January 14, 2013

3 Golongan LGBT Juga Turut Mewarnai #KL112

Ini adalah salah seorang pelakon yang pernah mengejutkan persada berita para bloggers apabila beliau menyertai golongan-golongan Mahasewel untuk tidur di Dataran Merdeka suatu masa, tidak lama dahulu. Namanya Mislina Salleh yang pada ketika itu berkepala botak. Semalam beliau hadir ke Himpunan Selamatkan Shamsidar #Kl112. 

Beliau dan rakan-rakannya tidak segan silu membawa imej LGBT untuk turut sama mendesak Kerajaan Malaysia memberikan hak kesamarataan kepada golongan mereka. CTS nasihatkan tunggulah Abang Non (panggilan manja cybertroopers kepada Anwar Ibrahim) menjadi Perdana Menteri. Pada ketika itu hangpa semua pasti akan mendapat tempat yang istimewa.


3 comments:

mat syabu said...

apasal hodoh sgt gay2 kat msia ni? takde class

Anonymous said...

DI PERANCIS, RAKYAT BERHIMPUN SEBAB MENENTANG PERKAHWINAN SEJENIS..

DI MALAYSIA, RAKYAT YANG MAJORITINYA PENYOKONG PAS BERHIMPUN BERSAMA2 DENGAN PENGGIAT LGBT..YANG SEPARUH DARIPADA AHLI PAS SENDIRI KATAKAN SEBAGAI PERHIMPUNAN SYUBHAH..

NAMPAK TAK BETAPA BODOHNYA PESERTA PERHIMPUNAN ITU? DAH LAH BODOH, NAK BANGGA PULAK KONONNYA RAMAI..HEHEHE

Anonymous said...

LIHAT lah...golongan yang di laknat Allah SWT. Bertaubatlah sebelum Malaikat Maut menyentap nyawa awak semua tanpa belas kasihan... masa itu selayaknyalah awak semua masuk neraka jahanam!! Inilah contoh jenis keldai yang menyokong untuk tukar kerajaan sebab kerajaan sekarang ini tak mengikhtiraf tentutan kebebasan mereka sebab jelas mereka ini sahabat syatitan laknatullah. BURN IN HELL you idiots...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates