March 16, 2013

50 Blog "Aksi Si Raja Goyang" Memaparkan Gambar-Gambar Tidak Senonoh Mirip Anwar Ibrahim Tersebar!!!

CTS telah mendapat info selepas sembahyang subuh tadi sebuah blog baru yang diberi nama Aksi Si Raja Goyang, telah diwujudkan. Artikel pertamanya semalam, 14/3/2013 yang mendapat hits sebanyak 19,339 pengunjung bertajuk "3...2...1... Action!!! (Part I)" telah memaparkan gambar-gambar "night vision" yang berbentuk hitam putih.

Gambar-gambar berkenaan mengambarkan seorang lelaki mirip Ketua Pembangkang PGayR, Anwar Ibrahim melakukan perbuatan tidak senonoh dengan seorang lelaki lain. di bawah adalah gambar-gambar berkenaan:













50 comments:

Anonymous said...

oo lelaki yang tibai cinadoll dulu dah datang balik...

ni bukan anuwar..muka mcm anuwar tp bukan auwar...

dalam dunia ni,anuwar sorang je yg macam tu ditambah plak dengan kebodohan pengikut dia termasuk la DAP dan Pas.padan la dapat ketua memasing pun bodo

Anonymous said...

Kesimpulannya chai pakatan akan meroyan gila babi! -MalimK-

Anonymous said...

Wan Jijoh, aku mengerti perasaang mung..Sabor saje la sebab sabor tu separuh dari imang..walaupung berat 66.

Anonymous said...

apa lagi alasan yg Anuar nak bagi ...kepala dia tak sama besar dng saye..kaki pendek sebelah..perut dia buncit..perut saya tak..nickky aziz pun keluar fatwa..neraka!! sape yg tuduh Annu..war!!!..hady cepat-cepat kata gambar karut..keluar fatwa lagi..puak -puak cai siap sumpah seranah..ohhh!! bakal PM ku kaki BUNTUT!!!!

Singham Iyer said...

waaaaaaaaaaaaaaaa!!
*Faint!!
Lain Kalilah!! i dont want him to be msia PM!!

Anonymous said...

INI JANTAN GAY...TENGOK DIA PEGANG KOTE KONEK PARTNER DIA.
AZIZAH, NURUL.....YOUR KOMEN PLEASE...BETUL KE NI. ?
MINTAK MINTAK PELANDUK DUA SERUPA.
TAPI AKUTAKUT JUGA KALAU INI GAY HOMO TEGAR, ALAH BISA TEGAL BIASA.
KETAGIH, KRTAGIH, KETAGIH.
KITA ADA ANUGERAH TUAN,
KITA PUN ADA ANUGERAH SITI KHADIJAH.

Anonymous said...

Lelaki tu sebijik macam Anwar.You memang 100% tak layak jadi PM kitalah, Anwar. Ada faham?

Anonymous said...

Pasti itu bukan Anwar Aljuburi, sudah disahkan oleh Kak Jijah. Sebab Kak Jijah kata Anwar berperut kempis. Tapi dalam gambar orang yang 100% mirip Anwar juga berperut kempis.Mungkin kembar Anwar kot yang selama ini tak diketahui....muahaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

ish..ish..ish..

patut pun tak nak mubahalah..

bila lah orang tua ni nak bertaubat?

Anonymous said...

PATUT PUN SI KHALID ISMATH SEWEL TU CAKAP DIA TAK KISAH PEMIMPIN LGBT.. DIA DAH BAGI CLUE LA TUUUUUUU..

KAH KAH KAH

Anonymous said...

Haahaaa.. taak ttaauu... hhhaahhhaaa, taakk tauu..

- Kepten Hukk

Anonymous said...

INI JANTAN GAY...TENGOK DIA PEGANG KOTE KONEK PARTNER DIA.
AZIZAH, NURUL.....YOUR KOMEN PLEASE...BETUL KE NI. ?
MINTAK MINTAK PELANDUK DUA SERUPA.
TAPI AKUTAKUT JUGA KALAU INI GAY HOMO TEGAR, ALAH BISA TEGAL BIASA.
KETAGIH, KRTAGIH, KETAGIH.
KITA ADA ANUGERAH TUAN,
KITA PUN ADA ANUGERAH SITI KHADIJAH.

Anonymous said...

Haji Hadi akan cakap ini semua besi..
Wan Azizah cakap ini semua konspirasi.
Nurul Izzah cakap papaku hebat..
Tian Cuak cakap hebat papa mertuaku
Awie cakap ini semua poyo..
Hahaha..

Meroyan lagi r pencacai PR..
Deaorg ni dah kena toron baru pecaya r koy.

Anonymous said...

“Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.

DI MANA DALAM AMANAH MEMILIH PEMIMPIN KITA WAJIB MENDEDAH PERIBADI ORANG YANG HENDAK DIPILIH ITU, ADAKAH IA SEORANG YANG BENAR-BENAR ADIL, TIDAK FASIK DAN TIDAK MELAKUKAN PERKARA-PERKARA YANG BOLEH MENJATUHKAN MARUAH.

Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini.

Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun).

Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.”

- Hj. Hadi

Anonymous said...

Jom nyanyi

Tanya sama pokok
Apa sebab goyang
Nanti jawab pokok
Anwar yang goncang

Tanya sama nuar
Apa sebab goncang
Nanti jawab nuar
Aku dah tak tahann awwuuu!!!!!!

corus

(Bergoyang i followw.. i follow ,bergoyang i follow.. i follow))

Awwuuu ... awuuuu...

(repeat)

corus tu jijah,nurul,tok nik,adi awang.lge dan the gang kena nyanyi ramai-ramai yeeee
lagu versi tema sitcom salleh yakob 'i foloww i follow'

Anonymous said...

waaaa,,,mr nua, u suda boleh bikin satu buku ganti buku permata yang hilang maaa...so many scene, bila itu shamsidar mau keluar meh...?

Anonymous said...

penchachai pr tgk perah otak nak cari alasan..percayalah..antara alasan yang akan keluar :

1. umno dan porno tidak dapat dipisahkan. habis? yang korang sokong si porno apehal? bahlol!

2. tak baik dedah aib orang. so? refer kata2 hj hadi pasal dedah sifat pemimpin..

3. gambar edit. buktikan le..

4. tisu terbang, parut operation, perut buncit..bla bla bla

hahahahahahaha

Anonymous said...

Tanya sama juburrr, apa sebab goyang

Nanti jawab juburr, Anu yang hantammm

Anonymous said...

Banyak dah tahu perangai dia ni.........tpi buat pekak badak je.......sbb terlalu taksub.........klu buat depan matapun mereka akan cakap tak nampak.......satu aku nak ingatkan....akhirat esok kau akan jawab dengan Allah jenis pemimpin islam yang kau pilih ...........mcm ni ka

Anonymous said...

KALAULAH PUAK2 PEMBANGKANG ADA VIDEO ATAU GAMBAR CAMTU YANG TUNJUKKAN NAJIB BUAT CAMTU..KORANG FIKIR DEPA AKAN SIMPAN? SORRRRRRRRYYY...

TENGOK JE LAH GAMBAR PJOTOSHOP BUATAN TIAN CHUA TU..ITU BARU GAMBAR PHOTOSHOP..DAN GAMBAR FITNAH ITU LAH DIJAJA MERATA TEMPAT..

TAPI YANG TAK HABIS2 KANTOI BUAT MAKSIAT ADALAH PEMIMPIN PR..TAK MALU KE WOI???

Anonymous said...

ORANG BUTA BARU PERCAYA!!!
JADI YOU BUTA KAH?
Kalau you mau saya buatkan kau sedang cucuk sama orang lain, saya boleh buatkan juga....
U tak tau teknologi sekarang sangat canggih kah?

Anonymous said...

Kalau xsure jgn ckp pape.. sy xsokong sape2 tp try pikiq, ntah anuar ke x 2.. kita sbg hamba Allah xboleh mnuduh mbuta tuli. Kalau kita xtaw, baik kita senyap. So, whai saudara saudari Islamku.. kita bserah j la

Anonymous said...

Teringat kata-kata penceramah dalam kuliah magrib baru-baru ni jangan jadi saksi palsu (penceramah bukan orang politik dan bukan ustaz yang terkenal tapi banyak ilmu) maksudnya kalau kita tak pasti/tahu menerima berita dari surat khabar atau internet atau dari mana-mana jangan terus mengiakan/menyebarkan itu namanya saksi palsu. kalau salah akan diseksa di akhirat nanti. Lebih-lebih lagi orang yang menyebarkan cerita. Kalau nak kekal memerintah tunjukan contoh pemimpin yang baik kalau pemimpin tu orang islam jadilah pemimpin islam yang tulin bukan sekadar menyediakan prasaranah/peruntukan di dunia sahaja. pemimpin tu selalu le gi jemaah kat masjid buka melawat masjid sahaja pas tu balik cerita le sikit pasal islam tu pun silap-silap suruh ustaz upahan buat teks

Anonymous said...

Kenapalah orn Melayu Islam x habis2 menuduh dan memecah belahkan antara satu sama lain.

Tanya sama Allah
Napa bala tiba
Nanti jawab Allah
Dah banyak Dosa.

Anonymous said...

ni yang mana satu betul-betul anwar, yang dengan china tu boroi datuk k kata itu anwar, sekarang kata yang gay ni betul-betul anwar sebab perut dia tak boroi,, so yang boroi dulu tu sape???? jadi sah la yang boroi itu bukan anwar, kalau bukan anwar maka video china doll tu tak betul la kan, kalau tak betul dengan sendirinya video ini mengesahkan datuk t tak betul, sebab comform bukan anwar, tapi adakah video ini mengesahkan pelakuuunnya anwar, pun bukan jugak sebab dah terbukti video-video tu kurang jelassssss - jejel

Anonymous said...

Sapa yg nampak dengan biji mata sendiri benda ni berlaku....kali x namoak sendiri jangan mandai mandai...buat komen..sendiri mau ingat...macam mana kalo aku komen koghang ..dan download gamba koghang dlm blog ni..

Anonymous said...

...bodoh...takan nak masa nak lantak juborr dia nak tunjuk depan mata hang..takda feelinglah weii..klu ko ada teknik nak tunjuk mcm mn video tu kena wat..ko tunjuklah..superimpose..photoshopdll..ni dah nyata..lgpun blog asal release gambaq tu tak sebutpun yg org tu namanya nuar...tp org lain yg ckap..mcm nuar tp bukan nuar..tp memangpun bang nuar.

Anonymous said...

Org kalau dah buta hati mcm tulah. Dah nampak terang dan jelas pun nk pusing ikut lain. Cuba tengok dan berfikir secara terbuka. Isu dia sekarang yang ada kat gambar tu siapa. Kalau superimpose Org pun boleh tau, mcm kes sEbelum ni kalau yg bukan org tak ambik pot. Kalau kita tak pernah buat kerja ni, mesti org pun susah nk sabotaj. Tapi kalau org dah buta sokong atau percaya kat something memang susah, mcm puak syiah, ikut mana pun dia kata dia betul

Anonymous said...

Zaman Mahathir dulu dah tahu ketagihan Anuar ni, tu sebab DR Mahathir jatuhkan dia, sebab tak sanggup lihat bakal PM Malaysia seorang yang penipu dan gila seks. Malangnya ramai rakyat yang tak percaya. Mungkin PKR akan menang dan Allah akan tunjukkan perangai sebenar Anwar nanti, barulah mereka akan sedar dan insaf. Masa tu mungkin dah terlambat...kaum suka liwat ni mungkin akan dibela dengan peruntukkan bajet yang banyak untuk memuaskan nafsu Anwar ni. Tak percaya ????? Tunggulah nanti......

Anonymous said...

Kalau nk nampak sampai bole jatuh hukum, yang kes rogol, kes bunuh, semua tu, semua kena tengok ke? Mcm tu kes semua tutup, tak ke nanya mcm kes rogol budak kat gelang patah dll.

cicit Raja Haji said...

kalu dah hang buat ngaku je lah Nuar.Pas tu hang pencen .Pas pencen lantaklah hang nk tunggang terbalik ka,aku x kesah.Peduli apa aku. Kubur hang ,hang jaga lah.Janji orang mcm hang ni jgn jd pemimpin apalagi PM. Kalu jd PM akan memalukan seluruh keturunan bangsa melayu/islam di Tanah Melayu ini.Tak tau nak letak muka kat mana. Bawak2 lah bertaubat.Umur pun dah senja..

Anonymous said...

nik aziz pun kata ini semua fitnah umno. ada bukti ke wahai nik aziz? jd korang nmpak tak? nik aziz yg korang kata ulamak tersohor pun senang2 je nak tuduh umno. takde bukti plak tu. apatah lg kitorang yg dah nmpk sendiri gmbr2 tu. dlm hati kecil korang pun aku yakin 100%terdetik jugak bahawa org dlm gmbr tu mmg sebijik anugerah tuhan kan? so? msh nak salahkan kitorang?

Anonymous said...

Just took a little trouble looking and analyzing at the overal Anwar facial features and compare with those of suppose to be him in the gay sex scandal. 85% seems to match that of real Anwar, but the nose trunk is totally different. Pay attention at the upper trunk base between the eyebrows or the eyes. Real Anwar has a prominent depression or dent but those appeared in the gay pictures do not have one. Instead it is a solid and a sharp raise trunk. BTW the video pictures seems to be in colour but very faint. The person could most probably be the same one featured by Datuk T, only that this time the tummy look flatter. Strongly believe to be another plot to damage Anwar image prior to GE

Anonymous said...

Anwar, as usual doing his daily rounds of a fagot's routine. The creation of doubt regarding his nasal bridge, the tummy...what ever are just so lame. AnUSwar it is, undisputable.

Anonymous said...

i tak faham betul kenapa bila dekat pilihanraya skrip yg sama ditonjolkan lepas tu kalah selepas diadili oleh mahkamah....don't u get it, its fake.... pleaselah....zaman modern ni teknik edit dah advance tambah2 teknology di sokong oleh penasihat2 imej yahudi..... bertaubatlah pemfitnah2.... cukup2lah tu.... biarlah kita bertarung dengan hujah beras bukan dengan peribadi....kita kutuk US tp kdg2 mereka yg bukan islam lebih islam dr kita... tgk cara obama melawan lawannya....

PuKHa said...

ni baru rakaman orang yang kantoi.... belum lagik rakaman tuhan yang akan jadi prime time show kelak d sana.... lagi malu.... pilih lah nak malu kat sini atau sana... sekurang2nya kalau malu kat sini kat sana org tak tunggu2 lagi dah apa result dia dan tak jadi prime topic what we dont know about him during his life....

Anonymous said...

Wahai Rakyat Malaysia yang 28 juta nih...
Jom kita cari "pelandok dua serupa ni" sampai jumpa. Tak kan dalam Malaysia yang kecik ni dia boleh duduk jadi kera sumbang, tak kan dia tak de kaum keluarga?? Dak pun kita cari mamat yang sorang lagi, yang kena 'tala' tu. Kita arak kat dataran merdeka. Kita buat BERSIH 4.0 ;)
TAPI MACAM MANA KALAU PELANDOK DUA SERUPA NI SAPA PUN TAK PERNAH NAMPAK ????!!!! AJAIB !!!
YA ALLAH SELAMATKANLAH NEGARA KU INI... AMIN

Anonymous said...

tanya sama pokok apa sebab goyang
nanti jawab pokok nuar......yang goncang jubur
tanya sama nuar.....apa sebab goncang jubur
nanti jawab nuar....kak zizah tak ada jubur
ini semua adalah ajaran nik aziz bagus punya faktwa pas ataupun nik aziz dah kena dgn nuar......kut

Anonymous said...

siapa partner yg dikaitkan dgn anwar ini?? takan org yg pasang kamera tak ambil tahu pasal itu kan?? so, mcm mana skrg, anuar kena junjung al-quran balik ke?? kalau bukan kisah anuar dan seks nya, dan junjung quran, dah tak de benda lain nyer....sebab itu rakyat dah tak makan fitnah jenis ini, sebab dah selalu diketengahkan, dan tak pernah dibuktikan di sisi undang2 negara...bila lagi korang nak paham ni....takpa, carry on lagi, diharap keluar video anuar dgn binatang plak...rakyat menantikannya....ZAV

Anonymous said...

Sad to see you guys fighting against your own people and tarnishing a person even further after he has been denied of allegation by our very own justice department. Looking at all your comments on this blog - i can only say that you have proven to be a community that will continue to be a very low level thinking breeds and thus you will always be a greedy or a selfish community that will be ever willing to even kill your own community for money. Sad , Sad ,sad... I don't care of politics - but we have lost human dignity and humanity as gone down the drain! Not because of the act of sodomy that you have blamed Anwar but your blashemy's and non-intellectual comments on this blog.

Anonymous said...

Kaki gay ni nak di belakan lagi oleh puak2 gay dia.Cukup le dgn kelentong dia, Yg rela di tipu, jaga lah dhubur anda baik2.

Anonymous said...

bila laorg tua ni nk mampos... lau orng tua ni mampos kn senang x berat bumi kita ni menangggung dosa org tua ni....

Anonymous said...

betul... betul.... banyak komen2 yg tak intellect & islamic dlm blog ni, menunjukkan betapa bodohnya kita dipermainkan oleh teknologi yg boleh diadaptasi & ditukar. Sedangkan yg berkuasa sekarang sibuk makan duit harta cukai rakyat & memggunakannya jugak utk gula2kan rakyat padahal itu sudah menjadi tanggungjawab kerajaan.Bila Malaysia nak bersaing secara sihat... pity to Anwar & family who want to reveal the true against current corrupt government but get the big FITNAH.... masyaallah...ya allah selamatkanlah rakyat malaysia dari terus diperbodohkan oleh pemfitnah2 yang jahat....

Anonymous said...

betul... betul.... banyak komen2 yg tak intellect & islamic dlm blog ni, menunjukkan betapa bodohnya kita dipermainkan oleh teknologi yg boleh diadaptasi & ditukar. Sedangkan yg berkuasa sekarang sibuk makan duit harta cukai rakyat & memggunakannya jugak utk gula2kan rakyat padahal itu sudah menjadi tanggungjawab kerajaan.Bila Malaysia nak bersaing secara sihat... pity to Anwar & family who want to reveal the true against current corrupt government but get the big FITNAH.... masyaallah...ya allah selamatkanlah rakyat malaysia dari terus diperbodohkan oleh pemfitnah2 yang jahat....

Anonymous said...

jijik tengok taktik kotor ni. tak dpt tengok ke ulama2 yg kisyaf hatinya menyokong Anwar.... kenapa? cuba tanya diri sendiri...sbb peribadinya yg bagus.... tp sbb inilah peribadinya diserang & dirogol utk menunjukkan kelemahan yg palsu....tp yg sebenarnya dialah pemimpin yg menyatukan revolosi ketelusan dlm pentadbiran kerajaan & paling ditakuti Dr Mahathir yg pertama cuba membunuh kebaikan peribadi Anwar....HAPUSKAN FITNAH....

Anonymous said...

sokong... sokong 100% 100%...kearah masyarakat yg bertamadun & berwibawa....

Anonymous said...

kompom bukan nie..gmbar keempat nmpak sangat tunjuk muka penuh lakonan..yang paling pelik, muka mr. a tk pnah pandang kamera..tak natural langsung..

Anonymous said...

Kalo tak sedaq lagi tak tau laa.

Anonymous said...

Nanti ada yg kata, lubang hidung tak sama besar, bulu ketiak tak sama panjang, kuku tak sama lebar. Dulu, 2 pakar pergambaran kata, klip Anu dgn amoi 99.9 peratus ori pun, tak percaya lagi....

Anonymous said...

Dh memang namanya pengikut..ikut je la smpai otak pn xguna..ckp suruh org jdi bijak,sndiri pn xbijak mane..makin bodoh adalah,paku dulang paku serpih mengata org Kau yg lebih..ikut je la pemimpin yg paling byk kontroversi dn keraguan..otak dh penuh dgn PHD..tu yg xbrfungsi dgn betul..kesian korang...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates