tu yg memberi kata-dua kpd rakyat kelantan kalau nakkan peruntukan tersebut mestilah pangkah bn. kalau BN kalah peruntukan akan terus disekat. krn itu tok guru dgn PM atok tua otak merepot tu jadi musuh politik yg berpatah arang.

bila najib serahkan duit peruntukan rm90 juta tu, kambing jamnapari juling tu dah spin jadi citer lain. kemudian disambut dgn gegak gempita oleh dengungan langau2 hijau ph seolah-olah ianya sbg rasuah.

PH ni kalau tak fitnah, mmg tak sempurna hidup agaknya ..

Anonymous said...

Masa malaysia kini komen rafizi pasal kos mrt...CTS terus kopi...tak de cakap malaysiakini fitnah...

tu lah kdn dan skmm kan ade kuasa kenapa tak ambik tindakan kalo fitnah.?...RBA dan dana yahudi kpd DAP poon tak ade tindakan....kenape?...takkan dia orang ni makan gaji buta...ato macai yg buat fitnah?

Anonymous said...

Kenapa lobai pas tak saman2 SR dan husam sampai hari ni..gertak nak saman..mcm najib jugak habis selasa setahun tak saman2 wsj dan SR...gertak keling ni...ha4

ted manoff said...

யஇஆஅஓமநேுூ ...னெுணநஐபநநநபப....ஐதயரஊஉழளறனாி?....🙌🙌🙌🙌🙌🙌

Anonymous said...

Ini peruntuka untuk kerajaan ke untuk lobai?..mcm mana masuk akaun personal di affin bank plak..

Pandai ko reka citer mcm orang lain ni bodoih sangat..putar lah pakar putaq

Anonymous said...

Lobai dah pakai kete newah ...Q7, porche,range rover.vellfire,mercedes...ko ternganga laa...

Anonymous said...

Yinadey..mere zindegi hei..inspektor shahab ji hee..

Anonymous said...

Macai2 umuno kena belajar bahasa keling...semua ni kuat belit keling..najib pegi negeri keling...

Anonymous said...

Ko belajar dengan najib cara nak klentong sana klentong sini?

Anonymous said...

jadi citernya najib dah serahkan peruntukan yg disekat oleh pm 22 thn. jadi najib dah settle kan peruntukan utk biayai penambah-baikan bekalan air negeri kelantan.

kalau pak lobai2 nak selewengkan duit tu itu bukan lagi tanggung-jawab federal kan?

kalau kerajaan kelantan ikhlas buat utk kesejahteraan rakyat, pasti kita tak lagi dengar cerita bukak paip terus dapat teh tarik atau milo tarik.

jadi apa masalahnya skrg. rakyat kelantan lah yg tentukan sama ada kerajaan kelantan menyeleweng atau tidak ..

tapi yg kata masuk akaun personal kat affin bank tu cakap betul ke fitnah? jgn jadi citer cincin rm24 juta, akhirnya cakap gurau aje ..

Anonymous said...

1102. ko dah terlebih dose pil kuda ke?

kalo bodoh nak berhujah, lebih baik jgn komen apa2 ..

typical PH mentality ...

Anonymous said...

ok lah tu, baik tidur, besok pergi kerja badan dan otak fresh.

kalau terus dilayan macai ph tu, lagi dorang jadi mereng ..

ted kentot pun dah jadi keling kerala dah ..

Anonymous said...

eheheh lawak jgk ye bro..
lyn puak sewel tedbongok ni.. makin lama makin dalam sewel..
sje lyn je bg sewel die terlajak dlm.. biar biol terus.. hehe

Anonymous said...

Kelam kabut nak cari siapa bakal pm (kalau menang la) Alahai pembangkang malaysia.ekeke

Salwah Abdat said...

Kalau bapaknya borek,,Pasti anaknya rintik..........!!!!!
Son of the gun.........!!!!

Salwah Abdat said...

PM haprak beginilah caranya.....!!!

Salwah Abdat said...

Saifol bonggok naik lift tingkat 9,, Anwar mesyuarat di tingkat 7,,macam mana tu nak liwat,,MO1 & Kak Ros tak well plan lah.......!!!

Salwah Abdat said...

Nazri bukan Kecik anak lagi dan dia bukan bodoh,,dia tahu sangat-sangat yang boss nya memang cekek duit Negara dan rakyat,,so dia nak cerita apa lagi dengan Tun M...........!!

SAM72 said...

Pelik sungguh. Yang dok cari salah Najib ni macam le depa ni ada bukti sahih. Macam aku sering minta pada kawan pembangkang akan bukti salahguna kuasa oleh Najib sejak tahun 2013 sampai sekarang takde sorang pun ada berani nak tunjukkan.

Apa yang mereka mampu beri sekadar apa yang diberi oleh WSJ yang membuat draf sendiri bukan pada bukti yang mereka ada.

Dan hari ini rakyat Malaysia yang terlebih prihatin percaya pulak dengan dakyah dan fitnah ni termasuklah mantan kesayangan ramai Tun M.

Lebih mwnyedihkan mereka sendiri(yang menjadi penyokong pada pembangkang takde sorang pun berani cakap kat depan muka pemimpin kesayangan mereka "ADA BUKTI YANG SAHIH TAK?"

Semua sudah terkena SANTAU PENUNDUK" pembangkang sedangkan dalam ajaran Islam sendiri ada nyatakan bahawa jika mahu menuduh seseorang harus ada saksi ataupun bukti yang sahih. Jika tidak tapi masih percaya pada cerita fitnah, bukankah mereka(pemimpin dan penyokong) sama mempunyai sifat seperti DAJJAL LAKNATULLAH.

Apakah ini(yang masih lagi mengaku dirinya seorang Islam)yang kamu semua ikuti? Mahu jadi anak-anak DAJJAL ke?

din pagoh said...

Baru keluar gua ke? Kesian kau ni! Tahi najib pun wangi! Kahkahkah

din pagoh said...

Pagi KRO!!! Tengah buat apa tu? Berak ke?

Anonymous said...

Wow ramainya keling peminat paddyapa nih...berselambam mcm keling mabok todi
Apa kabor jo dey , jo din , jo sam dan jo thias ?
Dengor citer FBI nak cari 4 dol nih nak bawa mkn hangin kat guatanamo

Anonymous said...

Yg kata tahi tu wangi din pagoh maknanya dialah yang cium tahi najib. Cian kau din.

ted manoff said...

Pagii ryezall.. Tgh berak yaa..? Jgn lupa cebok..jgn calit pakaii tisu plk..bila tgk wajah rajnikanth dh mcm samy bellu dah...klau tk salah samy bellu sekarang jadi penasihat pelaburan malaysia bertaraf menteri di india serupa mcm shahrizat jalil...untunglah klh pru pun dpt jadii menteri...kikikikikiki..🇫🇷🙅🙅🙅🙇🙎🙏

din pagoh said...

Citpoorahh!! Nampak benar kerajaan terdesak sekarang!! Pemandu grab dan uber pun kena byr cukai sekarang!! Terima kasih khairulryezall a/ l osman!!!

Anonymous said...

din pagoh biol.

sejak bbrp bulan kebelakangan ni aku tengok komen ko teruk betul, tak bernilai langsung. ko meroyan datang bulan ke apa? atau ko meroyan kurang makan taik kering atok tua otak merepot?

asyik2 citer berak, taik ... cian ko ..

Anonymous said...

pemandu teksi dari dulu lagi dah ramai yg isytihar dan bayar cukai pendapatan. pemandu uber dan grab lagilah buat duit, sbb dorang pakai online app.

itu pun din biol boleh terkejut dan tuduh kerajaan terdesak? sapa yg terdesak?

yg terdesak tu pembangkang. nak cari calon PM pun terkial-kial sbb pemimpin2 yg ada suma taraf penggali lubang jamban aje. tapi yg herannya TPM dah tetap, dinosor tua. atok tua otak merepot setakat jadi punahsihat PH aje. Boboi lagilah, jadi MB pun kaki mengular.

mungkin PH jadi kerajaan federal masa Dajjal Al-Masih dah keluar nanti le jawabnya. semua pemimpin pembangkang calon pengikut setia tu, kaki fitnah. termasuk din pagoh biol sekor ni ..

din pagoh said...

Woi mangkok aziz kapcaiwi!! Ko ingat pemandu teksi tu kaya sgt ke? Nk byr sewa kereta saja dah sesak,belom lagi minyak! Berapa sen sgt yg mereka dpt? Barang sekarang semakin mhl! Cibai lu khairulryezall!!

Anonymous said...

Apa habaq atok 1/2 india.Lama tak merapu dlm blog
Keyboard rosak atau otak dok reput kot

Anonymous said...

isytihar pendapatan tu dari segi undand2 wajib, din pagoh oooiii.

sama ada kena bayar cukai itu tengok dulu pendapatan bercukai setahun melebihi had yg ditentukan atau tidak.

cara ko komen mcm baru keluar dari lubang taik aje ... dulu asal ulat taik ke baru skrg berubah jadi manusia?

Anonymous said...

Salwah ini seekor lagi belaan DAPigs

Anonymous said...

Salwah ini bengong ke apa, bodoh sombong puak puak ini

Anonymous said...

Salwah ini bengong ke apa, bodoh sombong puak puak ini, ko tonggeng tadah je apa y boleh d tadah lagi baik, bengong lu.

Anonymous said...

Sape yg tak kenal din pagoh.. Macai paling bahalul...rangking paling bawah tukang lap jamban je dia ni.

Anonymous said...

Woi bahalul din pagoh.. Ko tak tau pasal pengiraan cukai tak payah sembang la bodo.. Ni kompom tak pernah update kat LHDN.. Bodo ketum punya orang..

Anonymous said...

Tak kisahlah Ds Najib pg India nak.jumpa sapa pun yang pasti Ds Najib pergi ke sana atas urusan kerja..sapa yng cakp Ds Najib pergi kesana ke sini saja saja jer..makn angin jer..memang matanya buta..hatinya hitam..maksudnya apa dah jadi musyrikin..tak pun dah jadi ya aiyuhal kafirun..

Anonymous said...

KALAU TAK MENIPU, CAKAP PUTAR BELIT, MEMFITNAH ITU BUKAN PUAK2 PAKATAN HAPRAK... DAN PENIPUAN, PEMBOHONGAN INI AKAN BERTERUSAN SELAGI ADANYA GOLONGAN2 BANGANG DALAM NEGARA INI YG RELA DIPERBODOHKAN OLEH PUAK2 PAKATAN HAPRAK LAKNATULLAH

Salwah Abdat said...

Kau lagi besar punya bonggok tahap gaban,,ada otak tapi taruk di lutut,,...!!

Salwah Abdat said...

Nasib baik DAP tak curi duit 1MDB....!!

SAM72 said...

Lagi kesian apabila dok melalak memanjang tapi takde sorang pun sanggup berikan apa-apa bukti yang sahih.

Apakah nak jadi anak-anak DAJJAL ke kerana melakukan FITNAH seperti ini?

Nak cerita apa pun berikanlah bukti sahihnya dahulu. Bukan main ikut saja membuta tuli. Kesian sungguh aku lihat yang mengaku Islam ni boleh ikut perangai dajjal yang kita semua tahu perbuatan itu adalah DILAKNAT OLEH ALLAH.

Tak takut ke balasan Allah kepada diri kamu yang percaya dengan cara JIJIK seperti ini? Apakah kamu sanggup makan bangkai saudara seagama dengan kamu sendiri?

Mana letaknya nilai-nilai Islam dalam diri?

Kemana perginya PAKAIAN ISLAM KITA YANG SEBENARNYA sudah pergi?

Mana perginya IMAN dalam diri apabila kita sendiri merestui perbuatan terkutuk seperti memfitnah seperti ini?

Masih Islamkah kamu yang percaya pada cara begini?

Tepuk dada, tanyalah IMAN.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates