January 9, 2013

11 Lagi Billboard Publisiti Murahan Dari YB Ampang & YB Bukit Antarabangsa


Semakin dekat PRU13, semakin banyak billboard didirikan di sekitar Ampang. Terbaru adalah billboard di atas. Sekali lagi CTS ingin bertanya, Siapa yang membayar billboard di atas yang dijangka berharga ribuan ringgit itu atau adakah ianya menggunakan duit Rakyat? Kalau dilihat dari billboard di atas, terdapat lambang "Selangorku" di situ. Apakah peruntukan Kerajaan Negeri digunakan untuk mempromosikan kedua-dua YB di atas iaitu YB Zuraidah Kamaruddin dan YB Azmin Ali.

Hujung bulan Oktober tahun lepas, CTS telah membuat satu posting mengenai kegilaaan YB-YB ini mengejar publisiti dengan mendirikan billboard besar untuk ucapan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, lihat di sini. Apakah budaya gila publisiti ini memang dapat diterima oleh pengundi-pengundi di sekitar Ampang dan Bukit Antarabangsa? Apakah pengundi-pengundi kedua-dua YB ini berdiri teguh di belakang YB mereka mempertahankan pembaziran yang dilakukan?

11 comments:

Anonymous said...

sudah la pakatan haprak!

Anonymous said...

Pi la beRAYA dan bersalam Aidilfitri dengan mak hang dulu azmin,minta ampun bersungguh2 sebelum nak berAidilfitri dgn rakyaat..JEBON a/l James Bond

Lampiran said...

azmin kata kemenangan ruhiyyah?? geli teman dengor.

Anonymous said...

Bila dia orang buat SEMUA betul belaka...tak payah disiasat, tegur pun tak boleh..

Tak pernah belajar ekonomi diaorang ingat harga minyak sama macam harga buah2an di gerai...

Anonymous said...

Setelah kitaa gunakan tandas untuk menghisap atau pun dihisap dan untuk berpura2 kita lepas kencing kita pamlah tandas tu dan mencurahlah air keluar, jadi macam itulah minyak mengalir diMalaysia ni bila geng nuwar jadi pm,itu sebabnya mereka bolih turunkan harga minyak.

Anonymous said...

BUKAN NAK MENGHINA. TP TGK POMPUAN SINGAPORE TUE, NAK TERMUNTAH.

AMIRUDDIN ALI said...

Zuraidah tu org singapore ke..idak teman tahu tu..huhu

Anonymous said...

Tengok sahaja muka Azmin, teringat cerita Si Tanggang, orang Dayus dan Aiskrim Jamban

Anonymous said...

Kemungkinan besar dua ekor beruk Pakatan ini tidak akan menang dan kerusi mereka akan tergadai. Sekor kaki seks dan sekor lagi kaki fitnah. Berseronoklah beberapa minggu ini kelak kamu berdua akan di talkinkan oleh rakyat Selangor... yg sudah menyampah dgn sandiwara kamu.

Anonymous said...

tu nama manjanya Mak Lempir... kalo dibandingkan mentol billboard tu lagi semenggah rupanya..

Anonymous said...

mak lampir tu dulu kerjanya menjual buah-buahan di pasar Ampang

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates