October 20, 2014

6 Dyana Sofya Bukanlah Pemimpin PR Pertama Terpalit Kontroversi - Lihatlah Wajah-Wajah Pemimpin RAKYAT PR


24 jam telah berlalu. Kontroversi gambar-gambar intim Dyana Sofya dan Zairil Abdullah (anak angkat Khir Johari) masih tergantung. Tiada tanda-tanda kedua-dua pemimpin PR ini akan membuat laporan PDRM dan SKMM. Hanya penafian yang tidak kuat dilakukan oleh kedua-dua mereka sedangkan nilai moral mereka sedang dipertikaikan oleh masyarakat. Mana tidaknya, Dyana Sofya diangkat sebagai ikon Melayu anak muda di dalam DAP. Zairil Abdullah pula adalah digambarkan seorang suami yang penyayang kepada dua anak. 

Sekiranya laporan PDRM dan SKMM tidak dibuat oleh kedua-dua mereka, bagaimanakah mereka mahu membersihkan nama mereka? Apakah Dyana Sofya tidak merasa marah apabila beliau dikatakan perosak rumahtangga orang dan mengoda suami orang? Di mana suara pejuang-pejuang hak wanita dan pertubuhan wanita di dalam isu ini? YB Zuraida Kamaruddin yang sebelum ini begitu lantang mempertahankan hak wanita hendak diam seribu bahasa begitu sahajakah?Sekiranya benar gambar-gambar intim berkenaan, Dyana Sofya dan Zairil Abdullah bukanlah kes yang pertama pemimpin PR terpalit kontroversi dan skandal. Mari kita melihat kembali kes-kes yang lama, yang mungkin telah dilupakan ramai pihak.


6 comments:

Anonymous said...

PukiAr adalah Parti Kuat buat maksiat, daripada KETUM najis vavi sehingga anak sendiri terpalit najis mughalazah. Itulah Dajjal bertopengkan manusia Nuar Jubor, Assmin Aiskrim, Stopa Suspender, Osetat Badigol kauselling jam 3 pagi. Parti haramjadah, pemimpin2 haramjadah.

Anonymous said...

Pengikut haramjadah gekk...kiki

Anonymous said...

yg paling gempak bkn vdeo anuar tp vdeo tebar sepender. gempak seh. sampai skarag senyap tak ada penafian.

Anonymous said...

INI SEMUA SALAH UMNOOOOOOOO!!

Anonymous said...

PKR iaitu

Pakatan Karut nanti di-Rejam

Anonymous said...

akaun tenet kena potong ka bro? ke tak jumpa jalan pulang?

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates