June 17, 2016

23 Esok Bakal Menentukan Aura Tun Mahathir, Calon BN #PRKSgBesar Hilang Deposit Atau Tidak #SCS93

Bakal Ketua Pembangkang, Tun Dr Mahathir hari ini menghabiskan masa hari terakhir kempen PRK Sungai Besar untuk bersama-sama dengan calon PAN. Beliau yang agak yakin calon PAN (baca DAP) bakal menang dan calon BN, Budiman Mohd Zohdi bakal kehilangan deposit pilihanraya.

Agak pelik juga apabila Mantan Timbalan Perdana Menteri yang turut berkempen untuk calon PAN (baca DAP) di Sungai Besar, tidak duduk semeja dengan Tun Dr Mahathir di dalam majlis hari ini. Apakah berlaku perselisihan faham antara keduanya memandangkan umum sudah lama tidak melihat mereka sepentas.

Sama-sama kita nantikan malam esok sama ada Tun Dr Mahathir masih lagi ada aura untuk mempengaruhi orang ramai atau beliau sekadar kakitangan Kerajaan yang sudah bersara yang inginkan perhatian dan kurang kasih sayang.

23 comments:

ted manoff said...

Terbaiiikklah tun M...

Ted Manoff said...

Hoi Mr Dua Alam. ..takat tu je ko kata terbaik? Lu demam kot?

ted manoff said...

Apahal nii bro..bila nk tukar nama nii..insaflah bro dibulan baiik nii..mat bashah apa cerita bro...

Ted Manoff said...

Susah betul berkomunikasi dengan makhluk dua alam si Proo00tt nih..

Anonymous said...

JANGAN LUPA TENGOK KURA KURA MAGIK ESOK JIKA 50%-50% MARGINAL
KALAU SATU MENANG BANYAK LAIN SHOW.

59,927 Total Pengundi410 Pengundi
Awal59,517 Pengundi Hadir
392 Pengundi Awal Mengundi39,850
Pengundi Hadir Mengundi40,242
Jumlah Kertas Undi Diterima 19,919 DAP20,157 550 Rosak
40,626 Jumlah Pengundi (Awal & Biasa) Keluar Mengundi

PERSOALAN TIMBUL???
>>> Bagaimana sejumlah 40,626
undi dikira secara keseluruhan
(DAP++Rosak+Awal)
sedangkan jumlah Pengundi
Awal + Pengundi Hadir yang diisytiharkan adalah
40,242?
>>> Maka, macammana boleh
TERRR......LEBIH UNDI sebanyak 384
Undi/Pengundi?
NOTA : menang dengan majoriti 238 Undi!
SPR Harus
Jawab...Bagaimana Magic boleh berlaku?

Anonymous said...

Bukan dua alam, makhluk tak ada kemaluan bro.

Anonymous said...

Kau tu bongok...diam dah laaa. Nak tahu jelas, tiap pusat memgundi, daluran mengundi ada wakil calon mula drp awal hingga tamat kuraan, hingga eskot ke pusat penjumlahan undi.

Kecuali...DAP, PAS, PKR hantar wakil calon ke pusat/saluran mengundi yg cacat otak tak tau mengira serta bodoh bangang mcm kau tak taulah aku.

Anonymous said...

Anon 11:34 nampak sgt kau ni bodoh, tak pernah bertugas di pusat mengundi, sekolah tak habis, matematik fail dan bangang tahap kritikal.

Ted Manoff said...

Tu dia pompuan pon dak, jantan pon dak, aww aww pon dak..haru haru

Anonymous said...

memang bangang tahap baghal. tunjuk pandai. tapi abok pun tarak. dah terlampau banyak makan babi ngan mat sabu..menyondol jer....

Anonymous said...

Aura mahathir ada dlm tong taik.

I LOVE ROSMAH. said...

takut sangat pendedak ngan tun.maklum la dapat dedak perisa baru najib...kurr...kokoko

Anonymous said...

Cilaka ko ted prot....ko 1st komentor lg ye...24jam ko ngadap pc jrr ke...tebal ler dedak ko bulan ni...hehehe

Anonymous said...

Dedakian mmg bodo sket...apa blh buat vitamin tak cukup..

Anonymous said...

Dah masuk Loser n the gang...

Anonymous said...

Dedak ko dah lebih2 dah tu...udah2 ler

Anonymous said...

Ha3..makhluk tak ada kemaluan..penyangak memang tak ade kemaluan

Anonymous said...

Kamu ni puasa tak?senang2 cakap taik..sia2 puasa.akhlak rendah

I LOVE ROSMAH. said...

takde la bro..dengan org tua tun pon korang nak goyang ketar tembolok...relak la...kurrr..kokoko

Anonymous said...

Ted kentut tu adalah seekor makhluk yang mempunyai punggung yang pandai berkata-kata

Anonymous said...

Mangkuk ph tu copy paste je pandai... Bukannya nak dengar kebenaran pun...

Anonymous said...

Memang betul pun... Mahataik... Macam yang tertulis dalam buku shahnon 'Shit'

Anonymous said...

Tak ketar pun... Sejak dah nyanyuk ni dia duduk pun dengan pembangang... Bagus jugak tu... Ringan sikit beban..

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates