November 17, 2014

5 @rafiziramli Kantoi Menipu - Tun Dr Mahathir Tidak Pernah Bersetuju Hadir Sebagai Panel Forum 1MDB


Menurut sumber daripada Pejabat Tun Dr Mahathir, beliau tidak pernah memberi persetujuan untuk hadir ke Forum 1MDB anjuran National Oversight & Whistleblowers (NOW). Tindakan Setiausaha Agong PKR, Rafizi Ramli menggunakan nama Tun Dr Mahathir untuk tujuan politik murahan beliau amat keterlaluan. Rafizi Ramli tidak sewajarnya menggunakan nama Tun Dr Mahathir sebagai promosi untuk menarik orang ramai hadir ke forum berkenaan. Langkah sumbang Rafizi Ramli menggunakan nama Tun Dr Mahathir mudah dibaca apabila beliau seringkali kecundang dalam sessi perbahasan di Dewan Rakyat berkenaan isu 1MDB.

Pihak penganjur ada menghantar surat jemputan kepada Pejabat Tun Dr Mahathir untuk menyertai forum berkenaan. Akuterima surat jemputan berkenaan daripada Pejabat Tun tidak bermakna Tun Dr Mahathir setuju untuk datang ke forum berkenaan. Ianya juga tidak bermakna pihak penganjur dan Rafizi Ramli boleh sewenang-wenangnya menggunakan nama Tun Dr Mahathir untuk promosi mereka. Sungguh tidak bertanggungjawab.


5 comments:

Anonymous said...

alamak!
teknik mcm la cec dap mendesak hadi ke mesyuarat mppr demi maju jaya/ beri keyakinan org ramai! eh nikajis sindir..'kerja orang bodoh' tu.!
pkr@pr begitu sentiasa dulusekarangesok dan selamanya

Anonymous said...

mau percaya majalah The Edge yang ada agenda Yahudi? Hanya mereka yg kedarah duit Yahudi saja kena percaya pada Yahudi.

ROSMAH MANSOR JKK said...

Rafizi memang pakar auta... pakar strategi la katakan.. PKR memang dipenuhi sampah... muka-muka yang dah kene rejek dengan umno... hohoookkkkk kah kah

ROSMAH MANSOR JKK said...

Sampai disini je keje aku kat belog ni... elaun tak masuk.... nyesal pulak aku...
ptuuuuhhhh.... warrrr kah kah kah

wak karjo said...

wak cuma nak ucap kat rosmah mansor jkk tu.... pala butoh kau la... janji nak komen tanpa henti.. wak kesel dapat kawan macam rosmah jkk tu.. wak dah fed up...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates