September 30, 2016

7 Perbicaraan Rasuah Lim Guan Eng Bermula, Hanya 100 Hadir Beri Sokongan?

Hari ini bermulalah perbicaraan Ketua Menteri Pulau Pinang, Joseph Lim Guan Eng berkaitan pembelian sebuah 'banglo tanpa kolam renang' berkeluasan 10,500 kaki persegi di pinggir bandar eksklusif yang jauh di bawah harga pasaran dan pada harga per kaki persegi yang lebih murah daripada 'rumah mampu milik' yang dijual oleh Kerajaan Negeri.

Walaupun DAP dan Tokong Joseph Lim Guan Eng berkempen meminta orang ramai untuk hadir di mahkamah hari ini untuk menunjukkan sokongan, malangnya tidak lebih daripada 100 orang yang hadir memberi sokongan. Sebahagian daripada penyokongnya mungkin 'terpaksa' bermain golf amal bersama Tony Pua yang turut dijadualkan pagi ini. Ketibaan Tokong Lim Guan Eng di mahkamah disambut dengan jeritan penyokongnya "sokong Lim" manakala penentangnya pula membalas dengan jeritan "rasuah".





Macai-macai setia Tokong Joseph Lim Guan Eng ...

7 comments:

Ted Manoff said...

Tunggu komen Si Kentot Proo00tt yg kekal menchiplak identity orang lain

ted manoff said...

Ok..

ted manoff said...

Caittt..ada saja tamby nii..sama masa plk tuu..penchuri the ori ted manoff..prOoTt dmuka ko

Anonymous said...

Ted Si Kentot Proo00tt, sarapan pagi tadi berapa gelas dah bedal air ketum?

Anonymous said...

PADAN MUKA si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD! Muka2 depa pun mcm. BABI SONDOL TAMAK gilakan RASUAH!

Bukankah ini DEMO HARAM JADAH?! Mana PDRM? TAK habis2 puak PENJAJAH ni boleh buat DEMO HARAM JADAH - apa hal ni?!!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

Aiya, si tedCELAKA HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ BABI ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Dasar si PENJILAT JILAT LENDIAQ JUBOQ BABI DAPJUBOQ BABI lu!

Tetel Xoxkb said...

Apa keputusan mahkamah..

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates