March 2, 2013

2 Bagaimana N Surendran Hendak Jadi Calon Padang Serai? Kehadiran Penonton Ceramah Beliau Tak Sampai 100 Orang!Di mana ada S Surendran, pastinya di situ ada Latheefa Koya. Agaknya mereka berdua ni asyik masyuk bercinta kot? Tidak terlepas kedua-dua merpati sejoli ini turut mengadakan ceramah di Padang Serai, Pulau Pinang semalam. S Surendran yang diwar-warkan akan menjadi calon PRU-13 untuk parti PGayR di DUN Padang Serai semalam ternyata hampa. Manakan tidak, kehadiran penonton hanya sekitar bawah daripada 100 orang. Itupun termasuk jentera parti. 

Ingatkah kita bagaimana Latheefa Koya dan S Surendran pernah membangkitkan isu mengenai kematian suspek penjenayah, Sugumar? Kenapakah mereka berdua berdiam diri apabila dua anggota VAT69 meninggal syahid kerana mempertahankan negara, di dalam pertempuran di Lahad Datu semalam. Kenapa langsung tiada sebarang kenyataan daripada mereka berdua? Apakah nyawa bagi suspek penjenayah lebih berharga daripada dua pahlawan negara?

2 comments:

Megat Alam Gempita said...

Surendran...kami tahu apa yang ko lakukan di Filipina. Setakat nak jejak penglibatan ko di Manila tu adalah perkara mudah bagi kami..., eeer baki USD20,000 kepada Sultan Kiram dan pengganas MILF bila nak bagi? Mereka tengah tunggu ko bank-in duit nak buat demo dan rusuhan kat depan kedutaan Malaysia di Manila nanti....eeerrrr jangan lupa juga ya Surendran, bagi US$75,000 lagi untuk ko dengan Tipah Koya nak buat petisyen desak kerajaan tubuhkan Suruhanjaya Diraja Siasatan kes Lahad Datu. Anak-anak didik ko di Majlis peguam dah tak sabar nak rasa wanginya duit baru dari NED ni!

Anonymous said...

Bini Najib: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.. LAWAK la komen diatas.balik skolah dulu boleh? :P

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates