January 27, 2013

2 Gempar!! Apa MAIPP Dan DPP Penang Buat Bila SUARAM & Aliran Anjur "Holy Book Reading" Pagi Ini?

Apa hendak jadi dengan Agama Islam di Malaysia. Dunia sudah akhir zaman. Agama Islam mula diperkotak-katik dan disamaratakan dengan Agama lain. Semperna Hari Thaipusam yang disamput oleh penganut-penganut Agama Hindu hari ini, lain pula jadinya di Pulau Pinang atau Penang (Maaf CTS tidak meminta kebenaran Ketua Menteri, Joseph Lim Guan Eng,  untuk menggunakan nama ini).

Bertempat di Dataran Pidato, Padang Kota Lama/Speakers' Square, Esplanade, Penang, kira-kira jam 12.00 tengahari hingga sekarang, sebuah kumpulan bebas yang amat dikenali mempunyai hubungan yang rapat dengan SUARAM dan ALIRAN telah menganjurkan sessi "Holly Book Reading" di mana penganut-penganut Agama Kristian, Hindu, Buddha dan Islam dijemput membawa kitab masing-masing.

Ketua kumpulan ini yang dikenali sebagai Kevin, 016-5515429, memberitahu kononnya tujuan sessi berkenaan adalah untuk memahami Agama di antara satu sama lain. Semua ini adalah satu pembohongan. Semua ini adalah merupakan agenda tersembunyi puak-puak Yahudi yang cuba menyamakan Agama Islam dengan Agama-Agama lain. Mereka mahu hina dan memusnahkan Islam.

CTS mahu tahu mana perginya Dewan Pemuda PAS (DPP) Pulau Pinang? Mana Abdul Malik bin Abul Kassim, EXCO Agama Negeri Pulau Pinang? Mana Yang Dipertua, Majlis Agama Islam Pulau Pinang (MAIPP)? Kenapa membisu dengan perkara ini? Takut dimarah oleh Tokong Joseph?


2 comments:

Anonymous said...

membaca kitab agama kat tempat camni,pastu aurat tak jaga..harap2 bukan kitab suci AL QURAN.ni dah kes parah beb.membiarkan si gonjeng ni menjadikan setiap agama adalah sama,adalah sesuatu yg malang kita semua.

Anonymous said...

bangkitlah wahai pencinta ISLAM!!! jgn sampai ditanya oleh ALLAH swt. ketika agamaKU diperkotak katikan,apa kamu buat?!! jgn kerana politik agama yg dibawa NABI MUHAMMAD ini digadai. tolong,tolong.tolong.
sesiapa yg melihat kemungkaran,maka hendaklah dia merubahnya dgn tangan-perang,tangkap,dll-kalau x mampu,gunakan mulut-nasihat,dakwah dll-kalau xmampu,gunakan hati-doa lah utk mereka dgn doa yg baik agar dpt petunjuk hidayat-

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates