January 4, 2017

90 Selepas 22 Tahun Jadi Perdana Menteri, Baru Jejak Kaki Ke Manjoi?



Tidak ada yang istimewanya membaca laporan ceramah Mantan Perdana Menteri selama 22 tahun, ke Kampung Manjoi, Ipoh, Perak seperti yang dilaporkan oleh minion Parti Cap Bunga Raya Bahagian Tambun.

Cumanya, apabila membaca laporan minion bahawa hanya selepas 22 tahun menjadi Perdana Menteri baru menjejakkan kaki ke Manjoi apa maknanya tu. Baru sekarang menjejakkan kaki berceramah di kampung berkenaan untuk tujuan Selamatkan Malaysia?

22 tahun jadi Perdana Menteri, bersarapun sudah lama, kampung Melayu terbesarpun tidak pernah pijak? Apabila hendak mempergunakan orang kampung barulah bersusah payah datang menyembah?

90 comments:

Anonymous said...

mana tak jejakkan kaki kat situ, nak beli popia kat bazaar ramadan pun naik jet bang ooii.. apa la sangat kawasan manjoi tu, ada popia sedap atok madey boleh datang beli ke?

Muahahahahahahahaha

Anonymous said...

Mana tuan presiden parti bunga?? Tak habis enjoy sakan kat eropah lagi ke? Kapal nak karam dah tu wei..

Anonymous said...

Ringgit cecah 4.50 berbanding dollar pkl 11.20 tadi. Tahniah ds najib. Anda penyelamat negara.

Anonymous said...

Mana najib? Banjir tak surut lagi ni..

Anonymous said...

MB negeri yang banjir tak boleh turun padang tengok banjir ke BAHALOL???

Anonymous said...

masih belum mampu pecah nilai tukaran wang asing yang direkod pada januari 1998 (usd1=rm4.88)... Indeks pasaran saham pun dari 1200++ mata jatuh ke hanya 200++ mata...siapa la menteri kewangan waktu tu ek?

Anonymous said...

Kau belanja pakai dollar ke?? Vangang...

Anonymous said...

kawasan manjoi adalah kawasan tradisi umno dan pas sejak sekian lama... tapi kalau parti bunga bodoh nak masuk kacau line, apa salahnya... parti kuali dah tentu nak masuk juga kasi pecah undi.

Aku harapkan yang terbaik akan menang bergaya... pastinya parti yang telah sedia ada menang disitu...

Muahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Betul tu. Rosmah sorang shopping pakai dollar

Anonymous said...

ooo... opah ko shopping pakai dollar

Anonymous said...

Kahkahkah..lawak. Geng pencuri & penyamun ada kawasan tradisi.

Anonymous said...

La ingat nak pi manjoi taboq dedak yg telah disamak...nak jual ayor lior basi situa bangka nih...duit banyak2 tu esok mati bawa masok kubor tau...hi3

Anonymous said...

Rosmah suami najib

Anonymous said...

tak lawak pun. Kawasan tradisi parti bunga pulak kat mana?? Dalam lubang jubor ko eh.....

Muahahahahahahaha... itu baru lawak...

kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Mana muat kubur rosmah nak sumbat duit, intan berlian dan beg2 dia. Pesawat pun boleh senget.

Anonymous said...

ooo.... opah ko lelaki ke??? Kesian...

Anonymous said...

5% sokongan beralih kepada pembangkang dah cukup untuk tumbangkan BN

Anonymous said...

2:47, hang jangan cakap lagu tu... dedak bawah rambut palsu hasmah banyak oo... tu yang kasi rambut masih hitam legam walaupun umur dah 90 tahun...

Anonymous said...

mimpi tak sudah.. perkiraan undi tahun 2013 boleh la. PRU 14, pecah undi banyak penjuru. Kuala Kangsar dan sungai besar dah jadi petunjuk. Berpijak di alam realiti la beb....

Anonymous said...

Badak air malaysia (BAM) buat rambut fesyen sarang tebuan, kdg2 fesyen tahi lembu kos rm1200 pakai duit rakyat

Anonymous said...

Umur 90an pengaruh masih kuat. Dikutuk, dihina blogger, rakyat masih suka.

Anonymous said...

Aku tahu, aku tahu. Kalau tak salah mamak Kerala kan?

Anonymous said...

haah... rakyat suka sangat sampai dapat gelaran 'ular dan bapa ayam'... orang umno mana suka puji sampai tara tu...

Anonymous said...

Hasmah lampin pakai buang pun dihantar dengan Jet dari Harold London. Madey kerat kuku pun kena belayar ke Maldive. Sebab tu kuku dia sentiasa panjang.

Sudah-sudahlah, kerja kutuk-kutuk ni rugikan Melayu. Cina tak pulak dikutuk. Habis orang Melayu terjun laut kot.

Anonymous said...

berapa modal beli rambut palsu hitam legam tu ek? Beli kat belakang chow kit je kot.....

ted manoff said...

Hahaha... Cepat jerr ko delete ryezall.. Pertanyaan aku pada entri bawah tadi apasal ko delete ryezall.. Takut xleh jawap..?aku ingat ko nii berjiwa besar...menghargai perbezaan..jgn perbezaan dianggap permusuhan..setuju dgn berbezaan pendapat..bersetuju utk tidak setuju..prOoTt dmuka koπŸ·πŸ·πŸ·πŸ·πŸ’©πŸ’©πŸ’©

Anonymous said...

Ooo...berjiwa besar. Yg blog pro pakatan haramjadah yg langsung tak siar komen yg kutuk pembangkang tu berjiwa besarlah sangat!
Belum memerintah dah tunjuk perangai jahat dan kotor. Ketelusan konon. Ketelusan kepala babi panggang kau.

Anonymous said...

Yang jadi masalah bila ringgit jatuh ialah kroni Mahathir. Mereka membuat pimjaman Dari luar negara . so hutang meraka dalam RM memng meningkat. Mampus puak2 ni, dulu bolehlah madey tolong bail out. Semarang tunggu bank istihar bangrupsi saja.

ted manoff said...

Menteri: Penjawat Awam Tidak DIBENAR bercakap Tanpa Persetujuan Menteri


Menteri Di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Azalina Othman Said mengingatkan penjawat awam supaya menjaga integriti dan akauntabiliti.
Beliau berkata, tindakan tegas perlu diambil kepada mana-mana penjawat awam atau bekas penjawat awam yang cuba menggunakan kedudukan mereka untuk membuat kenyataan atau berkelakuan yang boleh mendatangkan fitnah sekali gus memberi persepsi buruk terhadap kerajaan hari ini.
“Di bawah Peraturan 19, Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Kelakuan dan Tatatertib) 1993 yang memperuntukkan bahawa tiada penyata atau komen dibenarkan untuk menerbitkan atau bercakap tanpa persetujuan terlebih dahulu daripada Menteri yang bertanggungjawab atau Jabatan.
“Rasional pelaksanaan peraturan ini adalah bagi mengelakkan salah faham dari sumber yang tidak sah dan juga untuk mengelakkan salah tafsir atau salah faham berhubung keputusan Kerajaan.
“Peraturan ini terpakai kepada semua kakitangan awam yang masih dalam perkhidmatan,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.
Manakala mereka yang bersara daripada perkhidmatan, masih tertakluk kepada Akta Rahsia Rasmi 1972 (Akta 88) yang memperuntukkan kesalahan yang berhubungan dengan pendedahan yang tidak dibenarkan berkaitan rahsia rasmi.
“Peruntukan di bawah Akta 88 diwujudkan bagi suatu kesalahan jika seseorang mendedahkan maklumat rahsia rasmi yang diperoleh semasa perkhidmatan selepas bersara.
“Semua kakitangan kerajaan perlu mematuhi peraturan dan undang-undang yang ditetapkan untuk memastikan tiada salah faham timbul di kalangan orang ramai,” katanya. -

Anonymous said...

Org prk kata mahafiraun & mahazalim.

Anonymous said...

laa... kene delete ke?? Ko tanya apa tu ted kentot?? Berapa besar lubang jubor ko mengembang bila ko kentot ke???

Anonymous said...

Sonang saja. Berhenti kerja. Kemudian cakaplah apa pun. Ko dijamin tidak akan di penjarakan tanpa pembicaraan.

Tak macam zaman madey dulu. Siapa yg melawannya nescaya di penjara walau pun tanpa pembicaraan.

izzat said...

zaman mahathir memerintah, manjoi tu jauh nak pergi, tiga hari tiga malam belum tentu sampai lagi. Zaman najib ni je baru mudah nak masuk, pergi ikut jalan raya bertar je

Anonymous said...

Ted mabuk, suruhlah si Bahri dedahkan semua apa yg dia tahu dan mahu. Dah tak ada sekatan lagi. Suruh dia buat satu team namanya Team Dedah. Ajak bekas gabenor bank negara, bekas peguam negara, bekas pengerusi sprm utk dedahkan semua. Rak ada sapa halang dan larangan lagi. Jgn cakap je lebih, buatnya tidak. Dasar perangai jahat perasaan bagus. Kalau kau kerja dgn keling besi buruk pun, kau tak boleh cakap banyak dan komplen banyak. Ada had dan peraturan.

ted manoff said...

Terbaiikkklah tun...dekat 20ribu hadir..xdibayar pun..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ƒ

REFORMASI Taik Anjing said...
This comment has been removed by the author.
REFORMASI Taik Anjing said...

MANJOI : “Di zaman ini, ada orang yang boleh bertanding dengan Datuk Seri Najib Tun Razak, tetapi Najib tidak membenarkan sesiapa bertanding dengannya,” tegas mantan Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.

Malah tambahnya, sesiapa yang didapati tidak menyokong Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak akan dibuang daripada UMNO.

Jelasnya, antara yang dikatakan menjadi mangsa tindakan tersebut iaitu Datuk Hamidah Osman, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Datuk Seri Shafie Apdal.

Beliau berkata demikian ketika berucap dihadapan hampir 3,000 penyokongnya ketika Forum Selamatkan Malaysia Bersama Deklarasi Rakyat di Gugusan Manjoi, malam tadi.

“Ini bukan cara demokrasi. Ini cara kuku besi. Kalau orang tak setuju, beliau akan buang. Lama-lama dia (Najib) buang berbilion ahli UMNO, maka UMNO akan hapus sama sekali. Ini adalah masalah Najib,”ujarnya.
Tun Mahathir berkata, lima perdana menteri sebelum ini apabila mengalas jawatan tersebut telah bekerja keras untuk kepentingan rakyat.
“Tetapi apabila samapai giliran Datuk Seri Najib, kita dapati dia luar biasa. Luar daripada yang biasa kita lihat dalam negara. Kita tidak menyangka Perdana Menteri boleh menjadi masalah.
“Dalam Perlembaaan kita, kita tidak memperuntukkan untuk menyingkirkan Perdana Menteri selain daripada membuat undi tidak percaya.
“Tetapi hari ini, kita tidak boleh membuat laporan polis terhadap perbuatannya, kita tidak boleh buat undi tidak percaya, bahkan dia menentukan apabila UMNO mengadakan mesyuarat agung, mereka tidak boleh berbincang sama sekali berkenaan 1MDB dan juga wang sebanyak RM2.6 bilion dalam akaun peribadinya,”jelasnya.
Katanya lagi, perdana menteri tidak boleh mempunyai wang sebegitu banyak kerana ia adalah salah daripada segi moral.
Tun Mahathir berkata, apabila seseorang wakil rakyat dan menteri besar (merujuk kepada bekas Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Khir Toyo) membina sebuah rumah mewah yang menelan belanja berjuta ringgit, Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) akan melakukan siasatan.

http://celahgelegar.blogspot.my/2016/05/full-video-ribuan-rakyat-hadir-di.html?

ted manoff said...

Ko mencarut apa nii seytaaaaannn...πŸΊπŸΆπŸ±πŸ·πŸ½πŸ—

Anonymous said...

Bangkai hang ted kentoad...dekat2 20000 yang mai...hang punya klingtong...nasib baik la malam ...madey tu rabun ayam dan itik...dengaq cerita madey tu punyala kuat baling gelas pun tak pecah.

ted manoff said...

Kepada Pembacaku Yang Budiman,
πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ™‰πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ™‰πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ™‰πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ™‰
Jika anda terpaksa menggunakan "Anonymous" sebagai pengenalan diri, sila letakkan nama anda atau nama samaran pada penghujung komentar anda. Ini adalah sebagai tanda keikhlasan anda memberi komen atau ulasan.

Sebarang cubaan untuk 'cut and paste' artikel bloggers ProTun dan minions pembangkang dalam ruangan komen akan dipadam. Harap maklum.

Terima Kasih.

keris berayon said...

Fuck.......kikikikiki

Anonymous said...

kah kah kah kah kah.... ted kentot punye sembang, 3,000 boleh jadi 20,000... 15,500 boleh jadi 1 jota....

Dengan lembu-lembu baju kuning boleh la dia kelentong hidup-hidup....

Muahahahahahahahahaha

Terbaik la bro reformasi taik anwar, eh silap, reformasi taik anjing...

Anonymous said...

kah kah kah kah kah... KANTOI TERKENTOT DEDAK PROOOTTTTTTT LAGI KE??

Reformasi Taik Anjing said...


CELAH GELEGAR - Mencari Kebenaran yang Sebenar

Wednesday, January 4, 2017
Peguam: Dakwaan Rahman Dahlan "Tiada Pendakwaan Tiada Kes" LEVEL BUDAK Darjah 4 Mawar


Tak betul cakap rahman dahlan ni.
Tiada pendakwaan bukan bermaksud tiada kes.
Tiada pendakwaan bermaksud Peguam Negara memilih untuk tidak mendakwa.
Banyak je kes jenayah yg ada kes ke yg tiada kes ke tetapi Peguam Negara memilih utk membuat pendakwaan juga dan bila tiba masa bicara, peguambela berjaya menimbulkan keraguan terhadap kes pendakwaan maka akhirnya Hakim melepas dan membebaskan tertuduh.
Jadi rahman dahlan toksah nak kelirukan orang ramai lah.
Kalau takat nak melobi jadi Ketua Menteri, misi anda berjaya.
Tapi kalau nak jadi ahli propaganda utama BN, level kamu ni baru level budak darjah 4 Mawar jika nak di banding dgn Rafizi yg dah masuk level Tingkatan 2 Bestari.
Oleh: Buzze Azam
celahgelegar at 5:11 PM
Share

No comments:
Post a Comment
Links to this post
Create a Link


Home
View web version
Powered by Blogger.

REFORMASI Taik Anjing said...

Tak payah berlakon la ted kentut. Nak berlakon pakai nama aku pula. Tak habis-habis nak kencing orang lain

Anonymous said...

kencing hancing campur prooot tengik... fuh, gila punye bau bangkai ted propa proooottt

Anonymous said...

Nak tanya sikit... deklarasi rakyat apa sudah jadi??? Jual kat tokey kitar semula pakai kilo ke pakai kati????

Muahahahahahahahaha....

PPBM - Parti Penjilat Bontot Mahathir. said...

kok kok kok kok kok

PPBM - Parti Penjilat Bontot Mahathir. said...

kok kok kok kok kok kok

PPBM - Parti Penjilat Bontot Mahathir. said...

kok kok kok kok kok kok

PPBM - Parti Penjilat Bontot Mahathir. said...

kok kok kok kok kok kok

PPBM - Parti Penjilat Bontot Mahathir. said...

kok kok kok kok kok kok

PPBM - Parti Penjilat Bontot Mahathir. said...

kok kok kok kok kok kok

Anonymous said...

Selama 22 thn jadi pm tak pernah pun mad'dey buat kerja jijik menjubur lubang bontot sesams jenis mcm shiekh aljuburi..keh3

Anonymous said...

6:12...deklarasi rakyat dah jadi taik.

Anonymous said...

kah kah kah kah... 1 jota tandatangan pam maauk tandas... kalau ikut ted kentot, 15,500 bersamaan 1 jota.... asyik kencing rakyat je diorang tu...

Anonymous said...

Ted kentot munafik tulen..

Anonymous said...

Sudahlah jgn dicopy-paste celah tu...tak sanggup nak baca tulisan orang pro pembangkang vavi...pasal apa merapu rapu..cuba buat mcm captain m ada bukti baru orang tahu cerita buka fitnah...dan kepada yang hina rosmah tu..dia tu lakinya anakbangsawan...so selain ada gaji laki dia Pm ada juga harta tinggalan orang tua Najib..sedangkan mahadey dan midin anak orang biasa2 pun....boleh hidup jutawan wan..syarikat harga billion billion..so apa nak hairan rosmahkan...bersangka baik lah melainkan mata kau orang tu depan mata rosmah bawa berguni guni keluar dari bank negara siap ada slip keluar duit bank negara baru boleh cerita bnyak ok

Anonymous said...

Kesian dngn si tua bangka nyanyuk, deklarasi dah buat, demo bersama bershit pun dah buat dan mcm2lagi kerja bodoh yg dia buat untk menjatuhkan DSN tapi hasilnya tetap juga tak membuahkan hasil tetap juga tak laku dan tetap juga Habuk Pun Tarak, bebal punya org. .si tua bangka bebal tak sedar diri sbb tu wajahnya semakin layu dan murung akibat kecewa, dulu dia pernah kata aljuburi adalah org yg kecewa tetapi skrng kekecewaan itu terbalik kpd dirinya sndri...padan muka!...Hehehe..

Anonymous said...

Dekat blog shabudin pun ADA guna nama repormasi taik anjing

REFORMASI Taik Anjing said...

Hadir Himpunan Solidariti, DAP Beri Dedak RM50

AIDIL SYUKRI 04 JANUARI 2017


DIFAHAMKAN DAP akan membayar RM50 seorang kepada penyokong pembangkang yang hadir ke mahkamah pada hari perbicaraan saman Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadap akhbar New Straits Times (NST) 9 Januari ini di Mahkamah Tinggi Georgetown.

Selain daripada RM50, DAP juga akan menaja pengangkutan bas dan makan minum kepada mereka yang hadir pada hari tersebut.

Persoalannya, apakah tindakan seumpama ini bukan rasuah? Jika Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) yang terbukti diterima baik oleh majoriti rakyat di negara ini dilabelkan rasuah atau dedak oleh puak pembangkang, apakah pula selayaknya label yang patut diberikan kepada ‘insentif’ DAP ini?

Pakatan pembangkang ternyata semakin terdesak untuk membuktikan kewujudan mereka masih relevan sehingga sanggup melakukan apa sahaja tindakan yang dirasakan perlu termasuklah menyogok wang ringgit bagi menarik penyokongnya menyertai program-program anjuran mereka.

Berikut adalah kandungan mesej yang disebarkan menerusi aplikasi whatsapp yang meminta penyokong pembangkang supaya hadir di mahkamah pada hari tersebut:

"Selamat pagi

Datuk Seri Anwar akan berada di Mahkamah Tinggi George Town pada hari Isnin ini 9/1/17, jam pukul 8.30 am. anggota parti dan sukarelawan diminta tunjukkan sokongan dgn menyertai perhimpunan di situ. Adakah saudara boleh turut serta? Perkhidmatan bas dan makanan disediakan. Masa 8.30 am hingga 12 tengah Hari. Sila respon.

Thanks"


http://klxpress.com.my/bahasa-melayu/21-politik/21051-hadir-himpunan-solidariti-dap-beri-dedak-rm50.html

REFORMASI Taik Anjing said...

Biarkan manusia haram jadah gunakan nama tu. Tak jadi kudis pada saya pun. Nickname ni saya dah guna lama dan yang benar-benar tulen memang login pakai blogger serta tulisan yang saya komen akan aa yang berbentuk bold.

ted manoff said...

50..? Biar betul nii bro..kenapa tk 2bilion..setakat 50 apa barang..😸

Anonymous said...

Memang sah syarikat yang curi elektrik adalah milik Jamal Yunos


FAKTA mahkamah menunjukkan bahawa sebuah syarikat bernama Jamal Jaya Holding Sdn Bhd telah mengubahsuai meter elektrik milik Tenaga Nasional Berhad, TNB dalam bahasa lainnya syarikat itu telah mencuri elektrik sehingga mengakibatkan kerugian sebanyak RM82,095.06 kepada TNB.

Aku dapat maklumat ni dari page Friends of Selangor, aku ada tulis dalam artikel sebelum ini:

BACA — Syarikat Jamal Jamban curi elektrik

Hasil carian aku di internet, aku berjaya menemui dokumen mahkamah tersebut. Dokumen mahkamah setebal 25 muka surat itu menceritakan secara terperinci bagaimana syarikat Jamal Jaya Holding Sdn Bhd yang menyewa di sebuah premis/ kilang beralamat di No 19, Jalan 9/118B, Desa Tun Razak, 56000 Kuala Lumpur telah melakukan pengubahsuaian meter elektrik (curi elektrik).

Gara-gara syarikat Jamal Jaya Holding Sdn Bhd ini mencuri elektrik, tuan punya bangunan terpaksa naik turun mahkamah untuk menjawab tuntutan TNB.

Persoalannya sekarang, siapakah pemilik Syarikat Jamal Jaya Holding Sdn Bhd ini?

Hasil carian aku di internet dengan bantuan admin MiLo SuaM, aku jumpa dua bukti bahawa syarikat itu adalah milik Jamal Jamban atau nama sebenarnya Datuk Jamal Yunos, Ketua Umno Bahagian Sungai Besar.

Bukti pertama ialah laporan dari portal Berita Harian, yang menunjukkan bahawa resort dan hotel milik Jamal Jamban, iaitu Sekin Fisherman Village Hotel & Resort berniaga di bawah syarikat Jamal Jaya Holding Sdn Bhd.

Bukti kedua pula, dari blog milik Jamal Jamban sendiri. Dalam salah satu artikel yang memuji-muji dirinya Jamal sendiri mengakui bahawa
Jamal Jaya Holding Sdn Bhd adalah miliknya.


Anonymous said...

Sebutlah mahkamah mana,..bongok

ted manoff said...

PUNYAI AZAM TINGGI ITULAH DATO' JAMAL!!

Dengan modal dan simpanan dari memiliki 11 cawangan gerai burger. Dato Jamal kemudiannya berjinak-jinak dalam bidang perkhidmatan. Pada tahun 1994, beliau telah berjaya membuka sebuah syarikat yang bernama KHEMAH MAJU SDN BHD yang berfungsi untuk menyediakan perkhidmatan khemah dan membekalkan peralatan alat-alat tulis. Dan dalam masa yang sama, beliau juga turut menceburi bidang pembinaan melalui syarikat RASMI PADI SDN BHD.

Beliau memulakan kerjaya di dalam bidang Automotif pada tahun 1995, di mana pada ketika itu beliau menjadi pengarah di PROMINENT MOTORBIKE SDN BHD. Jawatan pengarah ini telah memberi satu peluang kepada beliau untuk menunjukkan kemampuannya menguruskan sebuah syarikat di mana beliau dapat menguruskan syarikat tersebut dengan baik.

Tahun 1998, merupakan antara kemuncak kejayaan hidup Dato Jamal. Syarikat JAMAL JAYA HOLDING SDN BHD telah ditubuhkan pada tahun 1998, di mana hala tuju perniagaan syarikat ini adalah aktif di dalam bidang membekal serta menguruskan pekerja asing bagi memastikan usaha yang berterusan dan kualiti kerja dipertingkatkan dalam menjadikan syarikat ini lebih cemerlang.

Melalui syarikat ini juga, beliau telah berjaya menubuhkan 9 buah anak syarikat yang fungsinya merangkumi pelbagai bidang termasuklah perkhidmatan, perladangan, ternakan, pembinaan, tenaga pengajar, dan lain-lain.

Beliau kembali mencipta kejayaan dalam bidang Automotif dengan memegang jawatan sebagai Ketua Pegawai Eksekutif di IBM AUTOMOBILES SDN BHD. Sebagai seorang yang berinisiatif tinggi, beliau sendiri telah ke United Kingdom untuk menguruskan pengimportan kereta ke Malaysia. Tujuannya untuk memastikan kesemua kereta-kereta itu berada di dalam keadaan terbaik dan menepati citarasa pelanggan. Bagi melebarkan jalinan perniagaan, penerapan konsep 3S iaitu ‘Sales, Services and Spare Parts’ digunapakai bagi menaiktarafkan IBM AUTOMOBILES SDN BHD menjadi ‘One Stop Centre’.

Jamal Yunos at 08:29

Anonymous said...

mahkamah ted kentot tengik

Anonymous said...

tu la... biar betik. Kalau tak betul, suruh la DAPig saman ye ted kentot....

Muahahahahahahahahaha.... hidop lagi ke abang non PELIWAT tu...??? Berapa la penyokong dia sekarang ni... boleh dikira dengan jari kaki aku je ke...

Muahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Bagus la jamal... jangan dah berjaya nanti suka main jubor jantan macam atok nuar PELIWAT lak ye...

Muahahahahahahahaha

Anonymous said...

Terbaik bro...

Anonymous said...

Wah rupanya Bahri tu...samseng jugak..sanggup dia rampas hak kakak ipar isteri no 2... Mmg salah guna kuasa..syukur. Akhirnya doa kakak ipar yang teraniaya tu Allah dengar..tak caya tengok kat malaysia today siap ada keratan report polis gitu...baru tahu tu bukan fitnah..sbb ada fakta..kan rba

ted manoff said...

MUAHAHAHAHAHA..dh bankrap pun...kahkahkahhh patut pun jilat teloq pm najib sekarang rupanya nk projek..😸

Anonymous said...

blogger celah kangkang mengesahkan bahawa cakap-cakap ted kentot memang tak boleh dipercayai 100%. Kalau ambil sumber lain, mau ted kentot persoalkan pulak.... betul tak bro "reformasi taik anjing"????

kah kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

kah kah kah kah.... mahkamah mana la yang kata jamal tu dah bangkrap ek????

Muahahahahahahahaha.... cer cite... cer cite...

ted manoff said...

Ye kerr..terdapat unsur2 cash is king disini..kak ipar dia di suruh oleh org2 mo1 buat laporan...pm najib sanggup buat apa saja asalkn rahsia dia tk terbongkar...πŸ’ΈπŸ’°

Anonymous said...

siapa yang nak percaya cakap ko tu ted kentot... 3000 yang datang pun ko boleh kelentong menjadi 20000 orang... kencing kuat...

Muahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Ulangan 1

Sebutlah mahkamah mana... BONGOK.

ted manoff said...

Bongokkk...pm najib dh selamatkn jamal lahanat dari bankrap..hanya noh udang saja tau perkara nii...prOoTtπŸ’¨πŸ’¦

Anonymous said...

macam mana najib selamatkan jamal dari bangkrap tu?? Sebutan kes muflis pun takde di mana-mana mahkamah....

hanya noh udang je yang tahu??? raspussy tak tau?? ambabiga tak tau?? mahfuz bean pun tak tau????

betul-betul syok sendiri ted lahanat ni....

Muahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Betullah, semua ada dlm blog pakdin.my

Anonymous said...

Ted bongok

Kalau noh udang je yg tahu, kau dpt berita tu drp noh udang ke? Takkanlah bodoh sgt rapiji & mahfuzz bean tahu cerita ni?

Ted, kau melancap ke tadi? Sbb org yg syok sendiri ni org yg kuat melancap.

Anonymous said...

ted kentut, mahataik dan aljuboori sama jer tiga2 bebal, nyanyuk, tua kutuk tak sedar diri dan kecewa sbb tu siang malam menggelupur mengelabah tak tentu hala..bezsnya mahataik tak main lubang jubur mcm ted kentut dan aljuboori...keh3

Anonymous said...

Ulangan ke 2

Sebutlah mahkamah mana...BONGOK

Anonymous said...

telor ted kentot tersangkut kat blog celah kangkang....

jap, ted kentot tengah mencari telor bersama burungnya yang dah hilang....

muahahahahahahahaha

Anonymous said...

hello mahfuz... hello mahfuz... nak tanya pasal jamal ni... hello.. hello.. putus pulak.. what the fish..

Anonymous said...

Ulangan ke 3 dan terakhir.

Ted bongok serta dua tiga ekor beruk Uganda. Sebutlah mahkamah mana? Tanyalah noh udang tu utk kepastian.

BONGOK... BONGOK... BONGOK...

Ruliros said...

Walaupun Tun tak jejak kaki dimanjoi tetapi Tun tidak mencuri duit rakyat tidak rasuah tidak menipu rakyat apa guna pemimpin yg datang kekampong tetapi lepas itu tipu duit rayat bagi rakyat makan duit haram hantar org pergi mekah dgn duut haram dan tindas rakyat apa pun Tun adalah yg terbaik

Ted Manoff said...

Munafik Pariah

Anonymous said...

fitnah tak habis-habis

Anonymous said...

Wah..suci bersih tun mahadey tu yer...tak ambil duit sikit pun...duit petronas pun dia pandang jer.terkulat kulat..anak dia nak bangkrap pun sanggup dia duduk depan klcc minta sedekah utk bailout company anak dia...mulia betul hati tun mahadeykan anon 7:29 am...oh rupanya anon tu khayal dalam dunia fantasi..bangunlah sedarlah dari mimpi kamu tu anon..kat google banyak cerita kisah tun mahadey gagal dalm projek mega..kalau fitnah kenapa tun tak saman kan..mami ulas

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates