August 2, 2016

146 Berita Terkini Keluarga DS @NajibRazak Yang ProTun Dan Pembangkang Mahu Tahu


Kita pasti golongan ProTun dan totok pembangkang rindukan untuk terus memfitnah keluarga DS Najib Tun Razak, Perdana Menteri. Elok juga CTS kemaskinikan beberapa perkara sebelum golongan neraka ini mereka cipta fitnah yang terbaru.

1. Perdana Menteri ketika ini berada di Jakarta Convention Centre sedang memberikan ucapan. Tanpa menghiraukan fitnah Department of Justice (DoJ), Perdana Menteri telah diberikan sambutan hangat di Indonesia.

2. DSP Rosmah Mansor, selepas difitnah berkelakuan tidak senonoh dengan Tuanku Sultan Pahang telah menerima satu lagi fitnah terbaru. Ianya berkaitan dengan kononnya DSP Rosmah menggunakan jenama telefon bimbit yang paling mahal di dunia iaitu Vertu.


Untuk pengetahuan ProTun dan minions pembangkang, DSP Rosmah sememangnya dari dulu sentiasa membawa lebih daripada dua telefon bimbit. Ini disebabkan beliau suka memakai model Samsung lama yang selalu rosak. Untuk pengetahuan juga penggunaan telefon bimbit DSP Rosmah hanya terhad kepada membuat panggilan dan menjawab sms sahaja. 


Orang yang menggunakan iPhone 6S tak ada siapa yang kecoh. DSP Rosmah pakai Samsung Soul U900, penuh viral fitnah. Telefon bimbit ini sudah lama tidak dikeluarkan. Rakyat Malaysia memberikan Samsung publisiti percuma.

Disebabkan itulah DSP Rosmah tiada Whatsapp, Telegram, Twitter, Facebook dan laman sosial yang lain. Kita faham golongan ProTun kecewa bila mana Tun Dr Mahathir dan Tun Dr Siti Hasmah lebih canggih menggunakan telefon kulit kerang. Hello. Hello.


3. Bagi ProTun dan minions pembangkang yang rindukan anak tiri DS Najib Razak, Riza Aziz, Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat ( DoJ ) baru sahaja menarik semula pembekuan aset yang mana sebelum ini pada 20 Juilai 2016, DoJ telah membuat tuntutan mahkamah sivil untuk merampas aset yang dimiliki oleh syarikat milik Riza Aziz, Red Granite Pictures Inc.

Oleh kerana penarikan ini, Red Granite Pictures Inc. dibenarkan beroperasi seperti biasa dan bank-bank diperintahkan oleh DOJ untuk terus berurusan dengan Red Granite Pictures Inc. Riza Aziz juga bebas untuk kembali di Amerika Syarikat untuk membuat filem-filem beliau.

146 comments:

Anonymous said...

Itulah kita orang Umno dah ckp...berani kerana benar...Riza Aziz tak makn duit 1 mdb pun...so...sapa yang fitnah tu pandai pandailah cari Najib n rosmah nanti kat padang mahsyar....klauvtak aempat minta maaf kat diaorang...

I LOVE ROSMAH. said...

buat la lagi filem lucah bebanyak.pendedak tak sabo menanti nak jamah snek dedak sambil nonton porn filem reza ketot melucah..cian ko DOP...kurr...kokoko

Anonymous said...

Apahal pulak...kita...orang umno dah ckp 1 mdb cuma disalah tadbir urus bukan ada kena mengena Najib beri anak tiri dia guna duit 1 mdb...tu....dah malulah tu si otak blank...pasal riza nak buat filem apa pun kami tak campur pun apalagi nak tngok...dari tngok filem mcm gitu lagi elok saya tgok ehwal islam ke mengaji Quran ke...so jgn pandang dan hina orang sebelah mata...syurga dan neraka urusan Allah...so...walau Riza Aziz buat filem yang lucah ke apa ke..kau sapa si otak blank nak tentukan....syurga neraka..bukan jaminan pun..sekalipun pak lebai kan

Anonymous said...

Kan wsj selalu fitnah..boleh plak rujuk wsj..red granite bukan milik solo riza..harta2 lain tak disebutkan dlm pembebasanni?..dOJ plak fitnah..

Anonymous said...

Cian Ros Dedak,

Dah mati akal habis tak tau apa nak komen dah ...

Tapi manalah tau pulak Ros Dedak pulak failkan saman terhadap DoJ krn lepaskan Riza dari pertuduhan.
Cian geng2 pakar fitnah ye?

Utkmu kembali "cian ko DOP, kurr ..kokoko"

Anonymous said...

Riza Aziz Kini Di Malaysia, Pulang Guna Pasport Diplomatik, Betul Ke?


Berikut di atas penyebaran daripada Zaharin Yasin, UMNO Bandar Tun Razak.

Dia merisik spy dia.
Aku merisik status dia.

Oke tak?

Hehe.

Dah baca?

Dikatakan Riza Aziz on the way pulang ke Malaysia namun dihalang dari keluar. Namun dia berjaya mendapat pasport diplomat dan akhirnya dibenarkan berlepas untuk keluar dari negara British menuju ke Malaysia. Rasa-rasanya dah sampai la kot sebab posting di atas bukannya merujuk kepada status hari ini.

Dan tadi, Zaharin update lagi ;


Aku petik,

"Jika dia ada passport diplomatik, dia tidak kebal"..

Dia = Riza Aziz.

Jika = bermaksud tidak boleh memberikan kepastian.

Hanifah = menteri luar.

Sebenarnya dia boleh check. Selepas letak telefon sila check samada Riza Aziz ada atau tiada pasport diplomatik. Sebab benda neh penting. Aku nak tau ada atau tiada. Kalau ada memang terbuktilah saman DOJ itu ada asasnya ada kebenarannya sampaikan Riza Aziz nak cabut lari laju2 dan pulang ke pangkuan keluarganya.

Anonymous said...

Cuma nak tambah...sebelum zohor ni....padan muka padan muka padan muka..pertama tamanya kepada ANC diketuai Tun Mahadey. Kedua pada si kentut busuk dan Si otak blank pasal 1 mdb tak ada kena mengena dgn duit atau harta yang dimiliki Riza Aziz....so lepas ni nak fitnah apa lagi...

Anonymous said...

Dia guna pasport diplomatik rasanya sbb pasport dia dah habis tempoh dan dia perlu segera balik ke Malaysia sbb nak buat kenduri kesyukuran sbb dah terbukti Doj dah silap... Kan semua hartanya dah dipulangkan balik...kot...dari pandangan upin dan ipin

Anonymous said...

Palotak ko la filem lucah. Sembrono je kalau menulis. Dh tengok ke belum filem tu? Simpan sikit bangang tu utk masaa depan. Mana tahu bulan depan nk pakai balik sikit bangang ko tu!

mohd azren said...

Baca dan faham betul betul..

Anonymous said...

To keep seperate it's future earning from the film..saper kata riza dah dilepaskan dari pertuduhan?permohonan ini dikemukakan red granite dan pelepasan pembekuan untuk bahagian red granite sahaja..logik laa pemegang saham lain dlm red granite tidak terbabit dengan wang curi..kenapa CTS tak bagi penjelasan yg betul?nak buat syok kat cai2?cai2 baru nak hepi

Anonymous said...

Kena sampok lagi le katun2 ni...
Kaw betul rpk punya goreng sampai
Atok lanun pun berasap dan hangin
satu badan.

Anonymous said...

Fitnah DOJ.. Kalau fitnah, kalau tak betul, lawan le..ni dok surun pencacai2 bising kat sini je pe cite..kalau DOJ yang fitnah, lawan le DOJ. Ke tak de telur macam najib? Di Malaysia boleh le control mana2 yang patut. Kata baik dengan Obama. Siap main golf lagi. Minta le tolong Obama kalau benda x betul. Ni pun nak kena ajar ke? Oh malaysian..

Anonymous said...

Cian cai2 selalu kena temberang..tapi tak ngaku..akibat aper?..luv ros atau ted manoff boleh jelaskan..ha3

Anonymous said...

Dah baca pun dan dah terlebih faham pun kat berita dah heboh pun. ... So apa yang tak puas hati lg tu..walau duit keuntungan akan.....dipulangkan..mesti pulang punya orang tak bersalah... Sudah2 ' lah sibuk duit 1 mb tu bukan herta mak bapak kau pun

Anonymous said...

12.23
aku pun org UMNO..tapi aku tahu duit tu memang songlap dari 1MDB..kau org UMNO dedak. Aku tak. Salah tetap salah. Aku nak org hormat UMNO. Dengan tabiat saudara yang menyokong benda salah, UMNO tak akan dihormati. Tak kira najib ke, pak lah ke, tun m ke, kalau buat salah, you should step down. Jadi le org yang bermaruah. Kes peribadi najib diheretnya UMNO sekali. yang best, ada yang ikut si najib tu..aduhai...

Anonymous said...

Cai2 selalu kena temberang sampai otak pun nak mereng..ada yg merapu dan ada yg suka nunjuk2 bodoo

Anonymous said...

Syabas saudara..yg betul takkira umno atau pembangkang kita kena sokong..begitu sebaliknye..bodek dan ampu tak bertempat merosakkan generasi

Anonymous said...

Syer dan keuntungan untuk bahagian riza diasingkan dan masih disita..

Anonymous said...

Peerrgh..ngaku terlebih paham..syok sangat..terlebih bebal niih..kurang dedaak..dedak banyak dah disapu 5 perompak..1mdb tak tau bapaak sapa punyer..

Anonymous said...

Ya ada 2 jenis orang Umno satu yang akan sokong membabi buta dan satu lagi sokong kerana kebenaran...di sini kau pihak yang mana...sejak isu 1 mdb dan duit derma tu...kau ikut mana..dengar sini betul betul...saya ketika isu ini mula diperkatakan...saya tak rujuk pada sapa sapa cuma pada Yang Maha Esa sahaja saya rujuk...Alhamdulillah saya yakin dengan keputusan saya dan berpuluh malah berjuta orang yang masih teguh dan taat Ulil Amri...iaitu Pm Najib...so.jgn pandang orang Umno seperti saya ni sebelah mata atau tuduh bodek atau apapun...rezeki Allah yang tentukan bukan sesapa pun so bila nak menfitnah tu fikir dulu

Anonymous said...

Ya ada 2 jenis orang Umno satu tu tak ada pendirian dan satu lagi teguh pendirian tak ada pendirian tu mcm munafik...suke dengar fitnah...tapi yang teguh pendirian Allah tempat mengadu....rasa rasa Pm najib jenis orang Umno yang mcm mana...

Anonymous said...

najib sendiri yg ngaku terima bilion dlm akaunnye dengan alasan derma pak arab..tapi fbi siasat dari akaun bank perompak..jadi dia kena bersihkan namanye dengan bukti..bukan diam..dia hanye perlu dapat pengesahan akaun bank penderma..tak. perlu tunjuk muka arab..baru orang ramai dan seluruh dunia cayer dia.mudah sangat kan?

I LOVE ROSMAH. said...

pendedak dh la bengap bahsa inggris..oatot la kena kincing ngan najib lanun je...woii korang p google translate la kalo tak paham ...bikin malu je DOO...cian ko DOP...kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

telah terbukti saintifik dedak memberi kesan amat dahsyat kepada pendedak.contohnya suka menayangkan sifat bangang tak bertempat,suka bangga ngan sifat bodoh,diperkudakan bodoh oleh cts tak pandai english,...bak kata sume berkenaan bodoh musti dari pendedak...itulah kajian aku buat masa ni yg genius...cian ko DOP cam haram...kurr..kokoko

Pak Yus said...

ini pendapat bernilai 1 sen saya :

dah 2 thn dah tak habis2 pasal 1mdb. duit rakyat lah, duit najib lah, duit aku lah. duit engkau lah, tak sudah2.

yg bersibuk sangat dgn duit 1mdb tu mengapa? mcm cai2 kat dlm blog ni ada share ke dlm 1mdb?

yg beli share kat bursa saham pun kalau pengurusan lingkupkan sykt, pemegang saham garu kepala ternganga tak boleh nak kata apa. beli rm1.00 sesaham hari ni, esok jatuh tinggal rm0.70, lusa tinggal rm0.40, last2 tinggal setengah sen. tunggulah sampai bulu kote luruh nak dapatkan balik rm1.00 sesaham tu. itu pun kalau sykt masih beroperasi dan buat untung berterusan dan kita masih hidup lagi. pokok pangkalnya pengurusan sykt, dorang ni yg tentukan jatuh bangun sykt.

1mdb ni takde pihak pengurusan ke sampai cai2 ulat blog yg perlu berikan pendapat itu ini, buat keputusan itu salah itu tak betul. tanyalah pada diri sendiri tu sikit, "eehh, kau ni siapa?". sedarlah, sampai patah jari sekalipun pun takkan ada yg ambik peduli apa yg cai sibukkan.

negara ni ada undang2. main tuduh2 tak kemana pergi pun. sesiapa pun boleh dakwa dia betul, setiap org boleh kata org lain salah. jadi apa permasalahannya?

kalau kita bukan org aktif politik, tak dapat sesen manfaat apa pun dari politik, tak menenggek utk dapat untung peribadi dgn org2 politik atau sbgnya, tak payahlah jadi hakim serkap jarang. ambik tau apa yg berlaku, diam tunggu pru, pangkah aje parti dan pemimpin yg kita rasa bersih sesangat tu, sebersih embun pagi.

kalau setakat ikut2 org tohmah sana tohmah sini, tuduh itu tuduh ini, lbh buruk lagi fitnah org itu fitnah org ini, tunggulah kemusnahan diri sendiri. dikhuatiri akhirnya tuhan hitamkan hati utk menerima kebenaran, termasuk kebenaran dlm beragama. nauzubillahi min zalik ...

Anonymous said...

Definasi fitnah:
Kenyataan2 yg tidak memihak cai walaupun betul adalah fitnah..
Kenyataan2 yg memihak kpd cai walaupun temberang adalah bukan fitnah..

I LOVE ROSMAH. said...

kena kincing ngan cts pon bangga giler..malas nak komen pjg..kang kena titik ngan aku tak pasai2 je..cian ko DOP bangang english...kurr...kokoko

Anonymous said...

Dia tak makan..dia telan ajer..

I LOVE ROSMAH. said...

halah memalu plak nk ngaku dh tgk filem reza ketot tu..takpe aku rahsiakan dr pendedak yg yg lain DOP...cian ko DOP...kurr..kokoko

Anonymous said...

Cara cai bekerja..pusing kiri pusing kanan..pusing2 ni dosa tau..ha3..kalau tak pusing mat 3 suku marah plak..

I LOVE ROSMAH. said...

yang ko sayang najib sesangat keketat si najib lanun tu ada share ke DOP.? ko nak dedak tak? nah aku derma 2.6 butir dedak..cukup DOP?...cian ko DOP bangga sokong penyamun...kurr...kokoko

Anonymous said...

NAJIB PM KU,

Kau harapanku dan seluruh keturunanku,
Untuk membawa Malaysia kearah kecemerlangan,
Walau dgn penuh liku dan halangan,
Kami YAKIN PM KU mampu laksanakan ...

Biar beribu jembalang politik menerkam,
Biar berjuta pelesit politik mencengkam,
Kami tetap tabah berjalan seiring dgnmu,
Membuka langkah bersama menuju sinar kejayaan.

Khusus buat PM Najib :
Penegak Keadilan Negara
Yg Amat Dibenci Musuh Politiknya.

Anonymous said...

Saham yg merudum tak nak naik2 tu sahamfgv(felda)..tuhan dah bagi otak dan akai untuk menyelidiki kebenaran dan kepalsuan sesuatu..1 mdb ada pengurusan tapi dikuasai yg kurang amanah..ini lah jadi kes rompakan..

mohd azren said...

Betu bro. Sebab itu saya suruh baca dan faham. Trime kssih sahabat dah terangkan. Baru dengar tutup tin terbuka. Dah tegak kepala ayam² Najib. .

Anonymous said...

Aku start XPERCAYA pmbangkang ni bile mne dorg mmftnah scorpene xbole mnyelam...xker TOLOL dorg ni smue..

Pas tu crite bngla 40k bole mngundi ..
Semakin double TOLOL dorg ni..

Pastu crite rfizi plk gtau LTH bankrap sdngkan dia plk MNTDRAH keuntungn LTH berpuluh ribu..

Puak2 tolol ni plak prcaya bulat2.'

Haiiiii sbnarny puak2 pmbngkang ni MEMANG TOLOL2 belaka..

Kok kok kok koooooook
Ada betoi kerrrr???

mohd azren said...

Hang ni ada penyakit ejekkulisi awal ni. Gi berubat. Kesian isteri.

I LOVE ROSMAH. said...

aii..baru dpt rm500 dh bermadah sayang sgt najib lanun ye..cian ko DOP..kurr..kokoko

Anonymous said...

Ha3..bijak bijak bro luv ros..

I LOVE ROSMAH. said...

aikk...alih tiang gol DOP..cian ko DOP..kurr..kokoko

mohd azren said...

Hoi KJ. Sepatutnya brother ni kau angkat dlm ajk kau. Di faham apa itu ".KESAMAAN DALAM MENEGAK KEADILAN" Bravo bro!!!. Semoga kita berada dijalan yg lurus dan dibekarti NYA.

Anonymous said...

Dpt lh jgak 500 drpd dpt AIR LIUR mmnjang..habuk pon tarakkk

Anonymous said...

Same2 untuk keadilan semua..yg mungkar mesti di perbetulkan..bukan nak bermusuh..

Anonymous said...

RM500 tu dlm bentuk dedak ke Ros Dedak Kurr ..kokoko?

Ni nak tanya Mak Ayam ni ... dia paling arif tentang dedak ni. Makanan ruji dia tu ..

Anonymous said...

K mah nk kerja x?
Alih tiang gol kt amerika..
Dsbabkn otak k mah 3/4,,gaji 3/4 dollar..

Anonymous said...

Aamiin..subhanallah

I LOVE ROSMAH. said...

aku tak smp hati nk titik pendedak cacat autism ni.timbul rasa insaf asik kata pendedak sume spesis bangang..tapi nak camner tu sipat natural nyer...cian ko DOP..kurr...kokoko

mohd azren said...

Aduyaiiii pak cik. Kerajaan didokong rakyat. RAKYAT tu KITA. Kita tu
SAYA. Dah rembat duit saya, tskkan saya nak diam.** kenyataan seorang banduan yg kena 3 rotan

I LOVE ROSMAH. said...

takyah ajar pendedak kat sini bodoh tahap ultraman taro lampu dada berkelip...cian ko DOP...kurr..kokoko

Anonymous said...

Biarkan..cai sedang melepaskan geram..baru nak syok dah kena potong stim..angkara CTS tidak professional

Anonymous said...

diorang ni macam terkukur yang aku bela. bila petik jari dia bunyi ku kurrr ku kurrr ku kurrr.....

mohd azren said...

Bagus juga nukilan kau ni. Apa kata . Buat video clip yg kau sedang baca sajak ni dgn penuh penhayatan. Kemudian kau up load kat youtube. Kita kira berapa yg like atau dislike. Ada potensi menang anugrah.

Anonymous said...

Kak Maaaaaahh, atok ajak balik ..
Ayam dlm reban belum bagi makan dedak lagi ..
Lebih dedak tu atok cakap dia suruh Kak Mah habiskan ..
Atok cakap tak nak membazir ..

Anonymous said...

500 boleh idup setahun..patut bangga..jho lo dapat billion 10 keturunan takkan abis..itu lah tahap bijaksana melayu

Anonymous said...

agaknya itulah sbbnya Kak Mah Luv Ros tu berbunyi 'kurr ..kokoko'
entah2 telinganya pun mcm telinga ayam .. mata? ayaammmm? cak !!!

mohd azren said...

Ekau bia boto jang. Rayo atuk dapek bonud laie.

I LOVE ROSMAH. said...

tu aku malas nak sebut KURR..sekejap je pendedak datang berkumpul berjemaah tunggu aku tabur dedak..cian ko DOP manjang kena titik je...kurr..kokoko

mohd azren said...

Apo la ekau ni.psal selam pun na gado. Naak temgolam sonang jo. Buka hacth atas, isikan ballast tank. Tonggolam la io. Kagum kan Atuk x sekola pun tau.

Anonymous said...

Fokus utk burukkan nama DS Rosmah dgn kaitan brg mahal supaya psikologi rakyat mengiakan Rosmah kaya sbb Najib curi duit 1MDB.. tiu je simple math auta yg ProToun dan Pakatan Haprak sedang usahakan dr dulu.

Tp Alhamdulillah.. berkat sabar DS Najib dan doa 'silent supporters' DS Najib, kebenaran demi kebenaran akn muncul. Allah Maha kuasa.

ProToun terutama kaludin penyangak muflis tu akan dpt serangan jantung dgn perkembangan2 begini.

mohd azren said...

Setelah cuba meraih simpati setelah bertubi diasak, kali ini cuba memanipulasikan perjanjian antara doj dan rg. Tak cukup nak tutup Pekung pun.

mohd azren said...

Aku pun konfius. Nak amon kan doa kaau atau nak aku carutkam.

Anonymous said...



hatch kapal selam tu taktau laaa kan.. tp yg kita taw cucu TounMadey pun ada yacht.. umo baru 19, tp million2 mari mana beli kapal?

http://www.tv14.my/2016/02/01/anak-mukhriz-tunjuk-kekayaan-bapanya-di-media-sosial/


gaya bersosial boboi botak Mockeris yg berlakon 'warok' selama jd Em Bie KEdah dolu2... awwwww


http://buletinsengal.blogspot.my/2016/03/anak-bapak-mukhriz-mahathir-meneruskan.html

ted manoff said...

Berita terkini...!!!! Mohd najib diboo ketika berucap dijakarta..!! Siapa ckp dia diberikan sambutan hangat wahaii ryezalll...?nk bodek pun agak2lah wahaii admin bingaiii..

Anonymous said...

Berkhidmat utk negara.

Ayam donya ayam. Ayam Kurr...kokoko pakai h/p RM150k pun takde sekor musang pun yg bising ...

Qu Puteh, Qu Puteh, Barulah putih ....

Anonymous said...

tekmanok.. klu betul di boo pun apa kah itu kepuasan bg kau wahai cacai?

yg penting Najib tetapi mendapat sokongan rakyat.. lepas 3x PR.. Alhamdulillah..

tunggu mamak yg gagal tu umum nama partai barunya.. sbb partai AljuBory reject dia.. kah..kah..

ted manoff said...

Kak mah...betapa zuhudnya beliau..pakaii hp cap ayam jee walaupun harga beg ratus ribu...terima kasihh kak mah..

mohd azren said...

Ada benar kata saudaar. Sapa kata x blh selam. Budak navy kata kurang power menentang Arus ddasar laut. Yg itu kita patut persoalkan. Ibarat bayar mahal ,dapat barang cikai.

Anonymous said...

eke leee tekmanok dedak nih.. ko sindir MAdey ke sindir Ketom?

zuhut telor ayam.. billionaire tu.. rompak duit 22 tahun.. kah..kah..kah

Anonymous said...

main citer pakal selam pulak doh geng2 mabok ketom nih

macham pernah drive kapal selap.. set2 mabok ketom

tunggu sapina France dh berabad tak sampai2 ponn..

kah..kah..kah

Anonymous said...

betul ke kalau kita pakai hp murah kita akan selalu rasa nak kencing?

dan jubor akan rasa berlengas ... betul ke?

Anonymous said...

low impact unexpected lps kunun 'tsunami' DoJ.

mamak pening kapla skrg.. Kadiaq Jasin plak mulut bocor..
abes plan penggulingan Najib sekian kalinya GAAGALL..
moheden plak tgh ANGAU di pentas PKR...

kah...kah..kah berlendirrrr....

ted manoff said...

PETALING JAYA: Parti baharu yang bakal ditubuhkan bekas perdana menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad mungkin dinamakan Barisan Rakyat (BR).

Malay Mail Online versi Mandarin memetik sumber sebagai berkata ia mungkin nama bagi parti baharu itu, jika tiada perubahan pada saat-saat akhir.

Ia turut melaporkan parti baharu itu akan diketuai bekas timbalan presiden Umno, Tan Sri Muhyiddin Yassin, yang dipecat daripada Umno pada 24 Jun lalu, manakala Dr Mahathir memainkan peranan sebagai penasihat.

Dr Mahathir pada 14 Julai lalu mengumumkan parti pembangkang turut mempersetujui penubuhan parti baharu itu untuk membentuk pakatan lebih besar bagi menjatuhkan Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum akan datang.

Bagaimanapun, beliau tidak semestinya memegang jawatan dalam parti baharu itu, katanya. - FMT

Anonymous said...

puiiii'' rogol nama rakyat lagi..
aku igt ke Ketom je yg expert bab2 ni.. mamak pelukang pon jugak

kah..kah..kah.. kadiaq mamak mesti keciwaa..

Anonymous said...

mamak tua mmg cherdik..

letak moheden.. puppet, kah..kah..
acting one mamak tua dgn boboi..

fail skandal dgn bini org dlm tgn mamak tua dah..

kah..kah..kah.. pakat2 jilattt laa sorg sikit dedak campor lendirrr..

kah..kah...kah..

smgt aku bertambah yakin pd UMNO dn BN.

Anonymous said...

Tak sahje nak tanya...mohd ezreen tu .tak kiralah..doj ke apa ke...kau percaya sapa..riza aziz songlap duit 1 mdb.. PM NAJIB songlap duit 1mdb atau Rosmah Imdb...atau sebenarnya kau pun tak ada bukti cuma sebab sakit hati... Hati dah hitam...jadilah mcm rosmah dedak dan si kentut busuk hari2 menfitnah...ingatlah...jgn ingat orang lain bodoh orang lain kaki bodek orang lain tak ada iman...nak tahu sangat silakan Rasulullah suruh umat dia solat Istikharah minta petunjuk...kamu dah buat...atau tak ada niat langsung nak buat...so lebih suka mengadu domba...silakan...tak ada sapa nak halang...tapi ingatlah setiap perbuatan kita Allah adili...

Anonymous said...

Mohedeenn tgh ANGAUU tuuu...

org angau otak tak stabill..

kah..kah..kah...

Anonymous said...

bro.. azren dedak jd gitu sbb boss depa dh push panic button..

plot terabor.. last2 kantoi laa.. si TUA KUTUK kaki PENIPU.. boboi tarak boleh naik lah.. spoiled by his arrogant daddy..

Marina duk gereja mana skrg??

ada sapa tau kaa?

Anonymous said...

Masaalahnya dg orang2 Malaysia ni cepat melenting, cepat melompat dan cepat mengiakannya perkara2 yg mereka ada perasaan hasad dengki. Kalau media luar cakap mengenai isu isu yg melibatkan orang2 yg sememangnya mereka benci maka cepat lah mereka menyampuk dan menyebelahi nya. Dg lain perkataan apa apa yg negatif mengenai Malaysia maka akan cepat2 lah tumpang semangkok. Itu lah sifat semula jadi rakyat Malaysia. Ramai benar pakar2 "andaian" di Malaysia ni.

Anonymous said...

Ameen...sudah azreen yang spesis ros dedak ni...kau dah solat istikharah ke minta petunjuk Allah.. Lepas tu kau doa Ya Allah hati ku ni hitam...asyik bersangka buruk jer pada Pm Najib dan Keluarga...buktikanlah kebenaran Ya Allah aku takut aku tergolong dalam golongan fitnah umat akhir zaman ini Ya Allah bantu ku. YA Allah...

Anonymous said...

Najib 'xcherdik' buka akaun simpanan dlm Malaysia.. AmBank Islamic tuhh

Madey Tua kutuk 'cherdik'.. akaun mana ada buka sini maah.. Swiss Bank lebih telus simpan rahsia.. maaa... proxy byk.. apa mau susah.. beli Sky Hawk jahanam pon tak mengapa... sb Melayoo Mudah Loopaaaa


kah..kah..kah

Anonymous said...

Yes..mereka lupa Malaysia negara Islam...seboleh bolehnya mereka nak Pm yang boleh tunduk dgn telunjuk mereka...tengok apa jadi dgn Iraq...Syria. Yamen tu semua negara Islam yang di dalm nya ramai si kitol...pasal Pm Najib di boo di Jakarta... Peduli apa.. Warga indon kat Malaysia ni siaplah..kau cari makan kat negara Malaysia tpi Pm kami kau malukan.. Tak pe..tunggu dan lihat....

Anonymous said...

Baru ari ni terjun satu kebenaran dah kena kantoi..doa yg mungkar dihalang hijab..nak buang hijab kena beriman dengan jauhkan yg mungkar buat yg soleh..

Anonymous said...

Akhbar indon selalu sindir najib dan punahsihatnye semah

Anonymous said...

Ada lagi cai cayer temberang RPK..ciannye

Anonymous said...

Ko tak sedar disabah dah ramai lari dari umno..disemenanjung daalam senyap..

Anonymous said...

Komen anjing gila hanyalah... Aku tabur dedak... Kukukukoooo...

Itu je komen anjing gila yg menyalak semasa org azan maghrib.

Hanya anjing gila yg menyalak semasa maghrib.

Anonymous said...

Ya pak..udah lama aku nungguin lu disini..Pi em lu memang goblok..seharusnye lu nasehatkan dia..

mohd azren said...

Teringat adegan air mencurah diatas daun keladi dalam filem dulu dulu.

Anonymous said...

Ha3..cow bilal celop masih panjang umoq hang supaya bertambah2 dosaa..mcm lebai malang..otak ada akai tarak..

mohd azren said...

Pst ...st bro!!. Mana dapar info??.

I LOVE ROSMAH. said...

woii aku peminat tegar rosmah tapi aku bonci najib lanun.suka aku la ni negara demokrasi...cian ko DOP...kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

apa ni curi tag line aku ni..pendedak otak jem cari la idea lain DOP..cian kat ko DOP ..kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

salah satu sebab aku minat kak mah...cian kat DOP sekalian...kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

halah kunun alim mcm dia solat sorang ...ko solat maghrib kusyuk tak bila makan dedak haram? soalan cepumas nih...cian ko DOP..kurr..kokoko

Anonymous said...

Ooh PM ku
Kau kebaslah hantamlah bantailah
Banyak mana pun yg kau suka
Kami tak kisaah pun..

Biarlah musuh2 mu mengata
Mereka dengki kpd mu
Akan kami bela PM ku dan keluarga mu
Kerana kau memang pandai bela lembu2..
Kami lah lembu2 mu
Kalau PM tak ada matilah kami
Kami tak pandai ape2 pun

PM kesayangan kami

I LOVE ROSMAH. said...

lawak petang ni ye pak...cian kat DOP blog pon kena jajah indon golkar...kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

najib yang melanun harta anak yatim nak salahkan org lain..bengong ko DOP bukan sume org sokong madey buta tuli cam pendedak...cian ko DOP..kurr..kokoko

Anonymous said...

Anjing gila... Dedak... Kokoko... Tu je...lps tu menyalak waktu maghrib
Lps tu mengaku genius...
Anjing gila tak mengaku gila

Anonymous said...

Ni sekor lg anjing pengiring gila

Anonymous said...

Yang dok mentekedarah dedak ngan menjilat lendir nie jibboon-jibboon najib jer...bodoh piang xsudah...

cuba "bank tesalah bankin duit dlm akaun hangpa..pastu hangpa pakai duit tu agak2 kalo bank repot hang kena dakwa x"?

Anonymous said...

Be Strong untuk mereka yang setia dan percaya kepada kebenaran akan muncul

Untuk Penjilat Madey kurr...kokoko kiokkk....

mohd azren said...

Berusaha bawa penyamun ke muka pengadilan. Aku tak kira kawan ke ? Anak ke ?. Bapak tiri ke? Atau mak kandung. Mahu keadian sahaja. Kalau tiada keadailan , lebih mulia kalau semua pintu penjara di buka. Malu pada mereka yg menjalani hukuman.

Anonymous said...




DOJ terpksa mnarik balik saman krn 3 tan sri tersalah bri dokummen BANGLO lge..

Kahkahkah

mohd azren said...

Aku baru nak cadang wat solat isthikharah. Dah dapat berita najib dah kena boo. Belum buat solat lagi. Dah dapat petunjuk. Apa perlu saya buat skrg ostad??.

mohd azren said...

Aku pakai ho murah je. Sesak² boleh buat baling anjing. Tak ralat sangat.

mohd azren said...

Hoi KJ. Macam ni punya trooper kau antar buat lawan cybertrooper Tun. Budak x cukup masak. Dah tak ada stok lain.

mohd azren said...

Hari dah magrib, kau baru nak bangun tido. Gi dngr berita kenyataan KPN berkait isu ni. Membuta aje kejenya.

Anonymous said...

Pandai pulak cakap semua diadili... cuba la usaha sikit stopkan konon fitnah wsj apa bagai tu... cuba la usaha saman... katanye pahlawan.

Dari merapu dlm nih guna agama. Nampak cam bagus ayat tu. Tapi real life nye cam taik..

Siapa kat dunia ni pmnye ngaku dpt duit billion2 tapi cakap derma? Akaun sendiri plak tu... itu pun mau pecaya lagi?

mohd azren said...

Saya pun berminat nak join parti baru ni. Tapi sebagai ahli biasa je la.

Anonymous said...

Ini lah contoh rakyat buta perut buta hati. Pandai pulak sembang saham bagai...

Kalau nak rasa betul dan dilihat betul... saman je wsj tu... ini setakat ko buang pecat tukar orang je... nampak salahnye kat ko...

mohd azren said...

Siapa yang meletakkan Malaysia mudah di ugut utk mengikut telunjuk negara kuasa asing?. Tun M ke Najib. Aku x perlu terang lbh lanjut. Aku mau korang kupas sendiri. Jgn mlas buat homework. Apa pesan KJ pada korang. Ni aku nak recall kat hangpa. Ahli UMNO diminta kesamaan menegakkan keadilan. Korang faham ke tidak saranan tu. Petunjuk tu bro.

Anonymous said...

Ok la katakan dia tak amik duit mdb1... tapi kenapa bangsat sgt buat cerita bangsat camtuh?

Pandai pulak yek sembang padang masyar...

Anonymous said...

Ahli2 dah kena saman nak tunggu kebenaran ape lagi?nasihatkan najib mintak surat pengesahan akaun bank penderma dia..barulah ada kebenaran ..tunggulah sampai tanduk lembu jadi panjang baru lah kebenaran akan muncul.

Anonymous said...

Kat padang mahsyar najib n semah kena cari semua rakyat mesia mintak ampun

mohd azren said...

Ahmad Basyah dah keluar hospital. Takkan nak mesyuarat kat dalam wad. Tu lah aku dah cakap. Jangan dilawan orang muda kalau awak tu tua, berpenyakit pulak tu.

Anonymous said...

TAK CERDIK!!!!!! TAK LAYAK JADI MENTERI
Najib melantik begitu ramai menteri. Dulu ada seorang timbalan menteri pointernya tinggi tapi tidak cerdik. Sekarang orang itu sudah tenggelam sering mendiamkan diri. Jawatannya sebagai Ketua Penerangan Umno pun sudah dilucutkan mungkin kerana kurang cerdik agaknya.

Kini seorang lagi menteri tidak cerdik. Namun menteri ini memang terkenal tidak cerdik sejak dulu. Sebab Najib rehatkan beliau agak lama. Tetapi baru-baru ini dilantik semula mungkin kerana jasa-jasanya kepada Najib dan BN.

Menteri itu ialah menteri yang menjaga Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Namannya  Noh Omar. Beliau mencadangkan untuk mewajibkan Persatuan Ibubapa dan Guru (PIBG) di Selangor melaksanakan kutipan dana awam untuk membantu pihak sekolah menyelesaikan masalah infrastruktur.
Sudahlah rakyat sekarang hidup susah dengan harga barangan yang semakin tinggi akibat GST dan kejatuhan nilai ringgit serta peluang pekerjaan yang semakin kurang, kini menteri kurang cerdik hendak bebankan rakyat lagi.
Elok Najib fikir balik perlantikan menteri kurang cerdik ini............atau mungkin semua yang ada kurang cerdik hanya pandai mengampu sahaja.

Betul kata madey umno sekarang tinggal yg bodoo2 jer..sama taraf dengan cai2..

Anonymous said...

Dalam satu keputusan yang dianggap tamparan dan memalukan, Ketua Polis Negara, Khalid Abu Bakar berkata, siasatan berhubung laporan polis yang dibuat Naib Ketua Pemuda UMNO, Khairul Azwan Harun terhadap Tiga Tan Sri atas dakwaan berkonspirasi mahu menjatuhkan Perdana Menteri dan kerajaan, telah ditutup. 
Kata beliau, siasatan polis mendapati laporan polis yang dibuat oleh Khairul Azwan itu hanya berdasarkan andaian semata-mata.

"Kita sudah merakam percakapan dia dan kita mendapati Khairul Azwan membuat laporan itu berdasarkan andaian-andaian sahaja.

"Tidak dapat mengemukakan apa-apa bukti untuk menyokong apa juga yang dia nyatakan dalam laporan. 

"Untuk itu, pihak polis tidak akan meneruskan siasatan. Kita telah menghentikan siasatan," kata Khalid lagi.

Dalam bahasa yang mudah, bermakna kes ini telah tutup fail dengan serta-merta. Tiga Tan Sri yang didakwa oleh Khairul Azwan iaitu Abu Kassim Mohamed, Gani Patail dan Dr Zeti Akhtar Aziz juga tidak akan dipanggil polis untuk memberi apa-apa keterangannya lagi.

Jika hanya berdasarkan andaian-andaiain saja, kenapa Khairul Azwan tergamak membuat laporan polis terhadap tiga tokoh terkemuka terbabit? 

Bukankah andaian itu lebih sesuai dijadikan modal sembang kedai kopi sahaja?

Mana wibawa dan harga dirinya sebagai Naib Ketua Pemuda dan Ahli Majlis Tertinggi UMNO Malaysia, jika berdasarkan andaian saja sudah sanggup pergi ke balai polis untuk membuat dakwaan terhadap orang lain?

Masa buat laporan polis, bukan main gempak lagi ayat-ayat yang keluar daripada mulutnya. Cuba kita imbas semula yang diperkatakan oleh Khairul Azwan pada 26 Julai lalu sebaik saja selesai membuat laporan polisnya.

- Ketiga-tiga mereka yang disyaki itu didakwa memberi dokumen dan maklumat sulit kepada agensi luar negara, termasuk FBI.

- Mereka memberikan maklumat sulit tersebut kepada pihak asing tanpa kelulusan yang sah daripada pihak berkuasa Malaysia, termasuk Jabatan Peguam Negara.

- Sebahagian besar maklumat dan dokumen yang dikemukakan adalah palsu, diputar-belit dan direka untuk mencapai agenda jahat mereka.

Ditanya berkenaan dokumen yang dibekalkan oleh ketiga-tiga individu berkenaan, Khairul Azwan berkata, beliau hanya akan berkongsi maklumat tersebut dengan menteri yang bertanggungjawab dan terpulang kepada pihak polis menentukan bila beliau boleh berbuat demikian.

Makna kata, ketika membuat laporan polis itu, Khairul Azwan ada bukti dan dokumen-dokumen tertentu dalam tangannya.

Kenapa alih-alih selepas dipanggil polis, semua dakwaan disahkan pihak polis hanya berdasarkan andaian-andaian sahaja?

Mengapa tiada sebarang bukti dapat ditunjukkan kepada pihak polis?

Apa jadi ni beb? Tak malukah buat perangai sedemikian sedangkan pegang jawatan Naib Ketua Pemuda dan Ahli Majlis Tertinggi UMNO Malaysia?

Dengan kenyataan dan pengesahan Khalid itu, apa yang akan dilakukan oleh Khairul Azwan selepas ini?

Adakah beliau akan memohon maaf secara terbuka kepada ketiga-tiga Tan Sri itu dan membeli iklan di akhbar-akhbar arus perdana  bagi tujuan yang sama?

Atau hanya akan berdiam diri dan selamba saja?

Tetapi, bagaimana dengan ketiga-tiga Tan Sri yang telah diaibkan dengan tuduhan-tuduhan berat dan palsu oleh Khairul Azwan itu?

Bagaimana nama mereka mahu dibersihkan setelah dicemarkan dengan tuduhan-tuduhan yang rupa-rupanya hanya berdasarkan andaian?

Tiada lain, ruang kini sedang terbuka luas untuk Abu Kassim, Gani Patail dan Dr Zeti untuk masing-masing mengemukakan saman malu dan menuntut gantirugi terhadap Khairul Azwan atas dakwaan palsu dan reputasi mereka yang telah dihancurkan. (SH 02/08/2016).

Anonymous said...

Kau buat fitnah kpd dorang berdua kau tak perlu minta maaf. Kau ni special yer!

Anonymous said...

Ini kerje sapa copy paste blog fitnah orang yang kecewa

Anonymous said...

Takkan pemimpin pelapis umno pun bodoo jugak..buat laporan polis ikut nafsu syahwat dia..atau dia ni buat laporan main2 je..puuii

Anonymous said...

Demi untuk membersihkan nama mereka sepatutnya 3 tan sri pencen sepatutnya menyaman azwan bro.

Anonymous said...

Dia yg kebas duit rakyat ,aku plok kena mintak ampun..ape punyer cedik ni bro..kebas duit ni kisah betul2 betul kata wak mastor bukan cobaan..

Anonymous said...

Aku dah kata semlm rPK temberang jer..azwan repot khalid tendang..khalid tendang dengan arahan saper?..sekarang sape yg malu..nanti kena saman fitnah pulak..boleh muflis azwan ni..

Anonymous said...

Aku dah kata semlm rPK temberang jer..azwan repot khalid tendang..khalid tendang dengan arahan saper?..sekarang sape yg malu..nanti kena saman fitnah pulak..boleh muflis azwan ni..

Anonymous said...

Aku dah kata semlm rPK temberang jer..azwan repot khalid tendang..khalid tendang dengan arahan saper?..sekarang sape yg malu..nanti kena saman fitnah pulak..boleh muflis azwan ni..

Anonymous said...

Najib yg kebas duit rakyat..fbi dah siasat..najib tak buktikan akaun penderma dia..fitnah amende?dia lah kena mintak ampun..wak. mastor kata ini betul2 betul..ha3..kau saje yg tertinggal dibelakang

I LOVE ROSMAH. said...

aiyoo pro najib lanun manyak malu woo...lain kali nak repot balai minta nasihat n minta izin raja repot si rani kulop...ni main langgar je title dia ,cuba nk hijack plk..kipiDAK DOP..cian kat ko DOP kunun anti fitenah,sendiri kuat fitenah...kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

haahh..noh omar?.no komen la menteri idea udang ni...lawak terbaik la bro...cian DOP sume...kurr...kokoko

Anonymous said...

Dan aku dah cakap tak akan ada pendakwaan yg akan tikam najib..najib tak kan biarkan..cai2 marah..kena temberang dgn RPK pun marahkan aku jugak..nasib baik kena temberang dengan CtS aku selamat..haa3

I LOVE ROSMAH. said...

kena umpan dedak palet waktu maghrib...ingat senang ke nak kumpulkan pendedk pujuk masuk reban...cian ko DOP hormat waktu maghrib tapi makan dedak.indah betoi akhlak ko DOP...kurr...kokoko

Anonymous said...

APA pulak kata kau bila rafizi kata gurau aje....tak ADA beza kan kan kan kan¿¿¿¿

Anonymous said...

"Najib yg kebas duit rakyat..fbi dah siasat..najib tak buktikan akaun penderma dia..fitnah amende?dia lah kena mintak ampun."


waaa sejak Madey Tua Kutuk tu dh berkiblatkan AMaarekaa.. ludah kahak fbi kunun2 berkhasiat tinggi.. dulu kemain 22 tahun kepong rakyat jgn percaya sikitpun media barat.. tmbah2 AMareekaaa... pecat Ketom dlu ckp Ketom ada konspirasi dgn AMaareekaaa..

si bodoh bahlol dan Melayoo pencinta Gereja mcm Marina Joseph Mahathir shj akan shj akan sanggup jd sikitol terbaru.


Najib smpai skrg TERBUKTI mmg TAK KEBAS/ CURI/ ROMPAK satu sen pun duit rakyat. Cari lah bukti yg masuk akal sikit kalau ye pun nk tipu.. stkt buat carta alir BAHLOL tu je dh riuh satu dunia ckp itu bukti rompak.. mmg seronok lah Majlis Peguam main politik kotor lg byk2..

Haktuiiiihhhh >> muka pendedak mamaktahik + pro ketom!

Anonymous said...

Najib dah cakap duit derma kau tak caya nak buat ...camana....ada dia kesah kalau kau nak bangang....dok ulang kebas duit rakyat,lanun bagai...tanya bukti eelek....hear say....marah Mah Dedak aku ulang2.....hear say....hear say...
Nak bukti tanyalah FBI kau...
RPK dah buat ayam ternak Mah begitu tersentak sehingga tak mahu mendengar lagi terus berketok2 dan berkokok....
Aku lintas tak masuk pun blok Din Telo Penyu ngan Celah Ketiak Gelegar bau pun dah hanyir....sesuai la Mah bawa ayam ternak dia kesana .....aman la sikit....

I LOVE ROSMAH. said...

sabo nek...walau tak boh nama,sy masih kenai nek.najib memang baik,hati mulia,pemurah,zuhud,alim,cinta alam sekitar,pecinta hewan.
ada gula2 hack tak nek tetiba rasa mual nk muntah plak..
cian DOP..kurr...kokoko

mohd azren said...

Kau roket hp dalam jubo kau ke? Apa rasa ?. Senak!!;

Anonymous said...

Habis dedak nanti senyap la tuu.....

Anonymous said...

Akai ko memang tak boleh masuk bukti..fbi ni bukan media laa..fbi ni siasat lebih cekap dari polis mesia daa..2 arab abu dhabi yg fbi tangkap tu untuk korek bukti laa..2 arab ni lah bagi semua akaun bank perompak2..sampai bayar judi dilas Vegas pun yg ko tak tahu DOJ tahu..pembelian aset oleh perompak pun dia jumpe..susah ke nak dapat rekod tranksaksi akaun bank dan rekod pemilikan aset?saman sivil oleh DOJ berasaakan maklumat yg fbi dapat..boleh ke failkan saman tanpa bukti?dari siasatan akaun bank perompak fbi jumpe UsD 731 juta hampir RM 3 billion dipindahkan keakaun najib di KL..najib berdalih wang ini derma dari anak raja arab..jadi kalau najib nak bersihkan diri dia, dia hanya perlu dapatkan pengesahan akaun bank penderma arab dari bank yg Pindahkan wang kedalam akaun dia...penderma bukan hantar wang dengan kapal..baru lah orang cayer dia dapat derma arab..susah sangat ker?dia boleh saman DOJ..tak payah nak pertahankan najib..nanti orang putih US kata orang melayu bodoh teruk..bagi bukti dulu..engko boleh nasihat najib dapatkan bukti dari bank..bukan fitnah lagi..najib dah ngaku terima wang dlm akaun dia..

mohd azren said...

3lapis bodoh. Bodoh < terbodoh < teramat bodoh. Yang ramai golongan kedua.

mohd azren said...

Nak sarankan azwan bro buat repot yg polis yg di pandang bangag oleh khalayak.

Anonymous said...

Gigih betul Mah ngan ayam ternak berketuk dan berkokok...nak ambik hati tuan dia la tu.....stok dedak dah nak habis...dapat stok baru.....hentam la labu.....
Bagitau pun bukan boleh paham pun......

mohd azren said...

Itu lah. Cucu atok ni memang bingai skit. Dah keturunan . Atok dah larang dio jangan di jolok Sarang tebuan tu. Dio ingat Sarang lebah ado madu. Atok nasihat dio. Jangan monyet jangan. Ehh tosilap. Jgn wan jgn. Dio jolok nyo jugo. Apo lagi. Disangetnya tobuan kek punainyo. Sekarang tengok lah. Tak pasal² bosa kemaluaan. P/s. Cucu Atuk tu memang bangang Sarang tobuan dgn lobah tak tau. Masa kecik demam panas , terlebih makan dodak. Maafkan cucu atok tu yo.

Anonymous said...

Tak terasa pun malunya....dah tau tebiat koo...nyalak la....nanti muncul kebenaran...samak la kulit babi tu sendiri...ada aku kesah....
Aku tidor dulu...koo tak pa la tak yah kerja...makan dedak Mah tu...nyalak la yeer....

Anonymous said...

Ajak kekawan sekali...nyalak kuat sikit...lari nyamok aedes.....

I LOVE ROSMAH. said...

udah tua tido ler awei..jgn ikut org muda gagah,otak cerdas..ko tu sakit gout kang bengkak kaki tak bleh keje.dedak haram tu kurangkan sikit baru ada berkat sikit...cian kat ko DOP nak tido pon kena titik...kurr...kokoko

mohd azren said...

Tak pe kami faham . Kau perlu berkata kata positif dan peransang di hadapan cermin agar semangat kau naik. P/s .jgn lupa tutup pintu. Nanti msk kau nampak bercaksp sorang² dikata gila.

Anonymous said...

Sedap ko cakappp..
Penderma mintak dirahsiakan krn sensiviti agama...penderma amanahkan pengunaan utk perkembangan negara islam...sedapnya ajen kafir fitnah yer..

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates