August 27, 2016

8 Laporan Pencarian #TangkapMO1 Di Dataran Merdeka

Setakat jam 2.45 petang, kehadiran pendemo-pendemo jalanan yang dikatakan di kalangan pelajar-pelajar Universiti dalam misi untuk mencari dan menangkap Maria Ozawa 1 (MO1) masih kelihatan gagal. Kehadiran amat mengecewakan. Dianggarkan dalam sekitar 500-600 sahaja dan yang pasti tidak melebihi 1,000 orang.

8 comments:

Anonymous said...

Tahniah CTS begitu bersemangat buat laporan

Anonymous said...

TAHNIAH rakyat Kelantan sekitar Ketereh yang hadir begitu ramai ke Mini Stadium Ketereh semalam untuk bersama2 dengan Tun Mahathir, Muhyiddin dan Mukhriz dalam program Bicara Rakyat.

Dianggarkan lebih 7 ribu hadir semalam dan kelihatan ramai juga yang mengikuti program dikeliling pagar stadium, mungkin takut untuk dilihat berada dalam stadium.

Muhyiddin begitu bersemangat sekali berucap dan antara ucapan beliau yang terbaik setakat ini dalam siri ceramah sejak akhir2 ini. Akan saya upload sepenuhnya ucapan Muhyiddin nanti.

Kali ini saya nak kongsi satu segmen dari ucapan Tun Mahathir yang pastinya buat balaca dan macai2 Umno terkedu !

Oooh Najib, Pimpinlah Kami Semua Ke Neraka !
KLiK untuk ke Youtube

Sebagai seorang yang memimpin BN ( selama 22 tahun ) saya sedih tetapi perasaan sedih tidak boleh mengatasi perasaan bertanggungjawab kepada negara apabila melihat mereka menyeleweng ..... dan tidak lagi patuh kepada asas perjuangan Umno atau pun BN.

Mereka kini berjuang untuk DS Najib. Umno sudah tidak ada..... Umno sudah tidak ada. Yang ada ialah Parti DS Najib..... hasil daripada suapan dedak.

( hasil dari makan dedak Najib ) ahli dan pemimpin nak buka mulut pun tak boleh. Bila buka mulut saja ... Ooo Najib... Najib ... Najib.. Pimpinlah kami semua ke neraka ! Inilah Umno yang ada sekarang.

Sebab itu walaupun saya sedih, tetapi saya harus terima hakikat yang sebenar. Ini bukan parti yang berjuang untuk negara, yang berjuang untuk bangsa, yang berjuang untuk orang Melayu .. Tidak lagi.

Parti ini mesti dikalahkan ! Dan untuk mengalahkan parti ini, kita perlu sebuah parti yang lebih kuat daripada Umno ... ( hadirin menjerit Bersatu ! ) yaaa.... Bersatu !

PS - TAHNIAH juga kepada penganjur Gerakan Melayu BerMaruah ( GMB ) di atas kejayaan menganjur majlis semalam

Anonymous said...

ORE kelate ni CERAMAH POLITIK ibarat HIBURE utk deme.

PAKOH ttap PAS..
Ye dok ore kelate??

kehkehkeh

Anonymous said...

Sekadar gi dengar tak mesti sokong. Lps dngar rasa kosong jah. 2x5 dgn najib jgk eh..

Anonymous said...

Njib cramoh dok kosong weiii.
Tup tup tup dapek spital or jembate weiii

Huaaaaaaaaa

Anonymous said...

Gapo diyo gakkkk..
Mahathir superstore..

Anonymous said...

Pribumi masuk tempat ibrahim alkataki cukup la. Lawan dengan nik abduh pun bungkus

Anonymous said...

Nasib baik takde karung guni bergerak. Nak karung berisi banyak kene jemput mat sabu boroi, baru masyuk. Kalau mamak kerala datang, dia bawak boboi botak dia je. Lepas ceramah balik kl duk bawah ketiak bini blk

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates