January 28, 2013

19 Foto Yang Wajib Umat Islam Ambil Berat


Inikah sebabnya Joseph Lim Guan Eng berusaha bersungguh-sungguh untuk memasukkan nama Allah ke dalam Bible berbahasa Melayu? Inikah golongan sasaran Bible berbahasa Melayu berkenaan ingin diberikan? Yang kita paling takuti kini sudah berlaku. DAPig berjaya menipu bangsa kita dengan pertolongan syaitan PAS dan PGayR. Nauzubillahiminzalik. Inilah bukti kejayaan DAPig! Wahai umat Islam di Malaysia, bukalah mata. Selamatkan Akidah Umat Islam di Malaysia!

19 comments:

Anonymous said...

Seriau aku...Waliyazubillahminzalik!!!!!!
Ya Allah...Ampunkanlah dosa kami..Selamatkanlah kami...

Anonymous said...

Astagfirullahaladzim.....aq nak bersangka baik tapi jauh kat sudut hati ada syak wasangka...kenapa??????

Somebody ...mohon pencerahan dari foto itu....

jinjai said...

ya allah kau jauhkanlah umat islam dari pada orang-orang kafir yang cuba memkafirkan umat islam..

Raudzah Zahari said...

Tak ada yang pelik rasa nya disini kerana ianya hanya sebuah gambar yang tidak mempunyi diskripsi..tak salah kalau seorang Islam belajar tentang agama lain untuk tujuan tertentu kerana ianya akan mengukuhkan keimanan sesorang apabila kita nampak betapa indah nya Islam..

Anonymous said...

Tuan Admin, sy ingin nyatakan yng gambar ini hanya photoshop saja. Mungkin yg menyebarkan gambar ini hanya untuk menunjukkan kebodohan cybertrooper BN. minta berhati2 di lain kali. Cuba tengok hujung lantai yang tak sama....begitu juga cara letak salib....

Anonymous said...

mmg lah xsame ngok..mangkok yg tgh dok berckp tuh ats stage..gmbr kiri kanan same peh? ko kalo nk kafir..kafir sowg..xyah ajk owg len tolol!!

Anonymous said...

aku sokong..pecacai pr kn leh terima..semua kta fitnah..bangsa haramjadah..x de otak.sokong mbabi buta..Allah bg otak bfikir...bodoh..kayu api neraka..

Anonymous said...

http://youtu.be/CxTAOEkzUCs

Anonymous said...

komen sikit.
ni depa parti politik mana pulak ni?
smpai imam mai church bg ucapan.
lulz la angpa ni.
hahah

Anonymous said...

some pencacai butts were hurt.
trolollo

Anonymous said...

imam dlm link youtube tu tentu agen PGayR dan PASngok utk cover agenda mereka dgn menyebarkan video begini untuk menutup mata dunia.
mencanangkan bahawa kononnya Islam dan Kristian boleh duduk di bawah satu bumbung rumah ibadah yg sama.
ini semua menyesatkan akidah kita yg beragama Islam.
saya harap saudara semua jgn terpengaruh dengan tindakan 'imam' ini.
astaghfirullahalazim !
















wkwkwkwk

lol

Anonymous said...

org melayu dah hilang jati dirinya dan hilang harga agamanya maka dengan mudah ia menjadi lupa apa yg dilakukanya pada hari ini akan membawa bencana serta bala berpanjangan kepada negara dan anak bangsanya.

Anonymous said...

harus berterima kasih pada Parti Ajaran Syaitan. tahniah N.AJIS dan HADI

Anonymous said...

Ape nk jadi zaman skung hrap kita sebagai org2 islam tidak akan lari akidah ngan sume agenda puak2 nie..

Anonymous said...

bungok!!!

mana mukanya?...setakat gambar belakang dah mula percaya ke tongong semuanya!!!

Anonymous said...

Asraghfirullah.. fitnah semata-mata ni, sahabat2 semua,jangan bila timbul satu2 berita tu, ambil dr 1 sumber shj, kaji dulu, baru keluarkan kesimpulan.. Allahu Allah, jgn sampai melakukan dosa besar, fitnah menfitnah.. Moga Allah mengampunkan dosa2 kita.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=477421878988116&set=a.432564220140549.95364.432555990141372&type=1&theater

Anonymous said...

*Astaghfirullah

Anonymous said...

Ape yang fitnahnya?? Setakat ilangkan gambar pada dinding tak guna la wahai pencacai fuckatan, cuba tengok pada rostrum tu sekali. Ada lambang apa pada rostrum tu??? Kemudian lihat disudut kanan gambar berkenaan, ada alat ape yang tersembunyi disitu?? Apa?? Piano???

Bilik ceramah Islam mana yang ada piano-piano ni??? Nak nyanyi lagu nasyid guna piano??? Nonsense....

Kalau dalam ceramah Kristian sudah tentu akan pakai piano, nak nyanyi lagu gospel dan lagu kerohanian mereka selalunya....

Anonymous said...

Betul tak betul hanya empunya photo yg boleh mencerahkan hal ini.

Kalau di tengok kat hujung gambar ada semacam bentuk sebuah piano.

Kalau majlis ini untuk program Islam spt kursus perkahwinan, kenapa pula peserta wanita di depan tak tutup aurat rambut dan kepala sebgai hormat majlis kursus kahwin.

Mungkin someone boleh jelaskan...

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates