January 27, 2013

13 Panas & Eksklusif!!! Gambar Nik Aziz Potong Birthday Cake Di Rumah Karpal Singh



Happy birthday Pok Nik. Happy birthday Pok Nik. Happy birthday to you. Happy birthday to you. Sambutan Maulidul Rasul Pok Nik tak benarkan. Alasan terikut-ikut dengan budaya Kristian. Potong Kek memang budaya Islam kan Pok Nik? Suka hati hangpalah juak-juak PAS!

Juak-juak Pakatan Haram hari ini gembira apabila Nik Aziz Nik Mat, Mursyidul Am PAS sudi untuk bertandang rumah Karpal Singh dan memotong kek hari jadi. Salah seorang daripadanya adalah penulis blog dan politik terkenal, Mohd Sayuti Omar (MSO)  yang menulis di laman sosial Twitter seperti di bawah:


Nik Aziz Nik Mat memang suka potong kek hari jadi. Tahun lepas juga CTS pernah menyiarkan satu posting di mana beliau memotong kek hari jadi di pejabat beliau. Rujuk dan baca di sini. Lihat wajah kegirangan Mursyidul Am PAS ini seperti di bawah ketika memotong kek!

13 comments:

Anonymous said...

org tua bahalol ni, sambutan maulid dia kata bidaah dholalah, potong kek ikut ajaran islam ke?? boddo punya org tua kutuk.

hj sudin
puchong

Anonymous said...

Si tua babi tak sedar diri.
diperhatikan oleh kafir harbi laknatullah.
Wali tua babi semahan ahli pas keparat.
Syayuti lubang puki.
penulis babi penghancur islam.
Si tua wali babi anak haram jadah .
Binatang tua babi nak mampus tak sedar diri haramjadah punya manusia nik najis babi haram babi punya si tua kutuk anakharam jadah pork nik najis babi

jai

Anonymous said...

dialog dan skrip anwar yg sediakan ni. nik aziz hanya lakonkan saja. janji masyukkkkkkkk. sbb pencacai2 dap sudah goyang dgn pas.

Anonymous said...

Dah lama delete MSO ni dari senarai blog yg harus dibaca - balance sikit - pro-UMNO ade, pro-PR pun ade.

Adalah informasi bila nak borak, tak gitu ?

usin said...

org tua tu, kalau buat sambutan maulidur rasul dikatakan bidaah. yg dia main potong2 kek hari jadi tu apahal. bukan bidaah mukarrab ke tuh? org lain tak boleh, dia je yg boleh. org tua ni dh terlalu nyanyuk kot. tak sempat nk jd menteri pusat Allah dh tarik nyawa...

Anonymous said...

Dia pegi rumah kapal singh sebab nak langkah mayat kapal singh. Tiba 2 kapal singh nyanyi happy b'day dan kelaur kan kek, cair pok nik.........

Anonymous said...

bro kok ye pun jgn lah kita gelar orang babi ke bodoh ke, mind our language. jgn kita ikutkan orang yg tak bermoral.. sedih lah cara kita nak marahkan orang ni, drp bahasa yg kita luahkan menunjukkan sifat yg ada pada diri kita.. maaf ye harap jgn tersinggung.

insan biasa... bukan ulamak atau ustad

Anonymous said...

sblm nk mnuduh, siasat dulu..belek dulu hukum..setaraf ke korang dgn alim ulamak pewaris para nabi smpi nk kata dia macam tu? kata2 mengmbrkn peribadi anda..jangan kerana politik sggup maki ulamak hgga meletakkan diri ant list yg beratur utk ke neraka.

Anonymous said...

ulamak ke dia?..betol ke yg diperjuangkan selama ini adalah islam..renung2kan dan selamat beramal..islam xgalakkan pertengkaran perbalahan perpecahan sesama kita..masih ada jalan baik dan bijaksana yg patotnya seorang ulamak pikirkan..musuh islam kita xsedar walaupun bertopengkan kewarakan..hanya al quran dan hadis yg patut kita ikut..wahai penyokong pas kamu semua terlalu menyanjung dia..mengangkat darjat yg tinggi untung dia..sehingga sampai dia angkuh..hanya rasulullah sahaja yg layak menerima darjat yg sebenar..ingt ikutan kita adalah muhammad SAW bukan nik aziz..

Anonymous said...

korg lg bodoh,bingai nya mnusia,korg xthu y umno dalang sume ni ko nk kutuk pas plk...korg y mcm babi,mcm anjing...mulut mcm sial,latnatullah lh korg,ko tgk nnt tuhan latnat korg jd babi,jd kafir mcm y korg bg kt tok guru ni..korg dh lh jahil,ikt plk ajran umno btmbah jahil lh korg lpas ni.....boooddddooooohhhh.....

puteri...

Anonymous said...

Salam..potong kek hari jadi tak salah..x jadi dosa pun potong kek..habis kalau x potong nk makan camana? Bodoh punya pemikiran...kata UAI, kalau bodoooo / x tahu tu x payah bcakap...yang salah adalah cara kita menyambut hari jadi...nyanyi2, nari2, campur gaul laki pompuan n cara sambutan yg ikut cara barat..contoh tiup2 lilin, sbelum tiup lilin tu kononnya kena buat wish dulu, buat permintaan dsb...yg tukang sebar fitnah nih..ko tengok ke cara camana tok guru tu sambut hari jadi? Ko ke yg snap gambar ni? Ko ada kat situ ke masa tok guru potong kek? Kalau ko ada kat situ, sila jelaskan secara detail...jgn nak main tulis je..blh jd fitnah yg besar n di akhirat besok ko makan daging ko sendiri....

Wslm...UIA

Anonymous said...

Nik Aziz suruh sapa samak pinggan dan cawan tu...Karpal Singh & family suka makan b**i, nanti doa x dimakbul kan....

Anonymous said...

Knpe ckp mcm tu?lau nk dibndingkn tok gru ngn najib?jauh bzenye tau.pk la.jgn nk hukum org sgtla...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates