January 20, 2017

64 Gambar-Gambar DS Rosmah Mansor Berbelanja Besar Membeli Belah








Pastinya macai-macai pembangkang teruja melihat tajuk kali ini. Maaf sekiranya saya mengecewakan anda semua. Gambar-gambar di atas diambil ketika isteri Perdana Menteri yang juga Yang Dipertua Bakti, DS Rosmah Mansor dalam Majlis Sesi Bertanya Khabar Mangsa Banjir dan Penyampaian Sumbangan di Sekolah Kebangsaan Pelong, Setiu, Terangganu.

Kalau diikutkan tohmahan dan kutukan yang beliau sering terima setiap hari, DS Rosmah tidak perlu bersusah payah untuk bertemu dengan Rakyat, kerana beliau bukanlah seorang Wakil Rakyat pun. Namun ini bukan sifat beliau. Keperihatinan beliau terhadap mangsa-mangsa banjir membawa beliau dalam majlis hari ini. Kesemua keluarga tersebut menerima sumbangan berupa wang tunai dan barangan makanan.

Mungkin DS Wan Azizah Wan Ismail boleh pelajari satu dua perkara daripada DS Rosmah. Yang paling penting jangan tinggalkan pengundi ketika mereka ditimpa malapetaka. Selalulah melawat mangsa-mangsa banjir di DUN Kajang yang kerap kali menerima musibah dan berusahalah untuk menyelesaikan banjir di kawasan berkenaan.

Mungkin boleh lihat video di bawah di mana DS Rosmah dipulau oleh Rakyat Pantai Timur dan kehadiran beliau tidak mendapat sambutan:

video

64 comments:

ted manoff said...

Lakonan yg mantapp...πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘…

Anonymous said...

Bodek la bodek..jgn tak bodek

ted manoff said...

Ryezall..Sampai bila nk cover kak mah..byk masyukk kerr nii bln..πŸ’ŽπŸ’πŸ‘œπŸ›πŸ‘πŸ‘›

Anonymous said...

Silap2 haribulan, lakonan bini monyet2 di atas lebih teruk lagi dr bini PM.

Anonymous said...

alhamdullilah, nampak jugak muka rosmah kat tempat banjir.

Kalau harap nenek jijah, tempat banjir pasti tak jumpa... nak jumpa kena buat kenduri baru nampak batang hidung..

Anonymous said...

monyet2 kat atas tu ade bini ke?? Duduk mengadap internet hari-hari siapa la nak jadi bini diorang..

din pagoh said...

Tun faisal ismail penyangak

Anonymous said...

Katalah apapun tapi Tok Jib tak pernah tampal plaster kat dahi.

Anonymous said...

jam omega aku mana jijah..?

Reformasi juboq rizal said...

Bodo, dia mana tau malu

Reformasi juboq rizal said...

Jam kepala atok kau

Anonymous said...

Set rambut lawat mangsa banjir dah kena rm1200. Itu cara dia berjimat.

Anonymous said...

Boboi juga mendapat sambutan hangat di majlis Bicara Rakyat Bersatu 2017 di Bukit Besi Dungun baru2 nih...lebih kerusi dari manusia...cukup2 le tu boboi takyah nak bodohkan diri yg memang pun bodoh.

Anonymous said...

Rosmah lebih risau hal pilihanraya berbanding najib. Bn kalah, rismah terpaksa cabut luar negara. Terengganu negeri hujung tanduk.

Anonymous said...

Dari sudut kesederhanaan, bini Tokong tiada tolok banding kerana satu-satunya di dunia yang tak ada swimming pool. Nilai ini wajib dicopy and paste oleh runner2 cap bunga, kuali dan transformer.

Anonymous said...

Najib lawat kedah, rosmah lawat terengganu. Baguslah tu..dua2 negeri bakal lingkup. Calon bertanding atas perkenan kak mah. Jangan lupa salam cium tangan.

Anonymous said...

Ade tatacara cium tangan Kak Mah.. koNo blajar dengan Azeeeeezzzz TH...;)

Anonymous said...

Silap hari bulan Racun Naga kena ucapkan selamat tinggal pada semua peminat-peminatnya kerana menghadiri kursus mandatori di Bamboo River. Bye!

Anonymous said...

Antara rose dan Kok, dah boleh agak yang ABU akan pilih Kok.

Anonymous said...

Rosmah dah tak pakai beg kulit buaya? Ajaib...lawat orang miskin, lagak pun kena sederhana.

Anonymous said...

Cium, lepas tu tenyeh hidung & dua2 pipi kat tangan rosmah ambik berkat. Ambik bau bedak rosmah. Kalah cium tangan mak sendiri..kahkahkah

Anonymous said...

MB pun jadi pak kadok bila bersama rosmah. Kesian..

Anonymous said...

kalau bab2 mengutuk puak haram pa-katoon memang juara..mereka bukannya menyumbang pun tapi hari2 goyang kaki depan internet guna kemudahan dari kerajaan untuk buat kerja2 jijik..jauh sekali kalau nak bersyukur..

Anonymous said...

Dalam ramai-ramai ABU tak boleh lawan Peter PAN. Jasanya pada Coke hanya sedikit kureng berbanding jasa Tokong pada Temah.

Anonymous said...

Japanese fan, Omega watch, Elastoplast, Superman suit, Swimming pool, Koke, Turn Suit dan Bean adalah antara item-item yang pengampu dan pengangkut akan buat apa saja. Itu hak merekalah. Wakakaka

Anonymous said...

rosmah dan jijah sama jer dua2 munafik tua bangka tak sedar diri bezanya bontot jijah tak lah sebesar dan segemok bontot rosamah kih3.

Anonymous said...

Dah pilih neraka mana kau nak menetap?

Anonymous said...

yang pernah kena tampal plaster kat dahi memang spesis babi. Babi mana tau malu

Anonymous said...

Sungguhpun liberal tapi kalau Wangi terucap 'selam' sampai 4x, liberal akan ucapkan "selam-at tinggal busyuk ku". So berhati2 apabila gunakan kata2 liberal apabila berada dalam kalangan liberal kerana kebanyakannya mungkin liberal palsu jer. Kik kik kik

Anonymous said...

meroyan babi atas ni bila dengar pasal jam omega...

muahahahahahahahahaha

LADO TOKOU said...

Dari segi pahala Rosmah sudah kaya raya, hasil dari fitnah pembenci2nya....

Anonymous said...

Yer..hari2 Pm Najib dan Rosmah dapat pahala..kaya kat dunia apalah sangat.... ni orang sudi beri pahala kat akhirat
Kat akhirat company beratus k..duit berbillion k..Allah tak pandang..so cukup2 lah..kita mengadu domba..kita ni rakyat biasa..jumpa Pm Najib dan rosmah pun tak pernah.tapi gebang mcm duduk serumah semua luar dalam tahu...insaflah..bila dengar cerita..dengar jerlah..jgn sampai sampaikan lebih2 lagi hal keburukan..keluarga Pm.Najib..hormatlah beliau tu pemimpin..itu semua dah ditentukan Allah..

Anonymous said...

Banyak sangat makan duit haram, nasib baik tak kena panah petir.

Anonymous said...

Termasuk curi berbillion? Itu semua dah ditentukan? Senang cakap..

Anonymous said...

Kau tukang kira pahala rosmah ke? Dosa sapa pulak kira? Dosa pasangan ni pada rakyat malaysia tak terkira banyaknya. Jadi pemimpin yang tidak amanah, kayakan diri sendiri.

Anonymous said...

Gila ah..
Datin seri rosmah g melawat banjir. Ini yg negara xperlukan tp datin rossmah sanggup buat.

Apa yg negara xlperlukan seperti berjalan kesana sini naik jet kerajaan, koleksi beg birkin, shopping dihawaii dan cincin 24dirham yang itu pulak datin xlakukan.

Xcampur anak tiri mithali penerima hadiah. Itu pun negara xperlukan tp datin seri rosmah gigih mendidik

Anonymous said...

Taklah sekaya keluarga yg miliki 500 syarikat.

Anonymous said...

Bontot rosmah ke bontot badak?

Anonymous said...

Kena ada 4 mata. Kalau tak ada ia tetap fitnah. Noktah.

Anonymous said...

Baru aku tahu lembu yang kena panah petir kat padang ragut rupa rupanya makan duit dan bukan makan tumput. Ish ish siapa ler yg letak duit kat padang tu. Naya lembu tuh.

Anonymous said...

YAHUDI, KAFIR DAN PARA MUNAFIK SEMEMANGNYA PENGIKUT DAJJAL.
PENGADU DOMBA DAN PEMFITNAH JUGA ADALAH KEGEMARAN DAJJAL.
DARI ITU MARI KITA BERDOA AGAR DILINDUNGI DARI DAJJAL LAKNATULLAH. PELIHARA IMAN KITA WALAU YANG TINGGAL SENIPIS KULIT BAWANG.

Anonymous said...

BAHRI sprm biol MELETUP nama kt brite tv3 mntedarah harta anak ytim n mnggunakan kuasa SPRM utk mnyita n mnyiasat adik ipar...

HAL HARTA n duit mngglapkan mata bahri..

Kihkihkih

Cucu Tok Selampit said...

Ted Manaff,

Sekali lagi anda cuba mempromosikan posting blog Celah Gelagar di sini, kesemua komen anda akan saya delete. Terima kasih

Anonymous said...

tapi bontot ratu naga yang pencacai pembangang paling sayang

ted manoff said...

peduli apa aku πŸ‘… πŸ‘…

Anonymous said...

5:41....Betul tu..rosmah dan jijah sama shja tetapi beza yg paling ketara ialah...jeng jeng jeng...laki rosmah tak pernah buat kerja jijik meliwat lubang jubo mcm laki jijah...hehehe

Anonymous said...

Org bongok mmg mcm tu, kulit muka tebal

Anonymous said...

6:08:00 Si Bahalol bagi komen bahalol

ted manoff said...

Ko mmg bongok ryezall...Cubalah bersikap berlapang dada..setuju dgn perbezaan pendapat..bersetuju utk tdk setuju..harap kedah kalah mlm nii ryezall...πŸ’°πŸ”¨πŸ”§πŸΉπŸ›‘πŸ”«πŸ–‹✒✒πŸ“€πŸ’Ώ

Anonymous said...

Tuan Admin
Tunjuklah sama gambar Dr. Siti Hasmah, boleh buat perbandingan popularity.

Anonymous said...

Mari kita sama2 doakan ted manof palsu mati kt tmpt pelacur. Org cam ni mana tau malu

Anonymous said...

Syukur...ada juga pihak yang dengar idea saya...biar Datuk bahri yang tak berjawatan tu jawab..tu jer caranya nak ajar orang berlagak dan sombong..buat sidang media..so isteri bahri no 2... Langit bukan selalunya cerah...doa orang yang teraniaya..pasti Allah dengar

Anonymous said...

Baca.blog Captain M..cepat ada cerita terbaru..tergempar...gitu..habislah...

ted manoff said...

Kesian..sanggup org2 pm najib mempergunakn kakak ipar bahri utk keuntungan politik...entah berapa yg kakak ipar bahri dpt...semuanya tlh dirancang dgn teliti...

Anonymous said...

Ko lagi tak cerdik, nak buka blog pun kena tanya aku.

Anonymous said...

Aduh...admin..delete si ted ni...celah juga dia copy n paste..boring

Anonymous said...

Itu bukan mempergunakan..itu maksudnya nak membela..orang teraniaya...salah ke dosa ke.report polis dah simpan setahun kenapa..polis pun takut si bahri tu..besar betul kuasa bahri tu..so sekarang..dah pencen kan..kalau tak salah tak payah takut lah...tu jer...face book isteri no 2 bahri tu update lg tak..kan dia selalu hina kutuk Pm..

Anonymous said...

Ooi jam tu sensitif.. Tolong jangan sebut2 ye? Kalau Cina doll itu masih OK.

Anonymous said...

Blog celah kangkang yg x de moral. Blog syok sendiri. Apa yg di bantah memang x kuar punya. Membazir je jwb pnjg2. CTS gak adil. Boleh lyn lg si anjing neraka ted dan kuncu2nya. Pegi la sound blog celah kangkang ko soh berlapang dada plak terima perbezaan. Manusia anjing.

Anonymous said...

doa orang yang teraniaya tiada hijabnya di sisi Allah.

Anonymous said...

mah badak kepala taik.

Anonymous said...

Mak ko jual burit kat bangla ko taknak cerita ke..?

Anonymous said...

Sian..
jilake punya celah gelegar.

Menangis2 cacai najis komen sampah dia x publish.

Aku nk sarankan celah gelegar jgn segan publish komen cacai najis. Lg org baca lg org meluat dgn najis.
Kikikiki

Ruliros said...

In semua wayang saja tak payahlah nak tunjuk baik konon Allah tahu akhirat nabti hawab sajalah depan Allah janganlah jadi pelajon pula baik konon pidah

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates