December 8, 2013

5 Di Mana Tengku Puan Pahang Melawat, Di Situ Beliau Akan Memasak Untuk Mangsa Banjir

Maafkan CTS kalau sekali lagi memaparkan gambar-gambar Tengku Puan Pahang. CTS tiada agenda tertentu. Cumanya berharap wanita VIP dan VVIP yang lain mencontohi tingkah laku, keramahan dan kerendahan diri Tengku Puan terutama yang ada sangkut paut dengan parti UMNO. 

Susah kita hendak jumpa sifat mulia sebegini di kalangan kebanyakan wanita di dalam UMNO melainkan sewaktu PRU atau PRK semakin hampir. Gambar-gambar ini diambil sewaktu Tengku Puan Pahang melawat pusat pemindahan banjir di Wisma Belia. Ironinya, kali ini juga beliau turut memasak untuk mangsa banjir. Daulat Tuanku.5 comments:

Anonymous said...

Memang sangat bangga dan kagum dgn Tengku Puan Pahang. Ikhlas, simple dan sejuk mata memandang. Mmg baginda adalah idola saya. Daulat Tuanku

Anonymous said...

Musibah datang menimpa tak kira siapa mahupun org baik atau jahat, darjat tinggi rendah, tua ataupun muda... kita kena redha ketentuan Allah SWT. Mungkin Allah SWT mahupun mengurangkan penderitaan hambaNya di akhirat kelak. Mungkin ingin melihat muafakat antara sesama manusia (muslim)ketika ditimpa bencana. Tapi mcm2 cite aku dengaq ketika berlaku banjir dipantai timur.

Anonymous said...

Ni lah namanya raja sayangkan rakyat.

Fuziah salleh sayangkan rakyat atau politik tak habis-habis. Turun tengok banjir hanya utk posing posing

Anonymous said...

si badut fauzaiah salleh tu badut what the fuck ... pi jahanamlah dengan PKR

Anonymous said...

Pemimpin lain sibuk dengan banjir DIA tu syok-syok bergambar dengan betina Mat Salleh.

Hidup Al Juburi keparat

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates