March 8, 2017

30 Adakah Ini Fitnah Terbaru Kepada Presiden Penang FA Merangkap MP Bukit Bendera @zairilkj ?


video

Poster dan video di atas tersebar meluas di laman-laman sosial media. Sebagai Presiden Persatuan Bolasepak Pulau Pinang dan Ahli Parlimen Bukit Bendera, Zairil Khir Johari seharusnya tidak mendiamkan diri dan menjawab tohmahan dan fitnah yang mungkin dibuat ke atasnya. Video di atas dikatakan baru Part 1 dan dikatakan juga Part 2 akan menyusul.

Beberapa akhbar Cina seperti China Press dan Kwong Wah Yit Poh turut memainkan isu yang sama.



Untuk rekod, Barisan Nasional (BN) Pulau Pinang sebelum ini telah membuat laporan polis untuk membantu Zairil Khir Johari untuk mencari siapakah dalang yang membocorkan semua gambar intim beliau dan Dyana Sofea. Setakat hari ini, masih tiada maklum balas daripada pihak polis mengenai laporan BN berkenaan dan yang lebih buruk Zairil Khir Johari sendiri masih tidak membuat laporan polis mengenai perkara tersebut.

Kemaskini 5.20 PM:

It's not me, but look like me, dance like me ...

30 comments:

Anonymous said...


aku tak boleh komen pasal Cina ngaku Melayu ni, pasal dorang ni pemimpin pojaan ted kentot dan din pagoh.

Anonymous said...

Din Pagoh pon terkelepet chelah kangkang China Nika

Anonymous said...

Kat selangor lagi terroris laaaaa. ... makan askim lam jamban.... wat tatauuu sajaaa...

Pada rakyat Selangor klu masih ada maruah diri laa kannnn.... PRU14 INI KALI LAH masa utk UBAH...

Anonymous said...

apa kata puteri-puteri Dap?

Anonymous said...

nama siapa yang busuk dalam isu ini:

1. nama sendiri?
2. nama bangsa?
3. nama agama?
4. parti?
5. pekerjaan?

Anonymous said...

Parti ZKJ pernah memiliki insan yang mendapat jolokan "Khalifah Omar" yakni insan yang mampu membawa ahli-ahlinya dan parti menuju jalan yang lurus dan betul. Mungkin ini hasilnya. Wakakaka

din pagoh said...

Cehh, buang masa saja,umno bn ni tk habis2 pasal seks,skandal seks pemimpin umno bila nk bongkar khairulryezall a/l osman?

Anonymous said...

Kau suruh la blooger pembangkang. Dungu betul lah din pagoh ni

Anonymous said...

Ada parti yang tegas dan ada parti yang linien. Parti yang tegas akan ambil tindakan drastik meskipun bersumberkan audio. Bagi parti yang linien pula, waima video semata-mata dianggap tidak cukup 'kuat'. Makanya jangan hairan kalau keanggotaan ABU dan Meenachi dalam parti linien jauh mengatasi keanggotaan mereka dalam Cop Bungah. Makcik Nina Langkasuka apa khabar?

Anonymous said...

Harap-harap ini bukan penghujung bagi drama Habis Manis Pepah diBuang. Sangat-sangat menyentuh perasaan. Kepada yang berkenaan ambillah pengajarannya. Muahahaha

Anonymous said...

Meley tulen ada jati diri. Meley tulen tak akan mengembek bila masuk kandang kambing dan tidak akan menyondol kalau masuk kandang khizir. Hanya si Meley 'klon' yang akan mengembek dan menyondol bila berada di tempat orang. Jati diri sangat lemah dan mudah patah gitu.

Anonymous said...

Hehe... Silap-silap si betina tu 'sambung belajar' ke UK balik. Kasi cool down dulu skandal gelap dia. PRU tak merasa la nak jadi calon pilihanraya buat parti dapig....

Anonymous said...

Tak tahu nak ckp apa..nanti orang kata...tu semua..konspirasi lah..fitnahlah..so..video tuu menipu k tidak ke..terpulang..sbb kita tahu sapa Dap.. Sapa zahril dan siapa dyana sofea..mana pernah mengaku..walau bukti dah depan mata..so..tengok jerlah..

Anonymous said...

Cucu Bahalol Tok Selampit

..ade la ngko punya chance dgn dyana..alaa..mcm la org tak tau yg ngko da lama stim dgn dyana...huhuhuhu

Anonymous said...

Hehe... Yang syok dengan pelacur dyana ni hanya manusia-manusia haramjadah dalam pembangang je... dalam list teratas adalah anak cina mengaku melayu... Yang kedua pastinya ted kentot.. tu sebab komen dia kat atas buang masa je komen pasal isu ni....

Muahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Kemaskini 5.20 PM:

It's not me, but look like me, dance like me ...

-----------------

Part 1 baru je ditayangkan, part 2, part 3 masih panjang lagi...

Muahahahahahaha

Anonymous said...

Makan Luar

1 kalau kat AS kena impeach
2 kalau kat Korea Utara kena tahan airplane gun.
3 kalau kat Timur Tengah kena baling batu
4 kalau kat Zimbabwe baling dalam kandang singa
5 kalau kat Pulau Mutiara senang-senang jadi idola?

Anonymous said...


apa jenis busuk pemimpin macai BANGANGG 94, merek tetap kata WANGII..
tp pantang skkit ada sebut nama org UMNO.. nnt boleh himpun stau dewan untuk kutuk dan maki.. lapor polis bersepah!

dr awal lg hubungan terlarang zairil dgn sofea tidka dikisahkan..yg penting kaitkan umno dgn rasuah.. itu je kerja puak BANGANGG 93.4!!

skrg sendiri membusuk!

Anonymous said...

Tafsiran:

1. isteri
2. bakal isteri
3. girlfriend
4. GRO
5. habuan
6. rasuah
7. suka-suka

Anonymous said...

Senangnye hidup...nafi bagai bila kantoi...sebijik mcm penyuntut lobang taik..."yg bersama chinadoll tuh mcm saya,tapi bukan saya mungkin mat siam kot"abis citer...rogi sungguh yg bagi cenderamata jam omega kat kaki peliwat.

Anonymous said...


Isu mcm ni nak komen pun tak guna. Dah tau kandang tu kandang vavi, pegi masuk jugak konon nak tunjuk gaya moden. Dah tentu sapa masuk aje pasti kena sondol, suka tak suka terima aje le. Dedak yg dibagi pun bukannya banyak sangat, tak berbaloi dgn maruah dan harga diri.

Berani bertindak berani tanggung. Apa2 pun boleh mintak tunjuk ajar din pagoh bagi luaskan pengalaman ..

Anonymous said...

KO SIMPAN JAM OMEGA KAT MANA JAH?

Anonymous said...

5:28 Si Bahalol umnonok dulu kini dan selamanya bahalol bagi komen bahalol

jah said...

Kat lubang pungkoq kau!

Anonymous said...

Macai 93.4% marah lain macam hari ni....

Kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Kau..sorok kat mana asoh nika gee..yidin..selama ni tersorok rapat pandora box kau..tetapi sbb kau buat fitnah.. kau busuk hati..fitnah kau tu terpalit balik kat diri kau sendiri..Ds Najib..still Pm..begitu juga hal dyana sofea..mak dia sapa si yamii ke sapa tu..dah tgok video tu..so betul lah kot dyana ni pg further study kat uk....bukan study ambil degree tapi degree utk mendapat khidmat nasihat jadi perempuan simpanan zahril or kita baik sangkalah jadi bini no 2 zahril..

Anonymous said...

Selamat altantuya mongolia bukan cina

din pagoh said...

Itu semua fitnah! Semuanya bermula bila saya tanya najib pasal skandal 1mdb! Mengapa duit itu boleh berada dlm akaun beliau? Sedangkan ia 'derma' utk parti! Jabatan agama johor dh siasat terbukti fitnah! Skandal atantuya dan artis diportdickson, saya yakin najib akn ltk jawatan tgh bln ni! Seterusnya pru!

Anonymous said...


macai bavi marah betol bile terbongkang citer lendir boss diorng.
Terang2 muka susuk badan semua tu spt org yg dimaksudkan..

dn yg lapor plak bukan Utusan atau BH, tp paper totok mereka.. cina mari..

macai..korang nk tepis celah mana lagi BANGANGG 93.6 oiii?

Lendir dijilat selama ini begitu busukk.. undilah ramai2 parti syaitan tu.. mati nnt tk cukup tanah kot nk bersoal jawab dgn Malaikat.. kenapa yg taksub sgt dgn kafir laknat tu!

Anonymous said...

Yakin dari celah jubor ko ke??

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates