September 30, 2016

5 Kes Rasuah Tokong Lim Guan Eng Ditangguh

Jangka hayat politik Ketua Menteri Pulau Pinang, Joseph Lim Guan Eng masih selamat buat masa ini. Sesi pengurusan kes ditangguhkan pada 06/12/016, atas sebab membabitkan begitu banyak dokumen secara teknikal. Peguam Lim Guan Eng, Gobind Singh Deo memberitahu mahkamah, ianya membabitkan 13,000 halaman dokumen.

5 comments:

ted manoff said...

Ryezall..bila agaknya penyamun2 1mdb hendak didakwa..bukan berjuta..tapi berbillion..mohon pencerahan..

Anonymous said...

ted manoff, ku bagi aku fuck bini kau depan dan belakang, lepas tuuh I ill look into It..OK

Anonymous said...

Jangan macham itu Anon 1:09. Itu Ted Manoff palsu ciplak identity the Ori Ted Manoff Blogger. Dia sebenarnya adalah si Kentot Proo00tt. Jangan la minta Fuck depan belakang bini si Kentot tu. Dibuatnya dia ketagih chari hang nnt melopong terus si Kentut tu tengok bininya gumbira dengan orang lain..ish ish

Anonymous said...

2 bulan lgi HIDUP dlm debaran..hdup LGE umpmma terkena BARAH payudara..ntah hdup atau mati...

Kahkahhkah

Anonymous said...

Lega lagi....Guan Dah end ni...tak pe...kita orang Umno ni orang yang sabar...kita tunggu jer...klau kes Anwar tu berapa tahun baru selesai...so..kes Guan End ni...ciput jer

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates