September 17, 2016

9 Apa! DS Rosmah Mansor Terima Anugerah Dari UNESCO? PBB Mesti Makan Dedak!

Lagi banyak fitnah yang cuba dibuat oleh Rafizi 'Sotong' Ramli melalui programnya Invoke dan juga fitnah harian daripada media belaan Wall Street Journal (WSJ), lagi banyak penghormatan yang diterima oleh orang yang difitnah. Isteri Perdana Menteri, DS Rosmah Mansor hari ini dipilih untuk menerima anugerah 'Lead by Example' oleh Pertubuhan Pendidikan, Kebudayaan dan Saintifik Pertubuhan Bangsa Bersatu (UNESCO).

Laporan BERNAMA menyebut Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan merangkap Naib Presiden Suruhanjaya Kebangsaan UNESCO Malaysia DS Alias Ahmad berkata anugerah itu diberikan atas usaha dan sumbangan Rosmah dalam membangunkan potensi kanak-kanak, terutama di bawah Program Permata.

Anugerah ini diberikan bersempena Persidangan Agung ke-71 Pertubuhan Bangsa Bersatu itu julung-julung kali diadakan bagi mengiktiraf dan meraikan sumbangan beberapa individu di seluruh dunia yang telah menyumbang kepada keharmonian dan keamanan manusia sejagat.

Pening kepala Rafizi Ramli dan minions ProTun. Semakin banyak fitnah ditabur, semakin tinggi Allah naikkan darjat orang yang difitnah. Tidak mengapa. Berikan sahaja alasan Kerajaan Malaysia membayar PBB untuk anugerah ini. Dalam erti kata lain, bagi tahu sahaja pengikut-pengikut parti cap Bunga Raya, Parti Kuali dan parti DAP, Kerajaan Malaysia bagi dedak kepada PBB. Minions pembangkang ni bukan ada otakpun untuk berfikir buruk dan baik.

9 comments:

Anonymous said...

Kompom najib bagi dedak kat unesco..
Hebat najib ni...

Anonymous said...

hehe, empunya blog diakhir tulisannya memberikan gambaran "golongan yg gemar mencela dan memfitnah, sesiapa yg memberi penghargaan kepada PM atau isterinya atau kerajaan UMNO dan BN adalah golongan yg tiada ber otak"

maka saya hanya mampu tersenyum melihatkan komen awak yg memberi maksud Najib telah memberikan Dedak (habuan) untuk UNESCO agar menyerahkan penghargaan terhadap isteri Najib.

di mana otak awak ? heehe

Anonymous said...

Dia ni jeles kerana bini dia tak dapat anugerah UNESCO. Tak apalah lain tahun boleh dapat.

Unknown said...

Khairul dah dapat dedak ke??? Klu belum nyalaklah kuat lagi. Barulah oooomh!

Anonymous said...

Harap juga, UN akan HUKUM puak Penjajah/Parasit DAPJUBOQ BABI atas "CULTURAL GENOCIDE" kea atas bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu MISKIN kampung2 kita di Pulau Pinanag tu!

Itulah, dasar si parti -

Duboq
Anjing
Panggang!!!

OI si TERORIS 740 si EKOQ GILA BABI si HOMO JIJIK JUBOQ BABI KURAP si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD, lu JANGAN nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT HARAM JADAH "copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS KAFIR HARBI DAPJUBOQ BABI lu!

OI si TERORIS si GILA BABI DAPJUBOQ BABI , lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/ ANJINGga KURAP!!

TAK pula lu TERLOLONG juga mcm. PUAKA kat si TERORIS PENJAJAH PARASIT DAPJUBOQ BABI yg. disyaki MENGGUBAH WANG HARAM kat SingaPORK tu; hasil dr. ROMPAKAN Tanah2 PUSAKA nenek moyang BUMIPUTERA kami di PP tu dlm. “CULTURAL GENOCIDE” ke atas BANGSA Bumiputera Islam/Melayu – kat si PENJAJAH2 Cina SingaPORK terutamanya! Di - http://mymassa.blogspot.my/2016/02/hampir-13-billion-disimpan-di-singapura.html:

HAMPIR 13 BILLION DISIMPAN DI SINGAPURA?
2/18/2016 |

Agenda DAP ialah menjadikan Pulau Pinang sebagai Singapura kedua. Selepas lawatan Lee Kuan Yew ke Pulau Pinang sebagai permulaan tampuk kekuasaan DAP ia sudah menunjukkan hala tuju DAP di negara ini.

Lihat sahaja cara DAP menutup kg Melayu di Singapura kini sudah berlaku di Pulau Pinang.

Tahun 2011-2014 sepanjang pentadbirannya LGE lebih 1,100 ekar tanah telah pun dijual oleh kerajaan DAP Pulau Pinang kepada pihak luar samada dari dalam negeri mahupun dari luar negara. Jumlah hasil jualan ini dianggarkan mencecah RM 12.5 bilion.

Segalanya bermula pada tahun 2011 dimana kerajaan negeri menjual sebidang tanah berkeluasan 102 ekar hak milik kerajaan negeri kepada Ivory Properties dengan nilai RM 1.07 bilion. Ini dikuti oleh pejualan 110 ekar lagi kepada Consortium Zenith dengan nilai RM 6.3 bilion pada tahun 2013. Pada tahun yang sama juga, kerajaan DAP Pulau Pinang telah menjual sebidang tanah seluas 40 ekar bernilai RM 600 juta kepada P. E Land.

Pada 2014, kerajaan DAP Pulau Pinang dengan 4 transaksi jual beli dilakukan. Sebidang tanah seluas 245 ekar dengan anggaran nilai RM 2.4 bilion telah dijual kepada Aspen Vission. Ini diikuti dengan penjualan 30 ekar tanah yang dianggarkan bernilai RM 57 juta kepada Paramount Group.

Sebidang lagi tanah berkeluasan 470 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.02 bilion dijual kepada Eco World dan diakhiri dengan penjualan 103 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.09 bilion kepada Temasik Holding.

Apa yang sebenarnya DAP lakukan?Pengumpulan dana besar-besaran? Mengapa dalam masa lima tahun Kerajaan Negeri Pulau Pinang telah menjual 33% tanah Kerajaan Negeri kepada pemaju-pemaju proksi DAP?

Kemanakah wang RM 12.5 bilion ini pergi dan dibelanjakan?

Jadi, si HOMO JIJIK, Go LAHAP TAIK & JILAT LENDIR HANYIR JUBOQ2 BABI KURAP si TERORIS PENJAJAH ZIONIS DAPJUBOQ BABI KURAP lu tu!!
2.

Anonymous said...

KAH KAH KAH

PENJILAT TAIK DAPIGS DAN KELING KERALA MESTI SAKIT HATI...

Ted Manoff said...

Nampak gayanya KPI Rosmah lebih baik dari KPI Tun Hasmah..rezeki seseorang tak sama

Anonymous said...

Satu dunia iktiraf nape rakyat malaysia tak iktiraf. klu betul2 lah DS Rosmah jenis ape yg pemfitnah2 katakan, boleh ke dia dapat hadiah berpristej tu. hanya beberapa orang dari 6 billion penduduk. Mistrust the Obvious... kita masih khayal dengan keamanan keharmonian dan kebahagian. Kita lupa perkara2 ini adalah hasil usaha dan mesti di jaga. Kegagalan menjaganya dengan betul akan membawa kemusnahan kekacauan dan kehancuran kepada negara.

Anonymous said...

https://vulcanpost.com/588307/unesco-award-removed-rosmah/

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates