February 26, 2013

1 #ManifestoBukanJanji Pakatan Haram Tidak Sah - Presiden PGayR & Pengerusi DAP Tidak Tandatangani1. Pakatan Rakyat telah mengumumkan manifesto bergelar Manifesto Rakyat: Pakatan Harapkan Rakyat untuk PRU13 pada 25 Februari 2013.

2. Manifesto ini boleh dimuat turun atau dibaca di sini.

3. Cuba lihat muka surat 5. Siapa yang menandatangani #ManifestoBukanJanji berkenaan. Dato Seri Anwar Ibrahim, Ketua Umum PGayR? Presiden PGayR sudah meninggal dunia kah? Presiden PGayR tidak ada kuasakah? Hanya jadi boneka kepada Ketua Umum PGayR yang melantik dirinya sendiri? Penandatangan kedua tiada masalah kerana ditandatangani Presiden PAS yang juga merupakan "Firaun" PAS, mengikut definasi Haji Hadi. Yang ketiga ni pelik sedikit. Saudara Lim Kit Siang. Siapa Kit Siang di dalam DAP? Kenapa Pengerusi DAP, Karpal Singh tidak menandatangani #ManifestoBukanJanji berkenaan?

4. Sejak bila Saudara Lim Kit Siang menjadi "Parliamentary Leader"? Adakah jawatan ini milik Anwar Ibrahim? Mahu merampas kuasakah?

5. #ManifestoBukanJanji menggunakan air liur siapapun boleh buat. Sebelum kita pergi jauh menganalisa janji-janji palsu Pakatan Haram, boleh kita tanya mereka bagaimana Pakatan Haram akan membiayai janji-janji manifesto mereka?

6. Lihat video klip di bawah, apa kata Salih Yaakob dan Nabil mengenai #ManifestoBukanJanji Pakatan Haram.

1 comments:

Jijan Mali.... said...

Depa boleh keluaq 'Manifesto-Bukan-Janji' depa ni berkarpal-karpal tapi tak kan aku percaya lagi kat 'manifesto-bukan-janji' juak-juak Pakatan 'Haram' Rakyat ni. Macam mana nak percaya kalau Khalid gagap sendiri dah declare dulu yang Manifesto depa tu bukan janji. Sekali terkena cukuplah.

Tolak PR dlm PRU13 ni. Satu undi untuk PR adalah satu undi untuk PAS-pis-pus, DAPpigs, P'Gay'R dan
satu undi untuk tuhan 'Allah Trinity' DAPpigs mereka tu.
Jangan kita gadaikan masa depan anak-anak dan cucu kita dengan memangkah parti-parti yang bersekongkol bawah PR dlm PRU13nanti.....

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates