April 4, 2013

10 Pasangan Kontroversi Alvin & Vivian Akhirnya Mohon Maaf Kerana Menghina Bendera BN @KhairyKJ


Pasangan kontroversi di Malaysia, 10 minit yang lepas telah memohon maaf kepada penyokong-penyokong Barisan Nasional (BN) kerana memuatnaik gambar lucah yang disifatkan mereka boleh mempersenda dan menghina bendera BN. Gambar ini mendapat kritikan daripada ramai bloggers dan Facebookers malah CTS sendiri antara yang terawal mendedahkan perkara berkenaan. 

Hari ini juga, Ketua Pemuda BN, Khairy Jamaluddin dilaporkan oleh Utusan Malaysia, akan membuat laporan polis terhadap seorang wanita yang dikatakan telah mengambil gambar dirinya dalam keadaan tidak sopan dan hanya dilindungi oleh bendera BN. CTS berharap isu ini dapat diselesaikan dengan baik, dengan syarat, mereka melakukan semua itu kerana naif dan tidak didorong dan dipergunakan oleh pihak tertentu untuk memburukkan dan cuba menjatuhkan BN.

10 comments:

Anonymous said...

Lain kali berfikir dahulu sebelum hendak membuat sesuatu. Rasa nya awak bukan la remaja yang tidak perpelajaran , jadi kenapa bertindak sedemikian. Jika pun tidak menyokong BN jangan la membuat perkara yang boleh merosakan hubungan kaum.

Anonymous said...

wah..semudah itu..MINTA MAAF???kira settle lah ni?klu cam tu aku pun nak buat lah...nanti MINTA MAAF..pas tu jadi FOFULAR....

Anonymous said...

papagomo kat suka mcm tu sex sex sex

Anonymous said...

Nak mintak maaf semudah itu?? Pergi mampus la dengan pasangan sundal macam anda berdua tu. Anda berdua hanya layak jadi simbol seks untuk parti Pakatan Rakyat sahaja...

Anonymous said...

dah jadi trend dapigs sekarang selepas hina nabi,islam,melayu dan raja mereka akan meminta ma'af..

yg.penting mereka dan lontarkan cacian..mereka puas...

lepas tu minta ma'af dan seperti biasa melayu mmg.bersikap pemaaf akan kendur.

gen2felda

Anonymous said...

awas semua. vivian ni macai pakatan. dia pernah berkata lucah terhadap datuk najib. dia ni sengaja mahu burukkan bn tp sebenarnya macai pakatan. cuba risik fb dia. ada didedahkan posting dia kutuk najib. tapi saya tak perasan dah blog mana dedahkan tu. kalau ada sesiapa yg tahu tolong bg link blog yg dedahkan. kita bongkar niat jahat pakatan.

Anonymous said...

sama jer Pattern .. patrick teoh, namewee. Buat salah, mintak maaf.. pastu buat lagi... phuiii

Org melayu wajib tolak puak2 nih...

Anonymous said...

haha ala bendera BN bkn bendera ada kalimah Allah pun cam tak biasa lak puak2 BN ni..

Anonymous said...

Pasangan terbodoh di dunia. Malang sungguh parents mereka.

Anonymous said...

bukan haramkah ker suka buat iklan ubat kuat?

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates