July 26, 2016

64 Tuduh YAB @AzminAli Dengan Skandal RM400 Juta, Kita Harap @RafiziRamli Tidak Bergurau



Beberapa banner dipasang di sekitar Shah Alam mengiklankan forum pendedahan yang bakal diadakan di Dewan MPAJ, Ampang, Sabtu ini berkenaan "Skandal RM400 Juta Azmin Ali". Antara ahli panel forum ini adalah Setiausaha Agung PKR, Rafizi Ramli, Cynthia Gabrel, Pengarah Eksekutif C4 Centre dan Pengarah Eksekutif NOW, Akmal Nasir.

Kita mengharapkan Rafizi Ramli tidak bergurau di dalam hal ini seperti skandal-skandal yang pernah beliau dedahkan sebelum ini. Tidak hairanlah ada ura-ura Dewan Undangan Negeri Selangor bakal dibubarkan Jumaat ini bersama-sama DUN Pulau Pinang. Mungkin Presiden PKR sudah bercita-cita dan menyusun strategi untuk mendapatkan kembali jawatan Menteri Besar yang terlepas dalam Langkah Kajang. Mungkin inilah skandal terbaru yang Rafizi Ramli janjikan minggu lepas.

64 comments:

Anonymous said...

Baguslah pembangkang brani dedahkan skendel dan isu dalam kerajaan mereka..sorok2 pun akhirnye terdedah juga sehingga sampai kemahkamah dan tersebar keseluruh dunia..

Anonymous said...

Nampak nya ni pun kes rasuah ka songlap...elok la tu tuduhan kata Najib penyamun belum terbukti bertambah pula kes puak ni...betul2 pakatun..katon..tempahla tempat di Villa Buloh Inn.
Mah Dedak tak nak komen ka...

Anonymous said...

INI TANDA2 PKR NAK ISYTIHAR PERANG SABIL DLM PARTI.

Tak heran pun, puak2 pro-Azmin dan pro Anuwar/Wan Azizah masing2 tengah kumpul WMD.

Hanya jgn puak PAKATUN pulak pegi ngadu dgn AS kata Malaysia dah kumpul banyak WMD. Jadi rakyat Iraq kita nanti. Bukan boleh percaya orang2 gila kuasa ni ...

dina said...

dah 2tahun isu 1mdb ni dikaitkan dgn najib...tapi xde sorang pun yang nak dakwa....bukti takde kah?
kalau takde bukti dan tak dapat dakwa najib naper masih bising lagi? us doj pun cuma buat announcement saja yang diaorang tengah siasat. apa punye isu ntah ni ..buang masa....

Anonymous said...

Biorkan dia sesame dia bergasak.Akirnye rakyat tahu tujuan mereka.Baru 2 penggal dh
kepoh menyamun duit rakyat.Baru
sedor orang2 selangor dan penang
memilih lanun2 mentafbir negeri.

Anonymous said...

Wayang je semua tu. Mana dia hasil tindakan dari laporan piji kepada sprm kes rasuah pompuan dulu? Tengah siasat ke atau buntu dalam siasatan?

Anonymous said...

428 pm,

dorang tengah asyik berhibur dgn pompuan yg jadi barang rasuah tu ... biasalah tu ... tu yg terus terlupa apa yg dorang cuba dedahkan ..

Anonymous said...

"Today, a police report was lodged against ex-MACC Chief Abu Kassim Mohamed, ex-Bank Negara Governor Zeti Akhtar Aziz, and ex-Attorney General Abdul Gani Patail. These are the three people said to have been secretly working with the US authorities to try to bring down the Malaysian Prime Minister."

Hari ini, satu laporan polis telah dibuat (oleh Naib Ketua Pemuda UMNO) terhadap bekas Ketua Pesuruhjaya SPRM Abu Kassim Mohamed, bekas Gabenor Bank Negara Zeti Akhtar Aziz, dan bekas Peguam Negara Abdul Gani Patail. Ketiga-tiga mereka ini dikatakan secara rahsia bekerjasama dgn pihak berwajib AS mencoba utk menjatuhkan Perdana Menteri Malaysia.

Pendedahan kerjasama dgn pihak berwajib AS secara rahsia tanpa pengetahuan pihak kerajaan Malaysia ini telah disahkan sendiri oleh bekas Ketua Pesuruhjaya SPRM Abu Kassim Mohamed (petikan dari Bernama).

Apadamacey ???

I LOVE ROSMAH. said...

apa lagi kasi tangkap la cepat kalo ada bukti sebesar semut seklipon atas nama kejujuran.tunjukkan kebenaran
jgn cam najib lanun dah libas,dah masuk akaun,dh buat filem lucah box opis,dh beli jet tok bini,dh beli...bla..bla...bla..tapi masih dikata jujur ,pengasih penyayang dan pemurah oleh pendedak sekalian alam reban.
cian kat ko DOP aku bukan fanatik mana2 parti...kurr..kokoko

Anonymous said...

Oiii kak mah...

Umno xlayan KAIN BATIK carik korg..

Sendri KOYAK sendri jahhit lerrr..

korrkororr kurkurrr

Anonymous said...

ye lah, apa yg kak mah merapu meraban marah-marah ni .. tak fahamlah ..
org kat atas hanya melapurkan apa yg telah berlaku aje, percaya atau tidak itu lain hal ..
nak suruh main tangkap2 ni mengapa? ingat mcm tangkap anjing kurap tepi jalan ke, tak ikut prosedur ..

blog ni pun utk melapurkan apa yg sepatutnya diketahui oleh org ramai, bukan tempat menjadi hakim atau boleh ambil apa2 tindakan pun.

skrg ni pun ramai org nampak mcm pro-Najib bukan krn fanatik dgn parti atau pemimpin, tetapi permainan kotor pembangkang/Tun M dilihat sudah terlalu melampau .. jadi berfikir sebelum komen ..

Anonymous said...

Kak mah ni mulut cm JUBO ayam tgh MAKAN DEDAK..

Sokseksoksek..

Cam SIOT lu kak mah..
Abis smue org nk DTANGKAP n DDAKWANYA..

korkor kurkur

Anonymous said...

Semakin terserlah parasit2 belaan
madey.Atok lanun bukan je berak
kapur malahan pungkok pun dh terbakar.Mereka semua patut diextradisi ke us dan disimpan di
Kem Guatanamo dilayan sebagai pengganas.......

I LOVE ROSMAH. said...

skang ni ko merapu meraban ke ato aku? isu utama logik akal mudah adalah yang salah tetap salah.kalo sah mencuri kita tak tukar fizik jadi menderma plak.contoh songlap duit besar2 an camni jgn la kita nk spin salahkan org lain,kata nk konspirasi,salah org tu,org ni cucuk.sampai duit masuk dlm personal akaun pon korang kata tak bersalah cuma hear say fitnah.
aku memng tak faham apa akal yg Allah bagi kita tu utk berfikir secara terbalik opposite ka?
hal semudah itu pon korang rumitkan apatah lagi benda lain...betul tak DOP...cian ko DOP...kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

nak dakwa camner...kuasa dakwa adalah ag.ag plak makan dedak najib.pastu segala dokumen dlm akta osa.siapa yg dakwa la masuk ke dalam.fikir logik camni pon ko tak mampu apa lagi nak di bahaskan.
cian ko makcik DOP...kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

perang utk kebenaran dan ketelusan tak salah.lain cam pendedop takde pelior ,apa yg najib buat sume betul ,sayang cinta ketat2 ...cian kat ko DOP..kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

halah kurap depan mata tak berani nak berobat..kurap kg sebelah yang disibukkan.tu kurap ayahanda najib lanun kasi setel la DOP...ada bran ka ato sorok pelior dlm semak?
cian kat ko DOP...kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

ingat mental pendedop sama ke cam org biasa.? cara berfikir sama cam korang?wayang? setau aku mental pendedak lemah ya amat...cian kat ko DOP ...kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

aikk yang lain ko soh masuk villa buloh inn,yang lanun sibibir merah basah ko buat2 tak merasa dedak plak...cian ko DOP tgk otak ko kurang berfungsi....kurrr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

itu je la alasan ko sambil najib lanun kira duit kat dlm akaun...cian kat ko DOP baldi pool...kurr...kokoko

Anonymous said...

Sabar la Kah Mah..kan Mat Bond amareka kau orang tengah usaha buat bukti..duit dah bayar juta2...
Kalau ada bukti dah lama Fizi tu dedahkan lagipun puak kau ada lawyer yang pandai putar2....dah lama dah...naik lengoh kepala kepala hotak aku....

Anonymous said...

setahu aku tun m dan bergabung dgn komunis bermakna mana yg ikut dia sekomunis mcm dia juga. org politik perjanjian antara mereka tentu ada yg rakyat samdol mcm kita ni tidak d
beritahu. hati tun m sudah sekeras seperti limkomunis yg agenda limkomunis tidak d sorok2. yg bahalol2 tetap melayu yg sanggup menjual agama dan bangsa. limkomunis dia chong cheng chong cheng depan kita pon kita tak tahu apa kejadahnya dia dok mengata depan muka org melayu sendiri. seperti biasa org melayu mmg perasan dan syiok sendiri. tolongkop la jawabnya.

ted manoff said...

T__T

I LOVE ROSMAH. said...

halah bila nak tang najib lanun je jadi taasub cam pengikut ayah pin sume betol.beli gudang garam sebatang turun kejap dari awan pon betoi...cian kat ko DOP...kurr..kokoko

ted manoff said...

Ayat saekor macaiii..

Anonymous said...

Menggelupor macai2 Pakatun @ dapigs menegakkan 'kebenaran' yg mrk telah tentukan, terutama 'I LOVE ROSMAH',
PM Najib, raja lanun.
AG Apandi, salahguna kuasa.
Pro-Najib, tak nampak fakta kebenaran, sakit mental, tak punya keberanian, otak kurang berfungsi.
Dia (ILR) pejuang kebenaran dan ketelusan - seorg hakim rakyat yg bersidang menjatuhkan hukuman melalui blog2.

Mmg betul2 mental dorang ni, sampai ada yg tidak dapat berfikir apa2 hanya setakat kentut berkepol saja ..

kalo aku rasa nak ketawa, aku tulis HAHAHAHAAHAHAHAHAHAAH ...

Anonymous said...

Announment??Cnn lapor harta2 dah disita..

Anonymous said...

http://www.amenoworld.net/2016/07/kos-projek-keretapi-laju-naik-2-kali.html?m=1

Anonymous said...

Umum hari rabu lalu untuk bagi tau tuntutan civil suit didaftarkan di mahkamah(file).siasatan fbi telah selesai.fbi hanya perlu dapatkan rekod tranksaksi aliran wang dari akaun dan rekod pemilikan aset defendant.
PEGUAM: Tindakan "CIVIL FORFEITURE" oleh DOJ USA adalah PROSEDUR KES JENAYAH


TINDAKAN "CIVIL FORFEITURE" OLEH DOJ (DEPARTMENT OF JUSTICE) USA ADALAH PROSEDUR KES JENAYAH
Ramai yang terkeliru dan dikelirukan dengan perkataan sivil dan jenayah dalam isu tindakan Department of Justice (DOJ) USA mengambil tindakan Mahkamah untuk menyita dan mendapatkan semula aset-aset (civil forfeiture) yang dikaitkan dengan penyelewengan 1MDB. Tindakan ini diambil di bawah program yang dikenali 'Kleptocracy Asset Recovery Initiative' untuk mendapatkan semula harta negara asing yang disonglap atau diseleweng melalui perbuatan-perbuatan jenayah.
Menteri dan pemimpin Umno termasuk Ketua Penerangan Tan Sri Annuar Musa dan Menteri Undang-undang Dato' Seri Azalina Othman cuba menggunakan perkataan sivil tersebut untuk menunjukkan yang tindakan yang diambil oleh DOJ tidaklah serius kerana ia bukanlah tindakan jenayah.

Adakah benar ia hanya satu tindakan sivil sepertimana yang kita faham di Malaysia sepertimana tindakan sivil untuk kecuaian atau tuntutan gantirugi? Kenapa US Attorney General Criminal Division yang mengetuai tindakan ini?

US Code (USC) adalah Undang-Undang bertulis di Amerika Syarikat.

Di dalam tindakan DOJ ini, mereka telah menggunakan peruntukkan 18 USC 981 (Title 18 Section 981) iaitu Civil Forfeiture atau Penyitaan Sivil untuk menyita harta-harta alih atau tidak alih yang mereka percaya berdasarkan kesalahan 18 USC 1956 (Title 18 Section 1956) yang dalam siasatan mereka adalah hasil daripada kegiatan jenayah ataupun penggubahan wang haram.

Apakah Title 18 US Code? 

Title 18 US Code adalah Undang-Undang Jenayah dan Prosedur Undang-Undang Jenayah. Di Malaysia kita menggunakan Penal Code dan Criminal Procedure Code. Boleh rujuk di link http://uscode.house.gov/browse/prelim@title18/part1&edition=prelim

§981. Civil forfeiture

18 USC 981: Civil forfeiture Text contains those laws in effect on July 20, 2016
From Title 18-CRIMES AND CRIMINAL PROCEDUREPART I-CRIMESCHAPTER 46-FORFEITURE

(a)(1) The following property is subject to forfeiture to the United States:

(A) Any property, real or personal, involved in a transaction or attempted transaction in violation of section 1956, 1957 or 1960 of this title, or any property traceable to such property.
18 USC 1956: Laundering of monetary instruments Text contains those laws in effect on July 20, 2016

§1956. Laundering of monetary instruments

From Title 18-CRIMES AND CRIMINAL PROCEDUREPART I-CRIMESCHAPTER 95-RACKETEERING

(a)(1) Whoever, knowing that the property involved in a financial transaction represents the proceeds of some form of unlawful activity, conducts or attempts to conduct such a financial transaction which in fact involves the proceeds of specified unlawful activity-
Walaupun seksyen-seksyen yang disebut tersebut adalah civil forfeiture tetapi tindakan yang diambil oleh DOJ adalah tindakan dibawah Undang-Undang Jenayah Amerika Syarikat. 

Adakah rakyat masih lagi boleh ditipu dan diperdayakan dengan cara membodohkan minda rakyat yang tidak celik undang-undang.

Tindakan civil forfeiture ini adalah tindakan permulaan sebelum tindakan di bawah peruntukan undang-undang jenayah diambil.

Walau apapun, fakta-fakta yang dibentangkan di dalam Pernyataan Tuntutan tindakan civil forfeiture ini konsisten dengan fakta-fakta penyelewengan 1MDB yang didedahkan selama ini yang mengaitkan penglibatan dan faedah yang diterima PM Najib Razak.

Bagaimana Polis Diraja Malaysia tidak menemui sebarang salahlaku jenayah sedangkan FBI menemuinya. Bagaimana Peguam Negara USA boleh mendapati ada salahlaku jenayah sedangkan Peguam Negara Malaysia boleh membersihkan PM. Perkara yang berlaku ini jelas memalukan negara di mata antarabangsa yang pasti memandang rendah sistem undang-undang dan keadilan negara yang korup.

Anonymous said...

Siasatan fbi dan civil suit doJ telah membuktikan kaitan najib dengan defendant..aliran wang dari akaun syarikat terbabit dengan defendant masuk keakaun najib..

Anonymous said...

Siasatan fbi dan civil suit doJ telah membuktikan kaitan najib dengan defendant..aliran wang dari akaun syarikat terbabit dengan defendant masuk keakaun najib..

Anonymous said...

Andaian super bangang...kau dapat maklumat dari FBI kawan kak Mah kerr..

I LOVE ROSMAH. said...

ketawa stress ke DOP? cian ko DOP makin terganggu mental ko sedia maklum lembam...kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

andaian pendedop memang gitu.pencuri terang2 masuk akaun diangkat jadi khalifah.kalo menentang dicop menyokong pembangkang ato kapir harbu secara konsisten....cian ko DOP..kurr..kokoko

Anonymous said...

Tengok bola dulu...nanti kita sambung...jangan stress

I LOVE ROSMAH. said...

ni najib lanun punya pasal la felda dh leading 2-1...cian DOP...kurr...kokoko

Anonymous said...

setan....bola pun najib punya pasal....sebab najib juga ke engkau lahir Kat dunia ni tapi tak mungkin sebab kau ni dah tua bangka.....tambah amalan utk akhirat bukan noda Dan dosa...ingatlah wahai org tua.....

I LOVE ROSMAH. said...

skang ni sume najib lanun punya pasal...ayam kena langgar lori mati pon najib lanun punya hal..cian ko DOP marah2 depan cucu ko....kurr...kokoko

Anonymous said...

kalau dari AS ni kira lagi jauhlah nak hantar sepina kat Najib, mau satu kurun baru sampai ni.

sepina dari perancis yg dihantar menggunakan courier servis ulat bulu dan boleh ikut jalan darat pun masih tak sampai2 lagi, inikan pula dari AS dgn merentas lautan. mungkin terpaksa gunakan juga khidmat ular air ni.

dah bising dah puak protun kata fbi dah siasat ketat2 hingga takde bukti yg dapat disorokkan lagi, Najib dah terang2 curi duit dan bersalah, lagi mau tipu ka ??? ini keputusan mahkamah blog CTS tau, bukan main2, yg bersidang menjatuhkan hukuman pun semua HAKIM RAKYAT oooo. nasib baiklah madey gunakan DoJ utk keluarkan saman, kalau tidak habislah Malaysia terus jadi 'failed state' dan muflis. tapi Malaysia kan ke dah 2 minggu bangkrap ikut perkiraan org kuat madey?

lagi pun madey and the kroni pun dah tak sabar2 nak jatuhkan Najib sbb hidup madey dan keluarga dah tak tenteram akibat gangguan dari pihak berwajib yg dikontrol dek Najib. dahsyat betul Najib ni ye, patutlah madey nak Najib cepat2 disingkirkan.

Anonymous said...

sblm masuk tidur aku nak ucapkan syabas kpd puak protun krn bukti2 sahih yg digunakan dimahkamah blog CTS berpihak pada madey. jadi "SWEET DREAM" kpd yg telah menjalankan tugas dgn penuh dedikasi, 'cekap, amanah dan telus'. MEOWWWWW .. dapigs pasti memberi tabik hormat kpd anda semua krn 'MELAYU BERJAYA SKRU MELAYU' ...

Anonymous said...

madey risaukan tembolok anaknya kempis....

Anonymous said...

HALOOO bang. Madey tak tenteram tu bukan krn Najib aje, tapi dia dah mula sakit mental ..

Tengok skrg, muyidin dan boboi pun senyap aje, malas dah nak layan org tua sakit mental tu ......

I LOVE ROSMAH. said...

madey,dapig,najib lanun ,penduduk reban cts korang sume sama je .cuma pendedop taat pada lanun kaki kincing je otak bebal sampai nak beza derma ngan rasuah pon terkontang kanting cari jawapan.kuat makan dedak duit haram cenggitu ye DOP..cian ko DOP...kurr...kokoko

Anonymous said...

Looo..kan bibir merah basah Najib dah terangkan berkali2 dan PAC pun dah kluar laporan ...kak Mah dah lupa ka...tunggu hasil siasatan Mat Bond Amareka la pula...

Anonymous said...

Kesian org tua ni, bangun dinihari terus menyalak. Patutlah anak-anak hantar kau ke rumah org tua-tua.

Anonymous said...

dia tu p buta dan pekak nak buat camne....

I LOVE ROSMAH. said...

oohh.. PAC kata duit src cam bg duit raya ye DOP.camner plak duit untung reza aziz bikin filem porn dah bagi ayahanda lanun ke blom DOP?
cian ko DOP syaiton sebelah ko pon gelak ngan statement korang DOP..kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

aik macam pengalaman ko je DOP.biasanya majoriti keluarga pendedak yg cam gitu abaikan mak bapak sebab 7 keturunan makan duit haram...cian kat ko DOP...kkurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...
This comment has been removed by the author.
I LOVE ROSMAH. said...

sume pendedop musti dh tgk filem porn anak ayahanda lanun kan..kan sebagai tanda kesetiaan tak berbelah bagi...cian kat ko DOP nafsu syaiton...kurr..kokoko

Anonymous said...

OI si TERORIS si SEKOQ GILA BABI si 'I LOVE ROS***' si HOMO JIJIK JUBOQ BABI KURAP si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD dan juga termasuk si PENYAMAQ2 HOMO ‘cucu nek tempoy**' & tedHOMO-GILA-LAHAP-TAIK kit SIAL KANIBAL, lu JANGAN nak MENYAMAQlah si PENAKUT2 GILA BABI oi; tak habis2 dgn. MENGULANG komen2 MENCARUT HARAM JADAH "copy-paste" TERORIS PENDATANG ZIONIS KAFIR HARBI DAPJUBOQ BABI lu! Lihatlah bagaimana si puak KANIBAL HOMO/PORNO/RASIS DAPJUBOQ BABI ni mengHINA dgn. LUCAH terhadap UMNO tercinta kita serta umat ISLAM serta sesiapa yg. mengKRITIK puak TERORIS DAPJUBOQ BABI ni! Lihat di https://helenang.wordpress.com/2016/07/18/dapsters-hating-on-joceline-tan/ , Dapsters hating on Joceline Tan! Lepas tu nak suruh kita BERHEMAH pula, pi MAMPOS lu si puak PENJILAT JUBOQ BABI!

OI si TERORIS2 si GILA BABI DAPJUBOQ BABI , lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/ BABIga SUNDAL KURAP!!

Aiya, puak HOMO-GILA-LAHAP TAIK mcm. lu aahhh, memang puak BINATANG BUAS wohhh! Ini mcm aaahhh?! Dan apahal aaahhh yg. lu nak CURI mcm. PENGGANAS KANIBAL Zionis IS/ISIS - identiti “Ted Manoff” (huruf besaq T & M)?!Sekrg. juga puak PENGGANAS PENAKUT DAPJUBOQ BABI ni CURI identiti "Nek Tempoyak" pula (termasuk guna nama “cucu nek tempoyak“)!

Yg. lu juga nak MENGHINA, guna nama YAB WANITA PERTAMA Bumiputera Islam/Melayu TERCINTA kami apahal - PU; hang buatlah REPOT POLIS sbb. si TERORIS DAPJUBOQ BABI ni memutarbelitkan identiti dan imej YAB DS Rosmah tapi dok HINA YAB PM/UMNO tercinta kami!

Dan yg. lu nak HINA Bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu tak habis-habis apasal si KETURUNAN JUBOQ2 BABI?!

Dan awatlah anon-anon TERORIS GILA PENYAMAQ ZIONIS PORNO/HOMO/RASIS DAPJUBOQ BABI ni asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS2 KAPIR HARBI ZIONIS PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-SIAL ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS JUBOQ BABI KURAP ZIONIS HOMO/PORNO/RASIS, mengGERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- JUBOQ BABI KURAP-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu TAIK JUBOQ BABI KURAP aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – PI MAMPOS puak TERORIS KAFIR HARBI PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP ZIONIS OI!!

Jadi, Go LAHAP TAIK & JILAT LENDIR HANYIR JUBOQ2 BABI KURAP si TERORIS KAFIR HARBI PENJAJAH ZIONIS DAPJUBOQ BABI KURAP lu tu!!

#Madey The DIKTATOR PENYANGAK/PENYAMAQ/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN anak BERANAK KEPARAT berIJAZAH LONGKANG-si PENJILAT PENJAJAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD!!#

Anonymous said...

Main tuduh2 rasuah le, korupsi le ... ni zaman Madey lagi ... lepas tu bila si Anwar kena pecat.. dia pun buat le juga tuduhan yang sama ni ...ko tak tau ke ni modus operandi yang sama diterimapakai oleh puak2 pembangkang...
Basisnya cari keburukan pemimpin dan apa2 yang berkaitan dengan kerajaan....hahaha .. ni semua strategi orang yang nak jadi pemimpin taik kucing

Ko tau tak zaman Madey siapa yang orang yg kena pecat? kenapa tubuh Umno baru? ha byk lagi ni ...

Ko orang pikir2 le .....

Cian I Love Rusmah kurr...kokoko kiokkk

(Aku rasa ada juga blogger2 yang diupah tujuan memporak-peranda org serta meracuni fikiran. Ni pun strategi mrk gak)

Anonymous said...

AMAT KRITIKAL:

TOLONG selamatkan lebihan KAMPUNG2 bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu kita yg. mahu diHAPUSkan SEMUA di SELURUH PP - melalui MO DAJAL terbaru si puak TERORIS PENJAJAH/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD! Iaitu disyaki melalui Projek TEROWONG Dasar laut atau JAMBATAN KETIGA - lihat PENDEDAHAN oleh PAS yg. BERNAS ini!

https://aidcnews.wordpress.com/2016/07/26/terowong-dasar-laut-ada-agenda-tersembunyi-dap-setiausaha-pas-pulau-pinang/ :

Terowong Dasar Laut Ada Agenda Tersembunyi DAP -Setiausaha PAS Pulau Pinang

July 26, 2016 AIDCNews

AIDCNews – 26/7/16 –Sama ada Projek Terowong Dasar Laut atau Jambatan Ketiga, kedua-dua mempunyai agenda tersembunyi DAP khususnya terhadap kawasan majoriti Melayu Islam di Pulau Pinang, kata Setiausaha PAS Negeri, Iszuree Ibrahim.

Iszuree yang juga bekas Ahli Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP) berkata sama ada Projek Terowong Dasar Laut atau Jambatan Ketiga sekiranya berjaya dilakukan kedua-dua projek itu akan menghubungkan dua daerah yang berasingan iaitu dari bahagian pulau ke Seberang Perai Utara.

“Tanah Majoriti orang Melayu Islam kebanyakan di Daerah Seberang Perai Utara. Jika berlakunya projek terowong atau jambatan ketiga, tidakkah ia akan mengancam tanah warisan Melayu Pulau Pinang di Kepala Batas, pakai (guna) habis tanah kampung-kampung.

“Fikir-fikirkan apa yang telah berlaku di Seberang Perai Selatan khususnya di kawasan Batu Kawan. Habis tergadai tanah warisan orang Melayu.

“Inilah agenda tersirat yang rakyat perlu buka mata seluas-luasnya,”katanya dalam Facebook hari ini.

(Nek Tempoyak)

#ATM - juga harus ambil PERHATIAN: Kerana juga disyaki TEROWONG ni akan MEMUDAHkan puak TERORIS MOSSAD/IS(IS)rael memasuki PP dari Submarin NUKLEAR HARAM JADAH depa - yg. boleh masuk dasar laut-amat DALAM dan sangat SENYAP; lihat - di http://www.nti.org/analysis/articles/israel-submarine-capabilities/ , Israel Submarine Capabilities, July 30, 2015!

SUBMARINE-boleh bawa-senjata NUKLEAR Pengganas2 ZIONIS- MOSSAD/ISrael ini juga disyaki menyebabkan letupan NUKLEAR kecil bawah laut dan tanah (yg. boleh menyebabkan cuaca amat bahang-ala-El-Nino serta empangan/air sungai surut ke bawah tanah serta tanah/batu merekah), banjir, letupan bawah GUNUNG BERAPI, Tsunami kecil & besar (termasuk disyaki yg. MENENGGELAMkan banyak kapal PELARIAN Syria & Palestin di laut Mediterranean yg. MEMBUNUH beribu pelarian di dlm GENOSID), serta Tsunami di Acheh (Acheh waktu itu baru mendapat separuh kemerdekaan sbg. NEGARA ISLAM yg. KUAT serta juga KAYA minyak-gas), Fukushima (Jepun waktu itu mahu mengEKSPOT Uranium ke Iran) dll, gempabumi dsbnya]!#



Anonymous said...

Malaysian official 1....

Amerika nk TULIS nama najib pon susah...
Polis dunia pn tkut dgn najib..



TAKUT bebeno amerika dgn najib...
Gua mmg SALUTE najib..
GERTAK pemberontak BOREDAI terus bri KOTAK HITAM MH17..

kalu stakat mat sabu nk baling MIC je brani..
Korkorkor kurkurrrr

Anonymous said...

Tokong buat semua betul..hehehe
Ada ros dedak meroyan tokong jual pokok manggis?...haha

Anonymous said...

Boleh caya ke auta pembangang2 ni klw manifesto pun bukan janji...
Beraaaaape banyak pusing derr...

Anonymous said...

Setahu aku piji gurau jer tu...hehehe

Anonymous said...

Terok meroyan kak mah yer..

Anonymous said...

Kak ros jgn stress sgt...hari2 meroyan...ambik ler cuti jap..tak luaknye dedak tu....

Anonymous said...

andaian pendedop memang gitu.pencuri terang2 jual pokok manggis pun ros dedah angkat jadi khalifah...hehehe

Anonymous said...

Gila meroyan..

Anonymous said...

Ros dedak tak jemu ke adu domba ni..

Anonymous said...

Cerita meloyakini gak ros dedak kutip..

Anonymous said...

Apa nak hairan..najib pun blh paksa Guan eng tokong terima rasuah bunglo no swiming pool lagi ...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates