June 18, 2016

25 Fitnah Fasa Terakhir Ke Atas YB #InilahBudiman Di PRKSgBesar #SCC93

Beberapa pamplet telah didapati diedarkan di kawasan Parlimen Sungai Besar. Fitnah fasa terakhir untuk mengakis kepercayaan pengundi-pengundi Sungai Besar ke atas YB Budiman Mohd Zohdi. 

Berikut adalah jawapan yang diberikan sendiri oleh YB Budiman ke atas fitnah tersebut:

1. Tiada DUN Sungai Besar, sebenarnya DUN Sungai Panjang.
2. Tiada Yayasan Penyayang, sebenarnya Yayasan Harapan Budi.
3. Tiada chalet peribadi, sebenarnya rumah tetamu untuk rakan-rakan saya hadir dari luar kawasan.

Para perayu undi pembangkang cuba untuk membuat fitnah tetapi mereka tidak mempunyai fakta yang betul atau cuba memanipulasikan fakta.

Apalah agaknya serangan peribadi untuk tempoh beberapa jam nanti sebelum oengundian ditutup pada pukul 5.00 perang nanti. Diharap #inilahbudiman tenang hadapi fitnah dan Insya Allah kemenangan akan bersama YB.

25 comments:

Anonymous said...

Makanan asasi PH ialah fitnah. Bekalan elektrik akan terputus di seluruh negara sekiranya PH berhenti buat fitnah.

Johan said...

Jika benar begitu, kita harus (harus bukan wajib ye) galakkan PH membuat fitnah berterusan. Ha ha ha...

Johan said...

Jika benar begitu, kita harus (harus bukan wajib ye) galakkan PH membuat fitnah berterusan. Ha ha ha...

Anonymous said...

http://greenboc.blogspot.my/2016/06/video-pas-bn-bergaduh-seorang-cedera-di.html?m=1

Anonymous said...

PH diwujudkan utk mencipta dan menyebarkan fitnah... dlm tu terkumpul semua kaki fitnah dari DAP PKR...skrg ni PAN pun masuk sbg anjing suruhan... hanya golongan terkutuk shja yg menyokong kumpulan2 pemfitnah penipu ni...

I LOVE ROSMAH. said...

pendedak yang print pamplet kitorang plak kena.woii kitorang pemberi dedak bukan pematuk dedak...kurr..kokoko

Anonymous said...

Malam ni mari kita raikan kekalahan parti kuali besar-besaran...kasi anjing ph tercirit nak berkata-kata...

Muahahahahahaha

Anonymous said...

Ada bukti ke ph buat?

Anonymous said...

JANGAN LUPA FITNAH MAGIK MAGIK MALAM INI JIKA 50%-50% MARGINAL
KALAU SATU MENANG BANYAK LAIN SHOW.

59,927 Total Pengundi410 Pengundi
Awal59,517 Pengundi Hadir
392 Pengundi Awal Mengundi39,850
Pengundi Hadir Mengundi40,242
Jumlah Kertas Undi Diterima 19,919 DAP20,157 550 Rosak
40,626 Jumlah Pengundi (Awal & Biasa) Keluar Mengundi

PERSOALAN TIMBUL???
>>> Bagaimana sejumlah 40,626
undi dikira secara keseluruhan
(DAP++Rosak+Awal)
sedangkan jumlah Pengundi
Awal + Pengundi Hadir yang diisytiharkan adalah
40,242?
>>> Maka, macammana boleh
TERRR......LEBIH UNDI sebanyak 384
Undi/Pengundi?
NOTA : menang dengan majoriti 238 Undi!
Harus
Jawab...Bagaimana Magic boleh berlaku?

Anonymous said...

Kerja sabotaj adalah kepakaran HAMno sejak dulu kini dan selama2nye..tuduh parti lawan yg buat..perkataan anjing sinonim dengan lembu macai upahan Hamno..bulan pose pun tunjuk rendah akhlak..

Anonymous said...

Chief kau si tokong guan eng tak ada pulak komplen. Kalau dia komplen bolehlah spr siasat sbb tokong guan eng akauntan.

Kau yg sapu sampah lps habis pasar malam buat komplen sapa nak ambik peduli. Bodoh tahap 4.

Anonymous said...

Yesss...ted prot dah kalah sbg 1st komentor...haha

Anonymous said...

Kerja fitnah adalah hak asasi PH. Mereka akan meroyan kalau hak asasi mereka disekat.

Nuar berahim diracun dgn arsenik dan disuntik dgn virus aids tp belum mati lg....Muahaha... Muahaha...Muahaha...

Anonymous said...

Jgn lupa geng Loser pun nak join skali...
Mamak tun pun tgh tinjau2 nak join skali..

I LOVE ROSMAH. said...

hamboii..riak nyer pendedak sekor ni.kita kalo kalah pon terhormat tak makan nasi cicah dedak cam korang.kurr..kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

tengok pamplet tu cem akal kurang cerdik taraf pendedak je.ha..kantoi ni memang keje pendedak slow learner asik mendedak sepanjang hayat....kurr...kokoko

Anonymous said...

Kalau yg akal kurang tu, kemungkinan yg paling besar dtg dr presiden PAN selaku chief khadam kulup.
Kalah bertanding tubuh parti baru...Muahaha
Logo parti tiru stesen tv tamil, kemudian tak mengaku... Muahaha
Kerja haram memang kerja asasi puak-puak mni.
Bini org pun boleh jd bini dia.

Muahaha... Muahaha... Muahaha...

I LOVE ROSMAH. said...

aku betul2 tak paham bahsa pendedak sekor ni.ada sesiapa boleh translate tak bahasa pendedak ni.cari kat google pon tak jumpa.google soh tanya najib tokeh reban.kurr...kokoko

I LOVE ROSMAH. said...

aku betul2 tak paham bahsa pendedak sekor ni.ada sesiapa boleh translate tak bahasa pendedak ni.cari kat google pon tak jumpa.google soh tanya najib tokeh reban.kurr...kokoko

Anonymous said...

Memang kau tak faham sbb kau setaraf dgn pres Parti kuali, spm gred 3, timb chif khadam kulup

Anonymous said...

kokoko..komunis...purrrrr

Anonymous said...

hahhh korang sanggup mkn cicak...begitu skali sacrifice utk tuan besar lu... ish ish..kokoko..komunis betui hati sanggup bergelumang dgn hati komunis. padan perangai seperti gila talak kpd kak ros....haha

I LOVE ROSMAH. said...

aku serius ni tak paham.pendedak ni dah sah umur tua ganyut.bahasa pun kuno jaman ameno bagi free singapore kat cina jek.pastu salahkan dap.bangsat betol ameno ni.dia bagi dedak salahkan ong lain..kurr...kokoko

Anonymous said...

betul tu..mmg kau tak faham sbb meroyan sgt kpd kak ros sampai jadi bodoh gaban..hati kokoko..komunis...

Anonymous said...

aku pon serious sbb kau pon sama dgn derahman dan tun m. pelacur kpd agama dan bangsa..kokoko mmg komunis...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates