July 3, 2016

170 'Walk With Guan Eng' Pagi Ini Sudah Seperti Pesta LGBT #LGExit #PadanMuka

Ada berpakaian biru, kuning, merah, hijau untuk menunjukkan solidariti kepada Ketua Menteri Pulau Pinang, Joseph Lim Guan Eng yang didakwa atas dua jenayah rasuah.

Lim Guan Eng ingin membuktikan pada warga Pulau Pinang bahawa beliau masih lagi mempunyai kreditbiliti. Namun politik protes jalanan sebegini membuatkan golongan atas pagar kurang senang. Beliau nyata menghina mahkamah dengan mengadakan demonstrasi jalanan.

Yang hadir pada pagi ini cuma segelintir penyokong berbanding jumlah penduduk Pulau Pinang sekarang jumlahnya 1.6 juta penduduk. Jika laporan portal pro pembangkang, Malaysiakini betul hanya 10 ribu yang hadir ini bermakna tidak sampai 1% dari angka penduduk Pulau Pinang. Maknanya lagi 99% adalah golongan "Silent Majority".

Kalau diikutkan akhbar Cina Guang Ming Daily, lagi teruk. Hanya 1,000 orang hadir pagi ini. Himpunan orang membeli belah di Sogo lagi ramai.

170 comments:

ted manoff said...

Mereka hadir tanpa dipaksa...ada orang tuu terpaksa guna $$ untuk rakyat hadir...ProOO00ootTt

Anonymous said...

Hidup lagi ko mana itu cerita dlm cerita krisis
perlembagaan.Mamak kerala dh citer ngan ko?

ted manoff said...

Dah cerita...mamaq jangan disebut marah nanti reezal marican naina marican..krisis perlembagaan..? Google sajalah...nk cerita satu persatu mana ko nk faham..otak ingat dedaq saja...ProOO00ootTt dimuka ko

Anonymous said...

LGE#exit dlm proses...

cucu nek tempoyak said...

Bekas kawan baik Najib dan bekas MT Umno tulis.

Lim Guan Eng sangkut kena tahan SPRM sebab kes sangkut menyamai sama macam yang Najib buat dalam kes Tanah TRX.

Kes ni sebelum 1mdb jual pula tanah tu pada syarikat kepunyaan negara China.

Tanah tu dia lah pemilik(pemegang amanah bagi pihak kerajaan). Dia lah juga pembeli(chief Advisory Board 1mdb yang mana under klausa 117 1mdb memutuskan setiap keputusan utk beli atau jual apa apa kepentingan perlu ada tandatangan Najib)

Dan paling best ialah wakil pemilik tanah TRX lantik Minister Of Finance(dia jugak) utk runding dan finalise semua apa apa transaksi antara pemilik(pemegang amanah tanah kerajaan) dan pembeli(1mdb).

Dia lagi teruk dari Lim Guan Eng. Bapak punya CONFLICT OF INTEREST.

Bersih? Intergriti?
Bullshit.
-Mahathir The Legend

Anonymous said...

citer la....macamana citer dalam citer tu.

aku budak hingusan.

Anonymous said...

prooooooottt....madey legend the songlap. balek kampung ni bakal kena tol kroni lagi.

Anonymous said...

Dah dakwa ke belum? Kalau dalam negara tak bolih...bawa la ke mahkamah Amerika. Enggland ke. Geneva ke. Uganda pun bolih. Bukti yang bertimbun tu dah bagi Cia Fbi Mosad atau Abu sayaf. Atau madey tak larat nak pikul...
Sepina jangan hantar ngan kura2. Tak sampai2 macam mahkamah Perancis tu.

ted manoff said...

Biasanya ikan besar nii susah nk tangkap...bilis bolehlah..

Anonymous said...

Patut ler ted kentut bongok...
Semua cerita kutip kat google....
Ada sapa2 layak nak sahkan cerita sampah kat google tu??..prooottt

Anonymous said...

Perjuangan kapir harbi...tak akan berakhir sehingga kristian menjadi agama rasmi negara

Perjuangan LGBT...tak akan berakjir sehingga perkahwinan songsang sejenis diiktiraf dan dirai kan

Perjuangan cinabukit...tak akan berakhir sehingga bahasa dan budaya cinapek menjadi amalan negara

Maka berterusan lah perjuangan hanjing kapir cinabukit LGBT...

Anonymous said...

Perkara paling mudah dalam dunia ini ialah.... menyalahkan orang lain. Ramai yg mencermin diri sekadar untuk menyikat rambut, bersolek dan memakai baju. Tidak ramai yang mencermin diri melihat tingkah laku sendiri, tutur kata sendiri.

Anonymous said...

Tony Pua kata kalau CM kena 'charge' di mahkamah, CM kena undur diri.

Harap2 tony puaka akan mencerminkan diri dan kata2 beliau.

Anonymous said...

Yang dikumpul RM10 sekor hari tu akan digunakan untuk mengupah anjing2 jalanan pulak.

Anonymous said...

Ted (teddy bear), awak tu dah tua, udah-udah lah tunjuk bodoh bongok bangang dlm blog. Malulah sikit pd budak-budak hingusan mcm aku ni.

ted manoff said...

Kesian ko nii...bukan saja budak hingusan bahkan bongok lagi bangang...nah nii $$ mohd najib bagi buat beli aiskrim....

ted manoff said...

Kepada Pembacaku Yang Budiman,

Jika anda terpaksa menggunakan "Anonymous" sebagai pengenalan diri, sila letakkan nama anda atau nama samaran pada penghujung komentar anda. Ini adalah sebagai tanda keikhlasan anda memberi komen atau ulasan.

Terima Kasih.

Anonymous said...

http://mountdweller88.blogspot.my/2016/07/sana-brexit-sini-umno-exit.html?m=1

Anonymous said...

Cucu Tak Selamat suka menyibook hal LGE..tuduhan rasuah pun rapoh..rasuah najib tunggu dibicarakan dimahkamah Allah...aapandir takut najib dari takut tuhan..

Anonymous said...

Kau pon jd barua najib juga ke? Broker tua nak mampus. Makin tua makin bodoh.
Kau jd org perantaraan najib utk hulur duit pd budak2.
Tua nyanyuk bodoh nak mampus.

Anonymous said...

1% hadir maknanye Najib akan mimpi menang besar diPenang nanti..kerana tulisan cucu tak selamat memang bisa

Anonymous said...

Kita tunggu mahkamah dunia dulu. Apalah bodoh sangat org tua ni.

Anonymous said...

1 (SATU) % aje ke org PP yg pergi bersantai dan bersukaria meraikan PEMIMPIN PALING KUAT RASUAH di PP?

Ada tak nampak muka2 berapa ekor antara mrk tergolong dlm kumpulan ANJING BARUA MELAYU yg kuat menyalak mcm dlm blog ni tapi gigi semua dah goyang dan tercabut?

Yg paling heran ada sekor anjing yg berbunyi kurr kokoko mcm bunyi 'IBU AYAM' aje ... tapi tak heranlah pasal PP lubuk syurga LGBT dan pelacuran ...

Anonymous said...

Dah mimpi dah tokong Penang dpt bilik khas dlm penjara ganti tempat khir toyo.
Pru lain cerita. Prk dah selesai, PH gila meroyan tak habis lagi selepas prk. Jgn terbawa bawa penyakit gila tu di hari raya udah lee. Tambahan yg dah tua mcm ko...

Cik Minah said...

OK lah tu, 1000 atau 10,000 yang HADIR kat demo solidariti
LGE ni. After all, ia dirancang secara spontan, bukan macam
merancang BERSIH 1V dulu. Kalau yang datang macam demo
BERSIH tu, korang lagi kecut teloq. Entah apa-apalah TAJUK
BLOG KORANG, meroyan ketakutan........KIHKIHKIH.

Anonymous said...

Lge tu bilis...dah tau bilis jgnlah berlagak mcm tuan tanah.

Anonymous said...

http://mountdweller88.blogspot.my/2016/07/mengapa-lge-selepas-dsi.html?m=1

Anonymous said...

Slogan "Najib Undur" ratib puak pakatoon...Najib charged???
Bullshit pakatan...

Anonymous said...

Proooot

Anonymous said...

Ted bongok kiri kanan sapu..
$$ Najib sapu...$$ joseph Lge pun sapu....apo der hal..janji tembolok penoh...

Anonymous said...

Banglo 2.8 juta kata piiii...
Penjara kata maiiii...
Anjing pengesan kata kui.. Kui.. Kui

Anonymous said...

Makluman Penting
----------------

Sesapaa yg ada pegi bersiar-siar atau bersantai ditepi pantai diseluruh Malaysia tolong perhatikan kawasan persekitaran kekalau ada penyu terdampar atau botol yg mengandungi bukti2 penyelewengan 1MDB dicelah-celah pasir.

Tlg cepat2 maklumkan kpd puak protun terutama Mamak Madey atau mana2 Barua Melayu DAPigs agar bukti2 boleh terus digunakan utk mengheret PM kemahkamah. Tlg viralkan ye? Krn kami dah tak sanggup tengok puak2 gila babi ni terus meroyan dan rosak akal berterusan ...

Anonymous said...

Nama ted ori yg ko rembat tu bila nak tukar???bongok

Anonymous said...

Jom ramai2 rompak rumah anon12:26 nak raya ni..apo der hal..tunggu jer mahkamah tuhan lambat lagi tu...anon bongok..

Anonymous said...

mahkamah tuhan mana nak pakai tu? KM PP tu bukan 'tuhan' org2 DAPigs ke?

barua dapigs sudah anggap dia 'tuhan rasuah' oooo ..
barua melayu dapigs, terutama yg berbunyi mcm IBU AYAM tu, kurr kokoko' pulak anggap dia 'tuhan dedak' ...

Anonymous said...

Ramai yg comments mengguna perkataan2 prrooot, bodoh, bodoh nak mampus,bongok dan lain2 perkataan kasar. Itu juga secara langsungnya mendedahkan kpd umum dan pembaca " tingkah laku dan perangai harian penulisnya".

Anonymous said...

Yg kau sibuk suruh sprm dakwa najib apa hal bro?...

Tunggu mahkamah tuhan laaa.

Anonymous said...

Seronok tengok anjing kapir lgbt dapigs lompat2 merapu....tanda2 sakit hati dan jiwa tak tenteram.

Anonymous said...

Nak tanya sikit...sapa yg mulakan?

Juara pencetus ummah kategori mencarut, melabel, memberi gelaran buruk pd org lain serta pemimpin kerajaan sejak tahun 80 an ialah presiden parti Amanah.

Anonymous said...

Teringat aku suatu ketika dahulu anjing2 dapigs cawangan PKR dan PAN beriya iya menyalak kononnya mereka tak akan berhenti berguling2 dan membakar lilin di luar sg buloh hingga Raja Liwat dibebaskan.


Anonymous said...


Skrg ni dorang dah tak berpesta lilin dan menyalak dah pasai Raja Liwat dah BEBAS.

Dia BEBAS MELANCAP sorang2 dgn aksi dan kepuasan tersendiri.

Anonymous said...

Dah duga LGExit mula buat solidariti rakyat dan cuba heret rakyat ke jalan raya.... kita nk tgk ramai Melayu atau Cina kali ini..... welcome 13 mei

Anonymous said...

Cina...yang sokong...tu kebanyakan nya cina yang perasan omputih..nama..tongsan.jadi joseph.lah..teresa.lah.anthonylah...agama pun agama evengelist cina.yang bepegang pada buddha..mereka masih waras dan tahu nak nilai orang..jadi..cina kat penang yang hadir tu...cina..yang amat perasan..di dunia termasuk lim guan END

Anonymous said...

...dan anak saudara sepupu makcik pakcik dorang yang kurang ajar dan biadap di Ostolia dan singapork!

Anonymous said...

banglo yg guan end beli tu manyak suee itu pasal harga dia murah...

Anonymous said...

Ini saya jenis tak dapat apa2 pun bantuan dari BN ataupun UMNO tapi dapat belajar di sekolah-sekolah kerajaan dari darjah 1 hingga tingkatan 5. Aku bersyukur dapat mengenai huruf dan membaca. Rezeki bukan disuruh datang ke mulut tapi diminta berusaha mencari rezeki yg Allah tebar dimuka bumi ini. Mat bangla pun pandai cari rezeki walaupun secara haram. Tp org malaysia lebih2 anak melayu sendiri mengharapkan ibubapa menyuap ke mulut walaupun dah boleh berdikari. Jenis malas keja, menagih ketum, "ais" la. Ini adalah fakta... cuba dekati mereka ini secara terus. Lihat sendiri peratusan kes ragut. Berapa peratus Melayu, Cina dan India yg menjadi PERAGUT..?? Nak mula perniagaan nak modal terus dari kerajaan. Nak kerja, nak kerja yang goyang kaki. Dah grad, tak guna kebolehan yang pelajari utk memulakan kerjaya sendiri. Mengharapkan jawatan dari kerajaan. X nak pula bekerja yang bergaji rendah. Jgn mengata org lain makan dedak sebab jika bukan kita yang makan dedak mungkinkah ibubapa kita sendiri yang hengih-hegih makan makan dedak??

Anonymous said...

eeeiiii...PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!PADAN MUKA..!!
...ted manoff.... mak bapak ko makan dedak tak..???

Ted Manoff said...

Bukan takat bongok..akhlaq pon akhlaq LGBT suka ciplak nama orang lain. .hai si Kentut Prooo00tt..hari tu kata tak nak pakai nama Ted Manoff dah dan nak pakai nama Ted Manaff..elok Le tuh

Ted Manoff said...

Si Kentut Proo000ttt sanggup menghadap sakarat maut dlm keadaan kekal menchuri

Ted Manoff said...

Adoi...kutok si Kentut Proo000t Penchuti tu..jangan kutuk the ORi Ted Msnoff

ted manoff said...

Alahaii...budak hingusan nii mcm pondanlah...nah nii $$ mohd najib bagi buat beli mercun..adalah bloger pro mohd najib tuu mkn dua kolam..takkan admin xtau..mana ada dedaq situlah nmpak muka..mcm2 pesen..buat entry pun mls tapi hujung bln masyuukkk...ProOO00ootTt

I LOVE ROSMAH. said...

so nak dedak ke taknak ni? cakap bebetul.pjg citer tak paham.kurr...kokoko

Johan said...

Betul tu, hakim hakim the edge dah memutuskan Najib bersalah...ini bukan mahkamah AG...Mahkamah The Edge ni lagi berwibawa, hakim korek hidung terus boleh buat keputusan. Tak perlu Sakai atau pembela..

Johan said...

Betul tu, hakim hakim the edge dah memutuskan Najib bersalah...ini bukan mahkamah AG...Mahkamah The Edge ni lagi berwibawa, hakim korek hidung terus boleh buat keputusan. Tak perlu Sakai atau pembela..

ted manoff said...

Aikkk..bila nak tukar nama bro..ted manaff sesuai untuk bro..aik ada nama baru plk..ted msnoff eloklah tukar sekarang..

Johan said...

Dalam himpunan Umno pun tak ada yang bagi duit... Kita berhimpun kerana UMNO parti membela bangsa dan tidak membela pemimpin...

Johan said...

Dalam himpunan Umno pun tak ada yang bagi duit... Kita berhimpun kerana UMNO parti membela bangsa dan tidak membela pemimpin...

I LOVE ROSMAH. said...

betul tu bro..aku yang paling byk kena maki babi la anjing la,kapir,harbi, dll.sampai peserra pendedop maki aku walaupun hari2 aku bagi nasihat.dorang ni tak tau bersyukur saik stim dedak je

I LOVE ROSMAH. said...

eh terlupa...kurr..kokoko

Anonymous said...

Ada ke yang terasa macam dia tu anjing kapir lgbt dapigs?

I LOVE ROSMAH. said...

ye bang ada masalah apa bang.cuba bawak bertenang istgfar sikit.ini sume fitnah bang.kurrr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

ye bang ada masalah apa bang.cuba bawak bertenang istgfar sikit.ini sume fitnah bang.kurrr...kokoko

Anonymous said...

Mcmana ko nak faham, hari2 mentedarah beras CAP KEPALA PELIWAT. Otak bengap dan berulat.

Anonymous said...

Nak tanya sapa bagi nama aljuburi tu...

Anonymous said...

ibu ayam mana paham. matuk jer kerjanya.

Anonymous said...

Yang hadir berdemo kebanyakkannya ahli2 gereja sempena hari Gereja hari Ahad.

I LOVE ROSMAH. said...

aikk..kena marah lagi.takpe la aku derma sikit je la.2butir dedak cukup sebab ada 2komen je tu.cukup tak? kalo tak cukup bagitau...kurr..kokoko

Anonymous said...

Ted kentut..pondan jgn sebut kuat2..nanti dedak cap kepala peliwat tak dpt kebulor ko kang..

Anonymous said...

Dengar khabar geng2 pondan lgbt Jing ada niat nak berbuka puasa dalam gereja Jumaat lepas. Majlis bermula dengan upacara menyamak setelah peluk2 anjing. Caya lah pondan2 sesat geng lu, Jing.
Cian...last2 kena cancel polis takut pondan2 kena pukul.

I LOVE ROSMAH. said...

nak tanya siapa ayahanda lanun kite .siapa popularkan fahaman DEDAKISME di mesha ni.money is king.melayu peminta sedekah,makan dedak,otak benak .ini la ajaran ayahanda raja lanun kita....kurr...kokoko

Anonymous said...

Apabila terpalit kes di mahkamah ;

Rahim tamby chik - letak jawatan
Muhammad md taib - letak jawatan
Mohd. Khir toyo. - Letak jawatan

Lim Guan Eng - Gila meroyan

Anonymous said...

Rasa mengidam pulak beras cap kepala peliwat petang ni.

Anonymous said...

3:35PM

Bro, dalam senarai tu yang tak meletak jawatan adalah cinabukit sebab dorang memangnkurangnajar dan biadap. Menipu, menghasut dan memfitnah je memanjang.

Jom tengok Jing kapir lgbt dapigs tu melompat!

don juan de ryezal said...

Jadah kau ni hantar post banyk2 kenapa setan!!

Anonymous said...

Bila kena kat org lain...walk the talk
Bila kena kat dia...walk and talk like biawak

Anonymous said...

Yeaaa...LGE exit from Dap to sg Buloh....muahahaha

Anonymous said...

Spesis ros dedak bongok...org tanya soklan dia jawab soklan...bongok..

Anonymous said...

Time to screw cina bukit...muahahaha

Anonymous said...

Makluman Penting

BUKTI2 SALAH-URUS 1MDB YG DIHANTAR MENGGUNAKAN BOTOL YG DIHANYUTKAN DARI 7 NEGARA DUNIA DAN KHIDMAT-HANTARAN PENYU, KE MALAYSIA.

Sesapa yg ada pegi bersiar-siar atau bersantai ditepi pantai diseluruh Malaysia tolong perhatikan kawasan persekitaran kekalau ada penyu terdampar atau botol yg mengandungi bukti2 penyelewengan 1MDB dicelah-celah pasir.

Tlg cepat2 maklumkan kpd puak protun terutama Mamak Madey atau mana2 Barua Melayu DAPigs agar bukti2 boleh terus digunakan utk mengheret PM kemahkamah. Tlg viralkan ye? Krn kami dah tak sanggup tengok puak2 gila babi ni terus meroyan dan rosak akal berterusan ...

Anonymous said...

mintak tolong cia fbi mi6 mosad atau abu sayaf pun mahir dalam cari mencari ni.
betul tu...cepat sikit serah kat mahkamah. aku pun dah tak tahan dengar jampi serapah 2.6b dan 1mdb ni. berdengung2 telinga ni. mana tahan asyik dikata mendedak jika tak ikut cakap2 orang dah gila isem tu.

Anonymous said...

tu yang heran tu....masa kena kat khir toyo....bersahut sahutan menyalak suroh letak jawatan. memang anjing haram jadah diorang ni.

cucu nek tempoyak said...

Bekas pemimpin Umno Datuk Seri Khairuddin Abu Hassan mempertikaikan Mursyidul Am PAS Datuk Dr Haron Din dan presiden parti itu Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang didakwa mempunyai 'pendirian celaru' dalam melawan rasuah di negara ini.
Ia berikutan kenyataan Haron yang menggesa supaya Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng bercuti sehingga siasatan berhubung dakwaan rasuah terhadapnya selesai.
Beliau berkata, kedua-dua pemimpin itu sepatutnya bersikap lebih'gentleman' dengan meminta Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak melakukan perkara sama ekoran dakwaan terlibat dengan skandal 1MDB dan wang derma RM2.6 bilion.
"Kenapa Haron Din nasihat ketua menteri Pulau Pinang sahaja untuk berbuat demikian? Mengapa Haron Din tidak berani nasihat Najib juga untuk berbuat demikian.
"Apa pendirian Haron Din dalam kes skandal kewangan Najib? Mengapa Haron Din dan Hadi Awang diam seribu bahasa?
"Haron Din dan Hadi selaku ulama jangan ambil pendekatan berat sebelah. Jangan jadi gajah depan mata tak nampak, tetapi kuman di seberang laut mereka nampak," katanya dalam kenyataan medianya hari ini.
Sehubungan itu, Khairuddin menasihatkan Haron dan Hadi selaku seorang ulama agar tidak mengamalkan sikap pilih kasih dan bercakap perkara yang benar.
"Dalam Islam tak boleh ada unsur pilih kasih. Segalanya mestilah berteraskan kepada kebenaran. Ulama mesti bercakap yang benar. Jangan amalkan sikap pilih kasih," katanya lagi.
Akhbar Mingguan Malaysia hari ini melaporkan, Haron Din meminta Guan Eng menjadi seorang 'gentleman'dengan mengambil cuti atau meletakkan jawatan sebagai ketua menteri selepas didakwa di bawah Akta Pencegahan Rasuah.
Khamis lalu, Guan Eng didakwa di bawah Seksyen 23 Akta Pencegahan Rasuah 2009 berkaitan dakwaan pengezonan semula sebidang tanah daripada pertanian kepada kegunaan komersial. - MK

Anonymous said...

aku pon dah tak tahan dengar dah ramai melayu harbi yg berhatikan komunis. mmg elok sgt melayu2 harbi berdemo utk anak komunis jadi sudah terklr kekomunisan mereka dlm hari baik bulan baik ni.

Anonymous said...

ted manaf hang tak pieee join seperti harbi2 yg lain berdemo utk keluarga komunis hari baik bulan baik nih. ambil la cuti kerja boleh tunjuk kpd depa betapa setianya hati komunis hang.

ted manoff said...

Aduhaiii...dh mula dah tv3 nii...kah kah...azwandin..? $$$$$

Anonymous said...

takutlah tu...orang alim katakan.

Anonymous said...

Azwandin cuma budak suruhan,niat nk malukan TS muhyiddin,tapi sendiri dapat malu KAHKAHKAH!

Anonymous said...

Senyap je si gemuk pendek muka biru hitam kelabu setempek tu....masih sebuk nak buat pembayaran settle kes ah soh bini orang ke, mahyudeen oi!
Cucu separuh cina nanti hantar sekolah sjkc ke, mahyudeen?

Anonymous said...

Aku rasa 'budak suruhan' yang mempertahankan pemimpin Islam lebih mulia dari anjing penjilat kapir harbi lgbt.

Betul tak, Jing?

Anonymous said...

Khairudin tu bapak rasuah masa dlm umno, muka dah nmpak mcm puki

Anonymous said...

Itu yg untung jdi pemain
simpanan dpt 5k merajuk pula dpt 20k.....ugut dapat
pula 1juto....

cucu nek tempoyak said...

Ehem2 kes ahjib gor dengan altantuya dh beres blm?

Anonymous said...

Kau ni baru keluar gua ke.....

cucu nek tempoyak said...

Ehem2,khabarnya banyak juga altatuya dibayar,uhuk2

Anonymous said...

Satu bukti pun yilek. Fitnah fitnah fitnah. Last2 kepala anjing dapigs terpaksa mengaku photoshop gambar PM Najib dengan Altantuya.
Punya lah desperado.
Apa nak buat....dalam amalan kapir harbi, takde istilah berdosa menipu dan memfitnah. Betul tak, Jing?

Anonymous said...

Last2 Mah Yee Ding dan geng2 dapigs sanggup bayar RM2jota untuk menutup kemaluan menjamah karipap cina bini orang. Mana Puan Sri nak tarok muka? Takpe, belajar dari wan jijjah. Suami main lubang taik jantan pun boleh buat muka toya menipu kiri kanan. Jom kita tengok adakah kulit Puan Sri setebal kulit jijjah...

Anonymous said...

jangan lupa #TAWAN#KELATAN
umno harus adakan masjlis raya di Kel
kerap najib lawat Kelatan

Anonymous said...

dah report kat cia ke? paling koman pun...pi report kat abu sayaf.

Anonymous said...

Bakal cucu2 Mah Yee Ting yang separuh cina tu nanti masuk sekolah sjkc atau sekolah kebangsaan? Tanya jer....maklumlah. Muka je hitam kelabu lebam2 tapi jiwa tetap kuning2 taik ayam.
Patutlah sekolah cina berkembang macam cendawan semasa Mah Yee Ting jadi mentori Pendidikan!

ted manoff said...

Hahaha...bongok punya macaii..sekolah c¡na tu kena tanya mohd najib@ahjib gor...dialah bapa sekolah c¡¡Na..

cucu nek tempoyak said...

Ehem2 nak bukti? Pergi tanya rpk,kalau kena najib fitnah plak,kau fitnah muyiddin boleh plk

Anonymous said...

Agak2 Mah Yee Ting ada peranan dalam membolehkan si kit sial dan dapigs mula bertapak di negeri Johor pada pru13 yang lalu?

Fikir2 kan lah......

Anonymous said...

Patutlah semasa Mah Yee Ting masih di dalam BN dan menyandang jawatan, beliau tak oernah diserang oleh dapigs. Semua pemimpin2 tertinggi diserang dan difitnah. Mah Yee Ting langsung tak disentuh oleh dapigs dan anjing2 dapigs.

Rupa2nya, Mah Yee Ting adalah wakil dapigs dalam Kerajaan Yang sedang di'groom' untuk menjadi PM 'cina' pertama Malaysia.

Anonymous said...

AH JIB GOR

Anonymous said...

OI si TERORIS2 anon KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk ‘I love Ros**‘ & tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI &'cucu nek temp***', lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIRDAJAL ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas muka HODOH JUBOQ2 BABI lu tu!!

Anonymous said...

Warna "RAINBOW" tu memang simbol puak HOMO ZIONIS HARAM JADAH (di Barat - melalui bendera "Rainbow" depa! Maksudnya, nak menHOMOkan seluruh penduduk dunia ni, dari PELBAGAI budaya dan kaum!

MENJIJIKkan si PENYOKONG KULI2 BANGANG si puak TERORIS PENJAJAH KANIBAL DAPJUBOQ ANJING PORNO/HOMO/RASIS-EJEN ZIONIS/ISrael HARAM JADAH!! Nak lagi MENYAMUN rakyat minta DERMA $10 parti LANUN ni?! Sedgkan kemana pi hampir 13 BILLION dari PEROMPAKAN tanah pusaka nenek moyang BUMIPUTERA kita di P. Pinang tu?!! Bilalah parti KANIBAL/PEROMPAK/LANUN/PENYANGAK/PERASUAH-no 1 DAPJUBOQ ANJING ZIONIS HARAM JADAH ni nak diMAMPOSkan??!!!!!

Nek Tempoyak.

#PERTAHANkan HABIS2an ULAMA TERCINTA kita; yg. diGERTAK sewenangnya oleh puak PENDATANG TERORIS2 KAFIR HARBI RASIS/PORNO/HOMO/FASIS DAPBANGKAI ANJING-si KULI2 IS(IS)rael-MOSSAD/ZIONIS-PEMBUNUH umat Islam!!#

#TANGKAP PENJAJAH/PENYAMUN/PERASUAH/PENYANGAK/PENYELEWENG DUIT RAKYAT/LANUN kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng BANGKAI BABI-CASH is KING – mai kita SOKONG Kempen Solidariti #PenjarakanGuanEng , di - http://pecahpalakmikir.blogspot.com/2016/06/video-kronologi-dan-solidariti.html , Video Kronologi dan Solidariti #PenjarakanGuanEng #CSS , Dicatat oleh PecahPalakMikir , Thursday, 30 June 2016!!#

#Yg. akan diKUBURkan dan diTERAJANG adalah PENJAJAH TERORIS PENDATANG RASIS/HOMO/PORNO/KANIBAL DAPJUBOQ BABI-amat-SIAL-si EJEN/KULI YAHUDI ZIONIS HARAM JADAH-no-1!!# (lihat puak KANIBAL ZIONIS-ISrael di - http://www.worldbulletin.net/news/166107/israelis-harvest-organs-of-executed-palestinians , Israelis harvest organs of executed Palestinians, 13:12, 07 November 2015, di - http://sjlendman.blogspot.com/2010/01/focus-on-israel-harvesting-haitian.html, Focus on Israel: Harvesting Haitian Organs, by Stephen Lendman: Lendman is a Research Associate of the Centre for Research on Globalization, January 26, 2010; dan di - https://richardedmondson.net/2016/02/29/palestinian-buried-after-body-withheld-for-65-days/ , Palestinian Buried After Body Withheld for 65 Days, Posted on February 29, 2016 by Richard Edmondson)!!# (muka kit SIAL JUBOQ ANIJING tu sebiji mcm. puak KANIBAL HOMO ZIONIS – tengok GIGI KANIBAL dia! Dah BERPULUH mayat lelaki MUDA disyaki warga asing/PATI diJUMPAI diBUNUH dgn. KEJAM di PP dan seluruh M’sia kita ni!)

#Selamatkan P.Pinang, Selangor, Sarawak, JOHOR (puak PEMISAH Sarawak/Johor makin KURANG AJAQ; yg. sebenaqnya mahu SATUkan Johor/Sarawak dgn. SingaPORK, pusat MOSSAD/-ISrael/CIA-NA*O di Asia Tenggara) & Melaka (pantai Klebang yg. begitu indah/Bandar Hilir dah jadi mcm. Pulau Pinang - mana PEMBANGUNAN kedai2/restoran2/hotel2/supermarket2 CANGGIH serta PERUMAHAN RUMAH RAKYAT MISKIN/SEDERHANA yg. MELUAS yg. diMILIKI oleh BUMIPUTERA - tolong jawab KM Melaka; JANGAN hanya SIASAT; BETULkan PENINDASAN RASIS ini), tanah pusaka nenek moyang BUMIPUTERA/PRIBUMI kami dari TERORIS PENDATANG KANIBAL DAPBANGKAI BABI-EJEN/KULI -ZIONIS/ISrael HARAM JADAH!!#

cucu nek tempoyak said...

LAWAK GILER ! Azwanddin dan JMM Buat Lawak Bodoh Dengan Nothing2HIde 2.0 .... Ke Nak Sindir Najib ? Hahaha...
Ada rakan minta saya cepat2 buka Berita TV3 tadi.... lupalah pulak channel berapa. Cari2 jumpalah juga ..... kebetulan pemberita tengah bercakap mengenai program Nothing2Hide 2.0 di mana Presiden JMM, Azwanddin tengah bercakap. Antara lain Azwandin kata TS Muhyiddin tak datang .....


HAHAHAHAHA ........ Gelak besar beb !

PSY-WAR PALING BANGANG dari cai Najib HAHAHAHA ........

Sebabnya, dari minggu lepas lagi sejak poster itu tersebar dalam Watsapp, awal2 lagi kita dah tahu yang ianya satu MAJLIS PALSU !

Azwanddin nak sepentas ngan Muhyiddin ? Hahahahaha .....

Jaringan Melayu Malaysia ? ? Hahahahaha .......

Azwanddin dan JMM CONFIRMED CAI NAJIB la ..... satu Malaysia dah tahu. Entah berapa ribu repot Polis mereka buat terhadap Tun dan beberapa pemimpin lain.... semuanya bersifat pro Najib. Alih2 nak sepentas ngan Muhyiddin dan Khairuddin ? HAHAHAHAHA ......

Malahan pihak Muhyiddin sendiri dah nafikan dalam status FBnya bertarikh 28 Jun ! ( KLiK ) diikuti satu kenyataan panjang lebar pada 1 Julai lalu ( KLiK ) -

Merujuk kepada hebahan program "Nothing to Hide 2.0" pada Ahad 3 Julai 2016 bertempat di Kelab Darul Ehsan anjuran Jaringan Melayu Malaysia (JMM) yang kononnya melibatkan YB Tan Sri Dato' Hj Muhyiddin Hj Mohd Yassin, mantan Timbalan Perdana Menteri, sebagai tetamu jemputan, adalah dimaklumkan bahawa YB Tan Sri Muhyiddin tidak pernah menerima sebarang jemputan daripada pihak penganjur atau menyatakan persetujuan kepada mana-mana pihak untuk menghadiri program tersebut.

Pihak kami percaya program ini adalah palsu dan hebahan mengenainya dibuat oleh pihak-pihak tidak bertanggungjawab semata-mata bertujuan untuk mengelirukan orang ramai dan mencemarkan nama baik YB Tan Sri Muhyiddin.


Lagi best, Sinar Harian juga turut paparkan dengan jelas kenyataan Muhyiddin itu semalam -




Sinar 2/7/2016
So .... dengan penafian sebegini jelas, ingatkan cai2 Najib akan batalkan majlis. Takkan nak teruskan juga selepas kantoi sebelum majlis . BANGANG SANGATLAH..... tapi rupanya mereka buat juga ! HAHAHAHAHAHA .........

Kan dah terang2 KANTOI lebih awal ? Bangang sangatlah bila diteruskan juga kemudian dakwa Muhyiddin tak datang ! HAHAHAHAHA .......

Ke sebab dah masyuk maka projek tetap dijalankan juga ? Muka tembok takde hal .... janji masyuuuuk....

ATAU sebenarnya Azwanddin dan JMM hendak sindir Najib sepertimana satu dunia dah tahu yang beliau LARI dari hadir di majlis Nothing2Hide tahun lepas ? Yang itu langsung takde warning. Dah bersiap dak pergi majlis dah tapi bila dapat tahu Tun Mahathir siap menunggu di dewan, terus Najib cancell !

Konon nak balas lah tu .... HAHAHAHA.... siot, sakit perut ketawa...

Anonymous said...

OI si anon TERORIS 'cucu nek tempoy**' si KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk ‘I love Ros**‘ & tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI , lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIRDAJAL ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas muka HODOH JUBOQ2 BABI lu tu!!

Anonymous said...

Kes Najib (cubaan fitnah berkali2).. satu bukti eyelek..
bukti dokumen bercetak satu habuk tak nampak.. yg nampak ialah cerita penglipurlara..

Najab tk sekat apa2.. geng2 barua harbi ni boleh distribute sekelip mata 27 juta salinan melalui media sosial tenteng Najib.. JIKA ADA.. takpayah nk buat forum bagai itu ini, hide, deklabasi.. just tunjuka je satu bukti

tp kes tokong lim sial eng.. petik sekali LURUH bersepah DOKUMEN..
dr pada MEMO mesyuarat Exco dampailah kepada dokumentasi SSM, Duty Stamp document, penilaian harta etc.

so terlalu bodohkah rakyat untuk dipaksa ikut telunjuk barua2 harbi ini termasuk TedManok dan sekutu Kerala PAria Madey ini??


cer tgk gaya LGE mula2 hadapi kes ini.. GELABAH mcm babie jantan dlm kandang mau di potong.. panggil press utk masuk rumahnya.. bahlol nkmampos.. kenapa dia tak panggil press masa bayar dokumen duty stamp dlu?


so org2 yg menyokong DAPiG (termasuk tunmahatahik) dan memfitnah ds najib utk tutup tahik harbi lahanat, adalah haramjadah dan semuga mereka ini dilaknat Tuhan.

Anonymous said...

Patutlah si TERORIS PENJAJAH KANIBAL DAPJUBOQ ANJING PORNO/HOMO/RASIS-EJEN ZIONIS/ISrael HARAM JADAH boleh dpt. derma 1 JUTA dlm 21jam – rupanya lebih I JUTA shj. dr. hanya TIGA syarikat2 ANJING ZIONIS HARAM JADAH termasuk ivor*KEPARAT, Aspe*SIAL yg. telah MEROMPAK tanah pusaka BUMIPUTERA kita di PP tu dan si bekas Tokey JUDI berjay*Tot*BANGKAI yg. ada kaitan dgn. si DIKTATOR PENYANGAK/PENYAMAQ/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey ANAK BERANAK berIJAZAH LONGKANG tu! Lihat di - http://sangkakalajari9.blogspot.com/2016/07/apa-kepentingan-syarikat-yang-menderma.html , APA KEPENTINGAN SYARIKAT YANG MENDERMA JAMINAN GUAN ENG ?? @NajibRazak @Zahid_Hamidi #scs14, Ahad, 3 Julai 2016! SPRM, hang JANGAN pula TAK siasat semua ni!!
Dan PU – hangCEPATlah buat lapuran POLIS (JGN: dk haraplah kat si mamat-kari-GILA ZUMBA yg. boleh pula nak BELA si tonggeng eng JUBOQ ANJING ni – lihat di http://www.kluangtoday.com/2016/06/ketua-pemuda-umno-rayu-jangan-cepat.html , Ketua Pemuda Umno Rayu Jangan Cepat Hukum Guan Eng, Disediakan oleh Khairuddin Halim!

Lihat syarikat2 ZIONIS HARAM JADAH-PENDERMA kat TONGGENG eng yg. telah MEROMPAK tanah pusaka nenek moyang berzaman BUMIPUTERA kita di PP tu! Di - http://mymassa.blogspot.my/2016/02/hampir-13-billion-disimpan-di-singapura.html:

HAMPIR 13 BILLION DISIMPAN DI SINGAPURA?
2/18/2016 |

Agenda DAP ialah menjadikan Pulau Pinang sebagai Singapura kedua. Selepas lawatan Lee Kuan Yew ke Pulau Pinang sebagai permulaan tampuk kekuasaan DAP ia sudah menunjukkan hala tuju DAP di negara ini.

Lihat sahaja cara DAP menutup kg Melayu di Singapura kini sudah berlaku di Pulau Pinang.

Tahun 2011-2014 sepanjang pentadbirannya LGE lebih 1,100 ekar tanah telah pun dijual oleh kerajaan DAP Pulau Pinang kepada pihak luar samada dari dalam negeri mahupun dari luar negara. Jumlah hasil jualan ini dianggarkan mencecah RM 12.5 bilion.

Segalanya bermula pada tahun 2011 dimana kerajaan negeri menjual sebidang tanah berkeluasan 102 ekar hak milik kerajaan negeri kepada Ivory Properties dengan nilai RM 1.07 bilion. Ini dikuti oleh pejualan 110 ekar lagi kepada Consortium Zenith dengan nilai RM 6.3 bilion pada tahun 2013. Pada tahun yang sama juga, kerajaan DAP Pulau Pinang telah menjual sebidang tanah seluas 40 ekar bernilai RM 600 juta kepada P. E Land.

Pada 2014, kerajaan DAP Pulau Pinang dengan 4 transaksi jual beli dilakukan. Sebidang tanah seluas 245 ekar dengan anggaran nilai RM 2.4 bilion telah dijual kepada Aspen Vission. Ini diikuti dengan penjualan 30 ekar tanah yang dianggarkan bernilai RM 57 juta kepada Paramount Group.

Sebidang lagi tanah berkeluasan 470 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.02 bilion dijual kepada Eco World dan diakhiri dengan penjualan 103 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.09 bilion kepada Temasik Holding.

Apa yang sebenarnya DAP lakukan?Pengumpulan dana besar-besaran? Mengapa dalam masa lima tahun Kerajaan Negeri Pulau Pinang telah menjual 33% tanah Kerajaan Negeri kepada pemaju-pemaju proksi DAP?

Kemanakah wang RM 12.5 bilion ini pergi dan dibelanjakan?

(Nek Tempoyak)

cucu nek tempoyak said...

LAWAK GILER ! Azwanddin dan JMM Buat Lawak Bodoh Dengan Nothing2HIde 2.0 .... Ke Nak Sindir Najib ? Hahaha...
Ada rakan minta saya cepat2 buka Berita TV3 tadi.... lupalah pulak channel berapa. Cari2 jumpalah juga ..... kebetulan pemberita tengah bercakap mengenai program Nothing2Hide 2.0 di mana Presiden JMM, Azwanddin tengah bercakap. Antara lain Azwandin kata TS Muhyiddin tak datang .....


HAHAHAHAHA ........ Gelak besar beb !

PSY-WAR PALING BANGANG dari cai Najib HAHAHAHA ........

Sebabnya, dari minggu lepas lagi sejak poster itu tersebar dalam Watsapp, awal2 lagi kita dah tahu yang ianya satu MAJLIS PALSU !

Azwanddin nak sepentas ngan Muhyiddin ? Hahahahaha .....

Jaringan Melayu Malaysia ? ? Hahahahaha .......

Azwanddin dan JMM CONFIRMED CAI NAJIB la ..... satu Malaysia dah tahu. Entah berapa ribu repot Polis mereka buat terhadap Tun dan beberapa pemimpin lain.... semuanya bersifat pro Najib. Alih2 nak sepentas ngan Muhyiddin dan Khairuddin ? HAHAHAHAHA ......

Malahan pihak Muhyiddin sendiri dah nafikan dalam status FBnya bertarikh 28 Jun ! ( KLiK ) diikuti satu kenyataan panjang lebar pada 1 Julai lalu ( KLiK ) -

Merujuk kepada hebahan program "Nothing to Hide 2.0" pada Ahad 3 Julai 2016 bertempat di Kelab Darul Ehsan anjuran Jaringan Melayu Malaysia (JMM) yang kononnya melibatkan YB Tan Sri Dato' Hj Muhyiddin Hj Mohd Yassin, mantan Timbalan Perdana Menteri, sebagai tetamu jemputan, adalah dimaklumkan bahawa YB Tan Sri Muhyiddin tidak pernah menerima sebarang jemputan daripada pihak penganjur atau menyatakan persetujuan kepada mana-mana pihak untuk menghadiri program tersebut.

Pihak kami percaya program ini adalah palsu dan hebahan mengenainya dibuat oleh pihak-pihak tidak bertanggungjawab semata-mata bertujuan untuk mengelirukan orang ramai dan mencemarkan nama baik YB Tan Sri Muhyiddin.


Lagi best, Sinar Harian juga turut paparkan dengan jelas kenyataan Muhyiddin itu semalam -




Sinar 2/7/2016
So .... dengan penafian sebegini jelas, ingatkan cai2 Najib akan batalkan majlis. Takkan nak teruskan juga selepas kantoi sebelum majlis . BANGANG SANGATLAH..... tapi rupanya mereka buat juga ! HAHAHAHAHAHA .........

Kan dah terang2 KANTOI lebih awal ? Bangang sangatlah bila diteruskan juga kemudian dakwa Muhyiddin tak datang ! HAHAHAHAHA .......

Ke sebab dah masyuk maka projek tetap dijalankan juga ? Muka tembok takde hal .... janji masyuuuuk....

ATAU sebenarnya Azwanddin dan JMM hendak sindir Najib sepertimana satu dunia dah tahu yang beliau LARI dari hadir di majlis Nothing2Hide tahun lepas ? Yang itu langsung takde warning. Dah bersiap dak pergi majlis dah tapi bila dapat tahu Tun Mahathir siap menunggu di dewan, terus Najib cancell !

Konon nak balas lah tu .... HAHAHAHA.... siot, sakit perut ketawa...

Anonymous said...

OI si anon TERORIS 'cucu nek tempoy**' si KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk ‘I love Ros**‘ & tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI , lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIRDAJAL ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas muka HODOH JUBOQ2 BABI lu tu!!

Anonymous said...

Patutlah si TERORIS PENJAJAH KANIBAL DAPJUBOQ ANJING PORNO/HOMO/RASIS-EJEN ZIONIS/ISrael HARAM JADAH boleh dpt. 'DERMA' (ie. RASU*H) 1 JUTA dlm 21jam – rupanya lebih I JUTA shj. dr. hanya TIGA syarikat2 ANJING ZIONIS HARAM JADAH termasuk ivor*KEPARAT, Aspe*SIAL yg. telah MEROMPAK tanah pusaka BUMIPUTERA kita di PP tu dan dr. si bekas Tokey JUDI berjay*Tot*BANGKAI yg. ada kaitan dgn. si DIKTATOR PENYANGAK/PENYAMAQ/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey ANAK BERANAK berIJAZAH LONGKANG tu (tapi TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni cuba MENIPU dgn. mengumumkan 'DERMA' tu dr. 'rakyat' sambil nak TIPU lagi, kononnya juga BERLAMBAK 'rakyat' menyokong DAPJUBOQ ANJING ni)! Lihat di - http://sangkakalajari9.blogspot.com/2016/07/apa-kepentingan-syarikat-yang-menderma.html , APA KEPENTINGAN SYARIKAT YANG MENDERMA JAMINAN GUAN ENG ?? @NajibRazak @Zahid_Hamidi #scs14, Ahad, 3 Julai 2016!
Jadi, SPRM, hang JANGAN pula TAK siasat semua ni dan juga tentang ~$13 BILLION yg. disyaki diSELUDUPkan ke SingaPORK!

Dan PU – hang CEPATlah buat lapuran POLIS psl. semua ni (tapi JGN. dok haraplah kat si mamat-kari-LEMBIK-yg. hanya GILA "fit, fit" yg. boleh pula nak BELA si tonggeng eng JUBOQ ANJING ni! Lihat di http://www.kluangtoday.com/2016/06/ketua-pemuda-umno-rayu-jangan-cepat.html , Ketua Pemuda Umno Rayu Jangan Cepat Hukum Guan Eng, Disediakan oleh Khairuddin Halim!

Lihat syarikat2 ZIONIS HARAM JADAH-PENDERMA kat TONGGENG eng yg. telah MEROMPAK tanah pusaka nenek moyang berzaman BUMIPUTERA kita di PP tu! Di - http://mymassa.blogspot.my/2016/02/hampir-13-billion-disimpan-di-singapura.html:

HAMPIR 13 BILLION DISIMPAN DI SINGAPURA?
2/18/2016 |

Agenda DAP ialah menjadikan Pulau Pinang sebagai Singapura kedua. Selepas lawatan Lee Kuan Yew ke Pulau Pinang sebagai permulaan tampuk kekuasaan DAP ia sudah menunjukkan hala tuju DAP di negara ini.

Lihat sahaja cara DAP menutup kg Melayu di Singapura kini sudah berlaku di Pulau Pinang.

Tahun 2011-2014 sepanjang pentadbirannya LGE lebih 1,100 ekar tanah telah pun dijual oleh kerajaan DAP Pulau Pinang kepada pihak luar samada dari dalam negeri mahupun dari luar negara. Jumlah hasil jualan ini dianggarkan mencecah RM 12.5 bilion.

Segalanya bermula pada tahun 2011 dimana kerajaan negeri menjual sebidang tanah berkeluasan 102 ekar hak milik kerajaan negeri kepada Ivory Properties dengan nilai RM 1.07 bilion. Ini dikuti oleh pejualan 110 ekar lagi kepada Consortium Zenith dengan nilai RM 6.3 bilion pada tahun 2013. Pada tahun yang sama juga, kerajaan DAP Pulau Pinang telah menjual sebidang tanah seluas 40 ekar bernilai RM 600 juta kepada P. E Land.

Pada 2014, kerajaan DAP Pulau Pinang dengan 4 transaksi jual beli dilakukan. Sebidang tanah seluas 245 ekar dengan anggaran nilai RM 2.4 bilion telah dijual kepada Aspen Vission. Ini diikuti dengan penjualan 30 ekar tanah yang dianggarkan bernilai RM 57 juta kepada Paramount Group.

Sebidang lagi tanah berkeluasan 470 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.02 bilion dijual kepada Eco World dan diakhiri dengan penjualan 103 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.09 bilion kepada Temasik Holding.

Apa yang sebenarnya DAP lakukan?Pengumpulan dana besar-besaran? Mengapa dalam masa lima tahun Kerajaan Negeri Pulau Pinang telah menjual 33% tanah Kerajaan Negeri kepada pemaju-pemaju proksi DAP?

Kemanakah wang RM 12.5 bilion ini pergi dan dibelanjakan?

(Nek Tempoyak)

Anonymous said...

'Mah Yee Ding' sejak dari jadi MB Johor lagi dah ditabalkan secara rahsia (mcm cara Yakuza, Mafia, Kongsi gelap dll, tapi minum darah tu tak tau lah !!) sbg org Mamak Madey dan kroni2 cina-bukit yg bergantung disekeliling Mamak Madey utk memunahkan hasil dan kekayaan negara.

Dan diwaktu 'Mah Yee Ding' sbg MB lah tanah2 di negeri Johor dilelong secara bundle ke cinabukit2 terutama dari singapork.

Dgn tunjuk-ajar dan muslihat Mamak Madey, 'Mah Yee Ding' telah dipindahkan ke federal utk menunggu peluang menaiki takhta PM sbg proksi Mamak Madey Kerala dgn persetujuan dan bantuan kewangan dari kroni2 cinabukit.

Dan kalau ada yg merasakan 'Mah Yee Ding' lah org yg memberi laluan mudah utk pengganas cinabukit DAPigs dapat mula bertapak di Johor, memang tepatlah tekaan tersebut, krn dia lah si Kitol yg membukakan 'pintu kota'.

Tapi, sepandai-pandai 'Mah Yee Ding' dia terlupa bahawa Mamak Madey Kerala 'tidak pernah jalan lurus' (istilahnya Bapak Ketam ..). Dia dgn bantuan kroni2 cinabukit mengumpan 'Mah Yee Ding' dgn perempuan yg cantik manis sehingga 'Mah Yee Ding' terpesona dgn kecantikan dan akhirnya termasuk kedlm catatan buku 3-5 Mamak Kerala. Catatan ini akan digunakan utk menghentam balik kepalanya sekiranya dia engkar arahan atau pandai2 sendiri mengubah haluan politiknya.

Dan apabila dirasakan 'Mah Yee Ding' sudah tidak berguna lagi kpd Mamak Kerala dan kroni2nya, dia skrg dibiarkan menghadapi saat2 yg mengaibkan kehidupan peribadi dan keluarganya sendirian.

Itulah ceritera asal dari babak Panji Semerang moden yg dah mula jalan mereng ...

dina said...

banyak tu jer datang??? kesiannn..
cuti jer lah...susah2 jer nak jadi CM untuk jumlah rakyat yg kecik tu...

Anonymous said...

Anon 2.29 am, MEKASIH atas artikel BERNAS mu tu! Tengoklah TANAH2 PUSAKA nenek moyang BANGSA Bumiputera kita di P. TIOM*N - habis diROMPAK si Tokey2 SingaPORK & VincentKEPARAT/DAPJUBOQ ANJING-si TUAN-DIKTATOR PENYANGAK/PENYAMAQ/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey ANAK BERANAK berIJAZAH LONGKANG tu (BANGSA Bumiputera P. Perhent*** mungkin akan jadi MANGSA sama tak lama lagi - apalagi jika puak PEMISAH Johor-KURANG AJAQ dpt. mencapai cita2 HARAM JADAH depa; yg. disyaki mahu GABUNGkan Johor dgn. SingaPORK; pusat MOSSAD-ISrael/CIA-NA*O di Asia Tengg.)!

Dan si YidinSEMBAP, kami dok tunggu ni, bila lu nak SAMAN suami BETINA SUNDAL tu (disyaki Betina SUNDAL tu adalah KULI DAPJUBOQ ANJING)& RPK – JANGAN hanya tuduh itu FITNAH! Inikan Malaysia, bukan Barat (akibat "Free Speech" PALSU depa); jadi bolehlah SAMAN!

Takkanlah loyar2 LONGKANG berlambak dr.TERORIS PKRHOMO/DAPJUBOQ ANJING lu tak boleh bagi khidmat GUAMAN yg. PERCUMA no! Lu kan PENJILAT GALAK depa; mcm. si puaka-puaka madey ANAK BERANAK Berijazah LONGKANG tu! Lihat di - http://tunkuaisha.blogspot.com/2016/06/divorce-case-linked-to-top-politician.html, Divorce case linked to top politician postponed, Monday, June 20, 2016!!

Nek Tempoyak.

#Dan lihat bagaimana PP sedg. diUBAH dgn. RAKUSnya menjadi satu lagi JAJAHAN HARAM JADAH rejim TERORIS KANIBAL ISrael spt. SingaPORK ZIONIS, oleh puak TERORIS PAP/DAPJUBOQ BABI- EJEN2/KULI2-MOSSAD/ISrael, yg. amat ANTI-ISLAM/umatnya termasuk mengHAPUSkan KAMPUNG2 TRADISIONAL Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kita! Lihat di - https://www.bnbbc.my/29-kampung-di-pulau-pinang-berdepan-risiko-hilang-dati-peta/ , 29 kampung di P.Pinang berdepan risiko ‘hilang dari peta’, 3 July 2016!

Maka, setiap K’jaan Negeri di bawah BN mesti memastikan GERAN2 TANAH diberikan SEGERA pd. setiap penduduk PERUMAHAN2 RAKYAT/KOS RENDAH di bandar2 serta penduduk KAMPUNG2 TRADISIONAL dr. PELBAGAI kaum, termasuk di Tanah2 FELDA/RISDA/RUMAH2 PANJANG-PERKAMPUNGAN AIR (di Sabah/Sarawak)/“PLANTATION" (selalunya didiami kaum India)/perkampungan NELAYAN-PESAWAH PADI-PETANI/dsbnya!!#

I LOVE ROSMAH. said...

tak ku sangka tahap pemikiran pendedop sampai ke tahap buku lali ingat sampai ke lutut.meh sini aku ajar dengan 3butir dedak berkhasiat.
1) kuasa untuk mendakwa kes melibatkan penjawat awam yakni ketua lanun terletak ditan gan.
2) ag tu dilantik ketua lanun taraf pendedop juga la gamaknya.mendedop ngan ketua lanun.
3) sprm,bekas ag,bnm ,audit negara telah mencadangkan pendakwaan ke atas ketua lanun tapi ditong sampahkan oleh ag kerana menjejaskan kedudukan pendedop setia pada ketua lanun cam korang.
supaya pencerahan ini dapat memberi sel otak pendedop yg tak tau baca berita hanya bersumber utusex dan tipi 3 bergerak ngan lancar.jgn harapkan tongkat ameno cam OKU...sekian terima kasih sayang dariku...kurrr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

tak ku sangka tahap pemikiran pendedop sampai ke tahap buku lali ingat sampai ke lutut.meh sini aku ajar dengan 3butir dedak berkhasiat.
1) kuasa untuk mendakwa kes melibatkan penjawat awam yakni ketua lanun terletak ditangan ag.
2) ag tu dilantik ketua lanun taraf pendedop juga la gamaknya.mendedop ngan ketua lanun.
3) sprm,bekas ag,bnm ,audit negara telah mencadangkan pendakwaan ke atas ketua lanun tapi ditong sampahkan oleh ag kerana menjejaskan kedudukan pendedop setia pada ketua lanun cam korang.
supaya pencerahan ini dapat memberi sel otak pendedop yg tak tau baca berita hanya bersumber utusex dan tipi 3 bergerak ngan lancar.jgn harapkan tongkat ameno cam OKU...sekian terima kasih sayang dariku...kurrr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

tak ku sangka tahap pemikiran pendedop sampai ke tahap buku lali ingat sampai ke lutut.meh sini aku ajar dengan 3butir dedak berkhasiat.
1) kuasa untuk mendakwa kes melibatkan penjawat awam yakni ketua lanun terletak ditangan ag.
2) ag tu dilantik ketua lanun taraf pendedop juga la gamaknya.mendedop ngan ketua lanun.
3) sprm,bekas ag,bnm ,audit negara telah mencadangkan pendakwaan ke atas ketua lanun tapi ditong sampahkan oleh ag kerana menjejaskan kedudukan pendedop setia pada ketua lanun cam korang.
supaya pencerahan ini dapat memberi sel otak pendedop yg tak tau baca berita hanya bersumber utusex dan tipi 3 bergerak ngan lancar.jgn harapkan tongkat ameno cam OKU...sekian terima kasih sayang dariku...kurrr...kokoko

Anonymous said...

Makluman Penting

BUKTI2 SALAH-URUS 1MDB YG DIHANTAR MENGGUNAKAN BOTOL YG DIHANYUTKAN DARI 7 NEGARA DUNIA DAN KHIDMAT-HANTARAN PENYU, KE MALAYSIA.

Sesapa yg ada pegi bersiar-siar atau bersantai ditepi pantai diseluruh Malaysia tolong perhatikan kawasan persekitaran kekalau ada penyu terdampar atau botol yg mengandungi bukti2 penyelewengan 1MDB dicelah-celah pasir.

Tlg cepat2 maklumkan kpd puak protun terutama Mamak Madey atau mana2 Barua Melayu DAPigs agar bukti2 boleh terus digunakan utk mengheret PM kemahkamah. Tlg viralkan ye? Krn kami dah tak sanggup tengok puak2 gila babi ni terus meroyan dan rosak akal berterusan ...

WALAU BAGAIMANA PUN DGN PENGARUH BESAR MAMAK MADER KERALA KEATAS PERUNDANGAN NEGARA2 DIDUNIA, DIA BOLEH MEMFAILKAN KES SEKURANG-KURANGNYA DISALAH SATU ANTARA 7 NEGARA TERSEBUT KRN SIASATAN TELAH PUN DIJALANKAN SECARA SUKARELA DGN BUKTI2 YG DIBAWA KHAS DARI LANGIT KERALA DI KETUJUH-7 NEGARA TERSEBUT UTK 'SELAMATKAN MALAYSIA' BAGI PIHAK MAMAK MADEY KERALA AND CRONIES.

Jgn pedulikan mahkamah, AG, hakim, PM, atau apa saja di Malaysia krn Malaysia bukan lagi mengikut kehendak Mamak Madey Kerala (krn dia adalah sekor anjing Pakatoon yg skrg ini hanya mampu menyalak tapi SUDAH tidak punya kuku dan gigi utk mencengkam dan menggigit lagi), krn kuasa Mamak Madey Kerala skrg berada di 7 negara yg sedang 'membuat siasatan rapi' melibatkan pengurusan 1MDB (tapi sebenarnya menulis cerita lawak antarabangsa mengikut skrip yg disediakan dan dibayar. To Mat Saleh, "no money no talk", "no money I dont know you" .. Mamak Madey membodohkan diri sendiri. Penyokong meroyan gila babi ...).

Anonymous said...

Sini tempat iklan bloq tak laku ke? Dah tak cukup bloq pakatan haprak semua.ke semua dah nak terlinkup ikut tuan tokong

Anonymous said...

kah kah kah....yer la tu. muka poyo. nampak alim. alim2 kucing rupanya. padan suka benor ngan cina. sampaikan menantu pun cina. alahaiiii....

Anonymous said...

ape pun tak sangka yer. orang alim bolih imamkan sembahyang...bolih jatuh dikaki perempuan. bini orang pulak tu.

I LOVE ROSMAH. said...

HARAP LEPAS NI TAKDE SOALAN BENGAP N MABOK DEDAK DARI NEGARA DEDAKSIA LAGI
tak ku sangka tahap pemikiran pendedop sampai ke tahap buku lali ingat sampai ke lutut.meh sini aku ajar dengan 3butir dedak berkhasiat.
1) kuasa untuk mendakwa kes melibatkan penjawat awam yakni ketua lanun terletak ditangan ag.
2) ag tu dilantik ketua lanun taraf pendedop juga la gamaknya.mendedop ngan ketua lanun.
3) sprm,bekas ag,bnm ,audit negara telah mencadangkan pendakwaan ke atas ketua lanun tapi ditong sampahkan oleh ag kerana menjejaskan kedudukan pendedop setia pada ketua lanun cam korang.
supaya pencerahan ini dapat memberi sel otak pendedop yg tak tau baca berita hanya bersumber utusex dan tipi 3 bergerak ngan lancar.jgn harapkan tongkat ameno cam OKU...sekian terima kasih sayang dariku...kurrr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

HARAP LEPAS NI TAKDE SOALAN BENGAP N MABOK DEDAK DARI NEGARA DEDAKSIA LAGI
tak ku sangka tahap pemikiran pendedop sampai ke tahap buku lali ingat sampai ke lutut.meh sini aku ajar dengan 3butir dedak berkhasiat.
1) kuasa untuk mendakwa kes melibatkan penjawat awam yakni ketua lanun terletak ditangan ag.
2) ag tu dilantik ketua lanun taraf pendedop juga la gamaknya.mendedop ngan ketua lanun.
3) sprm,bekas ag,bnm ,audit negara telah mencadangkan pendakwaan ke atas ketua lanun tapi ditong sampahkan oleh ag kerana menjejaskan kedudukan pendedop setia pada ketua lanun cam korang.
supaya pencerahan ini dapat memberi sel otak pendedop yg tak tau baca berita hanya bersumber utusex dan tipi 3 bergerak ngan lancar.jgn harapkan tongkat ameno cam OKU...sekian terima kasih sayang dariku...kurrr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

best betol la blog goblok pendedap kat sini asik kena titik n derma dedak je dari aku..ye DAK...kurr..kokoko

Anonymous said...

Anonymous said...

kah kah kah....yer la tu. muka poyo. nampak alim. alim2 kucing rupanya. padan suka benor ngan cina. sampaikan menantu pun cina. alahaiiii....
Monday, July 04, 2016 5:24:00 AM

kah kah kah....yer la tu. muka lanut pogis. pura pura alim se tiap tahun pi saudee. padan suka benor ngan mongul. sampaikan menantu pun pongol. alahaiiii....

Anonymous said...

Anonymous said...

Sini tempat iklan bloq tak laku ke? Dah tak cukup bloq pakatan haprak semua.ke semua dah nak terlinkup ikut tuan tokong
Monday, July 04, 2016 4:54:00 AM

macai FUKATAN tak ulu cam Ameno nak ber sama gan se bulu se rasa aje.
lagi pun ramai ramai kan blogger dapat lebih hasil blog
kurang sikit bergantong pada penabur dedak......

I LOVE ROSMAH. said...

itu dia punya pasal la.kan sama reban ameno dulu gelak kuat2 kat pwtc sesama pastu ko maki dia.ni la ajaran ketua lanun parti umur 60thn menjahanamkan org melayu.perangai pon sebijik mcm org asli indon hutan sulawesi.ngajor mendedap je koje nyer...
kurr...kokoko

ted manoff said...

THE PROMISED LAND :ERA KERUNTUHAN ISLAM ANUTAN MELAYU
Bismillahhirrahmannirrahim.

Kalau dahulu dosa dan pahala adalah sempadan kehidupan bagi setiap batang tubuh Melayu yang mengaku Islam tetapi kini perbuatan halal atau haram bukan lagi ukuran.

Kini diera UMNO pimpinan Najib dan para para pentaksubnya, salah atau benar hanya ditentukan oleh kuasa wang ringgit dan bukan lagi dalam kepercayaan beragama.

Kepercayaan dosa dalam menipu, bersubahat ,bersengkokol dan menganiya serta fitnah akan terhapus apabila menziarahi Kaabah, samaada dengan Umrah mahupun Haji ,dipegang seeratnya. Begitulah kepercayaan umat Melayu akhir zaman ini.

Pemimpin yang terang terangan menipu dan merompak hak rakyat dan memerah kudrat rakyat yang secara terangan melanggar hukum Allah swt dijunjung seadanya , dan bukan lagi satu kesalahan kepada mereka malahan sifat riak dan takbur pula diraikan.

Ahli ahlinya dan semua mereka yang diberikan habuan sebagai ganjaran mula menghalalkan dosa pemimpin walaupun Al Kitab telah menententukan status kesalahan tersebut.

Begitulah halobanya umat Melayu kini dalam menghalalkan apa yang diharamkan oleh Agama apabila ganjaran atau habuan dunia yang boleh didapati secara nyata mengatasi ganjaran yang dijanjikan Allah swt.

Benar dan sememangnya benar. Duit atau harta dunia telah berjaya membeli kepercayaan manusia dan hukuman Allah swt bukan lagi dianggap satu tuntutan.

Kepercayaan kata kata serta taburan wang ringgit dari Pemimpin politik telah merubah keimanan dan kepercayaan beragama umat Melayu yang diimamkan oleh UMNO terhadap hukum Allah swt .

Cahaya Al Majid
Cahaya Al Majid di 21:16

I LOVE ROSMAH. said...

se reban patot pun..ameno dh tak releven.makin lama makin tak guna useless,no otak,baldi fool,stupid,badigol samdol dan paling hina pendedop OKU ameno...kurrr...kokoko

Anonymous said...

OI si TERORIS2 anon KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk ‘I LOVE ROS**‘, tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI & 'cucu nek temp***' , lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIRDAJAL ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas muka HODOH JUBOQ2 BABI lu tu!!

Anonymous said...

Patutlah si TERORIS PENJAJAH KANIBAL DAPJUBOQ ANJING PORNO/HOMO/RASIS-EJEN ZIONIS/ISrael HARAM JADAH boleh dpt. 'DERMA' (i.e. RASU*H) 1 JUTA dlm 21 jam – rupanya $I JUTA shj. dr. hanya TIGA syarikat2 ANJING ZIONIS HARAM JADAH termasuk ivor*KEPARAT & Aspe*SIAL yg. telah MEROMPAK tanah pusaka BUMIPUTERA kita di PP tu, dan $50k dr. SEKOQ individu, si bekas Tokey JUDI berjay*Tot*BANGKAI yg. ada kaitan dgn. si DIKTATOR PENYANGAK/PENYAMAQ/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey ANAK BERANAK berIJAZAH LONGKANG tu (tapi TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni cuba MENIPU dgn. mengumumkan 'DERMA' tu dr. 'rakyat' sambil nak TIPU lagi, kononnya juga BERLAMBAK 'rakyat' menyokong DAPJUBOQ ANJING ni)! Lihat di - http://sangkakalajari9.blogspot.com/2016/07/apa-kepentingan-syarikat-yang-menderma.html , APA KEPENTINGAN SYARIKAT YANG MENDERMA JAMINAN GUAN ENG ?? @NajibRazak @Zahid_Hamidi #scs14, Ahad, 3 Julai 2016!
Jadi, SPRM &PDRM, hang JANGAN pula TAK siasat semua ni dan juga tentang ~$13 BILLION yg. disyaki diSELUDUPkan dlm. JENAYAH Penggubahan Wang Haram ke SingaPORK!

Dan PU – hang CEPATlah buat lapuran POLIS psl. semua ni (tapi JGN. dok haraplah kat si mamat-kari-LEMBIK-yg. hanya GILA "fit, fit", yg. boleh pula nak BELA si tonggeng eng JUBOQ ANJING ni)! Lihat di http://www.kluangtoday.com/2016/06/ketua-pemuda-umno-rayu-jangan-cepat.html , Ketua Pemuda Umno Rayu Jangan Cepat Hukum Guan Eng, Disediakan oleh Khairuddin Halim!

Lihat syarikat2 ZIONIS HARAM JADAH-PENDERMA kat TONGGENG eng yg. telah MEROMPAK tanah pusaka nenek moyang berzaman BUMIPUTERA kita di PP tu! Di -
http://mymassa.blogspot.my/2016/02/hampir-13-billion-disimpan-di-singapura.html:

HAMPIR 13 BILLION DISIMPAN DI SINGAPURA?
2/18/2016 |


Agenda DAP ialah menjadikan Pulau Pinang sebagai Singapura kedua. Selepas lawatan Lee Kuan Yew ke Pulau Pinang sebagai permulaan tampuk kekuasaan DAP ia sudah menunjukkan hala tuju DAP di negara ini.

Lihat sahaja cara DAP menutup kg Melayu di Singapura kini sudah berlaku di Pulau Pinang.

Tahun 2011-2014 sepanjang pentadbirannya LGE lebih 1,100 ekar tanah telah pun dijual oleh kerajaan DAP Pulau Pinang kepada pihak luar samada dari dalam negeri mahupun dari luar negara. Jumlah hasil jualan ini dianggarkan mencecah RM 12.5 bilion.

Segalanya bermula pada tahun 2011 dimana kerajaan negeri menjual sebidang tanah berkeluasan 102 ekar hak milik kerajaan negeri kepada Ivory Properties dengan nilai RM 1.07 bilion. Ini dikuti oleh pejualan 110 ekar lagi kepada Consortium Zenith dengan nilai RM 6.3 bilion pada tahun 2013. Pada tahun yang sama juga, kerajaan DAP Pulau Pinang telah menjual sebidang tanah seluas 40 ekar bernilai RM 600 juta kepada P. E Land.

Pada 2014, kerajaan DAP Pulau Pinang dengan 4 transaksi jual beli dilakukan. Sebidang tanah seluas 245 ekar dengan anggaran nilai RM 2.4 bilion telah dijual kepada Aspen Vission. Ini diikuti dengan penjualan 30 ekar tanah yang dianggarkan bernilai RM 57 juta kepada Paramount Group.

Sebidang lagi tanah berkeluasan 470 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.02 bilion dijual kepada Eco World dan diakhiri dengan penjualan 103 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.09 bilion kepada Temasik Holding.

Apa yang sebenarnya DAP lakukan?Pengumpulan dana besar-besaran? Mengapa dalam masa lima tahun Kerajaan Negeri Pulau Pinang telah menjual 33% tanah Kerajaan Negeri kepada pemaju-pemaju proksi DAP?

Kemanakah wang RM 12.5 bilion ini pergi dan dibelanjakan?

(Nek Tempoyak)

ted manoff said...

THE PROMISED LAND :ERA KERUNTUHAN ISLAM ANUTAN MELAYU
Bismillahhirrahmannirrahim.

Kalau dahulu dosa dan pahala adalah sempadan kehidupan bagi setiap batang tubuh Melayu yang mengaku Islam tetapi kini perbuatan halal atau haram bukan lagi ukuran.

Kini diera UMNO pimpinan Najib dan para para pentaksubnya, salah atau benar hanya ditentukan oleh kuasa wang ringgit dan bukan lagi dalam kepercayaan beragama.

Kepercayaan dosa dalam menipu, bersubahat ,bersengkokol dan menganiya serta fitnah akan terhapus apabila menziarahi Kaabah, samaada dengan Umrah mahupun Haji ,dipegang seeratnya. Begitulah kepercayaan umat Melayu akhir zaman ini.

Pemimpin yang terang terangan menipu dan merompak hak rakyat dan memerah kudrat rakyat yang secara terangan melanggar hukum Allah swt dijunjung seadanya , dan bukan lagi satu kesalahan kepada mereka malahan sifat riak dan takbur pula diraikan.

Ahli ahlinya dan semua mereka yang diberikan habuan sebagai ganjaran mula menghalalkan dosa pemimpin walaupun Al Kitab telah menententukan status kesalahan tersebut.

Begitulah halobanya umat Melayu kini dalam menghalalkan apa yang diharamkan oleh Agama apabila ganjaran atau habuan dunia yang boleh didapati secara nyata mengatasi ganjaran yang dijanjikan Allah swt.

Benar dan sememangnya benar. Duit atau harta dunia telah berjaya membeli kepercayaan manusia dan hukuman Allah swt bukan lagi dianggap satu tuntutan.

Kepercayaan kata kata serta taburan wang ringgit dari Pemimpin politik telah merubah keimanan dan kepercayaan beragama umat Melayu yang diimamkan oleh UMNO terhadap hukum Allah swt .

Cahaya Al Majid
Cahaya Al Majid di 21:16

I LOVE ROSMAH. said...

pakcik oi..caplock rosak lagi ke? penang tu memang cina halau melayu.ni asal usul dari zaman ameno lg pakcik.tapi kalo najib ada pelior,kuasa ada kat dia tu mcm2 bleh buat contohnya hukum bunuh je cina penang...ada bran?
kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

atau soh najib si lanun tu rampas tanah penang untuk buat pengkalan tentera .najib tu sebnarnya lanun jenis pemalu.tengok bibir merah dia yg byk air liur tu pon dh tau dia merendah diri ngan cina.
betul DAK?
kurr...kokoko

Anonymous said...

Drp bunuh cina, baik upah orang tembak kepala pengkhianat dan batu api macam kau.

Anonymous said...

OI si TERORIS2 anon KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk ‘I LOVE ROS**‘, tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI & 'cucu nek temp***' , lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIRDAJAL ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas muka HODOH JUBOQ2 BABI lu tu!!
Read more at http://khairulryezal.blogspot.com/2016/07/with-guan-eng-pagi-ini-sudah-seperti.html#xfkWZi8HXSoQaSw6.99

Anonymous said...

Patutlah si TERORIS PENJAJAH KANIBAL DAPJUBOQ ANJING PORNO/HOMO/RASIS-EJEN ZIONIS/ISrael HARAM JADAH boleh dpt. 'DERMA' (i.e. RASU*H) 1 JUTA dlm 21 jam – rupanya $I JUTA shj. dr. hanya TIGA syarikat2 ANJING ZIONIS HARAM JADAH termasuk ivor*KEPARAT & Aspe*SIAL yg. telah MEROMPAK tanah pusaka BUMIPUTERA kita di PP tu, dan $50k dr. SEKOQ individu, si bekas Tokey JUDI berjay*Tot*BANGKAI yg. ada kaitan dgn. si DIKTATOR PENYANGAK/PENYAMAQ/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey ANAK BERANAK berIJAZAH LONGKANG tu & GENG KONGSI GELAP (tapi TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni cuba MENIPU dgn. mengumumkan 'DERMA' tu dr. 'rakyat' sambil nak TIPU lagi, kononnya juga BERLAMBAK 'rakyat' menyokong DAPJUBOQ ANJING ni)! Lihat di - http://sangkakalajari9.blogspot.com/2016/07/apa-kepentingan-syarikat-yang-menderma.html , APA KEPENTINGAN SYARIKAT YANG MENDERMA JAMINAN GUAN ENG ?? @NajibRazak @Zahid_Hamidi #scs14, Ahad, 3 Julai 2016!

Jadi, SPRM &PDRM, hang JANGAN pula TAK siasat semua ni dan juga tentang ~$13 BILLION yg. disyaki diSELUDUPkan dlm. JENAYAH Penggubahan Wang Haram ke SingaPORK!

Dan PU – hang CEPATlah buat lapuran POLIS psl. semua ni (tapi JGN. dok haraplah kat si mamat-kari-LEMBIK-yg. hanya GILA "fit, fit", yg. boleh pula nak BELA si tonggeng eng JUBOQ ANJING ni)! Lihat di http://www.kluangtoday.com/2016/06/ketua-pemuda-umno-rayu-jangan-cepat.html , Ketua Pemuda Umno Rayu Jangan Cepat Hukum Guan Eng, Disediakan oleh Khairuddin Halim!

Lihat syarikat2 ZIONIS HARAM JADAH-PENDERMA kat TONGGENG eng yg. telah MEROMPAK tanah pusaka nenek moyang berzaman BUMIPUTERA kita di PP tu! Di -
http://mymassa.blogspot.my/2016/02/hampir-13-billion-disimpan-di-singapura.html:

HAMPIR 13 BILLION DISIMPAN DI SINGAPURA?
2/18/2016 |


Agenda DAP ialah menjadikan Pulau Pinang sebagai Singapura kedua. Selepas lawatan Lee Kuan Yew ke Pulau Pinang sebagai permulaan tampuk kekuasaan DAP ia sudah menunjukkan hala tuju DAP di negara ini.

Lihat sahaja cara DAP menutup kg Melayu di Singapura kini sudah berlaku di Pulau Pinang.

Tahun 2011-2014 sepanjang pentadbirannya LGE lebih 1,100 ekar tanah telah pun dijual oleh kerajaan DAP Pulau Pinang kepada pihak luar samada dari dalam negeri mahupun dari luar negara. Jumlah hasil jualan ini dianggarkan mencecah RM 12.5 bilion.

Segalanya bermula pada tahun 2011 dimana kerajaan negeri menjual sebidang tanah berkeluasan 102 ekar hak milik kerajaan negeri kepada Ivory Properties dengan nilai RM 1.07 bilion. Ini dikuti oleh pejualan 110 ekar lagi kepada Consortium Zenith dengan nilai RM 6.3 bilion pada tahun 2013. Pada tahun yang sama juga, kerajaan DAP Pulau Pinang telah menjual sebidang tanah seluas 40 ekar bernilai RM 600 juta kepada P. E Land.

Pada 2014, kerajaan DAP Pulau Pinang dengan 4 transaksi jual beli dilakukan. Sebidang tanah seluas 245 ekar dengan anggaran nilai RM 2.4 bilion telah dijual kepada Aspen Vission. Ini diikuti dengan penjualan 30 ekar tanah yang dianggarkan bernilai RM 57 juta kepada Paramount Group.

Sebidang lagi tanah berkeluasan 470 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.02 bilion dijual kepada Eco World dan diakhiri dengan penjualan 103 ekar yang dianggarkan bernilai RM 1.09 bilion kepada Temasik Holding.

Apa yang sebenarnya DAP lakukan?Pengumpulan dana besar-besaran? Mengapa dalam masa lima tahun Kerajaan Negeri Pulau Pinang telah menjual 33% tanah Kerajaan Negeri kepada pemaju-pemaju proksi DAP?

Kemanakah wang RM 12.5 bilion ini pergi dan dibelanjakan?

(Nek Tempoyak)

Anonymous said...

Komen saudara 2:29 tentang Mah Yee Ting memang tepat sekali...berkenaan peranan beliau sebagai proksi keling kerala dan kroni2 cinapek keling kerala.
Umpan ah soh cina bini orang digunakan keling kerala supaya Mah Yee Ting sentiasa diikat oleh keling kerala seperti anjing suruhan.

Anonymous said...

Dapigs go back to china where u belong. In china the penalty for corruption is death by firing squad. This is what lim gone end deserves. Malays have been lenient to you for far too long.

Anonymous said...

Lim gone end cuba2 nak guna kuasa yang dia tak de. Dia ingat dia berkuasa sangat di negeri paling kecik. Pi mampos la dapigs. Balik tongsan la.

Anonymous said...

Kalau ikut 'FATWA' pemimpin RAMBUT SAJA LURUS Dapigs TONY PUAKA,

Pemimpin kalau dituduh-tuduh rasuah, TAK PERLU AMBIL CUTI,
Tapi kalau dah didakwa dimahkamah, kena AMBIL CUTI DAN/ATAU LETAK JAWATAN.

Itu fatwa DAPigs le, selalunya bila kena batang hidung sendiri, terus menikus mcm HARAMJADAH.

Tapi yg herannya, kalau fatwa ni diambil kira dan Mamak Kerala pun bersama-sama mrk mengutuk pemimpin dan kerajaan BN,
MENGAPA MAMAK KERALA SUNYI SEPI UTK BERSUARA SURUH KM PP LETAK JAWATAN?
Tapi kalau Najib yg tak pernah didakwa dimahkamah pasal rasuah mcm ribut taufan suruh letak jawatan, mengapa ye?
Jing LGBT yg masih ada telor dan otak baru seraruh rosak kekal tlg jawab ... kita tengok apa yg dia kong kong wof wof kan nanti ..
jgn dia hanya kurr kokoko aje udahlah, paham2 aje le ...

Anonymous said...

Monday, July 04, 2016 11:33:00 AM
Lim gone end cuba2 nak guna kuasa yang dia tak de. Dia ingat dia berkuasa sangat di negeri paling kecik. Pi mampos la dapigs. Balik tongsan la.

negeri paling kecik!!!
TERLAMPAU HAMPAS DEDAK CIRIT BURIT MAMA KOT!!!!
g
Pulau Pinang merupakan negeri yang ketiga kecil selepas Melaka di Malaysia. Keluasannya kira-kira 1031 km persegi

I LOVE ROSMAH. said...

HARAP LEPAS NI TAKDE SOALAN BENGAP N MABOK DEDAK DARI NEGARA DEDAKSIA LAGI
tak ku sangka tahap pemikiran pendedop sampai ke tahap buku lali ingat sampai ke lutut.meh sini aku ajar dengan 3butir dedak berkhasiat.
1) kuasa untuk mendakwa kes melibatkan penjawat awam yakni ketua lanun terletak ditangan ag.
2) ag tu dilantik ketua lanun taraf pendedop juga la gamaknya.mendedop ngan ketua lanun.
3) sprm,bekas ag,bnm ,audit negara telah mencadangkan pendakwaan ke atas ketua lanun tapi ditong sampahkan oleh ag kerana menjejaskan kedudukan pendedop setia pada ketua lanun cam korang.
supaya pencerahan ini dapat memberi sel otak pendedop yg tak tau baca berita hanya bersumber utusex dan tipi 3 bergerak ngan lancar.jgn harapkan tongkat ameno cam OKU...sekian terima kasih sayang dariku...kurrr...kokoko

Anonymous said...

muka sedih je lgm..jgn la sedih ye...kahkahkahhh... nanti bole duduk sebelah bilik ngan bang non bamboo river...

Anonymous said...

dari ibu ayam kurrrrr cowkit dah jadi nujum pak belalang. nanti siapa nak tengok nasib atau masa depan...bolih cari ibu ayam aka nujum pak belalang.
belalang o belalang. mana kamu pegi ni.

Anonymous said...

aiii....pecacai angkat taik itu hari kata bolih dakwa kat luar negara antah berantah. bawa bukti yang menimbun tu sekali. jangan jadi mahkamah perancis pulak. dah beruban najib tunggu.

Anonymous said...

Lge tu dah buat salah lps tu nak lawan undang2 lak...lagi ler rakyat
menyampah...

I LOVE ROSMAH. said...

ag selera mendedak boleh la pendedop berkepak eksen...kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

kesian ex penternak dalam ameno...asal kena pecat,gantong mesti ada citer sex..ni mahyuddin plak kena.pendedop tandus idea ke lepas sedut asap dedak tu.pasni tak heran madey plak ada krisis sex lepas ni hasil ilham dari asap dedak tu ..ye DAK...kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

NI ADA PANTUN KHAS UNTUK PENDUDUK REBAN TERIMA LA IKHLAS DARIKU
Najib sudah kaya
Rosmah jadi datin
Slmat hari raya
Maaf zahir batin

Najib pm kami
Bini dia Rosmah
Hari raya nanti
Jemput dtg ke rumah

Muhyidin kena pecat
Zahid jadi ganti
Raya dh dekat
Mohon maaf dari hati
πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜…πŸ˜…❤🌹

Anonymous said...

Masih pandai lagi pendedak Madey Kutty berpantun,
maknanya paling teruk pun baru separuh otak rosak kekal.
Sedap pantunnya ...

OK, bagaimana pun diucapkan Selamat Hari Raya,
Maaf zahir batin.

I LOVE ROSMAH. said...

biar la madey kutty tu kesian dia dh tua.dh 90thn kot.minta ameno jgn sangkutkan skandal sex la kat dia dh monopause.bikin aib je nanti.
selamat hari raya sume.maaf zahir batin.
kurr...kokoko

Anonymous said...


OI si TERORIS2 anon KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk ‘I LOVE ROS**‘, tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI &‘cucu nek temp***‘, lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIR HARBI ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas muka HODOH JUBOQ2 BABI lu tu!!

Anonymous said...

Aku juga harap KDN mengHARAMkan si TERORIS BOTAK-SIAL SingaPORK ni dr. masuk M'sia- minta maaf (nampak sgt. TAK ikhlas pun) tapi sekrg. MENYINDIR pula Bumiputera Melayu kat M'sia ni, kononnya kita ni tak berfikiran 'terbuka' mcm. Melayu SingaPORK! PI MAMPOS lu si HOMO OI - siapa nak OTAK JUBOQ BABI HOMO mcm. lu?!! Dasar Melayu PENGECUT yg. TAK sedaq diri - kalau lu BERANI, pi kutuk PM SingaPORK-TUAN PENJAJAH ZIONIS lu tu! Dahlah BUMIPUTERA Melayu/Islam diLAYAN mcm. KULI kat SingaPORK ZIONIS tu (yg. merupakan pusat MOSSAD-ISrael/CIA-NA*O di Asia Tenggara), termasuk TANAH PUSAKa/KAMPUNG2 Tradisonal Melayu yg. BERZAMAN; terus diHAPUSkan - mana suara LANTANG PELAWAK BOTAK-HODOH SIAL ni??!!

Bahkan dah BERLAMBAK kes warga SingaPORK buat JENAYAH sewenangnya kat M'sia ni termasuk JENAYAH Trafik sampaikan SAMAN pun TAK bayaq, dan ada yg. RASIS, cuba MEMBUNUH penunggang MOTOSIKAL Islam/Melayu kita baru2 ni - kita mahu depa SEMUA ni diHARAMkan dr. masuk lagi ke MALAYSIA tercinta kita ini, selepas diPENJARAkan! Jadi KDN – apa hang buat?!!

Lihat di - http://siemens-melayumaju.blogspot.com/2016/07/fakkah-fuzz-mohon-maafbila-didesak.html, Fakkah Fuzz mohon maaf...Bila Didesak Barulah Nak Maaf..Banggangnya

Nek Tempoyak.

I LOVE ROSMAH. said...

pakcik selamat hariraya pakcik.nanti raya soh cucu beli keyboard yg takde capslock n copy paste.maaf zahir batin.kurr...kokoko

Anonymous said...

OI si TERORIS2 anon KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk ‘I LOVE ROS**‘, tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI &‘cucu nek temp***‘, lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIR HARBI ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas muka HODOH JUBOQ2 BABI lu tu!!

Anonymous said...

Aku juga harap KDN mengHARAMkan si TERORIS BOTAK-SIAL SingaPORK ni dr. masuk M'sia- minta maaf (nampak sgt. TAK ikhlas pun) tapi sekrg. MENYINDIR pula Bumiputera Melayu kat M'sia ni, kononnya kita ni tak berfikiran 'terbuka' mcm. Melayu SingaPORK! PI MAMPOS lu si HOMO OI - siapa nak OTAK JUBOQ BABI HOMO mcm. lu?!! Dasar Melayu PENGECUT yg. TAK sedaq diri - kalau lu BERANI, pi kutuk PM SingaPORK-TUAN PENJAJAH ZIONIS lu tu! Dahlah BUMIPUTERA Melayu/Islam diLAYAN mcm. KULI kat SingaPORK ZIONIS tu (yg. merupakan pusat MOSSAD-ISrael/CIA-NA*O di Asia Tenggara), termasuk TANAH PUSAKa/KAMPUNG2 Tradisonal Melayu yg. BERZAMAN; terus diHAPUSkan - mana suara LANTANG PELAWAK BOTAK-HODOH SIAL ni??!!

Bahkan dah BERLAMBAK kes warga SingaPORK buat JENAYAH sewenangnya kat M'sia ni termasuk JENAYAH Trafik sampaikan SAMAN pun TAK bayaq, dan ada yg. RASIS, cuba MEMBUNUH penunggang MOTOSIKAL Islam/Melayu kita baru2 ni - kita mahu depa SEMUA ni diHARAMkan dr. masuk lagi ke MALAYSIA tercinta kita ini, selepas diPENJARAkan! Jadi KDN – apa hang buat?!!

Lihat di - http://siemens-melayumaju.blogspot.com/2016/07/fakkah-fuzz-mohon-maafbila-didesak.html, Fakkah Fuzz mohon maaf...Bila Didesak Barulah Nak Maaf..Banggangnya

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

Guan eng beli banglo
Dapat harga murah
Ketua otak biol
Baling mic masa ceramah

Anonymous said...

terpaksa jual lendir di blog pro UMNO.
tangtu pun dh blh ukur 'market value' cacai dua ekor TounMahaTahik.. very2 low xde crowd yg mreka boleh gather melainkan tumpang kehebatan org lain.

PRN dh habis, 2 PRK dn habis, bukti jelas rakyat tkmau proksi melayu harbi.

tounmahatahik pon dh hbis jutaan duit utk jatuhkan najib.. tp xde hasil.

last2 lim gone eng sekutu ksh syg TounMadey sbnrnya kepala rasuah..

mileage politik pemakan dedak expired akn berakhir. Najib terus kukuhkan UMNO BN dgn pnuh bergaya. selamat bernanah le hati dua ekor harbi melayoo TedManok dn PencentaAntiRosmah.

muahahaaa.. bgus tuan blog ni pndai trigger dua ekor cacai harbi ini naikkn populariti blogini...

I LOVE ROSMAH. said...

sudah la tu..nanti raya meh datang umah ajak la kenkawan sereban.ada kuih raya spesel tok korang.
KUIH TAT DEDAK...kalo sedap bagitau reban2 yg lain,kali tak sedap repot je kat penternak nun ateh sana.kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

makasih pakcik akhirnya dpt keyboard baru.baru comey tulisan tanpa capslock.kurr..kokoko

Anonymous said...


OI si TERORIS anon 'I LOVE ROS***' si KETURUNAN RASIS BASTARD JUBOQ BABI PORNO/HOMO/RASIS-KULI2 ZIONIS HARAM JADAH termasuk 'cucu nek tempoy**' & tedGILA-LAHAP-TAIK kit SIAL JUBOQ BABI, lu jgn. nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT BANGANG"copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH lu!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK si BANGKAI2 JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL JUBOQ BABI/TONGGENG eng/kok-chin SUNDAL/gobing-jagdippyBABI-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA/KENCING NGAnga ming/BABIga!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ ANJING ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ ANJING ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si BANGKAI-BANGKAI BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA BABI PENYAMAQ ZIONIS SETAN PORNO/HOMO/RASIS HARAM JADAH DAPJUBOQ BABI asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS-TERORIS KAPIR HARBI ZIONIS DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-PENGECUT ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS ZIONIS SETAN BABI HOMO/PORNO/RASIS SIAL, GERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- BANGKAI BABI-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu KANGKANG BABI aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – apa KEJADAHnya puak SETAN ZIONIS ni?!

Jadi, Go LAHAP TAIK JUBOQ BABI PENDATANG ZIONIS HARAM JADAH DAPBANGKAI BABI lu yg. atas JUBOQ2 BABI lu tu!!

Anonymous said...

DASYATnya – Kota MADINAH pula diSERANG IS/ISIS ni! Begitu juga NEGARA ISLAM kita ini!

Sedangkan Snowden, bekas perisik CIA/NSA telah MENDEDAHkan yg. IS/ISIS diTUBUHkan oleh MOSSAD/CIA/MI6 di mana KETUA2nya adalah ejen2 MOSSAD yg. MENYAMAQ sbg. org. Islam – utk. MENJAJAH seluruh Dunia Islam terutamanya di TIMUR TENGAH yg. amat KAYA minyak-gas dan adalah PUSAT ISLAM, terutamanya ARAB SAUDI; di samping mengHANCURkan ISLAM/umatnya dgn. mengHANCURkan MEKAH-KAABAH/MADINAH/MASJID AL-AQSA satu hari nanti, serta MEMBUNUH dlm. GENOSID yg. paling besar, SETIAP Bumiputera Palestin di Gaza dan West Bank (yg. MINYAK-GASnya, yg. masih belum diTEROKA, yg. BERBILLION, di bah. “Apartheid Wall“ West Bank dan bah. Laut Mediterranean, di Levantine Basin, Gaza; lihat di http://www.palestinechronicle.com/palestine-egypt-set-mediterranean-sea-border/ , Palestine-Egypt to Set Mediterranean Sea Border, Jun 18 2016 - sebab itu laut Mediterranean di Gaza dikawal ketat TERORIS ISrael serta Submarin2 NUKLEAR HARAMnya dan para nelayan Gaza sering diBUNUH)!!

Sebab itu juga , ISrael TIDAK pernah diSERANG walaupun kononnya IS/ISIS ni ada berpura mengGERTAKnya utk. MEMPERDAYAkan Dunia termasuk umat Islam, terutamanya KULI2 yg. BANGANG!

Sebab itu jugalah Pertubuhan Dunia Islam OIC-LEMBIK-yg. disyaki telah diSABOTAJ-EJEN2 MOSSAD/IS(IS()rael mesti diSELAMATkan dan seluruh Dunia Islam diSATUkan! OIC juga mesti MENUBUHkan satu gabungan KETENTERAAN yg. amat CANGGIH dan TANGKAS spt. NATO - yg. mesti diPUSATkan di ARAB SAUDI;, terutamanya utk. MENGAWAL Mekah/Madinah!

Lihat di - http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/:

French Report ISIL Leader Mossad Agent

By GPD on August 4, 2014

Simon Elliot, aka Al-Baghdadi, son of Jewish parents, Mossad agent !!!
In French

Abu Bakr al-Baghdadi, so-called “Caliph,” the head of ISIL (Islamic State in Iraq and the Levant is, according to sources reputed to originate from Edward Snowden, an actor named Elliot Shimon, a Mossad trained operative.

Simon Elliot (Elliot Shimon) aka Al-Baghdadi was born of two Jewish parents and is a Mossad agent.

We offer below three translations that want to assert that the Caliph Al-Baghdadi is a full Mossad agent and that he was born Jewish father and mother:

The real name of Abu Bakr al-Baghdadi is “Simon Elliott.”

The so-called “Elliot” was recruited by the Israeli Mossad and was trained in espionage and psychological warfare against Arab and Islamic societies.......(teruskan membaca)

(Nek Tempoyak)


Anonymous said...

Ramai budak-budak
Main bunga api
PAN makan dedak
Hasil ihsan DAP

Anonymous said...

Ramai budak-budak
Main bunga api
PAN makan dedak
Ayam ternak DAP

Anonymous said...

pan budak tak baik
umpama bunga dedap
pan makan taik
taik yg keluar dari lubang bontot dap

I LOVE ROSMAH. said...

mencarut je penduduk reban ni....dah..selamat hariraya sume.jemput datang umah ku kat sri perdana nk sedekah kuih tat dedak ni.
kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

mcm2 idea pendedop ni..kurr...kokoko

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates