March 29, 2017

167 Ketua Bahagian UMNO Permatang Pauh Berkempen Di Sekolah?


Hanya sekeping gambar sudah cukup buat AMK Malaysia membuat fitnah. Fahmi Zainol di dalam laman sosial Twitter beliau semalam telah membuat fitnah bahawa Ketua Bahagian UMNO Bahagian Permatang Pauh telah berkempen di sekolah. Tidak tahu pulak pelajar-pelajar sekolah rendah di sana dibenarkan untuk mengundi sehingga UMNO bersusah payah untuk berkempen di sekolah rendah.

Apa yang berlaku sebenarnya adalah Ketua UMNO berkenaan menyampaikan bantuan bas rapid percuma untuk laluan Flat Ampang Jajar ke SK Pematang Pauh dan SMK Samagagah. Dua buah bas dengan 4 perjalanan setiap hari dengan kos berjumlah RM4,000 sebulan dibiayai oleh Datuk Mohd Zaidi kepada 180 anak-anak miskin yang memerlukan bantuan. Jangan tanya di mana Ahli Parlimen Permatang Pauh. Beliau kan berada di hospital. Kalau sihatpun, pasti sibuk dengan bingka ubinya. Itupun akan nampak muka semasa dekat-dekat PRU14 kelak bersama kipas hikmatnya.

167 comments:

Anonymous said...

Pembangkang dan fitnah.. Berpisah tiada

Anonymous said...

Kalau people boleh PKR perbodohkan dalam isu Lee Watt, apa yang menghalang kebodohan serupa tidak dimanipulasi oleh pihak lain. Oleh Jibby contohnya.

Makanya usah perbodohkan orang kerana orang lain tadi boleh juga perbodohkan anda. Makanya ubahlah. Ubah dari polity mendunnguskan rakyat kepada polity membijakkan rakyat.

Bila people bijak makanya tidak ada lagi pihak yang boleh didungguskan dan pada masa itu barulah PH ada sinar di hujung terowong.

Namun kebijakan bukanlah tidak datang bergolek. Untuk bawa budaya polity bijak ia perlukan kebijakan bermula pada pembawa. Bijakkah?

Anonymous said...

takut bebenor depa ngan kapal bugis yang dikatakan telah nak karam.

ted manoff said...

Apa nii khairulryezall...Delete2 komen macham org takut kebenaran saja..petang nii ada pengumuman harga minyak baru..apakah rakyat akn terus dibodohkn oleh bn...kalau minyak naik alasanya harga mnyak dimalaysia lbih murah berbanding nepal dan bangladesh....😿😿😿

Anonymous said...

untung jadi minoriti; buat itu boleh, buat ini boleh. rugi jadi majoriti; buat itu tak boleh, buat ini tak boleh hinggakan nak berak kena tanya kebenaran Dap. kik kik kik

Anonymous said...

Dapig semua boleh. Nak sokong hud-hud boleh, tak nak sokong anytime boleh. Nak pakai tudung ker tak nak ker, ikut suka depa. Awat ada dabel standard.

Anonymous said...

Manale mampu wan jijah buat tuh semua
Total Elaun Rm 10,446.59
Adun Rm 11,250.00
Ap Rm 16,000.00
Total Rm 37,696.59
Takle banyak sebulan yg diperolehi

Anonymous said...

Komen ini aku paling suka, paling tepat mengikut situasi semasa, ada kebenarannya yg boleh dijadikan iktibar.

"Biarkan saja cai2 penyokong PH nak kata apa saja yg mrk suka, hakikatnya rakit PH diteraju oleh dua musuh ketat (yg berpura2 baik). Cai2 PH menceceh kat dlm blog aje, bukan ada apa impak pun, setakat melalak lepaskan perasaan kepedihan hati kecewa aje.

Dinasor tua otak udang pasti takkan lepas pendayung haluan rakit, kuat mana pun atok tua otak merepot nak rampas, akhirnya nanti, sorang tolak rakit kedepan, sorang lagi usaha tolak rakit cabok balik kebelakang. Pi mai pi mai, tang tu jugak. Mungking rakit dan penumpangnya berkecai berterabur terbenam kedlm air sumanya.

PH akan mengikuti riwayat hidup Barisan Alternatif dan Pakatan Rakyat, atau mungkin berakhir dgn lebih sadis lagi .."

din pagoh said...

Kikikikikiki, itu komen nk sedapkn ahti, kahkahkah, syok sendiri!!

Anonymous said...

ya ya ...

komen din pagoh tu lah yg sebenarnya nak sedapkan hati ..

Anonymous said...

Mat sabu pengerusikan mesyuarat PH cts buat fitnah bukti dap yg berkuasa...wooo

Anonymous said...

Taak...lebih murah dari brunei yg sama2 sedut minyak..

Anonymous said...

Fitnah ape ape ni...

Anonymous said...

Kopipes sendiri komen tahap bebudak mabuk pil kude hi3..

Anonymous said...

12.35 low class taktahu perkembangn ekonomi dunia makro n mikro

Anonymous said...

Yup... takde fakta nk sanggah maka keluarlah komen setakat nk sedapkn diri

Anonymous said...

Baru tau ke ted tu macai upahan 3rd class hahaha....

Anonymous said...

Ikut fb fahmi zainol ketua umno ni melancarkan perjalanan bas dilaluan flat ampang...biasanye kalo nak bagi derma ketua umno akan panggil ibu bapa,akkbar dan tv supaya dunia tahu kebaikan umno...terutamanye dlm kawasan pembangkang tambah lagi dekat pru ni...

Anonymous said...

Budak tu kopi komen dia sendiri dari entri lepas..kononnye dia petik komen oreng lain lah...budak bangang mabuk pil kude...

Anonymous said...

BANGSAT lu si ctsHOMO JIJIK DAPJUBOQ BABI! Yg. MENCARUT/mengGERTAK YAB PM/Kleuarag beliau serta nak BUNUH Nek Tempoyak/bapa dia yg. bekas ASKAR - TAK pula lu DELETE selama ni?! PI MAMPOS lu si spesis KEPALA BUTOH!

zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO si TUAN JUBOQ BABI lu tu, boleh MAMPOS! TAKkan jadi PM!

Tok Landak.

Anonymous said...

Hehehe...pong pang pong pang jaja kapal bugis nak karam..
Tapi baru nampak sekeping gambar dah meroyan melalut...
Barisan altenatif dah karam..
Pakatan Rakyat dah karam..
Hehehe...
nampak sangat Pakatan Harapan pun dah nak karam

Anonymous said...

2.28 kalau tak faham jangan komen la bodooohh...

Anonymous said...

Lagi untung dapig pun bulih senang2 campak fatwa2
"Tok Lebai" ke longkang...hahaha
Tok Lebai gak melopong menang sorak satu hapa pun tak dapat...kahkahkah

Anonymous said...

1.18 & 2.30 geng pil kuda yg tak de modal nak komen.. Kahkahkah..

Anonymous said...

NAJIB KEEPS HIS ‘DIRT’ TOP SECRET: MOF REFUSES TO UPDATE PARLIAMENT ON US$6.5BIL 1MDB-IPIC ARBITRATION DESPITE SERIOUSNESS OF CASE
Politics | March 29, 2017 by | 0 Comments

The Finance Ministry cannot reveal details of the arbitration process between 1MDB and Abu Dhabi’s International Petroleum Investment Company (IPIC) because it is bound by confidentiality guidelines.

The ministry said this in a written reply to Parliament on a question from Pokok Sena MP Mahfuz Omar of PAS, who had asked for an update on the arbitration process.

“The arbitration case between IPIC and 1MDB is still ongoing at the London Court of International Arbitration (LCIA).

“Both sides must respect the confidentiality and publicity guidelines set out by LCIA and therefore the latest status of the case cannot be revealed,” the Finance Ministry said.

IPIC is seeking US$6.5 billion in payment and compensation from 1MDB, including funds 1MDB paid to a bogus subsidiary of IPIC.

On Monday, Finance Minister II Johari Abdul Ghani said 1MDB had submitted all the necessary documents for the arbitration process.

He added that the next step was to await the outcome of the arbitration.

1MDB and IPIC had previously attempted to resolve the issue through direction negotiations, but the talks fell apart.

MKINI

Anonymous said...

2.55.. Lantak dia la nk kopipes ke hape.. Yang kau sentap ape hal..?

Anonymous said...

Adussss pedey nye ati cai2 pakatoon nak terima hakikat "rakit" dah nak berkecai...berapa banyak "rakit" PH dah berkecai dolll..hehehe

Anonymous said...

Saoe nak bunuh bapak ko landak?...Zionis ato Dap yg nak bunuh?...ato ko khayalan ko kerana telan pil kude..

Anonymous said...

Dlm banyak perkara 'kebenaran itu menyakitkan'.

Itu lah realiti yg terjadi pada geng pil kuda ... tak dapat terima hakikat 'rakit' dah nak ranap, 2 nakhoda yg berseteru konon2 bersahabat baik, masing2 nak 'ngap' antara satu sama lain jadi nakhoda utk dua haluan berlainan ..

Malam ni sblm tidur telan lebih dose sikit pil kuda tu supaya bangun pagi esok ulu hati tak pedih ye !!

Cuba tanya tokong pil babi mungkin dah ada dlm pasaran skrg ni. Buat kat dlm terowng dasar laut lagi ..

Anonymous said...

Yg ko ngamok ape sal lak?..pil kude dah abis?

Anonymous said...

Kalo kapal tak hampir karam najib tak terhegeh beli pas 90 jota..perhu pas pon bocor...

Nak kerjasama tapi nak berebut 2 negeri
..ha4... Kerjasama gila babi ni..

Anonymous said...

Kementerian Kewangan tidak boleh mendedahkan butiran proses timbang tara antara 1MDB dan International Petroleum Investment Company (IPIC) yang berpangkalan di Abu Dhabi kerana terikat dengan garis panduan kerahsiaan.

Apa saja berkaitan 1mdb jadi rahsia...kahkahkah. Cibai

Anonymous said...

Kontraktor bagi projek East Coast Rail Link (ECRL) telah dicalonkan oleh China, mengikut jawapan bertulis Parlimen oleh Perdana Menteri Najib Razak.

Beliau berkata Malaysia telah diberikan syarat-syarat pembiayaan yang menarik sebagai pertukaran untuk China mencalonkan kontraktor pilihannya.

Pinjam duit china, china tentukan segala2nya. RM55 billion. Hutang byk2 lagi najib. Besok mampus kubur kena kencing.

Anonymous said...

Kalau tak fhm mmg betul elok lu mampus......

Anonymous said...

Najib pembawa suwey kpd malaysia. Dan dia bukan dari golongan bijak. Dia kategori lembam.

Anonymous said...

Si bodoh bercerita pasal kapal. Kahkahkah

Anonymous said...

Fuhh..ekonomi dunia makro & mikro. Hantar student jadi macai. Low class

Anonymous said...

12.39 mak bapak kau main mintak izin dap ke? Hahaha

Anonymous said...

Talian Hayat Pakatan Haprak makin NAZAK..sebab itu apa sahaja picisan diambil masuk jaid isu utama dengan lingkaran FITNAH.

Biar mereka sakit mental dengan movement UMNO skrg. Boleh terasa movement UMNO untuk hadapi PRU14 amat berbeza kali ini bertenaga dan tidak stereotaip lagi.. jadi ini tidak mampu di follow oleh MACAI Pakatan, so jalan mudah mereka ialah FITNAH & SABOTAJ!

SYABAS YB UMNO Permatang Pauh!

Anonymous said...

Tok landak : landak yang telah dimandulkan oleh cts.

Anonymous said...

Si bangang bahlol bercerita tentang pelaburan China.
Aramco labur di China RM151 billion.. habislah Saudi dah jual Mekah pada Beijing??

Agak Bangang Penipu Macai Pakatan ini boleh selamat tak dalam Kubur nanti bila kena Soal Malaikat Mungkar Nangkir?

Anonymous said...

BETOL.. 100% NAJIB BAWAK SUWEY.. SIAL KEPADA PAKATAN HARAPAN@ HAPRAK dan Pakatan MAMAKGILA... keh..keh..keh..

mcm2 khianat sabotaj buat Najib makin popular jadinya.. bukan makin down.. Syabas DSN! ARAMCO dn RAPID satu mimpi NGERI macai Pakatan terutama Lembu Lembik Sotong Lapiji!.. kah..kah..kah.

Boboi Lembap di mana skrg? Tgh cabut uban AtokGila kot? kah...kah...kah

Anonymous said...

Debat pon disekat

Anonymous said...

Suwey Najib pada Pakatan dan DAPig + Chap Bonga tak dapat diselindung lagi.. FBI tak jadi tangkap Najib.. hebat sungguh kasi suwey habis.. DoJ pun malu salah tuduh..

kah..kah...kah Ted Mongok dah mampos ke belom?
Sujud Syukur pd Allah jika makhluk laknatullah ini mampos..!

Anonymous said...

Movement taik kucing. Brapa ramai pendekar ameno tersungkur di permatang pauh sblm ni? Keje elok2 pegi bersara sbb nk bertanding. Bila kalah, lenyap sepi. Ketua umno bahagian yg bg derma ni bakal jual cendol/rojak bila kalah pru 14 nanti. Atau jadi driver bas rapid.

** woi tok landak..takyah menyamar la. Kahkahkah

Anonymous said...

Debat melayan AtokGila yang meroyan tak habis.. debat melayang org sasau yg gagal dalam semua kerja khianat! Takde sape nk heran nk sekat.. xde makna pon AtokGila tu nk maki ke nk dedah apa2 ke..yg pasti BMF dan FOREX sudah ckup memalukan RajaPenyangakTua tu!

DSN biar je org bawah gi layan Atok Gila tu.. nk debat ke nak sepak terajang ke.. lantau ko le Madey oii.. kah..kah..kah.. buang masa layang AtokGila..

Ted Mongok dah mampos ke belom?

Sujud Syukur lah pada Allah jika makhluk laknatullah ini mampos..!

Anonymous said...

Najib dah lama popular satu donua...kerana rompak 1 mdb.

Anonymous said...

Movement UMNO sedang berlaku.. di Penang gerakan benci Pakatan sedag hebat disebabkan kukubesi DAPig pd PAS..

Macai yg sedang melentok di blog2 ini sambil menjamah dedak haramjadah ini je yg ketakutan.. tak berani terima hakikat.. Pakatan Sedang mampos..

Anonymous said...

Pstut foj dah buang mo1 dari kertas saman oerompak.....doj dah buang?

Anonymous said...

Tak payah menyamar la tok landak hahaha. Blogger2 umno pun benci kau skrg

Anonymous said...

Najib popular mendadak kerana semua tuduhan musuhnya gagal.. dan satu dunia hairan macam mana FBI tak berani tangkap Najib... rupanya Matthias barua Madey kasi suapan tak cukup power... gagal dlm merasuah!

kah...kah..kahh

Anonymous said...

Movement taik kucing. Tok landak bacul. Mana komen mencarut kau? Haha

Anonymous said...

Berapa orang pegi penang?berapa hari plak? Habis dedak lari ler...pemuda umno dah menangis najib tak de wang..

Anonymous said...

DoJ tidak teruskan lagi apa2 pertuduhan pada Reza dan Jho Low
Jauh sekali nk kait cerita dengan MO1. MO1 pulak dongengan mamakGila yg dinafikan keras oleh AG Swiss kaitankan dengan PM Malaysia

semua Allah bantu.. org baik2 takpayah nk pakai ISA atau letak bom C4 utk ugut org.. Sirul lebih kenal siapa yg arahkan bom C4. Yg saheh Sirul bgtau Najib Rosmah langsung tiada kaitan..

Macai Gelabah Mamak

Anonymous said...

Baru lepas minum todi dengan ummo penang ke landak?

Anonymous said...

Ko sekor jer yg heran dan tahu perundangan...petang mesti klon mat maslan tak cukup suku meroyan...hik 3

Anonymous said...

Umno penang dah jadi KIMMA. Parti mamak se-penang

Anonymous said...

Menyalak dlm blog macai nk bg sedap hati buleh lah ye.. dedak haramjadah pn xbyk stok dah

Ckp banyak xmo la macai.. lu pegi sendiri la turun Kubang Semang, Permatang Pauh, Permatang Tinggi tgk la sendiri sape yg nakmampos..

signboard pun rutuh habis.. Ketom pasti nanges huawaaaaa.... bini main kipas bongok kerja xbuat.. anak betina kerja melaram sana sini sejak ditabalkan sebagai JANDA... puiiii macaiii.. mai permatang pauh la aku tenyeh muka hang kt jalan tar tu baru paham!

kekekekeke...

Anonymous said...

Konkutip mana citer klentong ni..riza dah balik anerikam..kapai jho lo dah boleh terbang kluar dingapork.....kuat nenor klo mat maslan tak cukup suku klentong...pil kude ade lagi?

Anonymous said...

Tengok Ibu Pejabat UMNO Permatang Pauh berseri dan 'hidup'. Org berkerja sana skrg.

Tgk Markaz PAZ, area masjid hijau.. fuhhh penuh sarat orh ahli jemaah..

tgk pejabat PGayR permatang pauh.. kah...kah...kah.. macam rumah urut.. rumah pelacor.. surammm..kotor..

Anonymous said...

Blog ini bukan untuk orang biul seperti kau landak. Tak payah menyamar

Anonymous said...

Konni kaki klentong 3 duku...

Anonymous said...

macai ketakutan..
pakatan akan runtuh kali ni.. dgn ketiadaan PAS dan PAS akan tanding semua kerusi PgayR di Selangor.. mampos lah Asimin Jambam kali ini

jatuh je MB barua ni kita heret dia masuk jail.. sprm kasi bongkar byk mana rasuah betina, duit haram dan konco2nya diuph makan utk kekal berkuasa!

Kuasa Allah Maha Esa! kao akn jatuh dgn hina Asimin Jamban!

Anonymous said...


PKR & khurafat berpidah tiada

Anonymous said...

Biarkan dia lepas oerasaan 3 suku dia..hik3

Anonymous said...

Tok landak hilang telur. Mengadu komputer kena hacked. Kahkahkah

Anonymous said...

Gerak kerja UMNO-BN Penang tersusun kali ini.
Begitu jugak di Kedah

Macai chap Bonga pulak tgh kelam kabut cari dedak..dedak sudah kena cut.. maklumlah byk yg nk cari dedak.. mamak xboleh support..ini bkn mamak duk dlm UMNO.. boleh rompak sana sini pakai nama UMNO

kah...kah...kah.. kontrektor bangang belaan mamak masuk chap bonga..

Anonymous said...

heran duk seru tok landak apa pasal?

geng mereng cari kawan kut..kah..kah..kah

PGayR akan tumbang teruk kali ini di Permatang Pauh.. tunggu dh lihat lah kalo xmo percaya.. jgn tuduh UMNO bawka masuk Bangla pulak ye macai,.. skrip bodoh tu kasi org Asli pun xpercaya tawww

Anonymous said...

Kau pulak masuk tg rambutan hahaha

Anonymous said...

Macai tgh mereng sbb takut dgn realiti

realiti menjadi rba / anjing barua dlm blog tak sama dengan realiti sebenar pengundi di luar

Kena pulak Ust KAzim tgh buat road show di Penang... puak2 PGayR lagi semak kepala lah..sbb nk buh fatwa pelik2 xde sapa nk percaya dh ..

lebai PAS dh tkmo jd barua DAPig dan PgayR..kah..kah...kahh

Ted Mongok bila nak mampos???

Sujud Syukurlah pada Tuhan jika dia mampos!

Anonymous said...

ImsyAllah tak karam lah, kapal jawa pun ada spare. Tongkang keling dah pun karam.

Anonymous said...

Kapal jawa bocor sana sini,.. maklomlah mamak korek lubang dari dalam.. kasi Nika Gee seronok...

kah..kah..kah chap bonga nk harap boboi mahabodoh tu.. puiii... buang dlm lobong je lah si botak tu.. jd MB Kedah melingkup duit negeri.. asyik pelok bini di KL.. BANGANGG!

Anonymous said...

CTS kat mana ko ternak Mst 3 suku ni..petang dengan mlm mat 3 suku kust meroyan..

Anonymous said...

Tok landak, ubat dah makan ke belum? Kalau tak mampu nak beli, mintak kat umno@kimma penang

Anonymous said...


Dlu kalau sebut Cerok Tok Kun tu pntng la org UMNO lalu.. mmg kena hambar lah time reforbasi.. skrg kah..kah..kah.. mcm pekan hantu.. hantu ketom!

ada hati nk ugut PAS.. mmg bangang lah PgayR.. nafsu biawak mcm Mamak chap bonga.. kerusi pun tarak.. sembang kenchang.. babi pun lari!

kah..kah..kah

Anonymous said...

Ko baru tahu ke, Admin ada power tau dak , bukan macam ko habuk pun tarak.

Anonymous said...

anon macai dedak haram.. yg ko tu BANGANG nak mampos ko xsedar diri plak?

typing pun kelam kabut..pakai hset la kot gatal nk posting laju2...

sambil berak dlm jamban ke sambil diurut betina?

Anonymous said...

Mcm mana umno penang nak menang tok landak? Melayu ingat umno penang dah jadi parti mamak.

Anonymous said...

macai ted mongok kemain posting.. satu line je.. nk bg masuk jgk dlm posting board.. kira dedak masyukk.. tp isi HAMPEH..

typo byk.. merepek meroyan..

Anonymous said...

M Sabu lagi busat power dp M dey.

Anonymous said...

dlm UMNO Melayu dn Mamak se Agama Islam.. xwujud pun kasta.
kasta ni zaman Madey. dia angkat mamak.

Skrg kast dlm DAPig mmng benci mamak.
tp mamak2 jgn ko sebut kuat2 macai..nnt boss ko penyembah MahaMamak akan report.. nahas ko ntn mcm Ainina..

kah..kah..kah..kah

Anonymous said...

Kau panas ke landak? Kahkahkah..mana komen mencarut kau selama ni? Telur dah hilang?

Anonymous said...

DApig punye nk hina Melayu dlm Pakatan Haprok.. dia angkat Mat Sabu kaki betina mengaji diploma tak habiss tu je jd pengerusi..

puiii bangang.. mmg super bangang macai pakatan!

Anonymous said...

BANGSAT lu si ctsHOMO JIJIK DAPJUBOQ BABI! Yg. MENCARUT/mengGERTAK YAB PM/Kleuarag beliau serta nak BUNUH Nek Tempoyak/bapa dia yg. bekas ASKAR - TAK pula lu DELETE selama ni?! PI MAMPOS lu si spesis KEPALA BUTOH!

zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO si TUAN JUBOQ BABI lu tu, boleh MAMPOS! TAKkan jadi PM!

Tok Landak.

Anonymous said...

Mat Sabu naik senang DAPig nk control..
bg je betina. berstatus bini org.. duit segenggam.. habislah dia jilat lim kit sial dr tapak kaki sampai celah kangkang.. DAPig islamik tuuuuu...

kah...kah..kah.. suara barua macai dlm cts ni makin lemah..

mereng duk seru tok landak.. sah2 leh tok landak tu rba!

Anonymous said...

BANGSAT lu si ctsHOMO JIJIK DAPJUBOQ BABI! Yg. MENCARUT/mengGERTAK YAB PM/Kleuarag beliau serta nak BUNUH Nek Tempoyak/bapa dia yg. bekas ASKAR - TAK pula lu DELETE selama ni?! PI MAMPOS lu si spesis KEPALA BUTOH!

zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO si TUAN JUBOQ BABI lu tu, boleh MAMPOS! TAKkan jadi PM!

Tok Landak.

Anonymous said...

Admin CTS boleh tau Tok Landak tu sbrnya grup barua Ted Mongok jgk.

org yg sama.. cut n paste sbg trojan horse.

mcm lah bodoh sgt org lain.

Ted Mongok dh mampos ke belom?

Sujud Syukurlah pada Tuhan jika makhluk laknatullah ini mampos!

Anonymous said...

Tunggu lapuran forex & mbf dua tiga bulan lagi keluar lah.

Anonymous said...

asal kantoi xblh jwb je hujah.. Tok Landak baru Ted Mongok pon akan mainkan peranan.

Jgn terkhilaf admin CTS.. kekuatan barua chap bonga dan dapig ini hanyalah pd kaedah syaitan.. tkkn berjaya dan tkpernah baik puak ni..

Anonymous said...

Dia dah buat hal dah..hoii tok landak, nak mencarut pergi tempat lain la bangang

Anonymous said...

Mat Sabooo senang di bela dap.. wala' patuh thp tinggi pd tuan nya

.. kasi dia pmpuan betina murah2 yg montel mcm dia jgk.. pastu envelop duit.. esok dia mengaku lah lge al babie tu khalipah Isle!

Anonymous said...

Tok Landak tu bkn dr pro UMNO pn.

cer tgk di blog2 lain. dia adalah trojan horse pd UMNO

group yg sama puak dr ted mongok ni. puak makan dedak haram.

kaedah terdesak.. kt luat rakyat tgh menolak pembohongan mereka. so berlakon lah syaitan ini

Anonymous said...

Rompak 2.6 B melalak

Rompak 30.0 B Forex bisu

Anonymous said...

Admin CTS boleh trace IP address tok landak.

link dgn SKMM org dlm boleh tau lokasi BARUA2 ted mongok laknatullah ini beroperasi.

Kalau admin CTS lagi advance.. dptkn sekali MAC Adress barua2 sekor dua ini.. jeng..jeng..jeng.. petik sekali je boleh tau biawak2 ini siapa..

muka kasi masuk paper..femesss tawwww...

kah..kah...kah

Anonymous said...

dlm malaysia ni ko posting lah menyamar mcm2 nama pon.. pakai lah apa device pon.. sekali SKMM petik je program backbone diorng.. tau le sapa dia mangkok2 haram ni.. bkn susah pon.. 10 minit boleh settel..

tp maybe kaedah cytro UMNO xnk kesah pasal siapa makhluk2 lahanat ni..biar mereka makan dedak semahu2nya..

tak susah pon..

Anonymous said...

Kebanyakkan mamak baik2 belaka,
cuma sekor dua yg suka rompak bmf

Anonymous said...

mmber2 aku ada group heckers.. yg boleh cari jalan utk trace ip n mac adress barua2 ted mongok dlm ni..

tk susah mana skrip dh ada..run je deleveloper heckers.. antara mau dgn xmau je..

tp mcm xbest pulak kalo barua2 ni xde.. selagi diorg x main ancam bunuh2.. biar je la ber sarkas hari2 dgn skrip dedak haram tu..

kah..kah..kah.... dunia org bahlol mcm macai ted mongok ni kecil mcm dlm mangkok jamban.. so diorng ingt org lain pn mcm tu.. kesian.. level macai bodoh. pakatan.. nilai diri murah.. jadi barua murahan..!

Anonymous said...

Derang naik junjung kerana ISA berkubur. Mungkin Mat Pan boleh beri gambaran apa yang ada di dalamnya.

Anonymous said...

CELAKA lu TERORIS KAFIR HARBI 6.38 GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI lu, si spesis KEPALA2 BUTOH PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI oi!

Tok Landak.

Anonymous said...



tp Admin CTS.. nnt dkt2 nk PRU aku ingt nk run jgk script utk check Physical MAC tuk trace budak2 haram 2-3 ekor ni yg mungkin sekor dua je.. ted mongok tu aku rse mudah je sbb dia dlm Malaysia..

spoofing nk tgk mac diorng n ip location kt mane.. je la seronok2 je nk kenal2 barua2 ni.. kot2 boleh cari muka sekor2 ni.. tringin je nk tgk muka pelahap2 dedak pakaton haram ni.. muka penagih dadah ke muka kaki betina...

nk tau jeeeeee

din pagoh said...

Ckp besar! Piirah,

Anonymous said...

Mat sabun balaci pencacai dapigs...arahan dapigs mana boleh lawan bahalol

Anonymous said...

Mat Sabotoh tu??

kah..kah..kah.. axdk words boleh describe makhluk tu melainkan satu je... BABI BELAAN!

ted manoff said...

BANGSAT lu si ctsHOMO JIJIK DAPJUBOQ BABI! Yg. MENCARUT/mengGERTAK YAB PM/Kleuarag beliau serta nak BUNUH Nek Tempoyak/bapa dia yg. bekas ASKAR - TAK pula lu DELETE selama ni?! PI MAMPOS lu si spesis KEPALA BUTOH!

zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO si TUAN JUBOQ BABI lu tu, boleh MAMPOS! TAKkan jadi PM!


πŸ‘…πŸ‘…πŸ‘…πŸ‘…

Tok Landak.

Anonymous said...

ted mongok..
aku rase sikit masa lagi bolehla kitorang kenal la sape ko..

kekeekekeke..

Anonymous said...

mmber2 ada kenal najib? mmber2 ada kenal rosmah? mmber2 ada kenal zahid? mmber2 ada kenal sapa lagi? mmber2 tahu buat apa lagi? mmber2, mmber2, mmber2..

Anonymous said...

6.45 cakap sorang-sorang ke? Kesian. Ni mesti sahabat baik tok landak ye.

Anonymous said...

Taip sorang2, cakap "kitorang". Lancau punya orang

Anonymous said...

back track.. spoofing, 5-7 minit..
hrp Admin CTS jgn marah la ye.. better install la mac automation.. admin lbh senang buat kje ni dr aku org luar..


aku paham ted mongok tringinkan publisiti tp ko tk lyn dia manje2..aku phm..dia tringn utk dikenali ramai. kekeekeke.....

Anonymous said...

Wallauweeee...link dgn skmm. Fuyyuoooo

Anonymous said...

lanchau bapak ko laa macai..
tkkan ko dh kecut telor.. kasi bapak ko simpan laa..

apa takut sgt.. sebut kitorang.. nmpk sgt ko tu sekor babi je dlm ni?

kah..kah..kah..kah..kah!

Anonymous said...

kah..kah..kah.. penakut penegcut telor rupanya..

sebut skmm 4 letters je dh meroyan2..
kah..kah..kah..

Anonymous said...

FB/ tweeter posting server luar firewall proxy bagai pun kejap je dpt tangkap.. apa lah sgt dgn posting blog tahap macai babie tedmongok ni..

kah..kah..kah sekor syaitan yg termengah2 nk cover.. pakatan dh nak mampos.. cover lah puas2..

kah..kah..kah..

cuma aku sebut..aku tringn je nk kenal ko sape.. muka mcm mana.. dudok mane.. kah...kah..kah..kah

telor ko dh ilang ke chaii?

Anonymous said...

tedmongok.. nnt jgn canang pulak UMNO bwk masuk 40k china tibet kasi pakatan kalah... skrip ketom bangang tu sah penipu!

Anonymous said...

mmber2 ada kenal najib? mmber2 ada kenal rosmah? mmber2 ada kenal zahid? mmber2 ada kenal sapa lagi? mmber2 tahu buat apa lagi? mmber2, mmber2, mmber2..

Anonymous said...

kelam kabut posting cover mcm haram.. pakai hset konon.. sambil berak pon 'gagah' nk penuhi posting board CTS.. mcm haram!

bongok barua tedmongok pakaton ni.. bodoh xcerdik.. pakai android lg lh senang hacked encryption. macai murahan mana pakai iphone.. kah..kah..kah..

Anonymous said...

Sembang tak boleh tahan..wakakakaka

Anonymous said...

seiring puak ni atur skrip..

skrg memaku kutuk Zahid pulak.. terjumpa sekor macai kt luar smlm dn tally dgn macai dlm ni.. lepas paku najib xmakan..skrg paku zahid pulak..

sewel tk tentu arah.. tnda sgt terdesak nak mampos PRU14 nnt. org kalau tgh kuat xpyh serang personal.. ckup sebut sindir2 je berpusu2 rakyat dtg ceramah support..

ini ceramah hrp iblis ramai dr manusia.. bangku kosong.. puiiii...

Anonymous said...

Sejak Daputera ada duri dalam daging dan ada kepala dalam kepala, sudah tidak ramai lagi operatif di hantar untuk skodeng blog2 yang beri ancaman pada dominasi Dinasti Kim. Mungkin khidmat operatif lebih diperlukan untuk mengukuhkan cengkaman sedia ada dan bukan kejar sesuatu diluar hingga apa yang dikendong tercicir satu demi satu. Amanlah buat sementara.

Anonymous said...


Admin CTS.. boleh set up visitors ip n details. lepas tu tuan admin 'static' kan. so boleh senang tau lokasi visitor tu. admin lbh mudah utk trace di mana ted mongok ni.. best jgk nk tau dia beroperasi di kwsn mana..

pastu baru dptkn mac addr. itu ada cara jgk utk hack. so lps ni mudah tuan nk monitor barua sekor ni..

nk lepas ke tk posting dia sblm dia boleh post.. mudah je..

yg penting nk kenal jeee sapa die ted mongok ni... plssssss


kah..kah..kah..kah... eager to know him

Anonymous said...

Sembang tak boleh tahan oiii..gebang macam najib

Anonymous said...

Sembang kencang kahkahkah

Anonymous said...

Gunung kalau dikorek dengan 1 jari 24/7 pun boleh diratakan maka begitu jugalah otak audien kalau di isi dengan kempen dan ceramah 24/7, meskipun sarat dgn pembohongan namun lama lama audien akan percaya juga. Strategi inilah yg digunapakai dan disandarkan harapan untuk jatuhkan Jibby. Wakakaka

Anonymous said...

dr ip addr, exact location blh didapati melalui ISP, dgn kuasa MCMC. So sbg admin blog tuan ada right utk dptkan info tu.

so dr situ tuan blh cari lokasi barua2 ni. menarik jugak rasanya kalo blh kenal mendalam barua sekor ni tedmongok!

Anonymous said...

mmber2 ada kenal najib? mmber2 ada kenal rosmah? mmber2 ada kenal zahid? mmber2 ada kenal sapa lagi? mmber2 tahu buat apa lagi? mmber2, mmber2, mmber2..

Anonymous said...

strategi bohong hari2 utk bg rakyat percay anajib rasuah sudah gagal dn skrg back-fired sepenuhnya pd pakatoon.

Isu2 besar dikorek akhirnya terkorek balik isu yg cuba dikambus pakatoon.

ceramah pakatan skrg zero crowd.. xmcm zaman BA/ PR. Bertambah parah kwsn2 favorite boleh menang mreka jg sngt hambar. Dulu kekuatan PAS yg menjadi tunjang semua ini.

Skrg DApig cuba nak menaikkkan Mat Sabu.. konon icon isle ala syiah takiyyah. Boleh di upah jd alat.

DAPig tahu tnpa PAS org Melayu akan tolak Pakatan Haprak bulat2.

Muka2 sekor dua pencacai yg menampakkan Melayu itu ramai sokong mereka hanyalah fatamorgana.

Sbb itulah madey jgk tanpa muka malu asyik desak PAS join mereka..wpun dia sgtbencikan PAS.


Anonymous said...



Imej DS Najib sudah kembali normal dan elok lepas melalui fasa fitnah dan diburukkan secara bertalu2 bermula 2014. Skrg segala apa yg dituduh pd Najib untk fasa baru ini sudah tak makan lagi pd mind arakyat

kerana tuduhan besar yg lalu semua GAGAL.

Paling malu bila melulu Madey ckp Najib akan ditangkap bulan Sept. Skrg sudha bulan April 2017, DoJ dan FBI menafikan tuduhan tersebut dgn kaitan Mo1 tanpa nama itu. langsung tidak berani disebutkan mo1

mcm mana nak tuduh pesalah jika tak tahu siapa pesalah itu.. nampak permainan bodoh lagi bangang utk menipu rakyat malaysia..

tp akhirnya semua itu jd sampah pd Pakatoon..


Anonymous said...

Dah tak sembang pasal SKMM ke? Kau layanlah komen sorang2. Poyo lebih! Kahkahkahkahkahkahkah

Anonymous said...

mmber2..mmber2..mmber2..errrr...mmber2...errrrrr.

Anonymous said...

Kah..kah..kah gerun ilang telor rupanya macai barua bile sebut SKMM.
terngiang2.. aku igt ko dh ok.. mcm anjing kena lampar batu. duk jauh sebatu..menyalakkk.. mcm SIAL.. kah..kah..kah..

woi barua pakatoon.. itu kerja admin cts. owner blog boleh cari ko sape.isp kasi skmm right.. so telor ko dh ilang ke?

Anonymous said...

Sembang macam taik macai ameno sekor nih. Sembang taik..hahahaha. malu2..

Anonymous said...

Malu woiiiiiii...muka kau berlumuran taik

Anonymous said...

aku phm geng barua pakatoon mmg suke taik2.. sbb tu asimin jilat asikrim tepi lubang taik.

nuar ketom pun suke lubang taik.. mamaktahik pon kejr buat tahik 22 tahun menyamun rakyat lps pakai umno jd perkakas menyamun!

ko barua taik.. sebut skmm pon telor dh masuk kerandut.. ape brg nk jd cytro.. jd anjing ken aikat tengkok bole laa..

kah..kah..kah

Anonymous said...

Kau ingat orang lain ni bodoh sangat ke 7.44? Saja nak tgk gelagat, sembang kau tahap mana. Kalau aku jadi kau, aku malu. Ilmu tak seberapa, sembang pokok boleh tumbang. Malu2..

Anonymous said...

Malu woii..tingginya ilmu kau hahahahaha. Brapa tahun belajar? Jangan fikir orang lain bodoh sangat. Hahaha

Anonymous said...

Sembang lg bro..nak tau takat mana lu punya handal..kahkahkah

Anonymous said...

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak dan isterinya Datin Rosmah Mansor dikatakan meminta untuk bertemu legenda filem Tamil, Rajnikanth semasa lawatan mereka ke India.

Rajnikanth dikenali sebagai bintang di pawagam India dan mendapat sanjungan daripada peminatnya di seluruh dunia.

Menurut portal berita Telegraph India, ia melihat program lawatan VVIP itu selama dua hari ke Chennai, ibu negeri Tamil Nadu.

Laporan itu mendedahkan bahawa Najib dan Rosmah merupakan peminat Rajnikanth ketika pelakon itu berada Melaka untuk penggambaran filem beliau, Kabali.

"Tetapi ikon Tamil yang menjalani pengambaran di Malaysia dan filemnya mendapat sambutan box office itu, menolak. Dia masih belum bersetuju dengan permintaan Kuala Lumpur.

"Harap pengesahan dari Rajnikanth dalam tempoh dua hari lagi, diplomat Malaysia di Chennai telah mengosongkan slot dalam jadual pasangan itu pada Jumaat, berdasarkan program minit ke minit VVIP itu yang ditunjukkan kepadaTelegraph," kata laporan itu.

● kau pergi india makan angin ke buat keje najib?? Rajnikanth pun menyampah nak tengok muka ah jib & ros ma

Anonymous said...

macai mahataik cerita tahik.
kah..kah..kah..

Anonymous said...

Engko serba tahu plak...bengong
..

Anonymous said...

Umno dengan songlap tak bokeh dipisahkan lagi

Anonymous said...

Asimin main asikrim dlm jamban ko xkesah pon..
lepas tu pakat2 sebat duit YAWAS.. kt media sosial macai cover dgn citer buruk UMNO Najib Rosmah.. mmg betol lah puak Pakatoon ni TAHIK!

Anonymous said...

UMNO tak songlap.. Raja Songlap ialah MAdey..

Anonymous said...

Minyak disedut malaysia ape kena mengena dengan mikro mskro dunia..

Anonymous said...

Pakaton TAHI skrg berketuakan Ketom dan MahaTAHIK..

kah..kah..kah..kah padan lah mengamok sakan bila Bro Jamal kacau rumah urut.. pakat korek lubang tahik... sial ko ted manoff BONGOK.. moga ko mampos kena langgar lori tahik!

Anonymous said...

Dah berpuluh tahun ..dah lapok ...kena tunggu lagi..

Anonymous said...

Macai Pakatoon Mahathik sedang bicara pasla tahik..

Anonymous said...

Pakaton Tahik mereput dengan mahatahik.. 22 tahon menyamun belom puas..

Anonymous said...

India jgn sebut.. Mahatahik marah.. itu kerala dia punya moyang punya tempat.. ayoyooo...

Anonymous said...

Citer lapok baru nak sebut...dulu ko buat ape?...makan tido dan meroyan...

Anonymous said...

Guan eng songlap duit kajian trowong kepala bana dia 300jota..
Assamin songlap duit deig 3.6 bil..
..tu baru perintah negeri jer...
Ko tetap jilatttt...hahaha

Anonymous said...

Kalo kenal ko boleh buat ape?...salah bawsh akta mana?

Anonymous said...

apesal sgt ko takot sgt pasal skmm??.. ko ade buat jenayah ke tedBongok?

Anonymous said...

posting kalut dlm jamban.. asyik typo je.. woiii macai bangangg.. xde nk menang lah pakaton kali ni di Selangor..
ko minum air jamban lah dgn asmin aiskerim tu lps PRU14!

Anonymous said...

Orang sekarang bukan mcm dulu..bole pikir sendiri...utusan pon tak laku...macai umni masih pikir pengundi masih bodooh..

Anonymous said...

Ted dah bagi tau lame kawasan di selangor ape yg sibok2..

Anonymous said...

Kalo najib tak rasuah najib tak sekat debat nazri dengan tun madey...nazri nak tolong najib sebab najib takut sangat berdebat...

Anonymous said...

Hebat kwn2 lu bro..hackers, skmm, semua ada. Lu pun hebat ke bro? Cara2 nak buat kuih raya tadi lu taknak ajar ke bro? Kahkahkah...lawak2

Anonymous said...

Itu tun madey mainkan najib dan umno..
Tun madey berjaya sekat saloran dedak najib diluar negara bila doj sita semua akaun dan harta oerompak di luar negara...najib tak boleh buat ape..

Anonymous said...

Kalo asmin main aiskrim takkan tuanku lantik jadi mb...tuankou tak bodoh mcm macai umno..

Anonymous said...

Umno tak singlap tapi sekuruh dunia tahu..tu peliknye.

..tv indonesia boleh siar najib najib rompak 148 triliyon rupiah..

Anonymous said...

Kalo tak songlap jenapa buarkan abis setahun selasa masih tak saman wsj....

Anonymous said...

Macai umno sembang tunjuk pandai jer...sama handal dengan najib klentong penakut

Anonymous said...

Salleh skmm sampai sekarang takut tangkap RBA...Dap dah cabar 2 tahun lepas..salkeh makan gaji but sembang kencang...sabah nak ubah salleh tambah bengong..

Anonymous said...

Guna nama Tuanku Sultan utk cover tahik jahat asimin jamban.
Masa Tuanku SUltan mintak submit 3 nama calon macai berlawan derhaka dgn Sultan.. submit 1 nama sahaja.

So macam mana Sultan nak tolak Asimin Jamban.

Bongokk macai Asimin oii.. makan tahik la korang lepas PRU14 ni.. yg tak laku bukannya Utusan tapi Keldaidaily.. buat calit najis anjing je paper tu..

Utusan kekal paper online teratas.

Anonymous said...

Tuduh penyamun tapi takot sambut cabaran madey...madey suruh siasat semua senyap..tapi kokok dl blog no 1... Berani belakang..

Anonymous said...

Hak sultan tolak atau setuju..kalo orang tak bermoral dia akan tolak ngook

Anonymous said...

Ko ingat tuanku bodooh mcm ko?..kalo tuanku tolak parti kena hantar nama lain..main silap mata plak..abis bijak la tuu nak klentong..

Ko tengok berapa jualan utusan sejak 3 tahun lepas...utusan akhbar arus perdana ngook..

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates