June 15, 2016

94 @RafiziRamli Pengecut, Kehadiran Dato Rizal Mansor Untuk Menjelaskan Isu Jet Dihalang

Dato Rizal Mansor, Pegawai Khas DSP Rosmah Mansor sebentar tadi tidak dibenarkan masuk ke dalam Sidang Media yang diadakan oleh Rafizi Ramli di Kuala Kangsar. Rafizi Ramli yang sampai pada pukul 12.37 tengah hari mengelak dari jumpa Rizal Mansor dan terus naik ke pejabat.

Selepas itu, budak-budak PAN telah menyekat pintu masuk ke pejabat PAN. Rizal Mansor yang ditemui berkata beliau datang dari Kuala Lumpur semata-mata mahumendengar dan mencatat apa yang Rafizi Ramli perkatakan di dalam sidang media berkenaan.

Rafizi Ramli mendedahkan sikap pengecutnya selama ini. Nama Dato Rizal Mansor disebut di dalam Sidang Media beliau sedangkan orang berkenaan berada di luar untuk memberi penjelasan mengenai isu-isu yang dibangkitkan.


94 comments:

Cik Minah said...

Apa yang si Rizal tu nak jelaskan.......????
Ada surat perkelilingan PROTOKOL ke, bini PM layak
guna jet pribadi untuk urusannya............????
Kalau takat datang situ naj jelaskan, Rosmah layak
sebab dia bini PM, tak perlu buang karan.
Memang nak cari gadoh supaya polis bukak satu lagi
kertas sisatan untuk Rafizi.
Kecuali dia nak bagi tahu, APA ADA DALAM 20
BEG BESAR yang dibawak masuk dalam jet.

Anonymous said...

brani kerana benar lari kerana penipu... habis cerita..

Anonymous said...

Org2 mcm ni mana tau erti derani itu benar.. Yg depa tau fitnah itu benar x kira bulan mulia atau x.. Yg pengikut tau angguk je sebab da terlalu bebal untuk berfikir..

Anonymous said...

cik minah punya komen di atas macam bangsat saja. puak bangsat ni dah tak ada modal, fitnah pun percaya. rafizi memang adun pondan, sebab tu dia lari. nak heran apa.

berani kerana benar. takut kerana fitnah.

Anonymous said...

Raspussy the chicken... Layak la berkawan dengan tony puaka....

Anonymous said...

Komen pengikut fuckatan haprak... Bunyinya tetap haprak...

Anonymous said...

celaka hidup kau..buat fitnah dah menjadi darah daging kau..sungguh jijik perbuatan kau..

Anonymous said...

Jangan la begini rizal mansor... Piji tu hanya bergurau je. Nak jumpa kat belakang lorong haji taib boleh la... Waktu malam je tau...

Kalau malam ni try tengok kat lorong jalan yang kalsom, ipoh. Mana la tau, piji nak jumpa kawan-kawan lama dia kat situ...

Anonymous said...

Memang nak bagitau pun... Bagi masuk je la.. Apsal kecut sangat..???

Cik Minah said...

HAHAHAHA.....baru aku tahu, rupanya orang yang lari
tak mahu bersemuka tu PENIPU sebab dulu Najib pun
lari dalam debat EVERTHING TO HIDE.....hahaha.
Najib dah mulakan tradisi lari ni, si Rafijik cuma
follow up..... Eh, Rafizi lari ke.???
Setahu aku,dia cuma tak benarkan si Rizak masuk dalam
dewan je, samalah macam Najib tak benarkan WARTAWAN
Ostralia TANYA pasal duit masuk akaun dia dan halau
wartawan tu.
So apa yang Najib buat, itulah yang Rafijik buat.
Kaki AUTAlah Najib ye..........HAHAHAHA

Dah.....malas aku layan sampah macam korang,
Buang karen je. Kalau aku buat PC memang aku
tak benarkan sampah sarap macam korang masuk dewan.

Anonymous said...

debat EVERTHING TO HIDE????

Bila ada buat tu??? Jangan nak fitnah la...

ted manoff said...

Apa cerita nii...rizal mansor tuu nk perhatian...nk cover rosmah tapi kantoi..admin sampai bila nk mendedak nii..

Anonymous said...

TOLAK PEMIMPIN PEMIMPIN DEDAK

Rakyat Sg Besar & K.Kangsar Wira & Cintakan Negara Jika Berjaya Kalahkan Umno & BN.

Jangan Undi Umno & BN Kali Ini.
Tiada Keadilan & kebebasan bersuara lagi dlm Umno & BN.

Bersihkan Pemimpin Yang Pentingkan Periuk Nasi Sendiri & Korup.

Tolak wakil pemimpin yg tidak berani bersuara mengikut suara akar umbi.

Jgn Biarkan Negara & Rakyat Terus Teraniaya.

Anonymous said...

Saman fitnah ajelah si Rafizi ni. Cakap banyak pun x guna, biar mahkamah buat keputusan. Tapi jangan pulak nanti jika dah disabit kesalahan ianya dimaafkan begitu sahaja. Ia x memberi pengajaran kerana Rafizi ni jenis x tahu malu.

Anonymous said...

cakap macam celaka je geng PAN baju oren dalam video tu
dia serbu majlis orang boleh,konon politik baru,bila majlis sendiri kena serbu mula macam kuali kena tahi ayam

sial je geng PAN

Anonymous said...

Boleh ke PAN menang tu??? Ahli parti kuali tu sendiri pun dah isytihar sokong calon BN. Konon nak tunjuk pada najib rakyat tolak BN. Tapi kalau kalah si parti kuali tu nak cakap rakyat tunjuk apa pula pada pembangang??? Boleh blah la ko punye komen tu anjing 4:34

Anonymous said...

Nak cover pekebenda nya..??? Yang aku nampak ada lima enam ekor anjing pakai baju oren nak cover raapussy ada la... Kalau berani bagi je la rizal naik ke atas... Jelas yang gila perhatian adalah RASPUSSY...!!!!

Anonymous said...

Kalau betul betul berani dan gentleman kena la bersemuka. Setakat nak publisiti dan berani bercakap di parliament saja...tak de telo la tu.

Anonymous said...

Saya hanya bergurau. Jangan marah saya..

-Piji Pondan

Anonymous said...

Cik minah hulubalang si pondan

Anonymous said...

si pondan memang penakut. cakap lebeh....kalau berani dan benar hadap la...ngapa lari.
sutun..sutun....

Anonymous said...

Si pondan tu tulis dalam facebook jemput semua orang datang ke sidang media untuk dengar pembongkaran isu jet dan rosmah. Buktinya ada di sini:

https://3.bp.blogspot.com/-RnQf78Iu_EE/V2EBBO0jupI/AAAAAAAAHpY/3CUlFZ7c9ooG0lp8pilWlBBNizhv2coOACLcB/s1600/Screen%2BShot%2B2016-06-15%2Bat%2B3.14.59%2BPM.png

Tapi, oleh kerana si pondan punyai kerandut telor yang kemuncup ke dalam, sidang akhbar berkenaan hanya membenarkan sesetengah orang je yang masuk.

Mamak kerala... Roti telor raspussy satu..!!!!

Anonymous said...

Telor piji siappppp..

ted manoff said...

Maaf...sekadar bertanya kenapa poster mohd najib takde kat prk kali nii...?apakah beliau tidak bertelor...?mamaq jangan disebut tersedak mat basha nanti..ProOO00ootTt

Anonymous said...

Maaf mu tidak diterima... Dan di sini bukan kaunter pertanyaan...

Anonymous said...

Mamak kerala... Apsal roti telor piji kurang telor ni???

Kansel la....hamsap punye mamak kerala !!!!!

Anonymous said...

Bro, jangan sebut PAN, meroyan si mat sabun nanti...

PAN tu dalam bahasa cina maksudnya KAYU..

Jadi kalau nak alu-alukan Presiden PAN, orang cina ingat Presiden KAYU...

Muahahahahahahaha

ted manoff said...

Anon 6:23...ko gila ke hape nii..? Sendiri komen..sendiri balas..

Anonymous said...

Ted kentut tengik... Ko bongok ke apa???

Tu aku tanya mamak kerala hampeh tak reti buat roti telor piji, letak telor pun tidak... Kelentong punye mamak kerala.

Jadi aku kansel la nak makan... Ko tak pernah makan roti kat kedai mamak ke... Kalau tak suka kanselkan terus order tu...

Ko duduk dalam gua mana ni ted kentut tengik????

ted manoff said...

Kesian ko...muda2 dh gila..nk cari roti telo dlm blog nii mmg takde...sini cuma ada dedaq saja..ProOO00ootTt dimuka ko

Anonymous said...

Dua orang wartawan Four Corner ABC News bukan setakat dihalang dan dihalau daripada menemuramah Najib, malahan mereka turut ditangkap dan diheret ke balai polis, apa cerita ni Blogger Khairul Ryezal Tok Selampit, dah cika sampai tercirit dalam sumpit (plastik) ke?

Sila jawab.

Sedarlah semua.

Salam perjuangan A Ba Ta,

Ikhlas daripada,

Abu Bakar

Anonymous said...

Kat sini ada dedak ke??? Aku tak makan dedak, aku makan nasi...

Ko mungkin la makan dedak hingganya asyik kentut bau tengik sana sini... Sampai jadi gila tanya soalan merapu dalam blog ni pulak...

Anonymous said...

Najib lari dari program Nothing To Hide, malahan siap pergunakan polis bukan setakat untuk batalkan program tersebut, malahan siap pergunakan polis untuk sekat Tun Dr. Mahathir berucap di pentas selepas Najib melarikan diri dengan Khalid Abu Bakar Ketua Polis Negara dengan memberi alasan ancaman keselamatan yang disebabkan oleh seorang manusia bernama Ali Tinju yang menggelupur dan menjerit-jerit macam orang mabuk atau kerasukan di depan pintu dewan sahaja, apa ni Blogger Cucu Tok Selampit Khairul Ryezal? Yang ni apahal tak ulas?

Sila ulas pasal isu inilah.

Sedarlah semua.

Salam perjuangan A Ba Ta,

Ikhlas daripada,

Abu Bakar

Anonymous said...

Nak temuramah tengah najib jalan ke??? Tak tau ke etika sepatutnya sebarang pertanyaan di tanya di sidang media, bukannya waktu pemimpin tengah berjalan ke majlis....

Bodoh betul si abuya dedak ni..

Anonymous said...

Wah, macam nak backup si sotong piji je... Ye la, dah sama kapal sekarang ni...

Nothing to hide takde pulak yang di halang masuk ke dewan macam anjing-anjing piji buat tengahari tadi... Cuba bezakan sikit wahai abuya... Otak ko tu dah terlampau banyak makan dedak mamak kerala ke????

Anonymous said...

Wednesday, June 15, 2016 7:06:00 PM, habis tu apahal halau, apahal tak ajak mereka duduk di mana-mana tempat dan buat sidang media?

Sudah-sudahlah nak membohong, isu Nothing To Hide apahal Najib larikan diri, apahal tak berhadapan dengan Tun Dr. Mahathir?

Sudahlah larikan diri, berikan alasan bodo kononnya ancaman keselamatan sedangkan masalahnya hanyalah Ali Tinju menggelupur dan menjerit-jerit seorang diri tak tentu arah macam mabuk kerasukan jin di badannya itu.

Blah la, pung pang mengata ke orang lain, korang sendiri pun tak boleh jelaskan isu wartawan dihalau dan ditangkap serta isu Najib lari dari program Nothing to Hide itu.

Sedarlah semua.

Salam perjuangan A Ba Ta,

Ikhlas daripada,

Abu Bakar

Anonymous said...

Wednesday, June 15, 2016 7:09:00 PM, tapi Jibby lari masa program Nothing to Hide, beri alasan tiga suku kononnya ancaman keselamatan, sedangkan Ali Tinju sorang sajalah yang mengelepar macam orang mabuk atau kerasukan syaitan di luar pintu dewan, ancaman keselamatanlah sangat.

Sila ulas pasal isu ini.

Sedarlah semua.

Salam perjuangan A Ba Ta,

Ikhlas daripada,

Abu Bakar

cucu nek tempoyak said...

Memetik laporan akhbar itu, beliau berkata, kerajaan berhadapan kesukaran untuk membuat keputusan berhubung perkara ini, tetapi hanya ada dua pilihan di bawah rancangan penstrukturan semula tol iaitu membenarkan kenaikan kadar tol dan pengguna perlu membayar lebih atau menanggung beban kos pampasan itu.
“Jika kerajaan menangguhkan kelulusan kenaikan kadar tol, jumlah tersebut (pampasan), akan meningkat setiap tahun. Dalam erti kata lain, ia boleh menyebabkan hutang dalam jangka masa panjang untuk kerajaan,” kata Fadillah.
Menurut persetujuan yang ditandatangani sebelum ini, syarikat konsesi yang dibenarkan menaikkan kadar tol iaitu PLUS, Lebuhraya Hubungan Kedua (Linkedua), Lebuhraya Shah Alam (KESAS), Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP), Lebuhraya Butterworth-Kulim (BKE), Lebuhraya Seremban-Port Dickson (SPDH) dan Lebuhraya Pintas Selat Klang Utara Baru (NNKSB) pada 1 Januari tahun ini.
Tahun lalu, tol telah dinaikkan secara drastik di 18 plaza yang kebanyakannya di sekitar Lembah Klang. Malah, ada kenaikan sehingga melebihi 100 peratus.
Pada 15 Oktober tahun lalu, Pedang pun turut terbeban apabila tol di AKLEH, Besraya, DUKE, Grand Saga, Lebuhraya Guthrie, Kajang SILK, Karak, LATAR, LEKAS, LKSA, MEX, NPE, terowong SMART, Lebuhraya Senai-Desaru, SKVE, Lingkaran Luar Butterworth (BORR), Sprint dan LDP, dinaikkan.
Kini, dengan memberi alasan bahawa kerajaan tidak dapat menampung beban hutang pampasan syarikat konsesi, jalan mudah diambil – biar rakyat yang tanggung beban kerajaan.
Tidakkah disedari bahawa rantaian kenaikan kadar tol akan menyebabkan harga barangan juga akan turut naik?
Kerana hutang terbesar dalam sejarah dibuat oleh syarikat pelaburan negara, 1Malaysia Development Berhad (1MDB) yang sekarang ini mencecah RM50 bilion, maka kerajaan tiada wang untuk melaksanakan program untuk rakyat, lantas cukai barangan dan perkhidmatan (GST) diperkenalkan.
Daripada bayi hingga orang tua dan kurang upaya semuanya wajib membayar GST. Hasil cukai itu antara lain diberi kepada kakitangan awam sebagai ‘duit raya’ kononnya daripada kerajaan.
Kata Pedang: Sekarang naikkan. Dekat-dekat Pilihan Raya Umum Ke-14 nanti akan diturunkan kononnya kerajaan prihatin masalah rakyat. Selepas menang, keluarlah kenyataan kadar tol perlu dinaikkan! - ismaweb

Anonymous said...

Ko pergi tanya pihak polis la, kenapa tak benarkan najib hadir ke program tu.. Apsal tanya aku pulak... bodoh betul abuya dedak ni...!!!

Anonymous said...

Memang patut kena halau pun bila dah tak reti bagaimana nak beradab ditempat orang. Kalau ada orang yang datang ke rumah ko tanpa bagi salam terus terjah tanya pelbagai soalan, lebih-lebih ko tengah melayan tetamu yang hadir, apakah ko akan layan orang yng datang tanpa beradab tu??? Aku rasa lagi menyampah ko nak layan dia lepas tu dimana-mana sekalipun....

Cuba wartawan dua ekor tu buat perangai yang sama kepada presiden obama, ko ingat presiden obama akan berhenti jalan dan layan pertanyaan wartawan tu ke?? Aku yakin 100%, waktu tu juga pengawal-pengawal obama akan tahan wartawan tersebut siap dengan satu tumbukan lagi..

Dah tak beradab dan tak tahu etika, memang itulah cara layanan yang adil bagi wartawan negara kanggaroo tersebut...

Masih tak reti nak bezakan dengan apa yang berlaku kepada rafizi tadi ke??? Kesian ko abuya dedak.... Makin hari, makin bodoh melantun-lantun

Anonymous said...

Bila dah reti nak jawab isu, bukak la isu lain... Tipikal pembangang...!!!

Saya sayang Rafizi said...

Rafizi gunakan strategi sotong. Bila terancam dia akan blok.. Jika sotong, sebelum melarikan diri dari ancaman akan menyeburkan dakwat hitam.... Sememangnya dia berjiwa sotong.

Anonymous said...

Dengar cerita si sotong tu lepas nampak rizal, terus lari ikut pintu belakang.... Muahahahahaha.... Betapa kecutnya telor si piji pondan tu....

Anonymous said...

Rafizi takde telur.....hahaha... pakatan cakap tak serupa bikin ....huhuhu

Anonymous said...

PUAN rafizi pakai pentiliner tu mane nk BRANI

kehkehkeh

Anonymous said...

Kau gila ke apa...yang bertanding sapa..Najib ke..Spr dah cakap hanya boleh tampal poster wakil politik yang bertanding jer..ada kau nampak poster kit siang ke.. Hadi..ke...tak kan...so dah terjawab soalan bodoh kau tu

Anonymous said...

Dlm bahasa inggeris PAN adalah kuali dan dlm bahasa cina PANadalah kayu..eloklah tu..parti KUALI KAYU..nak mengoreng pun tak boleh.

Anonymous said...

Kah kah kah kah kah... Torbaik loohhh...

Anonymous said...

Haa, ted kentut tengik. Dah terjawab soalan merapu ko tu??? Soalan yang tiada kaitan langsung dengan isu entri blog ni... Saje nak menyalak je si ted kentut tengik tu..

Anonymous said...

http://www.amenoworld.net/2016/06/tuntutan-ipic-bernilai-rm26-billion.html?m=1

Anonymous said...

Rizal dijemput ke?..Dia boleh mintak adakan perjumpaan atau debat dengan Rafizi..sidang media untuk perjumpaan dengan wartawan..rizal bukan wartawan kenapa nak ganggu majlis orang.

Anonymous said...

Generasi yang sudah pencen tiada masalah. Mereka akan pergi tinggalkan kita dengan aset dan wang KWSP. Anak-anak kecil yang baru lahir dan akan merentasi fasa-fasa getir di masa hadapan nantilah yang akan menanggung semua ini dalam bentuk pengagihan hasil mahsul negara yang terbatas kerana hutang dengan pihak luar yang perlu dilunaskan.
Maka kuranglah biasiswa, bantuan itu dan ini.
Ini belum diambil kira kalau rating kredit yang akan diturunkan kalau terus-menerus berita buruk akan pengurusan hutang MOF menjadi persoalan utama. Kos meminjam hutang akan menjadi lebih tinggi. Bocor lagi kocek dan kantung perbendaharaan negara.
Jho Low senang lenang rakyat Malaysia dirampas hak mereka.
Kemudian disambung pula oleh TITM, PAS ;
“Dari mana duit bakal dikorek Kementerian Kewangan untuk membayar hutang 1Malaysia Development Berhad (1MDB) sekiranya International Petroleum Investment Company (IPIC) berjaya tuntut RM26.5 bilion?”
Demikian persoalan terbaharu dibangkitkan Pas kepada kerajaan berhubung laporan terkini mengenai 1MDB melibatkan tuntutan IPIC dan Aabar Investments PJS dari Abu Dhabi yang mengemukakan Permintaan Timbang Tara (RFA) kepada Mahkamah Timbangtara Antarabangsa London.
Timbalan Presidennya, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, 1MDB hanya mempunyai lebihan tunai sekitar RM2.3 bilion setelah membayar semua hutang.
“Apakah rakyat yang juga akan disembelih nanti menggunakan kenaikan cukai, pengenalan cukai baru serta GST terhadap pembelian petrol dan pembayaran tol, yang dijangka akan dinaikkan selepas Hari Raya?,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.
Memetik laporan Bernama, Permintaan Timbang Tara (RFA) itu melibatkan kegagalan 1MDB dan Menteri Kewangan Diperbadankan (MOF Inc) untuk melaksanakan obligasi kontrak mereka di bawah Lembaran Terma Terikat (BTS)dan tuntutan itu bernilai kira-kira RM26.5 bilion. (RUJUK)
--------------------
MASIH MAHU UNDI BN DI PRK SUNGAI BESAR DAN KUALA KANGSAR?
FIKIR ELOK-ELOK SEBELUM MEMANGKAH.

Anonymous said...

YA, KAMI TETAP MAHU UNDI BN BERBANDING PENJUAL AGAMA DAN PENIPU BERIMEJ AGAMA.

YA, KAMI TETAP AKAN UNDI BN DARIPADA BERI UNDI YG PEMIMPINNYA YG BERCAKAP SOAL KETELUSAN TAPI NAK DENGAR SIDANG AKHBARNYA PUN KENA HALAU.

YA, KAMI AKAN UNDI BN DARIPADA PILIH PEMIMPIN YG TUDUH ORG LAIN RASUAH TAPI DIA SENDIRI BELI BANGLO MURAH.

Anonymous said...

GST semua org kena. Aku pilih BN kena GST, kau orang yg tak undi BN pun kena GST jugak.

PADAN MUKA KAU PEMBANGKANG BODOH.
Muahaha... Muahaha... Muahaha.

Anonymous said...

Aah, aku akan undi BN untuk kestabilan.... Takkan pangkah pembangang yang selalu keserabutan...

Anonymous said...

Macai upahan bodoh sombong..

Anonymous said...

Ooo..jd sidang akhbar tu utk monyet dan beruk baju oren aje laaa. Cakaplah awal-awal.

Anonymous said...

Pembangkang gila babi

Anonymous said...

Tugas syaitan diambil alih parti PANtat berbaju oren,fitnah berapi tp takut pada kebenaran! Teruskan menjilat dubur tokong...

Anonymous said...

SBB AKU TETAP PILIH BN SBB BN CERDIK SIKIT, BERBANDING PEMBANGKANG YG BODOH DAN SOMBONG DAN BANGANG DAN BENGONG DAN TOLOL DAN BAHLOL.

PAN + PKR + DAP >><< PAS = BN MENANG.

ted manoff said...

Hahaha...ko pilih bn pasal ko nii saekor macaii berbayar...setakat tulis dlm blog nk undi bn buat apa..bukan ko mengundi pun...bn cerdik sebab tu pandai kelentong rakyat mcm ko nii..pemimpin bn kaya raya rakyat cum dpt seketul burger saja...

Anonymous said...

Kalau sokong Najib... Makan dedak
Kalau sokong PH...Makan taik

ted manoff said...

Gilaa...

Saya sayang Rafizi said...

Kita boikot tol, kita jalan kaki. Biasa nampak org ramai jalan kaki dari KL ke MARAN Pahang. Katanya tak perlu bayar tol..ringan sikit beban.

Anonymous said...

Selagi pembangkang ada org bodoh mcm kau, BN ttp berkuasa. Teruskan membangkang, teruskan bayar GST.

Pembangkang bodoh.

Anonymous said...

http://mountdweller88.blogspot.my/2016/06/kenali-siapa-sapigni-tulus.html?m=1

Anonymous said...

Selagi ada macai upahan 1mesia bodoh sombong jho Thaik lo akan sapu lagi duit kerajaan..macai tarak otak..

Anonymous said...

Rapiji ko ckp pengecut. Padahal dia dah buat pc pasal rosmoh punye jet n bagasi...

Dari macai tu terjah ke pc orang, baik pegi saman je rapiji. Bukti dah ada dlm pc tu...

Tapi biasa lah... tahap macai, itu je la yg mampu dibuat. Dan bila macai lain baca, seronok diorang... sbb dikatakannye rapiji yg kecut...

Entah, pening dgn cara macai berfikir...ada masa ke pc orang, ada masa menjawab di laman tenet. Tapi tak mampu utk meyaman...

Anonymous said...

Aku pong pening,
Tapi daripada aku makan taik
Lebih baik aku mkn dedak.

Gst kita sama2 kena.

Anonymous said...

Sebut saman macai fobia..

Anonymous said...

http://mountdweller88.blogspot.my/2016/06/benarkah-ini.html?m=1

Anonymous said...

Ko tahu tak maksud makan dedak tu?

Kalau ko tau, bior la makan taik lagi...

Tang gst tu, aku dah lepas... cuma, banyak sgt ke duit 47% nak bayar gst tu? Kalau mampu, naikkan lg...

Anonymous said...

Diorang mampu saman ikan bilis je... yg beso2 mcm wsj, macai2 cari alasan supaya tak saman...

Padahal macai kena sedor yg wsj dah busuk nama jib n malaysia 1 dunia... takkan diam je? Katanye pahlawan...

Anonymous said...

http://alhusseyn51.blogspot.my/2016/06/beranikah-rosmah-saman-rafizi.html?m=1

Anonymous said...

http://mutaligat.blogspot.my/2016/06/prk-sungai-besar-bn-semakin-goyah.html?m=1

Anonymous said...

Kamu makan taik Jho Tahik lo laa..

Anonymous said...

Nak aku pinjamkan tikar pandan terbang p.ramli tak?? hehe

Anonymous said...

Dolu2 nak beri nama tak pikir2
Skang dah mcm2 jadi..pan lah..kuali lah..kayu lah..hehe

Anonymous said...

Org kerja dgn majikan tiap tahun potong cukai pendapatan tak blh lari...
apek2 Dap bisnes juta2 tiap2 tahun lari tak bayar cukai...skang ada gst baru tau melompat...hahaha

Anonymous said...

Setahu aku, yg makan taik ni spesis anjing je

Anonymous said...

Anon 12:48..komen ko mcm budak bwh umor je

Anonymous said...

BN makin goyah, PAN jgn buat rekod hilang deposit mcm kat Sarawak udah leee. Bimbang kot2 presiden bertukar rupa jd ungka.

Anonymous said...

47% terima brim dari gst 53%..hahaha...kan ke 47% tu bijak hehehe

Anonymous said...

Kalau saman pun, dlm mahkamah nanti piji ckp, I hanya bergurau je nyah...

Anonymous said...

Anjing hidu je taik... Spesis babi yang makan taik ni... Perangai tu turun ke si pemakannya pulak...

Anonymous said...

Anjing dan babi macai 1mesia makan taik jho tahik lo..JO lo kebas ratus juta..macai melayu dapat berapa ratus jer tunjuk. lagak bodooh..nak mampoos

Anonymous said...

VIDEO] Aku Nak Debat Dengan Rosmah, Bukang Dengan Tukang Angkat Beg...


Ahli Parlimen Pandan YB Rafizi Ramli menyatakan beliau tidak takut untuk berhadapan dengan sesiapapun dalam isu jet mewah yang ditimbulkan baru-baru ini.
Namun katanya, biarlah orang yang hendak berhadapan itu sama ada Rosmah sendiri atau paling kurang Datuk Seri Najib Razak yang disifatkannya sebagai "pembantu Rosmah paling kanan".
"Saya sanggup dan alukan kalau nak debat, tapi nak debat dengan Rosmah sendiri lah. Saya nak tanya apa yang dia bawa dalam beg itu.

"Kalau Rosmah tak nak, paling kurang saya boleh berdebat dengan pembantu Rosmah paling kanan, bukan Rizal Mansor yang tolong angkat beg Rosmah.
"Siapa paling kanan? Najib Razak lah," katanya sambil menambah bersedia berdebat di mana-mana dan pada bila-bila masa.
Setiausaha Agung Keadilan itu berkata demikian sebagai jawapan balas terhadap kenyataan Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi bahawa beliau takut kepada pegawai khas isteri perdana menteri, Datuk Rizal Mansor.
“Malam ini (semalam) habis TV3 kata saya penakut, tak berani berdepan dengan Rizal. Sampai Datuk Seri Zahid Hamidi pun (komen)," ujarnya.
Ini ekoran tindakan Rafizi yang tidak membenarkan Rizal hadir pada sidang medianya semalam.



KELAB GREENBOC: [VIDEO] Aku Nak Debat Dengan Rosmah, Bukang Dengan Tukang Angkat Beg...
http://greenboc.blogspot.my/2016/06/video-aku-nak-debat-dengan-rosmah.html?m=1

Anonymous said...

pondang mu... cakok banyok. ghoyak mu ni jenih sutung..lembek..penakut pahit.

Anonymous said...

sembang pong pang pong pang bolih la...kalau salah sembang keneraka gak. biar serban sebesar bakul pun. niat mau betul....

Anonymous said...

nak menang semua main ugut. semenjak zaman madey..apa pembangkang tak cakap. malaysia bakal bangkrap. naik takut aku.
adakah dengan cara kempen begini pas akan menang. pas bakal memerintah malaysia? Allah redha?

Anonymous said...

Kalau rizal berani sangat cabarlaa sotong berdebat..masih ada soalan sotong belum rizal jawab..sebaliknye tuduh sotong fitnah..macam macai upahan 1mesia..

Anonymous said...

Soalan sotong yang mana satu tu??

Anonymous said...

Jo lo kebas ratus juta dah repot polis belum tu???

Anonymous said...

Cakap besar betul si sotong tu... Dalam mahkamah nak bergurau bagai lak...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates