March 8, 2017

13 Open Letter To North Korean's President


To the North Korean President, please return the 11 Malaysians who are now being held hostage in Pyongyang. As a replacement, you can take the 5 people below who have pledge to resolve the diplomatic crisis between your country and Malaysia:

1. Sivakumar Varatharaju
2. Ng Wei Aik
3. Jeff Ooi
4. Kulasegaran
5. Ramkarpal Singh

If these people are not suffice, please consider the following people as a additional replacement:

6. Lim Kit Siang
7. Lim Guan Eng
8. Ngeh Koo Ham
9. Nga Kor Ming
10. Teresa Kok
11. Tony Pua

Your kind consideration is very much appreciated. Thank you.

Addendum: This not-worth-pain-in-the-ass-guy, Kuan Yau Hew below, who love you so much, we will give for free.


13 comments:

Anonymous said...


Itu bukan nak tolong selesaikan masalah kedua2 negara .. tawaran tu lebih merupakan satu taktik licik utk mengaburi mata kerajaan dan rakyat Malaysia.

Kepimpinan parti DAPigs dan kepimpinan kerajaan Korea Utara tu lebih kurang sama aje walaupun guna perkataan demokrasi tapi sebenarnya pimpinan KUKU BESI.

Mungkin mrk nak ambik kesempatan dlm krisis ni pergi ke Korea Utara nak belajar lagi mcm mana nak jadi pemimpin yg dipanggil 'Dear Leader' atau sbg tuhan. Skrg ni pun di PP tu dah ada yg dipanggil tokong. Maknanya nak mendalami lagi ilmu kepimpinan keDIKTATORAN.

Mrk mungkin dah habis kursus dgn Atok Tua Otak Mereput tu agaknya. Skrg berhasrat nak pergi ambik advanced level pulak.

ng man tat said...

Buto lu khairulryezall!

Anonymous said...

Geng kominih nak belajar Phd dgn kominih...nanti balik senang nak kominih kan malaya...
Haramjadah punya talibarot

Anonymous said...

Hehehe mare nampak...hehehe

Anonymous said...

Cornflakes dengan Pas pung depa tak mampu setelkan, ada hati nak setelkan isu lebih beso, Wakakaka!

Anonymous said...

Di manakah balls mereka ini bila Kiram and the gengs mengamuk sakan tempoh hari? Masa tu belum ada balls??? Muahahaha

Anonymous said...

" PAKATAN alibaba n 40 penyamun " nk jumpe katak pyongyang BAWAH TEMPURUNG...


rase2 ke laut jepun dorg ni smue..kene ikat kt TERPEDO KOREA nnti

Kihkihkih

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Najis pun Dear Leader jgk. Yg ni patut anta.
Zahid, kj, salleh keruak, azalina, rahman dahlan semua boleh tu.

Tp ahmad maslan jgn. Aset negara

Anonymous said...

Well... whatever

Anonymous said...

Dah terdesak.. semua pembangang dh tunggang langgang.tu sbb marah meroyan tu

dap lan cau said...


Ngapa agaknye DAPigs tak rekomen hantar ted kentot dan din pagoh dulu ke Korea Utara tu? Dua2 org ni mmg terbukti pandai berhujah kelaut.

Untung2 pemimpin Korea Utara tu jadikan dorang ni sbg 'peluru berpandu man' terbang merentasi Laut Jepun. Kan gah nanti parti cap bunga ada org pandai terbang ...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

(pemimpin korea utara tu dah buktikan dia boleh arah tembak mati bapak sedara dia (kemudian mak sedara dia pulak) pakai meriam penangkis kapalterbang. utk jadi 'peluru berpandu man' hanya ikat kat muncung peluru berpandu aje, mungkin ted kentot dan din pagoh lepas tu boleh join ultraman selamatkan Jepun dan dunia termasuk parti cap bunga sekali. Hee sapa tauuuu ..)

lee mon tee said...


Atok Tua Otak Mereput tu buat apa skrg?

Masih lagi tunjuk2 tanah kuburan MILIK KEKAL?

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates