November 19, 2016

13 Jelas 90% Peserta Baju Kuning Dikuasai Oleh Cina DAP

Keadaan terkini di Stesen Masjid Jamek, Kuala Lumpur. Jelas hampir 90% peserta baju adalah dari golongan Cina DAP. Bezanya, Ketua yang dikeldaikan Cina DAP terdiri dari India dan Melayu seperti Ambiga S, Marina Mahathir dan Hamidah Osman.

13 comments:

Anonymous said...

Cina mCA dan cina DAP sama kulit putih dan mata sepet...sape yg boleh sahkan ahli DAP dan MCA serta gerakan..yeehaa...

Anonymous said...

Alhamdullilah..makin ramai org tahu malaysia ada bapa penyamun..

Anonymous said...

Ahli mca lebih ramai dari ahli DAP...pRU13 DAP dapat undi jauh lebih tinggi dari MCA dan Gerakan..PRU 14 dengan adanye Bersatu...Barang tak Naik lagi..

Anonymous said...

Kuning, kuning, Najib pening'
Annie Ong, yang lebih dikenali sebagai 'Aunty BERSIH', berkata beliau hadir hari ini kerana mahu “wangnya yang dicuri” dikembalikan.
"Lama kita sudah berdiam diri... Kini, kita kembali kuning. 'Kuning, kuning, Najib pening, ini yang kita mahu," katanya merujuk kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak.

Wanita berusia 70 tahun itu tidak pernah ketinggalan dalam sebarang perhimpunan BERSIH  juga tidak bimbang tentang kemungkinan polis melepaskan gas pemedih mata dan meriam air.

"Hanya lima minit tidak selesa, siapa peduli tentang meriam air," kata beliau.

Anonymous said...

11.05 am: PWTC - Kira-kira 2,000 kumpulan Baju Merah kini berarak menuju ke arah Dataran Merdeka melalui Jalan Putra.

Mereka berarak sambil melaungkan kalimah "Lailahaillallah" serta bertakbir.

Seorang pemimpin gerakan itu, Datuk Armand Azha beliau memberitahu bahawa beliau ingin "bersiar-siar" di Dataran Merdeka hari ini.

Beliau turut memberi jaminan tiada sebarang perkara yang tidak diingini berlaku.

"Kita hari ini nak bersiar-siar di Dataran Merdeka. Tak ada apa-apa akan berlaku. Kita nak bersiar-siar je," katanya kepada pemberita.

Selain Armand, turut kelihatan ialah Rafi Awang Kechik dan pemimpin Umno Pulau Pinang Datuk Musa Sheikh Fadzir.

Anonymous said...

Kononnya dilapurkan pemakai baju belang hitam putih yg. menendang warga emas suami isteri Cina dalah dr. puak GM - PENIPU HARAM JADAH! Tengok foto ni dll - TERORIS PENJAJAH PARASIT KAFIR HARBI BerSHIT DAPJUBOQ BABI juga pakai baju Hitam/PUTIH/BIRU! Aku syak sengaja diletakkan SAMSENG2 puak BerSHIT; utk. memBURUKkan imej GM! Bahkan aku syak ada PATI2 yg. SAMSENG/TERORIS terlibat dlm. DEMO puak BerSHIT ni!

Bangsat lu ZAH*D - yg. terus memBIAQkan penDEMO2 HARAM JADAH BerSHIT DAJUBOQ BABI ni terus BEBAS memPROVOKASI dan MENGANCAM kselamatan, kebajikan dan hak kami, MAJORITI rakyat dr. BANGSA BUMIPUTERA Islam/Melayu - termasuk nak GULINGkan YAB PM Bumiputera Islam/melayu serta NEGARA ISLAM terCINTA kami ini!!

Lu JANGAN ingat lu si KULI AnwaqHOMO/DAPJUBOQ BABI/madey JUBOQ BABI- si KULI2 Soros/ISrael-MOSSAD/CIA akan sewenagnya jadi PM dan PRES. UMN*, si ZAH*D HARAM JADAH!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

WARTAWAN-ejen MOSSAD/SOROS dr media ZIONIS, Al Jaze*ra, dah TEMURAMAH si BETINA SUNDAL-PUKI BERNANAH dr. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT DAPJUBOQ BABI ni - utk. memBURUKkan YAB PM Bumiputera Islam/Melayu terCINTA kita (bahkan disebut nma YAB PM sbg. 'Najab') dan NEGARA ISLAM kita serta GM kita ini dgn. amat HINA! Juga disebutkan GERTAKAN AI yg. diTAJA si SOROS juga!

Ya, BERSORAKlah kamu si ZAH*D HARAM JADAH; tentu lu suka bila YAB PM kami diHINA! POLIS boleh pula TAK tangkap puak PENDEMO HARAM BerSHIT ni - apa KEJADAHnya ni?!!! PECAT aja KETUA POLIS KL/KPN/Menteri KDN tu! Lu JANGAN ingat, ZAH*D, lu akan dpt. Jadi PM mahpun PRES. UMN*!

Nek Tempoyak.

(Kem. LUAQ pun terus TIDOQ - bukan nak JAWAB media Al-Jazeera; kalau Russia dan China; TAK akan kasi can lansung utk. PEMIMIPIN2 terTINGGI depa serta NEGARA2 depa diHINA mcm. ni dan telah mengHARAMkan mana2 NGO yg. diTAJA si SOROS/CIA JUBOQ2 BABI tu - sbb. itu RUSSIA dan CHINA makin diHORMATI oleh rakyat biasa di seluruh dunia termasuk di BARAT)!

Anonymous said...

Di NST: dilapurkan:
04:18 Red Shirts not allowed to approach Sogo

11.13am - The FRU are keeping a tight lid on things. A group of Red Shirt supporters have arrived in the vicinity of the Sogo shopping complex. The FRU, however, are not letting them near the complex, given that there is a group of Bersih supporters nearby.

Maka, apa HAK penDEMO HARAM BerSHIT diBENAQkan berDEMO sesuka hati dan MENJAJA secraa HARAM T-SHIRT2 memPROVOKASI/mengHASUT depa kat MERATA tpt, tetapi GM diHALANG - mcm. tpt2 tu si BAPAK puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZIONIS BerSHITDAPJUBOQ BABI punya!´?!!

HARAM JADAH betul PENIPUAN bulat2 ke atas bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu kita ni dan terhadap GM! CELAKA lu ZAH*D!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

Kalau kat Barat; POLIS pun TAK kan beri HAK pd. mana2 PenDEMO meMONOPOLI mana2 tpt; sentiasa akan ada 2 kumpulan yg. bertENTANGAN diBENAQkan atau KEDUA2 TAK akan diBENAQkan lansung!

Nek Tempoyak.

Nota: LRT2 UTAMA spt. KL Sentral/Bangsar dan mungkin juga di KLCC, SOGO, Sg. Wang dll habis juga semua diMONOPOLI puak TERORIS PENJAJAH PARASIT BerSHIT KAFIR HARBI DAPJUBOQ BABI ni!

Bahkan ada yg. pakai Payung dlm. TULISAN Cina - TANGKAP foto; apa MAKNA; mana tau di HINA YAB PM terCINTA kita dgn. amat KEJI!

Anonymous said...

Melayu tukang lap bontot cina2 tu.

Anonymous said...

ramainya... ted kentut kata macam tu ada lebih satu juta.... kita ye kan je...

muahahahahahahahaha

Ted Manoff said...

Memang setuju lah..Ted Kentut churi identiti dah masokkan sekali bilangan bulu puki maknya2 dan bulu butoh apek2 tu semua.

Ted Manoff said...

Termasuk Pdrm ke? He he he

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates