December 11, 2014

26 Melampau! Risalah Politik Roket Turut Disebarkan Kepada Kanak-Kanak


Agak melampau agenda politik kepartian rasis hendak disebarkan kepada kanak-kanak yang masih suci dan tidak mengetahui apa-apa. Cukuplah sekadar hendak menyebarkan dakyah kepartian kepada orang ramai. Kenapa perlu melibatkan kanak-kanak? Hari ini Ahli Parlimen DAP Senai, Wong Shu Qi, menyebarkan kira-kira 500 helai surat khabar Roket dalam versi Bahasa Malaysia kepada orang ramai yang lalu lalang. 

DAP telah mengadakan pejabat bergerak bulan Disember 2014 di Pasar Malam Taman Aman. Walaupun kelihatan orang ramai senantiasa membuang akhbar Roket merata-rata selepas diberikan oleh Ahli Parliemen Senai itu, pemberian akhbar politik kepada kanak-kanak amat tidak boleh diterima akal. Apa Wong Shu Qi ingat ini komik Dragon Ball ka?


26 comments:

Strategi Perang #2:Gerila said...

Secara positifnya,DAP bekerja siang malam untuk tarik undi.BN macam mana?

Anonymous said...

Umno skng tgh sibuk merancang mcm mana nak rembat tanah melayu pastu jual kat cina..pastu masa Pau pakai songkok mcm melayu..

ROSMAH MANSOR JKK said...

Woooiiittt janganlah kutuk sangat... penjilat tegar alias bangang termasuk CTS marah wooooo.... biar hidup miskin janji umnu memerintah.... kah kah kah

Anonymous said...

Saya mencadangkan mari semua orang Melayu sertai DAP maka DAP akan jadi parti Melayu bukan parti cina seperti yang dimomokkan oleh UMNO. Kalau semua orang Melayu dalam DAP memilih presiden dan AJK semua Melayu bagaimana? Kit SIang tidak akan bertongkat langit. Manusia datang dan pergi. Siapa tahu Karpal Singh akan pergi dalam masa yang singkat. Bukan mengharap kematian KIt SIang tetapi jika ramai melayu dalam DAP kita akan dapat mengubah parti itu. Parti ciptaan manusia. Alangkah cuaca dunia pun boleh diubah inikan pula parti politik di negara kecil macam Malaysia. Pengundi tak sampai 30 juta pun heboh macam nak kiamat.

Anonymous said...

CTS tak tahu ke akhbar utusan sex bukan je bagi pun orang tak nak... nak buat bungkus taik pun tak sanggup... Banggang gak CTS ni...

Anonymous said...

KUALA LUMPUR - Ahli Parlimen Pulai, Johor, Datuk Nur Jazlan Mohamed memuji keberanian aktivis pelajar, Adam Adli atas tindakannya selama ini.
Nur Jazlan turut menjangkakan Adam bakal menjadi pemimpin negara ini pada masa akan datang.
"Satu hari, Adam mungkin akan jadi seorang pemimpin di negara ini. Saya pun tidak seberani dia," katanya pada forum 'Freedom of Expression Under Threat?', di sini, hari ini.

CTS NAK BUAT MACAM ADAM..... MANA ADA TELO

Anonymous said...

Ideologi parti Dap sosial demokratik.Adakah orang melayu ketandusan ideologi perjuangan parti dan tidak mempunyai identiti perjuangan sendiri.

ROSMAH MANSOR JKK said...

Mana penjilat tegar ni... senyap je.. kredit prepaid dah abis ke... CTS dah kena tibai ... tolonglah cover sikit... kah kah kah

Anonymous said...

Si PELAHAP-PELAHAP KANGKANG BABI si PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL PKRSODOM/DAPBANGKAI-SIAL-si-PORNORASIS-PENJILAT- ZIONIS-no-1 - patut MAMPOS dari TANAH MELAYU ISLAM, pusaka nenek moyang kami ni!

Anonymous said...

Prisip dsp sye tkleh trima spai kiamat pun sye tkleh trima. Takde parti pun tkpe undi je parti2 yg suka. Mcm karpal kte pun akan gi. Klau siang mlm politik byk masa bharga tlepas. Baik keje dn cri duit. Ckup simpanan gi umrah pas tu mlancong gi sne cni tu lgi bgus dri mki hamun org dn ingat dri tu perfect sgt hye tgk salah org. Nk kta gomen ni perfect nope. Tpi yg nk ubah pun ....sme je. Bza islam dgn non islam satu akhirat mnanti. Nk maki hamun dn fitnah org jauhkan la tk bbaloi. Byk3 doa byk buat kbajikan jgn politikksn ugama hormati penganut ugama lain.ingatla kta pun tk perfect

Anonymous said...

kikikiki.. ade kisah ker CTS kene tibai? kikikiki... klu CTS kene tibai ngn anwar ke hadi respek le gak, ni cma ngn sorag gay yg gune pbagai nick yg xtau ape kturunan dn agame die... kikikikiki, gay rosjkk ni mkin dlayan nt die mkin stim plk.... kikikikiki.

Anonymous said...

Can i fuck u today..karipap mau kau...wrong password

sesejuk mata memandang said...

KIta tidak perlu menyalahkan parti lawan kerana menggunakan tapa juga taktik dan disarankan supaya BN juga mengikuti jejak langkah mereka berilkan apa juga bahan2 Bn kepada anak anak mereka dan kila lihat apa pula tindakan mereka , buat saja

ROSMAH MANSOR JKK said...

Penjilat tegar dah panas telinga....mental tak tahan... mudah cair... biasa lah budak budak kenal.dunia tahun 80an tahu apenya... gentel telo boleh lah sambil tunggu BRIM... kah kah kah

Anonymous said...

Can i fuck u today..KATIPAP..wrong password

ROSMAH MANSOR JKK said...

Mangsa Kapitalis: 'Kos tinggal di apartmen lebih tinggi dengan GST'

Satu kumpulan pelabur hartanah memberi amaran bahawa kos untuk tinggal di apartmen akan meningkat apabila cukai barangan dan perkhidmatan dilaksanakan tahun depan.

CTS KATA GST NAK BANTU RAKYAT... INI APA CERITA... AKU TAK KISAH BERAPA NAK NAIK PUN... DUIT DAH MELAMVAK TAK ABIS MAKAN... YANG AKU RISAU PADA PENCACAI ALIAS BANGANG ... DAH LAH MISKIN... LEPAS KENA GST JADI PAPA KEDANA LAH JAWAPNYA... SPENDER PUN TAK MAMPU BELI ... PAKAI UPIH PINANG LAH JAWAPNYA..... BANGGA KE ORANG MELAYU DUDUK TANAH MELAYU TAPI MEREMPAT... CER JAWAP GUNA KEPALA OTAK JANGAN GUNA KEPALA LUTUT.... KAH KAH KAH

Anonymous said...

cik/encik rosmah jkk oii...agak2 kalau melanggan pondan kena gst tak ?
antara ratu hewan dan ratu pondan yang mana satu bolih kena hiv....cik/encik rosmah jkk sangat arif berkenaan pondan tolong jawap.

ROSMAH MANSOR JKK said...

Untuk pemgetahyan tuan tuan... ini adalah satu yamg najib nazak.bagi tau iaitu bangang... jangan marah ye.. najib yang cakap... kah kah kah

Anonymous said...

Can i fuck u today Rosmah JKK?..kacipap ..wrong password again...��

Anonymous said...

Sebelum pilihanraya puak.umno buat risalah kempen tentang BN masuk dalam peti surat... bukan budak je yang baca... badak pun baca... boleh ke... CTS ni minum daun ketum ke....

Anonymous said...

Bangang..peti surat bukan kanak2..

Anonymous said...

Wooiii buat apa lu kutuk Pakatan sendiri, yg rampas tanah jual tanah semua jenis tanah termasuk wakaf, kita yg buat bukan umno, bodoh betul lu ni, sendiri buat tuduh org lain, lu bangang ke nak buat boss besar marah, bahalol lu dah bikin gua jd bodoh dimata rakyat...

Oooiii bangang boss besar telepon, apsal lu bangang, sudah dibayar masih bahalol, semua org dah tau boss halau melayu India boss roboh rumah, kedai makan org melayu India, lu byk bodoh bocor rahsia boss buat rumah mampu tengok bukan mampu milik, mana ada negeli dlm tanah melayu halau cina kecuali Cina halau melayu India, lu bangang buat boss mcm bodoh......rrrrrrrrrgrrrrrrrrgrrrrr

Anonymous said...

najib & rosmah juri ratu lembu kira ok jugak. lembu bolih jual. sembelih. cik/encik rosmah jkk penganjur pertandingan ratu pondan...nuar & jijah jadi jurinya...agak2 bolih jual & sembelih ke pondan tu. cik/ rosmah jkk tak rasa nak ketawa guling2 ke lagi. sengaja isu ini diulang balik supaya nak tenguk kebangangan cik/rosmah jkk yang suka sangat mentertawakan orang laen.

Anonymous said...

Can i fuck u today Rosmah JKK..? Apam tembam...wrong password again....he he

Anonymous said...

BN malas

Anonymous said...

Yg bn sibuk siang mlm mcm mana nk sakau projek serta memastikn calon2 yg boleh menggugat kedudukan disingkirkan...itulah shj skil yg ada pd bn amnya dan umno khususnya....sekian...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates