November 19, 2016

8 Baju Ungu Mengambilalih Tugas Unit Amal PAS Jaga Keselamatan Baju Kuning

Sekumpulan anak muda Cina DAP yang berbaju ungu kali ini di dalam BERSIH 5 kelihatan mengambil alih tugas keselamatan yang selama ini dipangku oleh Unit Amal PAS. BERSIH 5 kali ini menampilkan belang sebenar DAP apabila rata-rata peserta dari baju kuning terdiri daripada Cina DAP. Ahli-ahli PAS tidak turut serta di dalam perarakan ini menjadikan Himpunan BERSIH 5 agak hambar.

8 comments:

Anonymous said...

Aku syak mesti ada puak2 PATI termasuk TERORIS Tamil Elam yg. amat GANAS –dgn. IC2 PALSU; kat depan tu! tengok muka depa pun BUAS bukan mainmcm. puak SAMSENG2 HARAM JADAH!

APA KEJADAHnya ni? Kata akan amat TEGAS mana2 PERHIMPUNAN diHARAMkan di seluruh KL; tetapi si puak TERORIS PENJAJAH PARASIT KUNING BerSHIT DAPJUBOQ BABI serta ada yg. pakai baju BIRU, PUTIH dan HITAM juga bersama depa - masih boleh pula diBIAQkan sewenangnya berKUMPUL dekat LRT, di jalan TAR depan Swiss Hotel, dari malam hari JUMAAT lagi dan hari ni, di MERATA tpt. - utk. MENGANCAM Keselamatan, Kebajikan dan HAK MAJORITI Rakyat, dekat DM juga, serta terus memPROVOKAS dan mengHASUT (termasuk menJUAL secara HARAM, T-SHIRT2 BerSHIT – mana juga Kem. PENGGUNA dan DBKL OI - lihat di - http://info4thetruth.blogspot.com/2016/11/bersih5-penjaja-haram-berleluasa-mana.html, #BERSIH5: PENJAJA HARAM BERLELUASA, MANA PENGUATKUASA ???
19 November 2016); maka KETUA POLIS KL – JAWAB!
KENAPA puak penDEMO2 HARAM BerSHIT PUTIH/KUNING/BIRU/HITAM DAPJUBOQ BABI ni TAK juga diTANGKAP/DiGARI?!! APA KEJADAHnya PENIPUAN amat BANGSAT ini terhadap kami MAJORITI rakyat! JAWAB KDN/PDRM OI!!!!!!! MAIN2 aja UNDG2, mcm. kami, MAJORITI Rakyat ni BANGANG betul!

MAKA; HARAM JADAH lu ZAH*D!!!!! Permainan politik TUAN AnwaqHOMO/PKRHOMO-BerSHIT/DAPJUBOQ BABI-madey CELAKA lu amat JIJIK! Mana AG dan SPRM OI?!!!

Lihat di - http://www.bharian.com.my/node/214385:

12 individu Kuning, Merah ditahan

Sabtu, 19 November 2016

….Sekumpulan kecil individu yang memakai baju Bersih 5 berhimpun di bawah jejambat LRT berhampiran Dataran Merdeka sambil melaungkan perkataan Bersih kepada pengguna jalan raya di situ......

Dan apa hal pula dgn. tiba2 MUNCUL pula KUMPULAN baju HITAM, BIRU dan PUTEH NI; siapa depa ni? Bahkan dr. video hari tu bila DS Jamal diTUMBOK, aku syaki yg. TUMBOK tu adalah kumpulan BAJU HITAM! Juga di mediaZIONIS DAPJUBOQ BABI ni - yg. begitu BERSORAK GEMBIRA dgn. DEMO HARAM ni! Di - http://celahgelegar.blogspot.com/2016/11/videobersih5suasana-pada-pukul-1130.html:

[VIDEO][#BERSIH5]Suasana pada pukul 11.30 malam di Jalan TAR

November 19, 2016

Maka, berikan PENJELASAN pd. RAKYAT, PDRM/KDN – kami juga berhak TAHU siapa DALANG2 di belakang KETIGA GERAKAN Baju PUTIH/BIRU/HITAM ni!

Dan kenapa GM nak berHIMPUN dgn. AMAN di Padang Merbok TAK diBENAQKan; sedgkan. itu BUKAN kat DM; tetapi puak berSHIT boleh terus pula diBENAQkan terus berDEMO sini sana termasuk kat Jln. TAR tu dr. malam ni lagi! TAK PAHAM ke KDN/PDRM ni - puak TERORIS BerSHIT diRASUAH puak TERORIS ASING spt. SOROS/MOSSAD-Israel/CIA - utk. mengGULINGkan YAB PM terCINTA kami, NEGARA ISLAM terCINTA kami ini, serta DEMOKRASI; patut depa diSIASAT bawah AKTA TERORISMA; dan juga sbb. RASUAH oleh SPRM!

Lihat di - https://www.utusan.com.my/berita/nasional/perhimpunan-kuning-merah-hitam-dan-putih-esok-haram-polis-kl-1.409200:

Perhimpunan kuning, merah, hitam dan putih esok haram - Polis KL


18 November 2016

….Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Amar Singh Ishar Singh berkata, polis telah menerima notis daripada Bersih 5.0 pada 28 Okt untuk membuat perhimpunan di Dataran Merdeka pada 28 Okt manakala GNGMM pada 1 Nov untuk mengadakan perhimpunan di Padang Merbok.

"Kedua-dua notis kumpulan ini tidak diproses kerana mereka gagal mendapatkan kebenaran daripada tuan punya tanah/tapak di mana perhimpunan diadakan iaitu Dewan Bandaraya Kuala Lumpur seperti yang telah disyaratkan di bawah Seksyen 11 Akta Perhimpunan Aman 2012 (Akta 736).

"Polis KL (Kuala Lumpur) telah menasihati dan mencadangkan kedua-dua kumpulan ini untuk menganjurkan perhimpunan mereka di tempat yang sesuai dan mendapat kebenaran daripada tuan punya seperti mana kehendak Seksyen 11 Akta Perhimpunan Aman 2012," katanya dalam kenyataan kepada media di sini malam ini.

….Dalam pada itu Amar Singh berkata dua lagi kumpulan lain juga dijangka akan turut serta dalam perhimpunan esok iaitu kumpulan Baju Putih dan kumpulan Baju Hitam.....

(Nek Tempoyak)

Anonymous said...

Dan YAB DS Jamal asyik dIGARI mcm. TERORIS sedgkan si TERORIS-muka mcm. BABI SONDOL amat HODOH-si mariaBerSHIT DAPJUBOQ BABI; aku tengok TAK pula diGARI?! Adakah puak BerSHIT/DAPJUBOQ BABI yg. lain tu juga diGARI, PDRM/KDN OI?!!!

JANGAN pula hanya layan pemimpin BUMIPUTERA Islam/Melayu kami spt. YAB DS Jamal mcm. TERORIS – sedgkan beliau dan puak GM berDEMO utk. mempERTAHANkan YAB PM; NEGARA ISLAM serta DEMOKRASI! Mana2 JENAYAH pun; MOTIF adalah PENTING – maka TAK boleh samakan MOTIF puak TERORIS BerSHIT dgn. MOTIF puak GM! Tapi nampaknya, yg. asyik diKASARI/diGARI/diCEDERAkan dgn. begitu HINA adalah YAB DS Jamal serta AKTIVIS2 dr. GM - dan TAK dibenaqkan berDEMO lansung di KL termasuk di Pdg. Merbok; tetapi boleh pula puak BerSHIT KUNING/BIRU/HITAM/PUTIH terus BEBAS berDEMO di Jln. TAR dr. malam ni lagi; sambil MENJAJA secra HARAM lagi sT-SHIRT2 memPROVOKASI dan mengHASUT depa! HARAM JADAH betul PENIPUAN amat BANGSAT ni! Maka, SPRM mesti juga SIASAT habis2an! Lihat di - http://www.bharian.com.my/node/214459:

Datuk Seri Jamal Yunos ditahan dalam bilik hotel

Oleh Safeek Affendy Razali

Sabtu, 19 November 2016 ;

dan di - http://www.hmetro.com.my/node/182830:

Maria Chin ditahan

Kalidevi Mogan Kumarappa

18 November 2016

Anonymous said...

WARTAWAN-ejen MOSSAD/SOROS dr media ZIONIS, Al Jaze*ra, dah TEMURAMAH si BETINA SUNDAL-PUKI BERNANAH dr. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT DAPJUBOQ BABI ni - utk. memBURUKkan YAB PM Bumiputera Islam/Melayu terCINTA kita (bahkan disebut nma YAB PM sbg. 'Najab') dan NEGARA ISLAM kita serta GM kita ini dgn. amat HINA! Juga disebutkan GERTAKAN AI yg. diTAJA si SOROS juga!

Ya, BERSORAKlah kamu si ZAH*D HARAM JADAH; tentu lu suka bila YAB PM kami diHINA! POLIS boleh pula TAK tangkap puak PENDEMO HARAM BerSHIT ni - apa KEJADAHnya ni?!!! PECAT aja KETUA POLIS KL/KPN/Menteri KDN tu! Lu JANGAN ingat, ZAH*D, lu akan dpt. Jadi PM mahpun PRES. UMN*!

Nek Tempoyak.

(Kem. LUAQ pun terus TIDOQ - bukan nak JAWAB media Al-Jazeera; kalau Russia dan China; TAK akan kasi can lansung utk. PEMIMIPIN2 terTINGGI depa serta NEGARA2 depa diHINA mcm. ni dan telah mengHARAMkan mana2 NGO yg. diTAJA si SOROS/CIA JUBOQ2 BABI tu - sbb. itu RUSSIA dan CHINA makin diHORMATI oleh rakyat biasa di seluruh dunia termasuk di BARAT)!

Anonymous said...

Di NST: dilapurkan:

04:18 Red Shirts not allowed to approach Sogo

11.13am - The FRU are keeping a tight lid on things. A group of Red Shirt supporters have arrived in the vicinity of the Sogo shopping complex. The FRU, however, are not letting them near the complex, given that there is a group of Bersih supporters nearby.

Maka, apa HAK penDEMO HARAM BerSHIT diBENAQkan berDEMO sesuka hati dan MENJAJA secraa HARAM T-SHIRT2 memPROVOKASI/mengHASUT depa kat MERATA tpt, tetapi GM diHALANG - mcm. tpt2 tu si BAPAK puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZIONIS BerSHITDAPJUBOQ BABI punya!´?!!

HARAM JADAH betul PENIPUAN bulat2 ke atas bngsa BUMIPUTERA Islam/melayu kita ni dan terhadap GM! CELAKA lu ZAH*D!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

11.05 am: PWTC - Kira-kira 2,000 kumpulan Baju Merah kini berarak menuju ke arah Dataran Merdeka melalui Jalan Putra.

Mereka berarak sambil melaungkan kalimah "Lailahaillallah" serta bertakbir.

Seorang pemimpin gerakan itu, Datuk Armand Azha beliau memberitahu bahawa beliau ingin "bersiar-siar" di Dataran Merdeka hari ini.

Beliau turut memberi jaminan tiada sebarang perkara yang tidak diingini berlaku.

"Kita hari ini nak bersiar-siar di Dataran Merdeka. Tak ada apa-apa akan berlaku. Kita nak bersiar-siar je," katanya kepada pemberita.

Selain Armand, turut kelihatan ialah Rafi Awang Kechik dan pemimpin Umno Pulau Pinang Datuk Musa Sheikh Fadzir.

Anonymous said...

Utk sibaju ungu tu rasanya takkanlah takde dedak langsung, sudah pasti dedaknya lumayan kali ni.

Habis tugas sbg PERISAI MANUSIA tu, bolehlah balik kerumah bersihkan diri dan kemudian berbelanja sikit. Beli minyak masak, petrol kapcai atau kereta, cukup jugaklah utk bayar gst sekali.

Baju Kuning nak tangkap jholow tu kat mana ye? jholow pulak menyorok kat mana? Tapi dengar citer, jholow menyorok dlm baju dalam Makcik Chin, tak tau lah betul ke tidak .. Semoga jholow daapt ditangkap lah ...

Anonymous said...

alangkah baiknya kalu suma rakyat jadi lembu dicucuk hidung. tak payahlah buat bersih dah.

Anonymous said...

ramainya... ted kentut kata macam tu ada lebih satu juta.... kita ye kan je...

muahahahahahahahaha

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates