January 21, 2017

14 Posting Komuniti - Mercedes WWC 8908 Anda Dikehendaki

Kes pemandu lori yang dibelasah oleh 4 hingga 5 orang gara-gara terlanggar kereta Mercedes berwarna perak kini dalam rawatan hospital sehinggakan mendapat 13 jahitan.

Perhatian untuk kereta Mercedes WWC 8908, anda sekarang menjadi terkenal di seluruh negara. Plet kereta anda sudah berada di dalam tangan kebanyakan pemandu terutama Abang-Abang lori.

Adalah dinasihatkan pelaku-pelaku samseng berkenaan dapat menyerahkan diri di balai polis yang berdekatan sebelum sesuatu kejadian buruk berlaku.

14 comments:

turn faisal mail said...

Kadang lori pun kuang hajaq,bkn semualah

Anonymous said...

Hilang sifat2 kemanusiaan...dh jdi mcm binatang...disepak,terajang ...negara nih ada undang2...bukannya negara cowboy...pelaku2 jenayah tu patutnya menerima hukuman setimpal.

Anonymous said...

Menurut Najib, tidak timbul isu jual negara atau mengadaikan kedaulatan negara kepada warga asing (China) kerana hartanah yang dijual di kawasan berkenaan terikat dengan perjanjian pajakan 99 tahun.

“Bila kerajaan negeri Johor luluskan Forest City, bila tanah itu ditebus, reclaim land, kita jual kepada orang luar atas leasehold (pegangan pajak) untuk tempoh 99 tahun sahaja.

“Bila mereka membeli rumah, rumah itu di atas tanah kita. Jadi di mana soal kedaulatan negara kita terkorban,” kata Najib semasa berucap merasmikan program “Jom Bantu Rakyat” di Desa Pandan pada semalam.

* Pajakan 99 tahun ya? Pada papan iklan tulis hak milik kekal. Kenapa tipu, najib??

Anonymous said...

Isu lain, komen lain. Hrp admin tapis dulu komen yg tak berkenaan tak perlu siarkan.

Reformasi juboq rizal said...

Kau buat blog sendirilah bodo!

Anonymous said...

Buat blog sendiri

Anonymous said...

Tgok penang....timbalan KM mlayu ker???

Biorpon pnduduk mlayu ramai dpenang

Anonymous said...

Ethnic groups in Penang, 2015
Ethnicity Population Percentage
Chinese 689,600 41.5%
Bumiputera 693,100 41.7%
Indian 166,000 10.0%
Others 4,700 0.3%
Non-Malaysian 103,300 6.2%

Anonymous said...

uTUrN madey sudah lama nyanyuk

Anonymous said...

Najis sudah lama menipu.

Nyanyuk xpe. Penyakit.
Menipu ni perangai syaitan.

Anonymous said...

Menipu cam rafizi tu ke? Xpe aku paham. Org yg gelap hati cam ko mana suke benda terang kan?

MohdAswad said...

Ada pic mercedez tu x? Panas ni

Anonymous said...

nyanyok takpe...buang tebiat agaknya....

Ruliros said...

Itulah dia org melayu nama saja islam tapi perangai macam syitan itu akibat makan duit haramlah tu duit brim dan duit 1mdb kah kah kah kah

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates